Tunus’ta estetik cerrahi

esteti̇k cerrahi̇ tunus 1
Tarafından yazılmıştır William

Tunus’ta kozmetik cerrahi, medikal turizm açısından muazzam bir ilerleme kaydetmiştir. Dünyanın en iyi cerrahları tarafından farklı ameliyat türleri sunulmaktadır. Tunus’ta kozmetik cerrahi için tıbbi bir konaklama düşünüyorsanız, ne kadara mal olduğunu ve ameliyatların nasıl yapıldığını öğrenmek için eksiksiz kılavuzumuzu kullanın.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki kozmetik cerrahi hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta kozmetik cerrahi fiyatları

Tunus’ta yüz gerdirmenin fiyatı 2400 avrodur. Blefaroplasti 1400 avroya mal olmaktadır. Burun estetiğinin maliyeti 1.700 Avrodur. Tunus’ta göğüs büyütmenin maliyeti 1800 Avro’dur. Liposuction 1.900 Avro, saç ekimi ise 2.200 Avro’dur. Bu fiyatlar kliniğin uzmanlığına ve cerrahın yetkisine bağlıdır.

ProsedürlerEuro cinsinden fiyatKalış süresi
Yüz germe2400 €8 gün
Blefaroplasti1400 €4 gün
Rinoplasti1700 €6 gün
Meme Büyütme1800 €5 gün
Liposuction1900 €6 gün
Saç Ekimi2200 €4 gün

Tunus’ta estetik cerrahi nedir?

Tunus’ta kozmetik cerrahi, bir malformasyon, bir ameliyat veya bir kaza sonrasında vücudun yeniden yapılandırılması uygulamasıdır. Kozmetik cerrahi ayrıcavücudun görünümünü iyileştirebilir ve kompleksleri olan kişilerin kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olabilir.

Kozmetik cerrahi operasyonları yalnızca bu alanda geniş deneyime sahip uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilir.

Yüz kozmetik cerrahisi

Yüz estetik cerrahisinin çeşitli türleri vardır. Tunus’ta yüz lipofillingi en yaygın operasyonlardan biridir ve kırışıklıklar ve yaşlanma ile işaretlenmiş yüzleri restore etmek veya daha ince yüzlere dolgunluk vermek için kullanılabilir. Boyundaki sarkmış cilt için serviko-yüz germe de mevcuttur.

Diğer yüz ameliyatları arasında burun görünümünü değiştirmek için rinoplasti ve sarkık göz kapaklarını düzeltmek için blefaroplasti yer alır. Çift çeneden muzdarip kişiler için genioplasti de çok iyi bir çözümdür.

Yüz cerrahisi sadece yaşlanma belirtilerini azaltmakla kalmaz, aynı zamanda bazı kusurları da düzeltir.

Vücut şekillendirme ameliyatı

Vücut ve uzuvların estetik cerrahisi,vücudu uyumlu hale getirmeyi ve belirli kusurları düzeltmeyi amaçlar. Liposuction, BBL veabdominoplasti gibi operasyonlarla vücudun belirli bölgelerinden, özellikle de mide, uyluk ve kollardan fazla yağın alınması mümkün olacaktır. Bu işlem sırasında alınan yağ, hacmi artırmak ve daha uyumlu bir vücuda kavuşmak için yeniden enjekte edilebilir. Bu uygulamaya lipofilling adı verilir.

Vücut şekli ve hatta uzuvlar için çeşitli kozmetik cerrahi türleri vardır. Bir erkeğin penisinin boyutunu uzatıp büyütebilen penoplasti ameliyatı olmak bile mümkündür.

Kozmetik meme cerrahisi

Tunus’tameme ameliyat ı da çok yaygındır. İmplant kullanarak göğüsbüyütme ile göğüslerin hacmini artırmak için ameliyat olmak mümkündür. Sarkık göğüsleriyle ilgili kompleksi olan kişiler için yüz ger dirme ameliyatı yapmak da mümkündür.

Sırt ağrısına neden olan büyük memeleri olan kişiler için meme küçültme ameliyatları da yapılmaktadır.

Meme bezinin şişmesini azaltmak amacıyla erkeklerde jinekomasti için müdahaleler de yapılmaktadır.

Estetik rekonstrüktif cerrahi

Tunus’ta deformiteleri olan veya kaza geçirmiş kişilerin normal bir görünüme kavuşmalarına yardımcı olmak amacıyla çok sayıda rekonstrüktif ameliyat gerçekleştirilmektedir.

Göğüsleri alınan kadınlara yardımcı olmak için birçok göğüs rekonstrüksiyon tekniği uygulanmaktadır. Ayrıca yanık sonrası normal, sağlıklı cildi geri kazandırmak için de ameliyatlar yapılmaktadır.

Tunus’ta kozmetik cerrahi için ideal adayın profili nedir?

