İspanya’da Çift Donasyonlu IVF Fiyatı

fiv çi̇ft bağiş ödülü 1
Tarafından yazılmıştır Erika

Çift donasyonlu IVF, embriyoların bağışlanan oositlerden ve bağışlanan spermlerden geldiği IVF’dir. Hastalar genellikle sağlık sorunları açısından taranır.

EniyiKlinik.com sizi İspanya’daki Double Donation IVF hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da Çift Donasyonlu IVF Fiyatı

İspanya’da çift donasyonlu IVF’nin ortalama maliyeti 4100 avrodur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3900 avro ile 4200 avro arasında değişebilir.

HARİTAEuro cinsinden fiyat
IVF ICSI3100 Euro
IVF ICSI Yumurta bağışı3800 Euro
IVF ICSI Çift yumurta bağışı4100 Euro
IVF ICSI Sperm bağışı3200 Euro
Sperm bağışı800 Euro
Yumurta vitrifikasyonu2600 Euro
Suni döllenme1000 Euro
Embriyo bağışı3150 Euro
ROPA tekniği (paylaşılan annelik)5,000 Euro
Garantili veya geri ödemelihamilelik 15,000 Euro

Çift Donasyonlu Tüp Bebek Nedir?

Çift donasyonlu IVF, embriyoların bağışlanan oositlerden ve bağışlanan spermlerden geldiği IVF’dir. Embriyo bağışı, bir bireyin veya çiftin in vitro fertilizasyon (IVF) tedavisinden sonra kalan kullanılmamış embriyoların başka bir bireye veya çifte bağışlandığı bir üçüncü taraf üreme şeklidir. IVF genellikle fazla miktarda döllenmiş yumurta (embriyo) oluşturur ve bir kişi veya çift, ilk tedavinin başarısız olması durumunda gelecekteki dondurulmuş embriyo transferleri için veya bir aileyi genişletmek için dondurarak saklamayı seçebilir. Ancak, bir aile tamamlandığında, dondurulmuş embriyolar kalabilir.

Bu embriyolar için seçenekler aşağıdaki gibidir:

  • Süresiz olarak kriyoprezervasyonda kalmak
  • Embriyoları araştırma için bağışlayın
  • Embriyoları başka bir bireye veya çifte bağışlamak

Embriyolar başka bir bireye veya çifte bağışlanırsa, donör çift başka bir kişiye hamilelik ve bir çocuğun doğumunu deneyimleme fırsatı vermiş olur. Donör embriyo(ları), implantasyon ve başarılı bir gebelik sağlaması umuduyla rahme transfer edilecektir. Ortaya çıkan çocuk embriyo alıcısıdır – embriyo donörlerinin genetik özelliklerine bakılmaksızın.

Embriyo donörleri, gerekli tıbbi tarama testleri gibi belirli masraflar dışında herhangi bir ücret almazlar.

Hastalar genellikle embriyo oluşturmak için yumurta ve sperm alımından önce, ilk IVF tedavisine girmeden önce sağlık sorunları açısından taranır. Embriyo donörü olmak için, donörlerin bulaşıcı hastalık bulaştırma olasılığını en aza indirmek amacıyla embriyo bağışı sırasında yeniden taranması gerekebilir. Donör embriyolarının alıcıları da tıbbi tarama ve testlerden geçmelidir.

Donör embriyolarının evlat edinilmesi

Bir birey veya çift donör embriyosu kullanmayı seçtiğinde, bu embriyo evlat edinme olarak adlandırılabilir, ancak bu yanlış bir isimlendirmedir: mevcut mevzuat uyarınca, gerçek evlat edinme yalnızca bir çocuğun doğumdan sonra bir aileye yerleştirilmesiyle ilgilidir.ortaya çıkan çocuklar bir aile içinde doğduklarından, evlat edinme gerçekleşmez.

Embriyo bağışı seçimi, bir aile kurmak için yumurta veya sperm bağışı seçimine benzer. Evlat edinmeyi düşünen hastalar, bazen uzun, pahalı ve belirsiz olabilen evlat edinme sürecine bir alternatif olarak donör embriyo transferi ile de ilgilenebilirler.

Başarı oranları

Çift embriyo donasyonu gelişmekte olan bir alandır. Embriyo transferi başına canlı doğum sayısı olarak ölçülen başarı oranı, embriyonun kalitesine, yumurta donörünün yaşına, transfer edilen embriyo sayısına ve embriyonun dondurulduğunda hangi gelişim aşamasında olduğuna bağlıdır. CDC verilerine göre, embriyo donasyonu ile canlı doğum oranı %43 ila %45 arasındadır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️