Tunus’ta saç ekimi

saç eki̇mi̇ fi̇yati tunus 1
Tarafından yazılmıştır William

Tunus’ta FUE & FUT saç ekimi hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir saç ekimi için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki saç ekimleri hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta saç ekimi fiyatları

Tunus’ta bir saç ekiminin ortalama maliyeti 1.850 Avro‘dur. Prosedür lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve 6 ila 8 saat sürer. Kalış süresi 4 gündür. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 5 ay içinde görülebilir.

ProsedürlerFiyatlar Tunus
Saç Ekimi1800 €

Saç nakli, kellikten muzdarip ya da kellik eşiğinde olan insanlar için son umuttur. Bu oldukça yeni bir tıbbi prosedürdür ve Avrupa’da mevcut olmasına rağmen, birçok insan bunu başka bir yerde yaptırmak istemektedir.

Tunus, Avrupalılar ve dünyanın her yerinden gelenler için özellikle popüler bir destinasyondur. Yerel doktorların uzmanlığıyla birleşen uygun fiyatlar, burayı bu tür bir ameliyat için cazip bir yer haline getirmektedir.

Tunus’ta saç ekimi yaptırmadan önce, konu hakkında mümkün olduğunca çok şey öğrenmek önemlidir. Sizi Tunus’ta saç ekimi hakkında bilmeniz gereken her şeyi burada bulmaya davet ediyoruz.

Tunus’ta saç ekimi nedir?

Hepinizin bildiği gibi saç ekimi, dökülmüş veya dökülme sürecinde olan bir saçın yeniden doldurulmasını içeren bir operasyondur. Alıcı bölgeye yeniden ekilecek olan bir donör bölgeden greftlerin çıkarılmasına dayanan bir saç ameliyatı tekniğidir. Greftler hastanın kendisinden alınır, bu nedenle bir otogrefttir.

Prosedür, erkek veya kadın ve her yaştan hemen hemen her hasta profilinde gerçekleştirilebilir. Dünya çapında giderek daha fazla insan kellikten muzdarip olmaktadır. Avrupa’da, nüfusun yaklaşık %13’ünü veya 8,5 milyondan biraz fazla insanı etkilemektedir. Sonuç olarak, saç ekimi için sürekli artan bir talep vardır.

Saç ekimi prosedürü nasıl işler?

Saç ekimi, doktorların saygı duymaya özen gösterdiği birkaç aşamada gerçekleşir. Sizi bu aşamalardan teker teker geçirelim.

Ameliyat öncesi konsültasyon

Öncesinde, saçınızın durumunu teşhis edebilmesi için operasyondan sorumlu doktorla bir ön randevu almanız gerekecektir.

Görüşme yarım saat ile 45 dakika arasında sürer ve bu süre zarfında operasyonun niteliği, nasıl gerçekleştirileceği ve sonrasında neler olacağı hakkında mümkün olduğunca fazla bilgi edinme fırsatınız olacaktır.

Bu görüşme sırasında doktorunuza her türlü soruyu sorma fırsatınız olacaktır. Nakil öncesi konsültasyon, nadir de olsa potansiyel kontrendikasyonların belirlenmesine de hizmet eder.

İşte sizi saç ekimi için uygunsuz hale getirebilecek potansiyel kontrendikasyonlar:

  • Bazı kafa derisi hastalıkları
  • Bazı kardiyovasküler ve solunum yolu hastalıkları
  • İleri kan pıhtılaşma sorunları
  • Belirli alerji türleri
  • Hamilelik veya emzirme.

Operasyonun seyri

Saç ekimi prosedürü seçilen tekniğe bağlıdır. Bu, nakil öncesi konsültasyon seansı sırasında belirlenmiş olacaktır. Tunus’ta iki ana saç ekimi ameliyatı türü vardır: FUE saç ekimi ve DHI saç ekimi.

FUE yöntemi

Bu, Tunus’ta yapılan en yaygın saç ekimi ameliyatı türüdür. FUE kısaltması “Foliküler Ünite Ekstraksiyonu” anlamına gelir. FUE tekniği, her bir saç folikülünün kökünden çıkarılmasını içerir. Bu, genellikle 0,7 ila 1,1 mm arasında bir çapa sahip olan mikro zımba adı verilen bir alet kullanılarak yapılır. Saç folikülü donör bölgeden çıkarılır ve alıcı bölgeye implante edilir.

FUE tekniği bazı durumlarda manuel punch kullanılarak da gerçekleştirilebilir. Kafa derisinde doğrusal bir yara izi bırakmadığı bilinen bir saç ekimi yöntemidir. FUE grefti, yalnızca 1 mm’den daha küçük çapta mikro izler oluşturur ve bunlar yeniden büyümeden sonra çıplak gözle görülmez. Bu prosedür lokal anestezi altında gerçekleştirilir.

DHI tekniği

Tunus’ta yaygın olarak kullanılan diğer teknik ise DHI greftidir. Bu, bir DHI implant stile kullanılarak gerçekleştirilir. Bu aynı zamanda Choi Kalemi olarak da bilinir. DHI implant stili, kafa derisinde bir kesi yapmadan saç köklerini alıcı bölgeye yerleştirmek için kullanılır. Folikül cerrah tarafından aspire edilir ve ardından doğrudan alıcı alana yerleştirilir. Bu yöntem, implantasyonun açısını ve derinliğini kontrol etmeyi kolaylaştırır.

