İspanya’da IVF

i̇spanya'da pma sahi̇bi̇ olmak 2
Tarafından yazılmıştır Manuella

İspanya’da MAP & IVF hakkında bilmeniz gereken her şey! Barselona’da ortalama fiyat nedir? İspanya’da başarılı MAP & IVF için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi İspanya’daki MAP & IVF hakkında bilgilendirir ve nitelikli doktorlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da IVF’nin maliyeti nedir?

İspanya’da tek yumurta ile IVF döngüsünün maliyeti 3800 € ile 5500 € arasında değişirken, yumurta bağışı ile bir döngü 4100 € ile 7500 € arasında olabilir. İspanya’da IVF’nin ortalama maliyeti yaklaşık 5.000 € iken, İspanya’da yumurta bağışının ortalama maliyeti 7.000 €’dur.

IVF ICSI3100 €
IVF ICSI Yumurta bağışı3800 €
IVF ICSI Çift yumurta bağışı4100 €
IVF ICSI Sperm bağışı3900 €
IVF ICSI PGD6500 €
Sperm bağışı800 €
Yumurta vitrifikasyonu2600 €
Suni döllenme1000 €
Beyaz etnik köken embriyo bağışı3150 €
Siyah etnik embriyo bağışı3490 €
ROPA tekniği (paylaşılan annelik)5000 €
Hamilelik garantisi15000 €

Çocuk sahibi olma arzusu genellikle en güçlüsü olsa da, Doğa Ana her zaman merhametli değildir. Bazen kaprisli davranarak bazı çiftlerin üremesine ve ebeveyn olma sevincini yaşamasına olanak tanıyan doğal süreci geciktirebilir.

Kısırlık veya gebe kalmada zorluk gibi nedenlerle birçok çift tüp bebek yöntemine başvurmaktadır. Tıbbi Destekli Üreme veya MAP olarak da bilinen bu uygulamada çocuk sahibi olmak için ileri teknoloji ve bilim kullanılmaktadır.

Dünyanın birçok ülkesinde uygulanan IVF giderek daha fazla talep görmektedir. Ancak bazı yerlerde IVF’nin maliyeti herkes için erişilebilir değildir ve prosedür tam olarak yetkilendirilmemiştir.

Örneğin Avrupa’da IVF genellikle karmaşık prosedürler içeriyor ve erişim sınırlı. Öte yandan, IVF’nin neredeyse sınırsız olduğu bir ülke var: İspanya. Katalonya, Barselona ve Madrid‘de MAP uygulaması basitleştirilmiştir. Prosedürler, fiyatlar ve tedaviler herkesin ulaşabileceği düzeydedir. İspanya’da IVF hakkında bilmeniz gereken her şeyi burada bulabilirsiniz.

Tıbbi ekibimiz

İspanya: tüp bebek için en popüler destinasyon

İspanya, çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için Avrupa’da bir numaralı tercihse, bunun nedeni ülkenin prosedüre çok daha kolay erişim ve hepsinden önemlisi yüksek başarı oranı sunmasıdır.

Erişilebilirlik

İspanya’da tüp bebek tedavisi isteyen herkes için erişilebilirdir. İster çift olun, ister bekar, heteroseksüel, homoseksüel, hamile kalmakta zorluk çeken bir kadın veya erkek kısırlığı olan bir erkek, İspanya’da IVF, hastaların medeni durumuyla ilgili herhangi bir özel koşul gerektirmez.

Drapeau de l'Espagne
İspanya Bayrağı

Yaş sınırı

İspanya’da IVF yaptırmak için yaş sınırı 50’dir. Bazı Avrupa ülkelerinde ise yaş sınırı 40’tır. Prosedüre erişim basitleştirildiğinden, IVF başvuruları çok hızlı bir şekilde işleme alınmaktadır.

Bekleme süreleri

İspanya’da yumurta ve sperm bağışı çok yaygındır. Donörlere 900 Euro’ya kadar ödeme yapılmaktadır. Suni döllenme yoluyla çocuk sahibi olmak isteyen çiftler bu nedenle oositler için uzun süre beklemek zorunda kalmayacaktır.

