Türkiye’de meme büyütme

fiyat göğüs büyütme türkiye ucuz 1 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Göğüs büyüklüğü söz konusu olduğunda, bazı kadınlar doğanın kendilerine hiçbir iyilik yapmadığını düşünür. Diğerleri ise hamilelik, emzirme veya kilo kaybından sonra cömert göğüslerinin hızla çirkinleştiğini görmüştür. Tüm bu kadınlar tam sütyen ölçülerine yeniden kavuşmayı arzular. İşte bu noktada Türkiye’de meme büyütme devreye giriyor.

EniyiKlinik.com,Türkiye’de meme büyütme hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de Meme Büyütme Fiyatları

Türkiye’de meme büyütme işleminin ortalama maliyeti 2.700 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3 saat sürer. İstanbul’da kalış süresi 7 gün, hastanede kalış süresi ise 1 gecedir. Bu fiyat, hasta tarafından seçilen göğüslerin hacmine, protezlerin markasına ve operasyona yüz germe, lipofilling veya meme protezlerinin eşlik edip etmediğine bağlıdır. Nihai sonuç 2 ay içinde görülebilir.

mentor® yuvarlak protez2500 €
mentor® anatomik protez2800 €
Meme dik leştirme (mastopeksi)2300 €
Meme Büyütme2900 €
Lipofilling büyütme3000 €
Meme implantlarının değiştirilmesi2800 €

Burun estetiğinden sonra meme büyütme, dünya çapında milyonlarca kadının ilgisini çeken en popüler estetik ameliyattır. Bazı ülkelerde pahalı, sınırlı veya riskli olsa da, Türkiye‘de durum böyle değildir.

Bu estetik prosedür, İstanbul’daki en iyi plastik cerrahlar tarafından ultra modern, en yeni teknikler kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Üstelik Fransa, Almanya, İspanya veya İtalya’dan %40 daha düşük bir fiyata.

Augmentation mammaire pour une poitrine parfaite
Mükemmel göğüsler için meme büyütme

Türkiye’de meme büyütme operasyonunun değeri nedir? İşte bilmeniz gereken her şey.

Meme büyütme nedir ve neden yapılır?

Meme büyütme, dünyadaki en popüler kozmetik cerrahi prosedürlerinden biridir. Farklı teknikler kullanılarak göğüslerin hacminin ve asimetrisinin artırılması veya eski haline getirilmesinden oluşur.

Sarkık, küçük veya sarkık göğüsler bazen bir kadının kompleksinin nedeni olabilir. Dişiliğin sembolü olan göğüslerin bir çekim ya da baştan çıkarma gücüne sahip olduğu düşünülür. Ancak işlevleri bununla sınırlı değildir, çünkü aynı zamanda yaşamın ilk anlarında insanlığı besleme rolüne de sahiptirler.

Bu tür estetik ameliyatlar şunlar için seçilebilir

  • Estetik neden ler: doğal olarak küçük göğüsler veya emzirmeden sonra sarkık hale gelen göğüsler
  • Tıbbi neden ler: mastektomi veya meme kanseri nedeniyle memenin alınmasından sonra.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

Neden Türkiye’de meme büyütme ameliyatı yaptırmalısınız?

İstanbul’da sağlık turizmi hızla gelişiyor. Meme büyüt me birçok ülkede zaten yaygın olsa da, Türkiye’de daha iyi bir üne sahiptir. Bunun nedeni, Türkiye’de ve özellikle İstanbul’da meme büyütme işleminin gerçekleştirilmesidir:

  • Estetik tıp alanında uzmanlaşmış estetik cerrahlar tarafından;
  • İstanbul’daki ultra modern, güvenli kliniklerde;
  • 95’e varan bir başarı oranıyla.

İstanbul’daki plastik ve estetik cerrahi klinikleri, kusursuz cerrahi prosedürler sağlamak için en yüksek kalitede hizmet ve hijyen sunmaktadır. Ve fiyat, hastalar için bir numaralı motivasyon olmaya devam ediyor.

Türkiye’de meme büyütmenin ortalama fiyatı diğer Avrupa ülkelerine göre %40-50 daha düşüktür ve aynı durum meme küçültme için de geçerlidir.

Photo d'une poitrine refaite
Meme büyütme fotoğrafı

Türkiye’de farklı meme büyütme türleri

Hastanın estetik tercihlerinin yanı sıra memelerin konumlandırılması ve anatomik şekline bağlı olarak, plastik cerrah Türkiye’de farklı meme büyütme teknikleri önerebilir.

Mastopeksi veya meme dikleştirme

Göğüs dik leştirme, sarkık veya asimetrik göğüsleri ve küçük kusurları düzeltmek için yapılan bir operasyondur. Bir çeşit meme gençleştirmedir. Emzirme, hamilelik veya kilo kaybından sonra önerilir.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Meme büyütme öncesi ve sonrası fotoğrafı

Operasyon, göğüsleri sıkılaştırmak ve onlara dolgunluk ve kıvrım kazandırmak için fazla sarkan derinin alınmasından oluşur. Genel anestezi altında gerçekleştirilen mastopeksi, yaklaşık 1 ila 2 saat süren bir operasyondur. Fazla deriyi çıkarmak için meme ucunda küçük bir kesi yapılır. Çıplak gözle görülemeyen küçük yara izleri bırakır.

