İspanya’da yumurta donasyonu ile IVF

yumurta bağişi i̇spanya 1
Tarafından yazılmıştır Erika

İspanya’da IVF ve yumurta donasyonu hakkında bilmeniz gereken her şey! Barselona’da ortalama fiyat nedir? İspanya’da başarılı bir IVF & yumurta donasyonu için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, İspanya’da yumurta donasyonu ile IVF hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da yumurta donasyonu ile IVF maliyeti

İspanya’da Barselona’da yumurta donasyonu ile IVF’nin ortalama maliyeti 3800 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3500 avro ile 4200 avro arasında değişebilir.

HARİTAEuro cinsinden fiyat
IVF ICSI3100 Euro
IVF ICSI Yumurta bağışı3800 Euro
IVF ICSI Çift yumurta bağışı4100 Euro
IVF ICSI Sperm bağışı3200 Euro
Sperm bağışı800 Euro
Yumurta vitrifikasyonu2600 Euro
Suni döllenme1000 Euro
Embriyo bağışı3150 Euro
ROPA tekniği (paylaşılan annelik)5,000 Euro
Garantili veya geri ödemelihamilelik 15,000 Euro

Yumurta bağışı nedir?

İspanya’da Barselona’da yumurta bağışı, bir kadının, genellikle daha genç bir kadının, yardımcı üreme amacıyla başka bir kişiye ve/veya eşine yumurta (ova, oosit) sağlaması, böylece yumurtaları alan kişinin eşiyle veya bir donörün spermini kullanarak çocuk sahibi olabilmesi sürecidir.

Yumurta bağışı süreci nedir?

Doğurganlık yumurta bağışı süreci, yumurtalıkları normal çalışan bir kadından yumurtaların alınmasını içerir. Yumurtalar alındıktan sonra, in vitro fertilizasyon (IVF) laboratuvarında alıcı çiftin partnerinin spermiyle veya bazı durumlarda bir donörün spermiyle döllenir.

Laboratuvarda döllenmeden ve embriyoların 3 veya 5 gün boyunca büyümesinden sonra, elde edilen embriyolar bebeği taşımak isteyen kadının rahmine transfer edilir. Eğer gebelik oluşursa, alıcı kadın gelişmekte olan bebeği gebelik ve doğum süresince taşıyan anne olur – bu deneyimin tüm sevinciyle birlikte.

Kısırlık tedavisi olarak yumurta bağışı sayesinde, binlerce çift Enstitünün yardımıyla ebeveyn olabilmiştir. Bir çift, yumurtaları bağışlayan kadının kimliğini bilmeyi seçebilir ya da tam tersi, taraflar anonim kalmayı seçebilir. Bazen bir kadın kız kardeşinden, yeğeninden veya genç bir arkadaşından kullanması için yumurta bağışlamasını isteyebilir.

Tedavilerİspanya’da Fiyatlar
Kendi yumurtaları ile IVF4,100 Euro
Yumurta bağışı ile IVF5900 Euro
Tıbbi danışmanlık130 Euro
Donör spermi400 Euro
Dondurulmuş embriyo transferi1300 Euro

Yumurta bağışı tedavisi nedir?

Yumurta bağışı tedavisi, hastaya bağışlanan yumurtaları bir in vitro fertilizasyon döngüsü sırasında kullanma fırsatı sunar. Çoğu klinik, bir yumurta donörü ile çalışmak veya bir yumurta bankasından dondurulmuş donör yumurtalarını kullanmak için tasarlanmış tedavilere sahiptir.

Bu paketler, donörün türüne (bilinen veya bilinmeyen, kanıtlanmış veya kanıtlanmamış) ve hastaların bir yumurta bankasından dondurulmuş yumurta kullanıp kullanmadığına bağlı olarak hizmetler ve fiyat açısından farklılık gösterir. Bir donör yumurta bankası kullanıldığında, yumurta partisinin maliyeti (donör tazminatı ve geri alma dahil) genellikle tedavi paketine dahil değildir.

Tıbbi ekibimiz

Sperm bağışı ve yumurta dondurma

Barselona’da MAP konusunda uzmanlaşmış klinikler, sizin için doğru olan sperm veya yumurta donörünü bulmanıza yardımcı olacaktır. Kliniklerde aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce donmuş sperm ve yumurta donörü bulunmaktadır. Çok çeşitli ırklar, etnik kökenler ve fenotipler serbestçe araştırılabilir ve görüntülenebilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️