Başarı oranları

İspanya, suni tohumlamaların %75’ine kadar başarılı olmasını sağlayan yenilikçi teknikler geliştirmiştir. Üreme tıbbı yeni bir çığır açarak hastalara İspanya’da IVF için geniş bir yöntem ve prosedür seçeneği sunmaktadır.

Resepsiyon altyapısı

Laboratuvar sayısındaki artışla birlikte, İspanya’da MAP için uygun fiyatlarla bir dizi otel ve medikal turizm seçeneği geliştirilmiştir.

İspanyol kliniklerinin güvenliği

Bölgesel yönetimler, mevcut kalite ve güvenlik düzenlemelerine uyduklarından emin olmak için tüm PMA merkezlerini düzenli olarak denetlemek zorundadır. İspanyol klinikleri tarafından kullanılan en popüler akreditasyon sistemlerinden biri ISO standardıdır.

İspanya’daki farklı tüp bebek prosedürleri nelerdir?

İspanya’da ve özellikle Barselona’da IVF,çocuk sahibi olmak için bir dizi tedavi prosedürü sunmaktadır. “Tüp bebek” terimi kullanılacaktır. Yöntem seçimi daha sonra her hastanın sorunlarına göre belirlenir:

Hastanın kendi gametlerini kullanarak suni döllenme

Bu seçenek, doğal yollarla üreyemeyen çiftler (erkek ve kadın) için idealdir. Bunun nedeni düşük kaliteli yumurtalıklar veya sperm ya da kısırlık olabilir.

Yöntem, kaliteli bir oosit elde etmek ve daha iyi bir gebelik oranını garanti etmek için hormon tedavisi ve kontrollü, kişiselleştirilmiş yumurtalık stimülasyonunu içerir. Aynı zamanda eşin de döllenme için gerekli kalite ve miktarda sperm sağlaması gerekir.

Daha sonra, oositleri çıkarmak ve partnerin spermiyle döllemek için kadına foliküler ponksiyon (oosit aspirasyonu) yapılır. Embriyo döllendikten sonra kadına döllenir.

Vérification du résultat de la fécondation in vitro
İn vitro fertilizasyon sonucunun kontrol edilmesi

Yumurta bağışı ile IVF

Bu seçenek 40 yaşın üzerindeki çiftler için idealdir. Bu yaşta yumurtanın kalitesi bozulabilir, ancak aynı zamanda malformasyon riski de vardır. Bu prosedür ayrıca genetik hastalık geliştirme riski taşıyan çiftler için de önerilmektedir.

Yöntem, embriyoların yaşayabilirliğini ve başarısını sağlamak için yumurta bağışını ve implantasyon öncesi genetik testi içerir.

ICSI IVF

ICSI prosedürü, bir yumurtanın içine bir spermin mikro enjekte edilerek döllenmesini içerir. Bu prosedür, sperm miktarının veya hareketliliğinin güvenilmez olduğu durumlarda önerilir.

Sperm bağışı ile IVF

Bu üreme tıbbı yöntemi, çocuk sahibi olmak isteyen bekar kadınlar veya çiftler için tasarlanmıştır. Eğer yumurta hücreleri iyi kalitede ise, yumurta bağışı gerekli olmayacaktır. Bu iki profil için uygun olabilecek başka iki yöntem daha vardır.

ROPA yöntemi

Bu yöntem yalnızca aynı cinsiyetten çiftler tarafından kullanılabilir. Bir eşten diğerine oosit transferini içerir, böylece her ikisi de tıbbi destekli üremeye katılabilir.

Dolayısıyla bu gebelikten doğan tüp bebeğin iki biyolojik annesi vardır. İki kadından birine yumurtalık stimülasyonu ve ponksiyon uygulanır. Embriyolar daha sonra kültürlenir ve çocuğu taşıyacak olan kadına transfer edilir.