Lipofilling ile meme büyütme

Meme lipofilling, Türkiye’de yağ doldurarak meme hacmini artırmayı içeren bir kozmetik cerrahi prosedürüdür. Bu minimal invaziv operasyon, meme kanseri sonrası mastektomi sonrası en iyi alternatiftir.

Augmentation mammaire avec une seringue par lipofilling
Şırınga lipofilling ile meme büyütme

Meme lipofilasyonu başlangıçta vücudun mevcut olduğu bölgelerden (uyluk, mide veya kalça) doğal yağın alınmasını içerir. Bu yağ daha sonra göğüslere yeniden enjekte edilir. Bu operasyon kusursuz hijyen koşulları altında gerçekleştirilir.

Sonuç uzun ömürlü, çok doğal ve her şeyden önce izsizdir. Bununla birlikte, yeniden enjekte edilen yağ bazen eriyebileceğinden rötuşlar hala mümkündür.

Protez kullanarak meme büyütme

Memeprotezi ile meme büyütme, meme implantlarının yerleştirilmesini içerir. Bu, uzun süreli sonuçlar elde etmek için en yaygın ve güvenilir operasyondur ve her şeyden önce rötuş gerektirmez.

Prothèses mammaires Mentor®
Mentor® göğüs implantları

Bu, göğüsleri şekillendirmek için meme dokusunun altına fizyolojik salin ile doldurulmuş silikon meme implantlarının yerleştirilmesinden oluşur. Silikon jel risksizdir ve nadir yan etkileri vardır.

Genel anestezi altında gerçekleştirilenoperasyon 1 ila 2 saat sürecektir. Cerrah meme protezlerini areola (meme başı) veya aksilla (koltuk altı) ve bazen de meme altı bölgesinden yerleştirecektir.

Schéma d'implantation de prothèses mammaires sous et sur le muscle
Meme implantlarının kas altına ve üstüne implantasyon şeması

Cildin tipine ve kalınlığına bağlı olarak, implantlar pektoralis major kasının altına da yerleştirilebilir. Meme implantlarının boyutu, hasta tarafından istenen sütyen kupu boyutuna bağlıdır. Ameliyat tek bir operasyonda gerçekleştirilir ve herhangi bir rötuş gerektirmez.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Meme büyütme öncesi ve sonrası fotoğraflar

Ayrıca okuyun: Türkiye’de Anne Makyajı

Türkiye’de meme büyütme için prosedür nedir?

Türkiye’de meme büyütme için yapılması gereken ilk şey İstanbul‘da bir klinikle iletişime geçmektir. Kliniğinizi seçtikten sonra, plastik cerrah ile bir ön randevu alacaksınız. Bu randevu video konferans yoluyla gerçekleşecektir.

Cerrah, dijital simülasyonlar yapabilmesi ve en uygun cerrahi operasyonu seçebilmesi için göğüslerinizin fotoğraflarını isteyecektir.

Meme Büyütme Sonrası Görüşler

Cerrah, meme büyütme operasyonuna uygun olduğunuzdan emin olmak ve ayrıca uygun önlemlerin alınabilmesi için serolojinizi (HIV, hepatit vb.) belirlemek amacıyla ek kan testleri talep edebilir.

Sizde HIV var mı? Siz ve personel için tam bir güvenlik içinde meme büyütme operasyonu geçirmeniz için özel bir klinik ayrılmıştır.

İkinci yerinde konsültasyon

İstanbul’da ikinci bir konsültasyon gerçekleştirilir. Bu, cerrahın memelerin ölçülerini almasına ve meme operasyonunun gerçek bir simülasyonunu gerçekleştirmesine olanak tanıyan bir randevudur. Bu aynı zamanda operasyondan önce son talimatları alma zamanıdır.

Résultat avant et après d'une augmentation mammaire
Meme büyütme öncesi ve sonrası sonuçlar

Operasyon günü

D gününde, kliniğin tıbbi ekibi tarafından sizinle ilgilenilecektir. Ameliyathaneye girmek için hazırlanacaksınız. Plastik cerrah sizi genel anestezi altında ameliyat edecektir. Operasyon, seçilen tekniğe bağlı olarak yaklaşık 1 ila 2 saat sürer.

chirurgienne plastique
Plastik cerrah

Kurtarma

Meme büyütme operasyonu tamamlandıktan sonra iyileşme odasına yerleştirileceksiniz. Gece boyunca klinikte gözetim altında kalacaksınız. Anestezinin etkisi geçtikçe bazı ağrılar ve acılar hissedebilirsiniz.

