Yurtdışında saç ekimi

erkek yabancı saç ekimi 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Yurt dışında saç ekimi hakkında bilmeniz gereken her şey! Ortalama fiyat nedir? Yurt dışında başarılı bir saç ekimi için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi yurt dışında saç ekimi hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Saç ekimi için yurt dışına seyahat etmek güvenli midir? Yurt dışında saç ekimi yaptırmak iyi bir fikir gibi görünebilir. Bazı insanların saç ekimi için Türkiye, Macaristan ve Meksika gibi ülkeleri tercih etmelerinin ana nedeni genellikle operasyonların fiyatı ve hizmet kalitesidir. Peki bu tasarruf buna değer mi?

Ülkelere göre saç ekimi fiyatları

Saç Ekimi Türkiye1750 €
Saç Ekimi Tunus1850 €
Saç Ekimi Polonya2400 €
Saç Ekimi Macaristan2800 €
Saç Ekimi Almanya3000 €
Saç ekimi İspanya3300 €
Saç Ekimi Meksika3500 €
Saç Ekimi Fransa6400 €
Saç Ekimi Dubai6800 €
Saç ekimi Birleşik Krallık9500 €
Saç Ekimi İrlanda10500 €

Saç ekimi nedir?

Saç ameliyatı (veya saç ekimi), başın arka kısmındaki taçtan (“foliküler üniteler” halinde büyüyen) en güçlü saçların alınmasını ve başın ön kısmına taşınmasını içerir. Bu, çok az saçınız varsa kellik tedavisi için ideal bir aday olmayabileceğiniz anlamına gelir.

Donör alan seyrekse, başınızın seyrek bölgelerini kaplayacak kadar saç elde etmek zor olacaktır.

Resmi bir rapor, erkeklerin üçte ikisinin otuzlu yaşlarına gelmeden önce saç dökülmesinden (alopesi) muzdarip olduğunu belirtmektedir. Ve 50 yaşına geldiklerinde erkeklerin çoğunun (%85) saçları önemli ölçüde azalmış olacaktır.

Erkek saçı ve saç bakımı hakkında yazarak ve YouTube videoları hazırlayarak çok zaman geçirdiğim için saç dökülmesi sorunu her zaman ilgimi çeken bir konu olmuştur. Bununla birlikte, bu konuda eskiden olduğundan daha az endişeliyim. Neden endişeleneyim ki?

Saçlarım dökülmeye başlarsa, dökülmeyi yavaşlatmama veya yurtdışında saç ekimi yoluyla dökülmeyi geri kazanmama yardımcı olacak prosedürler olduğunu biliyorum.

İki saç ekimi yöntemi vardır:

  1. FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu)
  2. FUT (Foliküler Ünite Transplantasyonu).

FUE daha pahalıdır çünkü foliküler ünitelerin tek tek taşınmasını içerirken, FUT donör bölgeden küçük bir kafa derisi şeridinin taşınmasını ve kafatasının alıcı bölgesinde değiştirilmesini içerir.

FUE, klinisyenin saçın doğal bir şekilde dökülmesini ve saç çizgisinin mümkün olduğunca güzel olmasını sağlamasına olanak tanır.

Saç dökülmesi ve kellik arasındaki fark nedir?

Saç dökülmesi ve kellik aslında iki farklı sorundur.

Saç dökülmesi stres, yediğiniz yiyecekler, bazı ilaçlar ve hatta saçınızı yıkama şekliniz de dahil olmak üzere bir dizi faktör tarafından tetiklenebilir.

Gerçek ‘kellik’ genetik bir sorundur ve genellikle yaşla birlikte kötüleşir. Her yaşta, hatta 20 yaşından önce bile başlayabilir.

İlginç bir şekilde, kellik (sadece erkeklerin sorunu değildir, kadınlar da bundan muzdariptir) genellikle başın önünde ve tepesinde başlar; oysa başın arkasındaki (tepedeki) saçlar, genetik olarak dökülmemeye programlandığı için uzamayı durdurma olasılığı en düşük olan saçlardır.

Ayrıca okuyun: Saç ekimi için eksiksiz rehber

Yurt dışında saç ekimi ne kadara mal olur?

