Türkiye’de BBL Brezilya Tipi Yüz Germe

kalça kaldırma Türkiye 1 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Türkiye’de bresilian bbl facelift hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı bir BBL için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Türkiye’de BBL hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de BBL ne kadara mal oluyor?

Türkiye’de BBL’nin ortalama fiyatı 3.200 €‘dur. Bu fiyat liposuction ve reenjeksiyon yapılacak alanların sayısına göre değişmektedir. Fiyata anestezi, operasyon, ilaç ve kompresyon kuşağı dahildir. Brezilya tipi yüz germe genel anestezi altında yapılır ve 3 saat sürer. İstanbul’da kalış süresi 1 gece hastanede yatış ile birlikte 7 gündür. Sonuçlar 6 ay içinde alınır.

Brezilya Tipi Popo Kaldırma (BBL)3200 €
Kalça implantı büyütme3600 €
Lipofilling ile büyütme3400 €
Kalça kaldırma3700 €

Türkiye, medikal turizm için dünyanın en popüler destinasyonlarından biridir. Bakım kalitesi ve doktorların becerisi burayı çok cazip bir destinasyon haline getirmektedir. BBL, İstanbul’da gerçekleştirilen EN İYİ prosedürlerden biridir.

Silhouette féminine avec un beau galbe de fesses
Kalçalarda güzel bir kıvrım ile kadınsı bir figür

Her yıl birçok turist bu tür bir operasyon geçirmek ve tatmin edici estetik sonuçlar elde etmek için İstanbul’a akın ediyor. Peki BBL nedir? Bu işlem için neden Türkiye’yi seçmelisiniz ve nasıl yapmalısınız? Sizi Türkiye’de BBL yaptırmak hakkında bilmeniz gereken her şeyi burada bulmaya davet ediyoruz.

Brezilya Tipi Popo Kaldırma Nedir?

BBL,Brezilya Tipi Popo Kaldırma” anlamına gelen bir kısaltmadır. Lipofilling yoluyla, yani vücudun bir bölgesinden yağ alarak kalçanın hacmini artırmayı içeren bir kozmetik cerrahi operasyonudur. Bu yağ daha sonra kalçaya enjekte edilerek daha uyumlu bir şekil oluşturulur.

Yağ, vücudun fazla olduğu bir veya daha fazla bölgesinden alınır. Bu özellikle karın veya kalçadır, ancak diğer bölgeler de dahil olabilir. Bu prosedür hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.

Kalçalar bir kadının vücudunun önemli bir parçasıdır ve birçok kadın daha iyi bir şekil elde etmek için bu tür bir prosedürden geçmeyi düşünür.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

BBL’nin faydaları

Kalçanın hacmini artırmak için çeşitli estetik cerrahi türleri vardır. BBL genellikle birkaç nedenden dolayı diğerlerine tercih edilir.

İlk olarak, bu Brezilya yüz gerdirmesinin sonuçları doğallığı ile takdir edilmektedir. Gerçekten de BBL’nin görsel sonucu, bu tür cerrahi prosedürlerde sıklıkla eleştirilen yapaylık izlenimini vermemektedir. Kalçaların şekli doğal olarak daha dolgun ve daha yuvarlak görünür.

Schéma d'une augmentation de fesses par BBL
BBL ile kalça büyütme diyagramı

BBL’nin diğer avantajları aşağıdaki gibidir:

  • Görünür yara izi bırakmaz
  • Uzun ömürlü sonuçlar sağlar
  • Minimal invazivdir, genellikle küçük kesiler içerir.
  • Kurtulmakta zorlandığınız istenmeyen yağlardan kurtulmanızı sağlar.

İdeal hasta profili nedir?

Diğer tüm ameliyat türlerinde olduğu gibi, Brezilya tipi kalça kaldırma ameliyatının da ideal bir hasta profili vardır. Bu profilin tüm özelliklerine sahipseniz, BBL tam size göre demektir.

Fazla yağı olan hastalar liposuction için uygundur. Dahası, bu fazla yağı kalçanızı şekillendirmek için kullanmak istiyorsanız, operasyon iki kat faydalı olacaktır.

İdeal hastanın profilini çıkarmak için kullanılabilecek bir başka özellik de hastanın kilosudur. Kilosu sabit olan kişilerin liposuction’ın faydalarını elde etme ve uzun vadede bunlardan yararlanma olasılığı daha yüksektir. Yağın stabilitesi bu Brezilya operasyonunda önemli bir faktördür.