Pek çok insan dış görünüşleri ve vücutlarının belirli yönleri konusunda bir komplekse sahiptir ve bu durum öz saygıları üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Estetik cerrahi bazen hastaların kusur olarak algıladıkları şeyleri düzelterek kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olan tek çözümdür.

Rekonstrüktif cerrahi ise kaza veya deformite mağdurlarının az çok normal bir hayata dönmelerini sağlar. Onlara hem fiziksel hem de zihinsel olarak yardımcı olur.

Genel olarak, kozmetik cerrahi aşağıdakileri yapmak isteyen kişilere yöneliktir:

  • Daha genç görünmek;
  • Beğenmedikleri yönlerini düzeltmek
  • Kendi vücutlarında daha rahat hissetmek;
  • Daha iyi görünmek ve daha özgüvenli hissetmek.

Doğal olarak, estetik cerrahinin anestezi gerektiren tıbbi bir prosedür olduğunu aklınızda bulundurmalısınız. Gerekli ameliyatın türüne bağlı olarak anestezi lokal veya genel olabilir, bu nedenle iyi bir hazırlık şarttır ve karar hafife alınmamalıdır.

Estetik cerrahi nasıl çalışır?

Estetik cerrahi, birkaç kontrol ve konsültasyondan sonra uzman bir doktor tarafından gerçekleştir ilir. Ameliyatın süresi türüne ve her şeyden önce hastanın durumuna bağlıdır. Örneğin, göz kapağı ameliyatı 40 dakika ila 2 saat arasında sürebilir, yüz germe 3 saate kadar sürebilir ve meme rekonstrüksiyonu 5 saate kadar sürebilir.

Ameliyat için hazırlık

İlk adım, estetik ameliyatınızı gerçekleştirecek doktorla tanışmaktır. Amaç, seçiminizin nedenini ve motivasyonlarınızı tartışmaktır.

Daha sonra sağlık durumunuzu değerlendirmek için genel bir muayeneden geçecek ve ameliyat öncesi fotoğraflarınız çekilecektir. Ayrıca bir dizi test yaptıracak ve anestezistle bir randevu alacaksınız.

Klinik Pasteur Tunis

Estetik cerrahi prosedürü

Ameliyat günü doktorun tavsiyelerine uymanız önemlidir, bu nedenle genç gelmeli ve önceki 15 gün boyunca herhangi bir ilaç almamalısınız.

Anestezi uzmanının sizi uyutacağı ameliyathaneye götürüleceksiniz. İzlenecek prosedür ameliyatın türüne bağlı olmakla birlikte genellikle 40 ila 4 saat arasında sürer (gerekli ameliyatın türüne bağlı olarak). Ameliyat bittikten sonra nekahet odasına götürüleceksiniz ve herhangi bir ağrı hissederseniz ağrı kesici verilecektir.

Ameliyat sonrası takip

Bazı ameliyatlar için iki gün hastanede kalmanız gerekebilir. Ameliyattan birkaç gün sonra her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için bir kontrolden geçeceksiniz.

Daha sonra, bir ay sonra, altı ay sonra ve yılda bir kez kontrol muayenesi olacaksınız.

Estetik ameliyattan sonra alınması gereken önlemler

Estetik cerrahi çok fazla risk taşım asa da, ameliyatınızdan sonra almanız gereken bazı önlemler vardır.

Genel bir kural olarak, ameliyatınızdan sonra düzgün bir şekilde iyileşebilmeniz için tıbbi yatışınızdan sonra birkaç gün işten izin almanız tavsiye edilir.

Ayrıca ameliyattan sonra 10 gün boyunca yüzmekten kaçınmalı ve daha iyi bir iyileşme sağlamak için ameliyattan sonraki 3 ay boyunca güneşe maruz kalmaktan kaçınmalısınız.

Tunus’ta estetik cerrahinin maliyeti nedir?

Tunus’ta tıbbi bir konaklamanın fiyatı , klinikte geçireceğiniz gece sayısı ve seçtiğiniz ameliyat türü dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlıdır. En iyi cerrahlar tarafından tedavi edileceksiniz ve ilk konsültasyon sırasında kesin bir tahmin yapmak mümkün olacaktır.

İşte bazı ameliyatlar için fiyatlar:

  • Yüz germe: 2400 Euro ;
  • Blefaroplasti: 1400 Euro ;
  • Burun estetiği: 1700 Euro;
  • Göğüs büyütme: 1800 Euro;
  • Tam liposuction: 1900 Euro;
  • Saç ekimi: 2200 avro.

En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Ücretsiz fiyat teklifi için bize danışın.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

William

Adım William Royer ve karmaşık bilimsel verileri yazma konusunda deneyimli bir tıp yazarıyım. İmmünoloji ve hematoloji alanlarında uzmanım. Doktorlar, hemşireler ve hasta savunucuları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık profesyonelleriyle yakın bir şekilde çalışmaktan büyük ilham alıyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️