Türkiye’de Liposuction

liposuction öncesi ve sonrası Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de liposuction yaptırmayı mı düşünüyorsunuz? Bu nihai kılavuz, İstanbul’daki operasyon, iyileşme ve maliyet hakkında bilmeniz gereken her şeyi içerir. Fiyat teklifi isteyin ve Türkiye’de başarılı bir liposuction için en iyi fiyatı alın.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de liposuction hakkında bilgi sağlar ve nitelikli Türk cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de liposuction ne kadara mal oluyor?

Türkiye’de liposuctionın ortalama maliyeti 1.900 € ve ek bir bölge için 300 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 2 saat sürer. İstanbul’da kalış süresi 1 gece hastanede yatış ile birlikte 7 gündür. Fiyat anesteziyi, operasyonu, ilaçları ve kompresyon giysisini kapsamaktadır. Nihai sonuç 5 ay içinde görülebilir.

Pubis Liposuction1400 €
Kalça Liposuction’ı1600 €
Boyun Liposuction’ı1600 €
Uyluk Liposuction’ı1800 €
Heybe Liposuction1800 €
Karın bölgesine liposuction1900 €
Çift çene liposuction2100 €
Kalça Liposuction’ı2200 €

Liposuction Türkiye: Nihai rehber

Karın yağlarını eritmek için iyi bir diyet ve düzenli fiziksel aktiviteye rağmen, sağlığımızı etkileyebilecek birkaç çirkin şişkinlikle karşılaşabiliriz. Yağ yakıcı bir diyete rağmen kurtulamadığınız birkaç şişkinlik.

Peki, ister erkek ister kadın olun, bu yağlı yumrulardan nasıl kurtulursunuz? Liposuction adı verilen kozmetik cerrahi için şükürler olsun.

Tracé d'une liposuccion
Liposuction’ın seyri

Adından da anlaşılacağı gibi ve mümkün olduğunca basit bir şekilde tercüme edersek, liposuction yağ emmek anlamına gelir. En azından, sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzına direnen birkaç yağ cebi.

Dünyada en yaygın olarak uygulanan kozmetik cerrahi olan liposuction, göbek yağlarını, heybeleri, aşk tutamaçlarını, çift çeneleri ve diğer tüm fazla yağları alır. Rinoplasti veya göğüs büyütme ameliyatlarından daha az riskli olmasına rağmen, gerekli tüm önlemleri almak her zaman akıllıca olacaktır.

Simulation avant et après une liposuccion
Liposuction öncesi ve sonrası simülasyon

Türkiye’de İstanbul veya Antalya’da liposuction yaygın ve uluslararası kabul görmüş bir uygulamadır. Her yıl 14 milyondan fazla hasta İstanbul’daki en iyi bakıma ve ameliyata erişmek için Türkiye’ye seyahat etmektedir. Üstelik çok uygun fiyatlı.

Türkiye’de liposuctioniçin İstanbul’a seyahat etmeye hazır mısınız? Rehberi takip edin!

Önce ve sonra fotoğrafları Kadınlar ve Erkekler

Liposuction nedir?

Liposuction, diyet sonrası veya düzenli egzersize rağmen alınamayan fazla yağların alınmasını içeren bir plastik cerrahi operasyonudur. Prosedür hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.

Türkiye’deki bu estetik cerrahi operasyonunun amacı, inatçı yağ birikintilerini hedef alarak, önemli ölçüde kilo kaybından sonra figürü istenen oranlarda yeniden şekillendirmektir. Bir liposculpture operasyonu sırasında 4-5 litreden fazla yağ alınamayacağını bilmek önemlidir.

Simulation avant et après une liposuccion
Liposuction öncesi ve sonrası simülasyon

Liposuction yapmak için plastik cerrah, cildin derin katmanlarına yerleştirilen bir tür ince tüp olan kanüller kullanacaktır. Bu aletlerin amacı inatçı yağları emmektir. Kullanılan tekniğe bağlı olarak, kanüller ultrason veya lazerlerle(vaser lipo) birleştirilebilir. Bu prosedürlere biraz sonra bakacağız.