Femme complexée par ses fesses
Kalçasıyla ilgili kompleksi olan kadın

BBL Türkiye’de nasıl uygulanır?

Cerrahi operasyon katı bir prosedür izler. Her şeyden önce, BBL’den sorumlu doktorla, durumunuzda herhangi bir kontrendikasyon olup olmadığını kontrol etmek için bir ön görüşme yapılır.

Daha sonra operasyonun mümkün olup olmadığına bakılır, çünkü unutmayın, vücudunun belirli bölgelerinde fazla yağ bulunmayan kadınlar liposuction yaptıramazlar.

Sporcu kadınlar ve sert diyetler uygulamaya alışkın olanlar bu nedenle reddedilme veya alternatif olarak başka bir operasyon türüne yönlendirilme şansına sahip olacaklardır.

Beau galbe
Güzel kıvrımlar

BBL’nin Gerçekleştirilmesi

Brezilya tipi kalça kaldırma ameliyatı, cerrahın takdirine bağlı olarak genel veya lokal anestezi altında gerçekleştirilebilir. Genellikle operasyon genel anestezi altında gerçekleştirilir.

Operasyonun kapsamına ve hastanın profiline bağlı olarak BBL 2 ila 3 saat arasında sürebilir. Cerrah, her bir kalçaya yağ enjekte etmek için bir kılavuz görevi görecek çizgiler çizerek başlar.

Daha sonra yağ liposuction için seçilen bölgede (uyluk, mide, kalça veya diğer) küçük kesiler yapar. Bu bölgeler (birkaç tane olabilir) cerrah ve hasta arasında karşılıklı anlaşma ile önceden seçilir.

Amélioration des fesses avec un lifting brésilien
Brezilya tipi yüz germe ile kalçaların iyileştirilmesi

Yağ transfer edilmeden önce, yağ hücreleri Coleman yöntemi olarak bilinen yöntem kullanılarak santrifüjleme yoluyla saflaştırılır. Daha sonra kalçaların her birine enjekte edilirler.

Bir kez daha, enjeksiyon kalçadaki küçük kesilerden yapılır ve daha sonra dikilir. Bu son işlem gerçekleştirildikten sonra prosedür tamamlanmış olur. BBL operasyonunun 2 seansta gerçekleştirilmesinin mümkün olduğunu unutmayın. Bu, özellikle istenen hacim henüz elde edilmemişse veya iki kalça arasında asimetri varsa geçerlidir.

Operasyon sonrası

Brezilya Tipi Popo Kaldırma işlemi yapıldıktan sonra, sonucu ayna karşısında hemen gözlemleyebilirsiniz. Ancak unutulmaması gereken önemli bir nokta vardır: Operasyonu takip eden 3 ay içinde yaklaşık %30 yağ kaybı beklemelisiniz. Yani BBL’nin gerçek sonuçları ancak 3 ay sonra görülebilecektir.

Amélioration des fesses avec un brazilian butt lift
Brezilya Tipi Popo Kaldırma ile kalçaların iyileştirilmesi

Daha sonra kilonuzda önemli bir değişiklik olmadığı sürece, sonuç bu 3 aydan sonra kalıcı olacaktır. Vücudunuzun tepkisine bağlı olarak cerrah, hemşireniz tarafından uygulanacak olan enjekte edilebilir antikoagülanlar reçete edebilir.

Son olarak, 7 ila 15 gün arasında bir süre için aktivitenizi askıya almanız ve 6 haftalık bir süre boyunca kompresyon giysisi giymeniz gerekecektir.

Panty Short de contention
Külot Sıkıştırma şortları

BBL sonrası alınması gereken önlemler

Brezilya Tipi Popo Kaldırma operasyonunuzdan sonra, iyi bir iyileşme sağlamak için önlemler almanız gerekecektir. Korseyi takmanın ve çalışmayı bırakmanın yanı sıra, aşağıdakiler de dahil olmak üzere alınması gereken başka önlemler de vardır:

  • Liposuction sonrası 3 gün boyunca duş almayın.
  • Ameliyattan 3 gün sonra aktif olmaya çalışın. Kısa da olsa yürüyüşlere çıkın. En azından evin etrafında birkaç adım atın.
  • Ameliyattan sonra bir süre ağrı hissederseniz ağrı kesici alabilirsiniz.
  • Oturmak üzereyken kalçanızın pozisyonuna dikkat edin.
  • Kalçanıza herhangi bir şekilde baskı uygulamayın.
  • Karnınızın üzerine uzanın. Zor olacaktır, ancak buna alışmaya çalışın. Eğer gerçekten başaramıyorsanız, sırt üstü yatabilirsiniz.
Simulation de l'amélioration des fesses avec un BBL
BBL ile kalça büyütme simülasyonu