Günlük hayatınıza devam edebilmeniz için bir iyileşme dönemi gereklidir. Bu süre zarfında, sağlık durumunuzu değerlendirmek ve herhangi bir reaksiyon veya yan etkiyi not etmek için ameliyat sonrası izleme alacaksınız. Bu ameliyat sonrası takip, protezlerin iyi yapışıp yapışmadığını not etmemize de olanak tanıyacaktır.

Augmentation mammaire post opératoire
Ameliyat sonrası meme büyütme

Nekahat dönemi

Nekahat dönemi en az bir haftadır. Düzgün bir şekilde iyileşmek için 15 günlük bir süre önerilir. Nekahat dönemi boyunca hasta destek sütyeni giymelidir. Kendisini yorabilecek büyük ölçekli işler yapmamalıdır.

Gaine de contention après une augmentation mammaire
Meme büyütme sonrası destek korsesi

Daha iyi iyileşme için yara izlerine merhem sürülebilir. Meme çevresinde şişlik ve küçük yumrular görülebilir. Buz torbası uygulanabilir, ancak bu sistematik olarak yapılmamalıdır.

Ameliyatı takip eden 2 ay içinde sportif faaliyetlere devam edilmesi önerilmez. Birkaç ay boyunca güneşe maruz kalmaktan da kaçınılmalıdır. Yeni göğüsler 6 ay sonra nihai görünümünü alacaktır.

Coordinatrice avec une patiente
Bir hasta ile koordinatör

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

Meme büyütme ile ilişkili bazı nadir riskler olabilir:

  • Göğüslerde ağrı;
  • Meme başı ve memenin hassasiyetinde değişiklikler;
  • Meme implantının kasıtsız olarak yer değiştirmesi;
  • İmplant sızıntısı veya yırtılması;
  • Memeyi deforme eden yara izi.

Bu nedenle, İstanbul’daki cerrahınızı seçmenize yardımcı olmamız için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

Dahası, meme büyütme İslam’da caizdir. Tıbbi bir fayda sağladığı ve kişinin yaşam kalitesini artırdığı için haram değil helal bir ameliyattır.

PRM’lerin tesislerimize kolaylıkla erişebilmelerini sağlamak için özel düzenlemeler yapılmıştır.

Türkiye’de meme büyütmenin maliyeti nedir?

Türkiye’de, İstanbul’da lipofilling için 3.000 ila 4.000 € arasında ödeme yapmayı bekleyin. Göğüs dik leştirme 2.500 ila 3.000 € arasındadır. Mentor marka yeni nesil meme implantları kullanılarak yapılan büyütme işleminin maliyeti 2.500 ila 3.500 € arasındadır.

Femme heureuse après une augmentation mammaire
Meme büyütme operasyonundan sonra mutlu bir kadın

Size özel bir fiyat almak için kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi talep etmenizi öneririz. Fiyat teklifi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size geri dönmekten memnuniyet duyacağız.


Karar vermekte zorlanıyorsanız, indirimli bir fiyatla operasyonunuzu başarılı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


SSS – Sıkça sorulan sorular

Meme estetiği ne kadar sürer?

Uzun bir süre boyunca, çalışmalar bir meme protezinin ömrünün 10 yıl olduğunu belirledi. Günümüzde, tekniklerin ve protezlerin kendilerinin gelişmesiyle birlikte, herhangi bir anormallik göstermeden 20 ila 25 yıl dayanabilmektedirler.

Doğru meme implantı boyutunu seçmek için, sadece elde etmek istediğiniz profili değil, aynı zamanda mevcut göğüslerinizi ve yapınızı da dikkate almanız gerekir. İmplantların daha yüksek veya daha düşük projeksiyonu da nihai boyut üzerinde bir etkiye sahip olacaktır.

Türkiye’de meme büyütme için en yaygın olarak kullanılan markalar arasında Mentor ve Natrelle implantları bulunmaktadır. Bu iki marka güvenilirlikleriyle ünlüdür. Elbette, tamamen güvenli özelliklere sahip başka birçok distribütör de vardır.

Meme implantları meme bezlerinin arkasına yerleştirilir. Vakaların büyük çoğunluğunda, kozmetik meme ameliyatından sonra emzirme hala mümkündür. Bununla birlikte, sarkık göğüslerin düzeltilmesi durumunda bu durum bozulabilir.

Evet, protezin türüne ve hastanın profiline bağlı olarak. Ancak bazen yara izlerinin yerini seçmek mümkündür. Meme başı çevresinde, koltuk altında veya meme kıvrımının altında olabilirler. Tüm bu durumlarda izler gizli kalır.

Meme büyütme için Türkiye’de 7 günlük bir konaklama gereklidir. Bu süreye cerrahla bir günlük ameliyat öncesi konsültasyon, bir gece hastanede yatış ve bir günlük ameliyat sonrası iyileşme dahildir. Ameliyattan 5 gün sonra, eve dönmeden hemen önce bir kontrol gerçekleştirilir.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️