Liposuction basit bir yağ emme işleminden daha fazlasıdır; aynı zamanda teknik, uygulama ve uzmanlık gerektirir. Sadece bir plastik cerrahın ustalaşabileceği bir sanattır, bu yüzden bazen liposuction olarak adlandırılır.

Liposuction obez insanlar için değildir

Liposuction çirkin yağlardan kurtulmak için kullanılabilse de, önemli ölçüde fazla kilolu veya obez kişiler için uygun olmadığı unutulmamalıdır. Liposuction’ın temel amacı vücudun belirli bölgelerinden küçük, inatçı yağ rulolarını çıkarmaktır.

Bu yağ birikintileri çoğunlukla derindir ve dermiste birikir. Bunlar, heybe, mide, kollar, boyun, uyluklar, dizler, baldırlar veya ayak bileklerinde aniden ve şaşırtıcı bir şekilde ortaya çıkabilen daha derin yağ hücreleridir.

Simulation avant et après une liposuccion
Liposuction öncesi ve sonrası simülasyon

Liposuctionselülit veya çatlakları gidermez. Bu amaçla yapılmamalıdır.

Türkiye’de liposuction ameliyatını düşünmeden önce, hastalara yüzeysel yağları kaybetmek için bir zayıflama rejimi izlemeleri tavsiye edilir. Ancak kilo verdikten sonra liposuction düşünülebilir.

Liposuction’ın BBL ile birleştirilmesi

Uygulaması çok hızlı olduğu için, liposuction ‘ın tek bir seansta diğer ameliyatlarla birleştirilmesi yaygındır. Bu nedenle, Türkiye’de ve özellikle İstanbul’da liposuction için, protezsiz meme büyütme için geri kazanılan yağı kullanarak lipofilling veya ünlü BBL(Brazilian Butt Lift) tekniği ile düz kalça büyütmeyi de düşünebilirsiniz.

liposuccion des fesses en turquie
Bir kadın figürü

Türkiye’de liposuction ne zaman yapılabilir?

Türkiye’de 360 liposuction yaptırmayı düşünmek için cerrahlar üç şey önermektedir:

  • İdeal kilonuza mümkün olduğunca yakın olun. Aşırı kiloluysanız liposuction bir seçenek değildir.
  • Sağlıklı ve elastik bir cilde sahip olmak. Liposculpture sonuçları sıkı bir ciltte daha görünürdür. Cildinizde sarkma varsa liposuction sonrasında yüz germe düşünülebilir.
  • Denge ve anatomik büyüme nedenleriyle en az 18 yaşında olmak. Vücudun 18 yaşında tam büyümeye ulaştığı kabul edilir.

Farklı liposuction türleri nelerdir?

Harekete geçmeden önce, başarılı bir liposuction için kullanılan tüm teknikler hakkında bilgi edinin. İstanbul’a gelirseniz, üç ana teknik kullanılır. Bunlar klasik liposuction, lazer lip osuction ve vaser lipo‘dur.

enlever les bourrelets disgracieux avec une liposuccion en Turquie
Liposuction öncesi ve sonrası fotoğraf simülasyonu

1. Konvansiyonel liposuction veya liposuction

Bu, Türkiye’deki geleneksel liposuction yöntemidir. Biraz daha mekanik ama hafif olan bu yöntemde fazla yağı emmek için bir kanül kullanılır. Kanül, uyuşturmak için tedavi edilecek bölgeye enjekte edilir.

Yağ, kanül ve bir şırınga kullanılarak emilir. Kullanılan solüsyon tamamen sterildir ve risksizdir. Dahası, yöntem naziktir ve çok travmatik değildir. Yüz, bel ve kollar gibi hassas bölgeler için uygundur.