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

Brezilya Tipi Popo Kaldırma operasyonu sırasında bazı nadir riskler olabilir:

  • Tromboembolik kazalar ;
  • Kalçada hassasiyet değişiklikleri;
  • Aspire edilen veya enjekte edilen bölgelerde cilt altında şişlikler;
  • Aşırı kanama;
  • Enfeksiyon ve Yağ embolisi;
  • Hematomların ortaya çıkması.

Bu nedenle, İstanbul’daki cerrahınızı seçmenize yardımcı olmamız için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

Dahası, bu operasyon İslam tarafından onaylanmıştır. Tıbbi bir fayda sağladığı ve hastanın yaşam kalitesini artırdığı için haram değil helal bir ameliyattır.

Engelli insanlara, etrafta dolaşmalarını kolaylaştırmak için tekerlekli sandalye ödünç verme hizmeti sunuyoruz. Klinik, PRM’ler için kolay erişim imkanı sunuyor.

BBL için neden Türkiye’yi seçmelisiniz?

Kalça kaldırma, Türkiye’de en yaygın olarak uygulanan cerrahi prosedürlerden biridir. İstanbul ve diğer şehirlerdeki kliniklerde çalışan ve BBL yapabilen cerrahlar, dünyanın en yetkin ve deneyimli cerrahları arasındadır.

HIV taşıyor musunuz? Siz ve personel için tam güvenlikli bir BBL için özel bir klinik ayrılmıştır.

Photo avant et après d'un BBL
BBL öncesi ve sonrası fotoğrafı

Türk klinikleri son teknoloji ürünü ekipmanlarıyla da ünlüdür. Bu da ülkede mevcut tıbbi kalitenin bir başka garantisidir. Hastaların içi rahat olsun.

Türkiye’de nasıl BBL yaptırabilirim?

Doğru kliniği seçtikten sonra, uçak biletinizi ve gideceğiniz yere yakın bir otel odasını ayırtmanız gerekir.

Bu zaman alıcı idari prosedürlerden kaçınmanıza yardımcı olmak için acentemiz, klinik seçiminden (sizi en kaliteli kuruluşlara yönlendirmekten onur duyarız) otel odası, havaalanı transferi ve tüm idari ayrıntılara kadar vakanızın tüm sorumluluğunu üstlenebilir. Sizin tek yapmanız gereken büyük günde havaalanına gitmek.


Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, operasyonunuzu başarılı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz, hem de indirimli bir fiyatla.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Sıkça sorulan sorular

BBL ne kadar sürer?

Brezilya Tipi Popo Kaldırma işleminin sonucu, hastaya ve duruma bağlı olarak 18 ila 24 ay arasında sürer. Bu nispeten kısa ömürlü sonuç, enjeksiyonların oldukça düzenli olarak tekrarlanması gerektiği anlamına gelir.

Operasyon sırasında ağrı olmamasına rağmen, 1 ila 3 haftalık nekahat döneminde ağrı ortaya çıkabilir. Ağrı orta derecede olabilir, ancak bazen ağrı kesici kullanımını gerektirir.

Brezilya tipi yüz germe ameliyatı için ideal vücut kitle endeksi genellikle 20 ila 25 arasındadır. Ancak bu sadece bir göstergedir. Aslında, bazı insanlar 26 veya daha fazla BMI ile ideal kilolarındadır.

BBL operasyonundan sonra iyileşme süresi, operasyonun kapsamına ve her hastanın profiline bağlı olarak 1 ila 3 hafta arasında tahmin edilmektedir. Ancak spora yeniden başlamadan önce 4 ila 6 hafta beklemek gerekir.

Türkiye’de Brezilya Tipi Popo Kaldırma işleminin ortalama maliyeti 2.700 €’dur. Bu, bu hizmeti sunan çoğu ülkeden çok daha uygun bir fiyattır. Dahası, Türkiye bu fiyatları kusursuz tıbbi kalite ile birleştirmektedir.

Türkiye’de Brezilya Tipi Popo Kaldırma ameliyatı olmak için bir gece hastanede kalmanız ve ameliyat öncesi ve sonrası seanslar için bir hafta kalmanız gerekir. Operasyonun kendisi 1 ila 4 saat arasında sürebilir.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️