Türkiye’de Uyluk Germe

uyluk germe fiyatı Türkiye 2 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Uyluklarınızı ovmak rahatsız mı ediyor? Uyluklarınızdaki deri gevşedi mi? Fazla kilolu musunuz… Ve sıkı, şekillendirilmiş uyluklara mı sahip olmak istiyorsunuz? Türkiye’de uyluk germe ameliyatınızı organize etmemizi ister misiniz? Cerrahi bir tatil için en iyi teklifi gecikmeden keşfedin!

EniyiKlinik.com, Türkiye’deki uyluk germe ameliyatları hakkında bilgi verir ve nitelikli cerrahlarla bir ameliyat rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de uyluk germe ameliyatı ne kadara mal olur?

Türkiye’de uyluk germe ameliyatının ortalama maliyeti 2.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.600 ila 2.400 € arasında değişebilir. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 4 saat sürer. İstanbul’da kalış süresi 1 gece hastanede yatış ile birlikte 7 gündür. Fiyata anestezi, operasyon ve kompresyon giysisi dahildir. Operasyonun sonuçları 7 ay içinde görülür.

Uyluk germe2000 €
BBL kalça kaldırma2900 €
Kalça kaldırma1600 €
Kasık kaldırma1200 €

Türkiye’de uyluk germe hakkında bilmeniz gereken her şey

Türkiye’de uyluk germe, “kruroplasti” olarak da adlandırılabilen bir estetik ameliyattır. Bu operasyon bacakların görünümünü inceltmek ve sıkılaştırmaktan oluşur. Prosedür hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.

Femme complexée par ses fesses
Kalçalarıyla ilgili kompleksi olan kadınlar

Plastik cerrah iç uyluktaki fazla deriyi çıkarır. Vakaya bağlı olarak, bu operasyon liposuction ile birlikte gerçekleştirilebilir.

Türkiye’de uyluk germe ameliyatı tatmin edici sonuçlar vermektedir. Bununla birlikte, hastalar kruroplastinin iç uylukta ve bazı durumlarda kasık kıvrımında uzun bir yara izi bıraktığının farkında olmalıdır.

En iyi adaylar kimlerdir?

Türkiye’de uyluk germe genellikle 4 kategoride insanı hedefleyen bir kozmetik ameliyattır:

  • Bariatrik cerrahi geçirmiş hastalar;
  • Kilo vermiş hastalar;
  • Yaşlı hastalar;
  • Zayıflama diktasını takip edenler.

Birinci ve ikinci kategori uyluk çevresinde sarkık, bol deri ile bırakılır; bu operasyon bir gerekliliktir. Diğer kategoriler için amaç, estetik açıdan daha hoş bacaklara sahip olmaktır.

Tracé d'un chirurgien sur les fesses d'une patiente
Bir cerrahın hastanın kalçasındaki çizgisi

Bu düşük riskli bir operasyon olsa da, doktorunuzun onayını almanız çok önemlidir. Bu maceraya atılmadan önce Türkiye’de uyluk germe için uygun olup olmadığınızı öğrenin.

Türkiye’de uyluk germe ameliyatı ne kadara mal olur?

Türkiye’de saygın bir cerrah tarafından yapılan uyluk germe ameliyatının maliyeti yaklaşık 3.100 €’dur. Bu fiyata havaalanı transferi, otel, ameliyat, anestezi, hastane ücretleri, ameliyat öncesi ve sonrası konsültasyonlar, kompresyon giysileri ve ilaçlar dahildir.

Koordinatörümüzle iletişime geçin

En iyi cerrahlarımızdan biriyle irtibata geçecek, ona ihtiyaçlarınızı, tıbbi dosyanızı ve gerekirse uyluklarınızın fotoğraflarını vereceğiz. Koordinatörümüz daha sonra size cerrahın ön teşhisini ve tıbbi tahmini verecektir.