2. Lazer liposuction

Bu liposuction tekniği, adiposit zarlarını parçalamak ve yağı sıvılaştırmak için lazerler tarafından üretilen ısıyı kullanır. Bu yöntem daha sonra yağın çıkarılmasını kolaylaştırır. Lazer tekniği oldukça hassastır, çünkü yağı çevreleyen cilde, sinirlere ve kan damarlarına zarar verebilir.

Silhouette d'une femme avec un ruban
Kurdeleli bir kadın silueti

Bu liposuction yönteminin başarılı olabilmesi için deneyimli bir plastik cerrah tarafından gerçekleştirilmesi gerekir. Kozmetik cerrahi kliniğimiz İstanbul veya Antalya, Türkiye‘deki en iyi liposuction cerrahlarını sunmaktadır. Bu tekniği seçerseniz, İstanbul’daki cerrahımız sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

3. Vaser Liposuction veya Vaser Lipo

Vaser liposuction şu anda en moda tekniktir. Vücudun herhangi bir bölgesini son derece tatmin edici sonuçlarla tedavi etmek için kullanılabilmesi açısından devrim niteliğindedir. Bu yöntem, derin yağ birikintilerini yok etmek için ultrason kullanır. Yağları yok etmenin yanı sıra, bu teknik aynı zamanda cildi daha sıkı hale getirir.

Vaser lipo, yağı almak için titreşimler yayan yüksek frekanslı bir ultrason kullanır. Sonuç olarak, cilt çok hızlı ve daha eşit bir şekilde geri çekilir. Bu, Türkiye’deki en popüler liposuction tekniğidir. Bunun nedeni İstanbul’daki plastik cerrahların son derece deneyimli olmasıdır.

4. HD veya yüksek çözünürlüklü liposuction

HD veya yüksek çözünürlüklüliposuction, vaser lipo’nun bir çeşididir. Vaser lipoyu son derece etkili teknikler ve devrim niteliğindeki teknolojilerle birleştirir. Altı paket veya çikolata çubuğu karın kasları gibi rüya gibi bir vücuda sahip olmak istiyorsanız, bu yöntem tam size göre. Vücut geliştirme meraklılarının yanı sıra birçok kadın influencer arasında çok popülerdir.

image d'une gravure abdominale avec une liposuccion HD
HD liposuction ile karın oyma

Liposuction vücudun hangi bölgeleri için uygundur?

Artık liposuction’ın ne olduğunu ve hangi tekniklerin en popüler olduğunu bildiğinize göre, Türkiye’de vücudun hangi bölgelerinin liposuction için uygun olduğunu da bilmeniz gerekir. Erkekler ve kadınlar için liposuction aşağıdaki bölgelerde yapılabilir:

  • Yüz liposuction’ı: Bu işlem, gıdı kalıntılarını gidermek için sadece çenede yapılır. Konvansiyonel liposuction dikkate alınacaktır. Çenede yara izi olmadan küçük kesilerden yapılır.
  • Kol liposuction: Kolun arka, dış ve iç kısmından yapılır. Dirsek kırışıklığında ve koltuk altında ince kesilerle yapılır.
  • Diz Liposuction’ı: Bu prosedür dizin iç kısmındaki fazla yağı alır. Prosedür, mikro izler bırakan mikro kesiler kullanılarak gerçekleştirilir.
  • Uylukların Liposuction’ı: Bu işlem, mikrokanüller kullanılarak kalça ve iç uyluklardan yağ emilmesini içerir. Cildin önemli ölçüde gevşediği durumlarda uyluk derisini sıkılaştırmak için bir yüz germe izleyebilir.
liposuccion des cuisses en turquie
  • Karın Liposuction’ı: Bu, düz bir karnı eski haline getirmek veya sıkı karın kaslarını yeniden şekillendirmek için kullanılır. Cilt sarkması durumunda,abdominoplasti liposuction’ı tamamlayacaktır. Bu durumda fazla deri alınmalı ve karın kası yeniden gerilmelidir.
  • Aşk tutamaçlarının liposuction’ı: Bu işlem kalça, mide, sırt ve karın kemerindeki yağ dokusu birikimini ortadan kaldıracaktır.
  • Kalçaların liposuction’ı: Bu bölgede liposuction, genellikle spor veya diyet yoluyla çıkarılması zor olan çok dirençli yağ dokusu birikimleri olan heybeleri giderecektir.
  • Baldır liposuction: liposuction, kaval kemiğinin iç kısmından yağ dokusunu çıkararak bacakların incelmesini sağlayacaktır. Daha spesifik olarak baldır kaslarında, Aşil tendonlarında veya ayak bileklerinde.
  • Boyun liposuction’ı: Bu operasyon serviko-çene açısındaki, yani çenenin altındaki yağ birikintilerini giderecektir. Boyun liposuction’ı gıdı liposuction’ı ile kombine edilebilir.
liposuccion du cou en turquie
Boyun liposuction öncesi ve sonrası fotoğrafı

Türkiye’de liposuction yaptırmadan önce okumanız gerekenler

Türkiye’de liposuctionyaptırmaya mı karar verdiniz? Öncelikle, harekete geçmeden önce göz önünde bulundurmanız gereken tüm faktörlere bir göz atın.

Fiziksel ve tıbbi profiliniz

Liposuction sadece ideal kilolarına ulaşmış ancak hala fazla yağları olan 18 yaş üstü kadın ve erkeklere uygulanabilir. Buna ek olarak, sağlığınızın iyi olması, sabit bir kiloya ve sağlıklı bir yaşam tarzına (sigara veya alkol yok) sahip olmanız gerekir.

Az ya da çok sıkı bir cilde sahip olmanız da tavsiye edilir, aksi takdirde başka ameliyatlar düşünülebilir. İdeal olarak, oldukça tonlanmış kaslara da sahip olmalısınız.

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

Liposuction sırasında bazı nadir riskler olabilir:

  • Mavimsi morarma;
  • Cilt hissi kaybı;
  • Sinir ve kan damarı hasarı;
  • Derin ven trombozu;
  • Cildin dalgalanması veya sarkması;
  • Selülitin kötüleşmesi.

Bu nedenle, İstanbul’daki cerrahınızı seçmenize yardımcı olmamız için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

İslam dininde liposuction’ın haram olmadığını unutmayın. Amacı vücudu etkileyen bir kusuru gidermekse kabul edilir.

liposuccion des hanches en turquie
Kalça liposuction izleri

Bu tür bir estetik ameliyatın flebit veya pulmoner emboli öyküsü olan kişiler için önerilmediği de unutulmamalıdır.

Diyabet, zayıf bağışıklık sistemi, HIV enfeksiyonu ve zayıf kan dolaşımı gibi kronik hastalıkları olan kişiler, liposuction olasılığını belirlemek için tıbbi bir analizden geçmelidir. Kronik hastalık durumlarında liposuction önerilmemektedir.

Liposuction’ın dünya başkenti İstanbul

Liposuction dünya çapında birçok ülkede uygulanmaktadır. Tatmin edici sonuçlar için plastik cerrahınızı dikkatle seçtiğinizden emin olun. En iyi cerrahlar, niteliklerinin yanı sıra becerileri, deneyimleri ve etkinlikleri ile de tanınırlar.

İstanbul’da Türk cerrahlar dünya çapında tanınmaktadır. Instagram’ın da çok iyi gösterdiği gibi, Türkiye kozmetik cerrahi alanında en son teknolojiye sahiptir.