FUE yöntemi etkilidir ancak acı verici derecede yavaştır. Ve zaman paradır.

FUE yöntemi günde 8 saatten fazla sürmez. Hastanın birkaç günlük tedaviye ihtiyacı olabilir. Bu, Avrupa’da saygın bir klinikte bir saç tedavisi için neden kolayca 45.000 €’ya kadar (ve daha fazla!) Ödeme yapabileceğinizi açıklar.

FUT yöntemi daha az pahalıdır. Başın arkasından ince bir saç şeridinin çıkarılmasını içerir, daha sonra kalan kafa derisi birleştirilerek gizlenir ve bir yara izine neden olur. Foliküler üniteler başın ön kısmındaki incelmiş alanları doldurmak için toplanır.

2011 yılında Wayne Rooney’nin Manchester’daki bir klinikte ilk tedavisi için 15.000 dolar ödediği ve yeni alanları ‘doldurmak’ için daha fazla çalışma yaptığı bildirildi.

Ayrıca bakınız: Yıldızlar için saç ekimi

Düşük maliyetli saç ekimleri

Saç ekimi medikal turizmde en popüler operasyon haline gelmiştir. Türkiye, Polonya ve Macaristan, Avrupa’dan gelen hasta sayısında önemli bir artış görüyor.

Bu fiyata her şey dahil bir paket alırsınız: Uçuşlar Taksi Otel Operasyon

Ancak bu operasyonu sunan kliniklerin sayısı arttıkça Avrupa’daki fiyatlar çok daha rekabetçi hale gelmiştir. Paris’te saç ekimine adanmış en az 75 klinik bulunmaktadır. Özel kliniklere ek olarak, sorunu hafifletmek için masaj ve ilaçtan akupunktura kadar her şeyi sunan 100’den fazla saç dökülmesi kliniği bulunmaktadır.

Giderek daha fazla insan, fiyatların kendi ülkelerindeki kliniklerden %90’a kadar daha ucuz olabildiği Doğu Avrupa ve Asya’da etkili tedavi arayışına giriyor.

Aslında, özellikle Türkiye’deki klinikler tarafından sunulan Her Şey Dahil paketler sayesinde, yurt dışındaki kliniklere yapılan talepler 2016’dan Şubat 2017’ye kadar bir önceki yıla göre iki kattan fazla artmıştır (%105 büyüme).

Her şey dahil paket nedir?

Her şey dahil paket, kontrollü harcamalarla tıbbi bir seyahat sunar:

  • Havaalanından otele ve otelden kliniğe transferler
  • Ameliyat öncesi, sırası ve sonrasında ilaç tedavisi.
  • 4 veya 5 yıldızlı bir otelde konaklama
  • Ana dili İngilizce olan bir çevirmen
  • Ücretsiz çevrimiçi takip hizmetleri

Bu tür bir paket, FUE veya DHI saç ekimi ile ilgilenen kişilerin, harcamalarının toplam maliyetini önceden bilerek Türkiye’ye seyahatlerini planlamalarına olanak tanır.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

Yurtdışında saç ekimi: Avrupalılar nereye gidiyor?

Türkiye, saç tedavisi için medikal turizm pazarında en büyük paya sahiptir. Avrupalılar için en popüler yurtdışı destinasyonudur. Dünyadaki saç tedavisi talebinin %70’ini karşılamaktadır.

Bu etkileyici bir istatistik olsa da, hastaların bütçe kısıtlamaları onları daha da ileri gitmeye, daha ucuz tedavi arayışıyla Hindistan ve Tayland’a seyahat rezervasyonu yapmaya itiyor.

Ülkemize daha yakın olan İspanya ve Çek Cumhuriyeti de konaklama, havaalanı otel klinik transferleri ve hatta daha fazla basitlik için Avrupa merkezli takip kliniklerini içeren her şey dahil medikal turizm paketleri sunarak Türk klinikleriyle rekabet etmeye başladı.

Saç ekimi ameliyatı, giderek daha fazla erkeğin ilgisini çeken çok ilginç bir konudur. Saç tedavisine yönelik talepteki artışla birlikte, sektör büyümesini sürdürmeye hazırlanıyor…

Saç implantları hakkında video raporu :

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️