Türkiye’de Bişektomi

bişektomi 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Bişektomi, Türkiye’de İstanbul’da gerçekleştirilen ve yüzü inceltmek için yanakların küçültülmesini sağlayan bir yüz estetiği prosedürüdür. Operasyon, Bichat topları olarak bilinen yağ toplarının çıkarılmasını içerir.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de bişektomi hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de bişektominin maliyeti nedir?

Türkiye’de bişektominin (yanak küçültme) ortalama maliyeti 1.200 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3 saat sürer. İstanbul’da kalış süresi hastaneye yatış olmadan 7 gündür. Paketimiz bişektomi, tercüman, cerrah ücretleri, havaalanı transferi, otel ve ilaçları içermektedir.

Bişektomi1200 €
Boyun liposuction1600 €
Çene ameliyatı2300 €
Genioplasti2250 €

Bişektomi nedir?

Türkiye’de bişektomi, yüzü inceltmek ve çukurlaştırmak için yanakların boyutunu küçülten İstanbul’da bir yüz estetiği prosedürüdür. Operasyon, Bichat topları olarak bilinen yağ toplarının çıkarılmasını içerir. Bunlar yanakların içinde iki bölmede bulunur.

Endişelenmeyin, Bichat topları vücut için gerekli değildir. Bebekler tarafından yaşamın ilk birkaç yılında çiğneme ve emme için kullanılırlar.

Bişektominin video açıklaması

Türkiye’de bişektomi, diyet ve egzersize rağmen hala yuvarlak bir yüze sahip olan kişiler için önerilir.

Neden Türkiye’de bişektomi yaptırmalıyım?

Türkiye’de bişektomi yaptırmanın birçok avantajı vardır. Neden çukur yanak ameliyatının İstanbul’da yapıldığından kısaca bahsedelim.

  • Dünyanın en iyi estetik cerrahları İstanbul’da
  • Türkiye’de estetik ameliyat fiyatları diğer Avrupa ülkelerine göre çok daha düşüktür.
  • İstanbul’da dünya standartlarında klinikler ve yüksek düzeyde tıbbi tesisler
  • Beş yıldızlı oteller
  • İstanbul toplu taşımada 1 numara
  • Doktor ve ekipman kalitesi.
Un chirurgien analyse le bajoue de la patiente
Bir cerrah hastanın gıdılarını analiz ediyor

Bişektomi, sadece alanında uzman doktorlar tarafından yapılabilen bir estetik ameliyat türüdür. İstanbul’un sağlık hizmetlerinde yaygın olarak tercih edilmesi, ülkedeki nitelikli cerrahların ve kliniklerin sayısını artırmıştır.

Ülkedeki en kalifiye doktorlar bu şehirde çalışmakta ve nüfusun en yüksek taleplerini karşılamaktadır. HIV virüsü taşıyor musunuz? Siz ve personeliniz için tam bir güvenlik içinde bisektomi yaptırmanız için özel bir klinik ayrılmıştır.

Cerrahların kalitesinin yanı sıra, kullanılan tıbbi ekipmanın da en yüksek teknoloji ve kalitede olduğunu biliyoruz. Sonuç olarak, bu ameliyatın başarı oranı önemli ölçüde artmıştır.

Simulation bichectomie avant après
Bişektomi öncesi ve sonrası simülasyon

Türkiye’de çok rekabetçi fiyatlar

İstanbul’da operasyon için ödediğiniz tutar dışında sizden herhangi bir ek ücret talep edilmeyecektir. Ulaşım, konaklama ve transferler gibi hizmetler tamamen ücretsizdir.

Zaman kazanın

Türkiye, alanında iyi bilinen ve tanınan çok sayıda cerrah yetiştirmiştir. İstanbul’da birçok yüksek kaliteli klinik mevcuttur.

İstanbul’da kaliteli hizmet sunan çok sayıda klinik ve cerrah olması nedeniyle kuyrukta beklemenize gerek kalmayacaktır. Türkiye’de bişektomi yaptırmaya karar verirseniz, planlama çok hızlı bir şekilde yapılır. Mümkün olan en kısa sürede ameliyat olacak ve hayallerinizdeki yüzle ve yüzünüzde bir gülümsemeyle evinize dönebileceksiniz.

Une femme complexée par ses joues
Yanaklarıyla ilgili kompleksi olan bir kadın

Erkekler ve kadınlar için bişektomi ameliyatı

Yanak yağını alma ameliyatı ağız içinde, yanağın iç kısmında bir kesi yapılmasını gerektirir. Yanak ve diş etleri arasında, ikinci azı dişinin yakınında, ağzın her iki tarafında 2 ila 4 cm uzunluğunda küçük bir kesi yapılacaktır.