İstanbul’daki bir estetik cerrahi kliniğinde, deneyimli plastik cerrahlar tarafından bakılacaksınız. İstanbul’da kaldığınız süre boyunca ve özellikle ameliyatınız sırasında size eşlik edilecektir. İlk randevudan ameliyat sonrası konsültasyona kadar, en iyiler tarafından bakılacaksınız.

Türkiye’de Liposuction: Operasyon sırasında neler oluyor?

Türkiye’de liposuction, ülkedeki en popüler plastik cerrahi operasyonudur. Büyük ölçüde plastik cerrahların uzmanlığı ve hasta bakımının kalitesi nedeniyle %99 başarı ve memnuniyet oranına sahiptir. Instagram ‘daki Türkiye’de liposuction öncesi ve sonrası fotoğrafları, İstanbul’daki cerrahların becerileri hakkında hiçbir şüphe bırakmıyor.

İşte bir liposuction hastasının videosu. Deneyimlerini kullanarak liposuction sonrası yağların geri dönüp dönmediğini ve liposuctionın kilo verdirip verdirmediğini açıklıyor. Ayrıca liposuction sonrası cildin nasıl göründüğünü de açıklayacaktır.

İlk temas ve konsültasyon

Türkiye’de bir liposuction operasyonu birkaç aşamada gerçekleşir. Kliniğimizle ilk temasınızdan operasyondan sonra ülkenize dönüşünüze kadar. İçiniz rahat olsun, her aşamada size tercümanlık yapacak ve bir sonraki aşamada ne yapmanız gerektiğini söyleyecek bir koordinatör eşlik edecektir.

Tekerlekli sandalye kullanan hareket kabiliyeti kısıtlı kişilerin kuruluşumuzun tüm bölümlerine kolayca erişebilmesi için düzenlemeler yaptık.

İlk danışma görüşmesi

İlk konsültasyon çok önemlidir. Ameliyat olma konusunda bilinçli bir karar vermeniz için gereken tüm bilgileri size sağlamalıdır. Ayrıca operasyonun tüm seyrini de belirleyecektir. Genel bir kural olarak, ilk konsültasyondan sonra düşünmek ve karar vermek için birkaç gününüz vardır.

Bu ilk konsültasyon doğrudan İstanbul’da yerinde veya plastik cerrah ile canlı bir görüşme yoluyla gerçekleştirilebilir. Bu randevu sırasında aşağıdakileri ayrıntılı olarak tartışacağız

  • Motivasyonlarınız
  • Ameliyatın hedefleri
  • Ameliyatın uygun olup olmadığını belirlemek için tıbbi geçmişiniz
  • Beklediğiniz sonuçlar
  • Herhangi bir tıbbi tedavi
  • Liposculpture için kullanılacak tekniğin kendisi,
  • Ameliyat sonrası bakım
  • Herhangi bir komplikasyon

Bu ilk görüşme sırasında cerrah, uygun tekniği ve tedaviyi belirlemek için birkaç fotoğraf çekecektir.

Tracé d'une liposuccion abdominale
Abdominal liposuction taslağı

Liposuction hakkında aklınıza takılan soruları sormak için bu ilk konsültasyondan yararlanın. Ayrıca cerrahın uzmanlığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de iyi bir zamandır. Bu ilk konsültasyondan sonra cerrahınızı değiştirmeyi her zaman düşünebilirsiniz.

Dikkatli bir değerlendirmeden sonra, Türkiye’de liposuction yaptırmaya karar verdiyseniz. Gerçek operasyondan önce ikinci bir konsültasyon planlanabilir.

İstanbul’da başarılı liposuction için ipuçları

İkinci konsültasyon sırasında, tıbbi durumunuzu değerlendirmek için tıbbi muayenelerden geçmeniz istenecektir.