Uyluk ameliyatı prosedürü

Bize onay verdiğiniz anda, Türkiye’de uyluk germe ameliyatınız için prosedürlere başlayacağız, konaklama ile birlikte ameliyat için inanılmaz derecede düşük bir fiyatla.

Mosaïque de silhouettes
Siluetlerden oluşan bir mozaik

Acentemiz cerrahi seyahatinizi organize etmekle ilgilenecektir:

  • En iyi plastik cerrahla iletişime geçiyoruz
  • Türkiye’deki en iyi kliniklerden randevu alın
  • Uçak biletlerinizi ayırtın,
  • Hastaneye yatmadan önce ve sonra konaklama yeriniz,
  • Ameliyat öncesi ve sonrası konsültasyonlar,
  • Gerekirse bir çevirmenin hizmetleri… vb.

Ameliyattan önce

Bilginiz olsun diye söylüyorum, işinizden 2 ila 4 hafta izin almanız gerekecektir. Ayrıca, Türkiye’de uyluk germe işlemi sırasında kanamayı tetikleyebilecek herhangi bir ilacı, yani antikoagülanları, anti-enflamatuarları ve hapları almayı bırakmanız gerekecektir. Bu işlem 10 gün önceden yapılmalıdır.

Ayrıca, kliniğe geldiğinizde, kompresyon kuşağını ve doktorunuz tarafından reçete edilen ameliyat öncesi muayeneyi getirmeyi unutmayın :

  • Kan testleri,
  • Ve elektrokardiyogram.

HIV taşıyan kişilerin bu ameliyat için uygun olduğunu unutmayın.

Ameliyattan önce bir anestezi uzmanı ile görüşeceksiniz. Anestezi uzmanı size şunları açıklayacaktır

  • Prosedür ve süresi,
  • Kruroplastiden kaynaklanan her türlü risk ve komplikasyon,
  • Diğer şeylerin yanı sıra yüz gerdirme sonrasında alınması gereken önlemler.
Uyluk germe videosu

Operasyon günü

Türkiye’de uyluk germe ameliyatı ameliyathanede 2 ila 3 saat sürer ve genel anestezi altında yapılır. İlk olarak, cerrah tedavi edilecek alanları belirtmek için uyluklarınıza çizgiler çizer. Bunlar, sedasyon etkisini gösterdikten sonra yapacağı kesiler için işaretleyici görevi görür.

Plastik cerrah daha sonra uyluklardaki deri ve yağ miktarını birbiri ardına çıkarır. Çok fazla yağ hücreniz varsa, doktorunuz fazla yağı emme fırsatını kullanacaktır. Tabii ki liposuction işleminin önceden planlanmış ve sizinle görüşülmüş olması şartıyla.

Kruroplasti tamamlandıktan ve uyluklar birbirine dikildikten sonra, cerrah sizi bir ay boyunca günde 24 saat giymeniz gereken bir destek giysisine yerleştirecektir. Dikişlerin emilebilir olmasına dikkat edin. Emilmezlerse, 15 gün sonra ameliyat edilen uyluklardan alınacaktır.

Ameliyattan sonra

Sağlık personeli sizi ameliyathaneden çıkaracak ve 24 saat hastanede kalmanız için odanıza götürecektir. Ameliyattan sonraki gün cerrah bir pansuman uygulayacak ve bu pansuman sonraki hafta boyunca değiştirilecektir.

Galbe fessier apres un lifting des fesses
Kalça kaldırma sonrası kalçanın şekillendirilmesi

Daha sonra size bir hemşire sağlayacağız. Onların görevi 2 hafta boyunca her 2 günde bir pansumanınızı değiştirmek olacaktır. Ayrıca ilk birkaç gün boyunca uyluk bölgelerinizde izler fark ed eceğinizi de bilmelisiniz.

Ödem ve/veya morarma gibi. Ancak bunlar 6 ay sonra tamamen kaybolacaktır.

Hafifçe solan ancak kaybolmayan yara izlerinin aksine. Bununla birlikte, başka bir kozmetik cerrahi ile ortadan kaldırılabilirler.