Bazen, bukkal yağ yastığı bir yüz germe sırasında çıkarılabilir ve ağız içinde bir kesi gerektirmez. Bu kesi yoluyla yağ dokusu çıkarılarak yanak ince ve hoş bir kontur haline getirilir. Daha sonra insizyonu kapatmak için emilebilir dikişler kullanılır.

Yanak yağının alınmasının amacı, yanakları incelterek ve çukur görünmelerini sağlayarak daha genç bir görünüm elde etmektir. Doğal olarak yumuşak, dolgun bir yüz genç olarak kabul edilse de, bazı insanlar yüzlerinin çok yuvarlak ve hatta tombul olduğunu düşünmektedir.

Photo avant et après d'une bichectomie
Bişektomi öncesi ve sonrası fotoğrafı

İyileşme süresi

Ameliyattan hemen sonra şişlik ve morarma beklenmelidir.

Ameliyattan sonraki gün duş almaya ve banyo yapmaya izin verilir. Hafif aktivitelere izin verilir ve teşvik edilir, ancak operasyondan sonraki 72 saat boyunca ağır kaldırma veya efor sarf etme girişiminde bulunulmamalıdır. Operasyondan sonraki bir hafta boyunca aerobik ve darbeli kardiyo egzersizlerinden kaçınılmalıdır.

Türkiye’de bişektomi birçok faktör nedeniyle daha ucuzdur, ancak bunun ana nedeni, yerel hükümetin Türkiye’yi dünyada medikal turizm için önde gelen bir destinasyon haline getirmek için elinden geleni yapması ve uygun fiyatlarla ileri düzeyde tıp sunmasıdır.

Simulation Photo avant et après d'une bichectomie
Bişektomi öncesi ve sonrası fotoğraf simülasyonu

Sonuç olarak, Türkiye’deki tıbbi hizmetlerin fiyatları (bişektomi dahil) Avrupa’dakinden 2 ila 3 kat daha düşüktür. Ve doktorlar gerçekten deneyimlidir.

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

Bişektomi sırasında bazı nadir riskler olabilir:

  • Geçici veya kalıcı yan etkiler;
  • Kanama ve yüz enfeksiyonları ve ödem;
  • Tükürük kanalında hasar;
  • Derin ven trombozu;
  • Yüz sinirinin dallarında hasar.

Bu nedenle, İstanbul’daki plastik cerrahınızı seçmenize yardımcı olmamız için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

Bişektomiye İslam’da izin verilir. Tıbbi faydalar sunan ve kişinin yaşam kalitesini artıran helal ve dini olarak izin verilen bir ameliyattır.

Coordinatrice avec une patiente
Bir hasta ile koordinatör

Engelli kişilerin (PRM) kalışını daha konforlu hale getirmek için özel ekipman sağlıyoruz.

Türkiye’de bişektominin maliyeti nedir?

İstanbul, Türkiye’de bişektominin ortalama maliyeti 1.200 €, minimum 800 € ve maksimum 1.600 €’dur. İstanbul’daki fiyatlar her zaman Ankara, Antalya veya İzmir’den biraz daha pahalıdır.


Karar vermekte zorlanıyorsanız, ameliyatınızı başarılı bir şekilde ve daha düşük bir ücretle gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


SSS – Sıkça sorulan sorular

Bişektomi ne kadar sürer?

Bişektomi, Bichat toplarının veya yağ cisimciklerinin ağızdan alınmasını içeren bir estetik cerrahi operasyonudur. Bu kesin bir ameliyattır. Sonuçlar, cildinizin yapısına bağlı olarak (ince ve ince veya kalın ve sıkı) 6 hafta ile 3 ay arasında görülebilir.

Bişektomi, lokal anestezi veya enjeksiyon fobiniz varsa genel anestezi altında olacağınız için acı vermez. Ancak ameliyattan sonra hafif ağrı ve şişlik hissedebilirsiniz. Bunlar 3 ila 5 gün içinde yavaş yavaş azalır.

Tüm kozmetik ameliyatlarda olduğu gibi, İstanbul’da Bichat top küçültme doğal olarak reşit olmayanlara yasaktır. Ameliyat 18 yaşından büyük herkese yapılabilir. Ancak cerrahlar bu operasyonu sadece 30 ila 40 yaş arasındaki kişilere önermektedir.

Ameliyat sonrası ilk günden hemen sonra ve İstanbul’da bişektominizi takip eden ilk 3 gün boyunca yemek yemek mümkündür. Ancak yiyecekler soğuk veya ılık olmalı ve çiğneme çabası gerektirmemelidir. Soğuk içecekler de kabul edilir.

Türkiye’de Bişektomi için hastaneye yatış yarım gün sürer. Daha sonra iyileşmek ve takibinizi kolaylaştırmak için oldukça uzun bir nekahat döneminiz olacaktır. Seyahatiniz için en az 7 gün ayırın.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️