Liposculpture’dan birkaç gün önce, daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeniz istenecektir:

  • Nikotin ve alkol kullanmayı bırakın
  • Anti-enflamatuar ilaçlar, aspirin veya anti-enflamatuar bitkisel ürünler almayı bırakın.
  • Liposculpture için önerilenler dışında özel tıbbi tedaviler almayı bırakın.
  • Sağlıklı ve dengeli beslenin
  • Düzenli, hafif fiziksel aktivite
Tracé d'une liposuccion 360
360° liposuction’ın ana hatları

İstanbul’da liposculpture operasyonunun seyri

Liposuction operasyonu İstanbul’da bir klinikte gerçekleşir. Deneyimli ve tanınmış bir plastik cerrah tarafından gerçekleştirilir. Operasyonun sorunsuz geçmesini sağlayacak güler yüzlü bir ekip size eşlik edecektir. Ameliyatın mümkün olan en iyi koşullarda gerçekleşmesi hayati önem taşır.

Ameliyat süresi

Operasyon ayakta tedavi bazında gerçekleşir ve tedavi alanının büyüklüğüne bağlı olarak 30 dakika ile 3 saat arasında sürebilir. Aspire edilen yağ hacmi ne kadar büyükse, operasyon o kadar hassas ve zaman alıcıdır. Ancak endişelenmeyin, binlerce kez liposuction operasyonu gerçekleştirmiş uzman bir cerrahın ellerindesiniz.

Tracé d'une liposuccion 360
360° liposuction’ın ana hatları

Anestezi türü

Liposculpture, tedavi edilecek bölgelere bağlı olarak lokal veya genel anestezi altında gerçekleştirilebilir. Dizler veya gıdı gibi küçük bölgeler için lokal anestezi tercih edilir. Her durumda, ameliyattan 48 saat önce anestezi uzmanına danışılmalıdır.

Ameliyatın seyri

Başlangıç olarak, cerrah tedavi edilecek bölgelerin cildinde mikro kesiler yapacaktır. Yara izlerini görünmez hale getirmek için önce cilt kıvrımlarını hedef alacaktır. Daha sonra ucunda küçük delikler olan köpük kanüller yerleştirecektir. Daha sonra anestezik madde enjekte edilir ve ardından kanamayı önlemek için bikarbonat veya adrenalin gibi diğer ürünler verilir.

Kanüller, yağı aspire etmek için kapalı bir devreye bağlanacaktır. Seçilen tekniğe bağlı olarak cerrah lazer veya ultrason kullanabilir. Bununla birlikte, cilt üzerinde daha etkili ve daha nazik olduğu için genellikle ultrason kullanılır. Liposuction sırasında, cerrah yaklaşık 2 ila 3 litre yağ emecek ve 5 litreden fazla olmayacaktır.

Canule pour retirer la graisse pendant une liposuccion à Istanbul en Turquie
Liposuction sırasında yağ almak için kanül

Yağ alındıktan sonra, mikro kesiler emilebilir dikişler kullanılarak dikilir. İyileştikten sonra kendiliğinden eriyeceklerdir.

Ameliyattan sonra, iyileşme için zaman tanımak ve aynı zamanda vajinal rahatsızlık durumunda hızlı bakım yapılacağı konusunda sizi rahatlatmak için klinikte bir gece gözetim altında kalacaksınız. Örneğin, operasyon sabah gerçekleşiyorsa, gün sonunda klinikten ayrılabilirsiniz, aksi takdirde gözlem için bir gece kalacaksınız.

Türkiye’de liposuction öncesi ve sonrası sonuçlar

Ameliyattan sonra, emilen bölgelerde sonraki 48 saat içinde şişlik veya morarma görülebilir. Bunların tamamen kaybolması iki hafta ila 1 ay sürebilir. Özel bir tedavi yoktur, sadece bu bölgelere mümkün olduğunca nazikçe bakım yapın. Temizlik ve bakım cerrahın tavsiyelerine göre yapılmalıdır.

photo liposuccion avant et aprés à Istanbul en Turquie
İstanbul’da 360 liposuction öncesi ve sonrası fotoğrafı

İlk birkaç gün ağrıyı hafifletmek için ağrı kesici alabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız dinlenmelisiniz. Tedavi edilen bölge birkaç hafta boyunca hassas olabilir.