Saç implantasyonunun hassas bir şekilde kontrol edilebilmesi, iyi estetik sonuçların elde edilebileceği anlamına gelir.

Ameliyat sonrası bakım

Her tür ameliyat gibi saç ekimi de sonrasında dikkatli olunmasını gerektirir. Doktorunuzun ameliyat sonrası bakımla ilgili talimatlarını ne kadar ciddiye aldığınız, operasyonun başarılı olup olmadığını belirleyecektir. Ekimin başarısının yanı sıra, nekahat dönemi de ameliyat sonrasında geçici olarak zayıflayan kafa derisinin enfeksiyon kapmasını önlemek için önemlidir.

Öncelikle saç ekiminizi gerçekleştiren cerrahı bir gün içinde ziyaret etmelisiniz. Cerrah ampulleri kontrol edecek ve antiseptik uygulayacaktır. İyileşmenizi hızlandırmak için önereceği prosedür, yaptırdığınız naklin türüne ve profilinize bağlıdır.

Ancak genel olarak alkol veya sigara içmemeniz ve çok fazla tuz veya baharat yememeniz tavsiye edilir. Mesleki faaliyetinizin niteliğine bağlı olarak, bunu 3 gün ile bir hafta arasında bir süre için askıya almanız tavsiye edilecektir. Saç ekimi sonrası nekahat dönemi bu nedenle düşündüğünüz kadar kısıtlayıcı ve zor değildir. Kraniyal epidermisin sıcaklığında ani bir artıştan kaçınmak için 10 ila 15 gün boyunca cinsel aktivite yasaktır.

Sonuçların gözlemlenmesi

Sonuçlar 3 veya 4 ay sonra saçlar yeniden çıkmaya başladığında ortaya çıkar. Ekimden sonraki hafta kafatasınızda kabuklar oluşmaya başlayacağını unutmayın. Bu tamamen doğaldır ve ekim sonrası 8. ve 30. günler arasında yavaş yavaş düşecektir.

İdeal saç ekimi profili

Daha önce de söylediğimiz gibi, saç ekimi için özel bir koşul yoktur. Tek yapmanız gereken 18 yaşından büyük olmak ve yukarıda listelenen eleyici kontrendikasyonlardan herhangi birine sahip olmamaktır. Bununla birlikte, hastanın yaşı ile ilgili bir öneri vardır, bu da otuzun üzerinde olmaktır. Bunun nedeni, 30 yaşından önce hormonal aktivitenin henüz stabilize olmaması ve saç dökülmesinin bununla yakından bağlantılı olmasıdır. Eğer 30 yaşından önce kelleşmeye başladıysanız, yapılacak en iyi şey 30. yaş mumunuzu söndürene kadar beklemektir.

Neden Tunus’ta saç ekimi yaptırmalısınız?

Tunus, özellikle saç ekimi alanında medikal turizm için popüler bir destinasyondur. Türkiye ile birlikte en popüler cazibe merkezlerinden biridir. Bunun başlıca nedeni, Avrupa’ya kıyasla çok daha uygun olan nakil fiyatlarıdır. Bununla birlikte, tıbbi kalite mükemmeldir ve klinikler saç ekimlerini verimli ve en yüksek standartlarda gerçekleştirmek için en sofistike ekipmanlara sahiptir.

Cerrahların becerisi, mevcut ekipmanın kalitesi ve uygun fiyat, birlikte ele alındığında Tunus’u saç ekimi için tercih edilen bir yer haline getiren üç faktördür.

Fiyatlar neden daha uygun?

Saç implantının maliyeti, özel cerrahi gereksinimlerinize göre değişir. Konsültasyonunuz sırasında size ayrıntılı bir tahmin sunacağız. Tunus’ta bir saç ekiminin maliyeti genellikle 1.700 ila 2.500 € arasındadır. Ortalama olarak, çoğu hasta tek bir seansta 2000 ila 3000 greft alır.

Birçok kişi, teknikler aynı ve tıbbi kalite bu kadar yüksekse, fiyatların neden bu kadar farklı olduğunu merak ediyor. Bunun basit açıklaması, Tunus’taki satın alma gücünün Avrupa’dakinden çok daha düşük olmasıdır. Sonuç olarak fiyatlar çok daha düşüktür.

Tunus’ta bir operasyonun maliyeti, seyahat masrafları ve otel rezervasyonları eklendikten sonra bile Avrupa’dakinden çok daha düşük olacaktır!

Tunus’ta nasıl saç ekimi yaptırabilirim?

Tunus’ta saç ekimi prosedürü nispeten karmaşıktır. İyi bir klinik seçmeniz, yakınlarda bir otel odası ayırtmanız ve bir uçak bileti almanız gerekir. İşleri sizin için kolaylaştırmak için, acentemiz tüm yolculuğunuzla ilgilenmek için hizmetinizdedir. Tek yapmanız gereken uçağınızı yakalamak, cerrahı ziyaret etmek, otel odanızın tadını çıkarmak ve evinize gitmek!

Hizmetlerimizden yararlanmak için şimdi fiyat teklifi isteyebilirsiniz, en kısa sürede size geri döneceğiz.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

William

Adım William Royer ve karmaşık bilimsel verileri yazma konusunda deneyimli bir tıp yazarıyım. İmmünoloji ve hematoloji alanlarında uzmanım. Doktorlar, hemşireler ve hasta savunucuları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık profesyonelleriyle yakın bir şekilde çalışmaktan büyük ilham alıyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️