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

Uyluk germe sırasında bazı nadir riskler olabilir:

  • Ciltte şişme ;
  • Derin ven trombozu;
  • Yağ dokusunda hasar;
  • Sıvı birikimi (seroma);
  • Kötü yara iyileşmesi;
  • Cilt uyuşukluğu.

Bu nedenle, İstanbul’daki cerrahınızı seçmenize yardımcı olmamız için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

İslam’da uyluk germe işleminin haram olarak kabul edilmediği unutulmamalıdır. Bir lekeyi gidermek için kullanıldığında helal ve kabul edilebilirdir.

Hareket kabiliyeti kısıtlı kişilere özel yardım sağlamayı taahhüt ediyoruz. Kliniğimiz tekerlekli sandalye erişimine uygundur.

Alınması gereken önlemler

Operasyon çok fazla ağrıya neden olmaz, ancak iyileşme sürecinde bir miktar tahriş meydana gelebilir. Doktorunuz bunun için ağrı kesici reçete edecektir. Ayrıca 10 gün boyunca alınacak antikoagülan tedavi (Lovenox veya diğer). Flebit veya tromboembolizmden kaçınmak için.

Photo avant et après un lifting des fesses en Turquie
Türkiye’de kalça kaldırma öncesi ve sonrası fotoğraf

Sonuç olarak, kruroplasti sizi vücudunuzla barıştıran rekonstrüktif ve/veya kozmetik bir ameliyattır. Ancak, Türkiye’de uyluk germe sayesinde elde edilen güzel, heykelsi ve aerodinamik şekli korumak için sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyin!


Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, ameliyatınızın başarılı olması için size yardımcı olabiliriz, hem de daha düşük bir ücretle.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Sıkça sorulan sorular

İster restoratif ister estetik amaçlı olsun, kruroplasti sonrası elde edilen sonuçlar kalıcıdır. Ancak sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeniz gerekir. Bu da dengeli beslenmek, sigarayı bırakmak ve düzenli egzersiz yapmak anlamına gelir.

Hayır, kruroplasti ağrılı değildir. Ameliyattan sonra biraz tahriş hissedebilirsiniz. Ancak bu tamamen normaldir; cildinizin iyileşmekte olduğu anlamına gelir. Bu rahatsızlığı hafifletmek için size ağrı kesici reçete edilecektir.

Türkiye, hastalar için en popüler destinasyonlardan biridir. Uygun fiyat, sağlanan bakımın kalitesi ve hepsinden önemlisi yüksek başarı oranı nedeniyle. Aslında, Türkiye’de femoroplasti ameliyatlarının %90’ı başarıyla sonuçlanmaktadır.

Ameliyattan sonraki ilk haftadan itibaren yürüyüş önerilir. Ancak, en az bir ay boyunca herhangi bir yoğun aktivitede bulunulması tavsiye edilmez. Yani femoral plastiden sonra en az ilk ay spor yapılmamalıdır.

Uyluk germe ameliyatının etkisi anlıktır. Ancak nihai sonucu görmek için 3 ay ile 1 yıl arasında beklemeniz gerektiği doğrudur. Bu, operasyonun neden olduğu ödemin ortadan kalkması için gereken süredir. Ve uyluk morfolojisinin daha uyumlu hale gelmesi için.

Türkiye’de toplam tıbbi kalış süresi 7 gündür. Bu, hastanede yatış süresini ve ameliyat öncesi ve sonrası konsültasyonları hesaba katar. Kruroplastinin genel anestezi altında yapıldığı ve hastanede bir gece kalmayı gerektirdiği unutulmamalıdır.

Uylukların kaldırılması için cerrahi olmayan seçenekler arasında squat gibi hedefe yönelik egzersizler, kilo kaybı, radyofrekans veya kriyolipoliz gibi vücut şekillendirme tedavileri ve kompresyon giysileri giymek yer alır. Kişiye özel tavsiye için bir sağlık uzmanına danışın.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️