Cerrah ödemin azalmasına yardımcı olmak için bir drenaj seansı gerçekleştirebilir. Ancak bu her zaman sistematik değildir.

Liposuction sonuçlarına gelince, bunların tamamen görünür hale gelmesi 1 ila 6 ay sürecektir. Bu, tedavi edilen bölgeye bağlı olacaktır. Örneğin mide için 1 ay, kollar için yaklaşık 2-3 ay sürebilir.

Tam liposuction sonuçları uzun ömürlüdür. Bununla birlikte, kilo aldıkça inatçı yağların geri dönmesi oldukça olasıdır. Bu nedenle liposuctiondan sonra kilonuzu korumanız veya en azından 5 kg‘dan fazla almamanız tavsiye edilir.

corps d'une femme après une liposuccion à Istanbul en Turquie
İzlenen bir kadının vücudu

Ameliyat sonrası bakım

Ameliyattan sonra iyileşme süreci boyunca kesilerin üzerine kompresyon bandajları yerleştirilecektir. Ayrıca aşırı kan veya sıvı birikmesi durumunda cilt altında daha iyi drenaj sağlamak için kompresyon çorapları veya giysileri giymeniz gerekecektir.

Süreç boyunca cerrah, daha iyi drenaj ve hızlı iyileşme sağlamak için bandajları ve kompresyon giysilerini nasıl giyeceğinizi size açıklayacaktır. Genel olarak, kompresyon giysileri iyileşme sürecine bağlı olarak yaklaşık 6 ila 8 hafta boyunca giyilmelidir.

Daha iyi iyileşme için alınması gereken önlemler

Ayrıca, daha iyi bir iyileşme için nekahat döneminde belirli bir yaşam tarzını benimsemeniz istenecektir. Örneğin, 2 ila 3 ay boyunca dikişleri yırtabilecek herhangi bir fiziksel veya sportif faaliyette bulunmamalı veya aşındırıcı hareketler yapmamalısınız. Ayrıca yara izlerini güneşe maruz bırakmaktan kaçınmalı ve 2 ila 3 ay boyunca cildinize her zaman özenli davranmalısınız.

Nekahat dönemi 2 hafta sürebilir, ancak yukarıda belirtilen talimatlara uyarak normal bir hayata devam etmek için 7 gün yeterli olabilir.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Başarılı bir tıbbi konaklama için İstanbul’daki oteller

Türkiye’de kalışınızı hazırlama

Türkiye’de liposuctionyaptırmaya mı karar verdiniz? İstanbul’a seyahatinizi hazırlayın! İşte Türkiye‘de liposculpture veya vaser lipo yaptırmayı düşünmeden önce atmanız gereken adımlar hakkında birkaç ipucu:

En iyi liposuction için cerrahınızı seçme

Yukarıda da belirtildiği gibi, hangisini seçeceğinize karar vermeden önce birkaç cerraha danışmak iyi bir fikirdir. Plastik cerrahımız İstanbul’un en tanınmış cerrahlarından biridir. Onu seçmek liposuction’ınızın başarısını garanti edecektir.

Chirurgien esthétique à Istanbul en Turquie
İstanbul’da plastik cerrah, Türkiye

Seyahatinizi hazırlama

Türkiye’de liposuction yaptırmanız durumunda medikal turizmi tercih etmiş olursunuz. Kalış süreniz 5 ila 7 gündür, ancak bunu istediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Nekahat izninize gelince, bu operasyona bağlı olarak 10 ila 15 gün sürer.

İstanbul’da estetik amaçlı kalışınız sırasında neler olur?

  1. İstanbul havaalanına (IST) varacaksınız. Özel bir şoför, adınızı taşıyan bir tabela ile lobide sizi bekliyor olacak.
  2. Sizi bir Mercedes Van ile 4 yıldızlı otelinize götürecektir (30 dakika sürüş). Otel, estetik kliniğine 2 dakikalık yürüme mesafesindedir.
  3. Hedeflerinizi belirlemek için koordinatör ve cerrah ile randevu. Tüm sorularınızı cevaplayacaktır. Koordinatör tercümanlık yapacaktır.
  4. Liposuction için ikinci gün randevu. Ameliyattan sonra gözlem için bir gece klinikte kalacaksınız.
  5. Daha sonra koordinatörün size vereceği ilaçlar, kremler ve kompresyon kuşağı ile 4* otelinizde dinleneceksiniz.
  6. Altıncı gün, sargılarınızın çıkarılması için kliniğe dönecek ve yine koordinatör eşliğinde cerrahla son bir kontrolden geçeceksiniz.
  7. Daha sonra özel şoför sizi eve dönüş uçuşunuz için havaalanına geri götürecek ve 14 gün içinde yeni vücudunuzun keyfini çıkarabileceksiniz.
La coordinatrice calcule le prix d'une liposuccion
Koordinatör liposuction maliyetini hesaplar

Türkiye’de liposuction ne kadara mal oluyor?

Türkiye’de liposuction için 1.400 ila 2.400 € arasında ödeme yapmayı beklemelisiniz. Bu Avrupa’dakinden %70 daha ucuzdur. Bu fiyata havaalanı transferi, 5 yıldızlı otel, liposuction, kompresyon giysisi ve ilaçlar dahildir.


Karar vermekte zorlanıyorsanız,operasyonunuzu daha düşük bir ücretlebaşarılı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcıolabiliriz .

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Sıkça sorulan sorular

Türkiye’de liposuction ne kadar sürer?

Türkiye’de liposuction’ın nihai sonuçları uzun ömürlüdür. Bu prosedür, kendiliğinden kaybedilmesi zor olan derin yağlar üzerinde etkilidir. Bu yağ hücreleri alındığında, vücut ergenlikten sonra bunları yenileme kapasitesine sahip değildir.

Liposuction sonrası yaşanan ağrı hastadan hastaya değişmektedir. Genel olarak ağrı orta ila şiddetlidir. Ayrıca liposuction ile tedavi edilen bölgelere de bağlıdır. En hassas bölgeler kalçalar ve iç uylukların yanı sıra dizlerdir.

Türkiye, liposuction yaptırmak için en ucuz ülkelerden biri olarak kabul edilmektedir. Çoğu durumda fiyatlar Avrupa’dakilerin yarısı kadardır. Türk klinikleri, yetkin estetik cerrahları ve modern, üst düzey ekipmanlarıyla güvenilirdir.

Türkiye’de lipoplasti için adayların sağlık durumunun iyi olması ve aşırı kilolu olmaması gerekir. Lipoplastinin bir zayıflama çözümü olmadığını, amacının tamamen rekonstrüktif olduğunu lütfen unutmayın. Sonuç olarak, vücut kitle indeksi normal, yani 18 ila 25 arasında olmalıdır.

Ameliyat sonrası morarma ve ödem ortadan kalktıktan sonra, yani yaklaşık bir ay sonra, liposuction’ın nihai sonucu yavaş yavaş gelişecektir. Sabırlı olun, çünkü operasyonun istikrarlı ve kesin sonucunu takdir etmek için en az 6 ay bekleyin.

Seçilen kliniğe bağlı olarak, liposuction için Türkiye’de kalış süresi 5 ila 7 gün arasında değişmektedir. Genellikle hastanede kalış süresi 2 geceyi geçmez ve hastalar genellikle operasyondan sonraki gün klinikten ayrılırlar. Ameliyat sonrası takip, sargıların çıkarılması ve kontrolden oluşur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️