İspanya’da başarılı IVF için diğer prosedürler

Bunlar

  • Oosit vitrifikasyonu: Bu, oositlerin korunmasını içerir. Özellikle henüz çocuk sahibi olmak istemeyen, ancak daha sonraki bir tarihte oositlerinin kalitesinde bir bozulma yaşayabilecek genç, bekar kadınlar için önerilir.
  • Kriyoprezervasyon: Bu prosedür, ilk transferlerin başarısız olması durumunda transfer edilmemiş embriyoların daha ileri testler için korunmasına olanak tanır.
une femme enceinte
hamile bir kadın

Buna ek olarak, tamamen Afrikalı hastalara (siyah etnik grup) özel formüller sunuyoruz

Siyah kadınlar için IVF (Afrika etnik kökenli)

Araştırmalar, siyah kadınların doğurganlık sorunları yaşama olasılığının beyaz kadınlardan iki kat daha fazla olduğunu, ancak kısırlık tedavisi arama veya alma olasılıklarının çok daha düşük olduğunu göstermektedir.

Kısırlıkla karşı karşıya kalan pek çok siyahi kadın, tedavi olmak için zorlu bir mücadele verdiklerini söylüyor. Zorluklar arasında siyah sperm ve yumurta donörlerinin eksikliği de yer alıyor. İşte formüllerimiz:

IVF ve yumurta bağışı4600 €
IVF ve 4 oosit bağışı4250 €
Yumurta bağışı200 €
IVF ve embriyo bağışı3490 €

İspanya’da IVF nasıl gerçekleştirilir?

İspanya ‘da IVF için iki aşama vardır:

İlk olarak, seçiminizi yaptıktan ve doktorunuza danıştıktan sonra, kişiselleştirilmiş bir yumurta stimülasyon tedavisi almak için İspanya’ya seyahat etmelisiniz. Bu, bir dizi tıbbi testten geçtikten sonra elde edilir. Bu ilk kalış 2 ila 3 gün sürer.

Avrupa’ya döndüğünüzde, yaklaşık 15 ila 20 gün sürecek olan hormon tedav inize başlarsınız.

Bundan sonra, ponksiyon için Barselona’ya dönmeniz gerekir. Oositler sperm tarafından in vitro döllenecek ve embriyo laboratuvarda gelişecektir. Embriyolar kültürlenir ve birkaç gün sonra transfer edilir. Bu ikinci kalış için 10 ila 15 gün bekleyin.

İşlem sırasında endometriyal ultrason taraması yapılacaktır. Transferden sonra hormon tedavisi reçete edilebilir.

Yumurta bağışı durumunda, İspanya’da IVF iki konaklamada da gerçekleştirilebilir. Tek fark süresidir. İlk olarak, döngüyü düzenlemek ve spermi dondurmak için kliniğe gitmeniz gerekir. Bu 2 ila 3 gün sürer. İkinci olarak, embriyo transferi gerçekleştirilmelidir. Bu prosedür 3 ila 5 gün sürecektir.

İspanya’da IVF için başarı oranı nedir?

İspanya’da IVF için başarı oranı %70 ila 95 arasındadır. Bu, esas olarak kadının yaşına ve fiziksel durumuna bağlıdır. Yaşı 30 ila 40 arasında olan bir kadın için gebelik olasılığı %50’dir. 40 yaşın üzerinde hamilelik şansı %30 ila %40 arasındadır

İspanya’da kaç IVF denemesi mümkündür?

Barselona’da IVF denemelerinde herhangi bir sınırlama yoktur. Fiziksel ve tıbbi sağlığınız izin verdiği sürece devam edebilirsiniz. Bununla birlikte, İspanya’da IVF her seferinde döllenen embriyo sayısını 3 ile sınırlar. Bununla birlikte, genel olarak, gerçekleştirilen transferlerin sayısı ikiyi geçmez.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de IVF fiyatları

İspanya’da IVF’nin maliyeti nedir?

İspanya’da kendi yumurtalarınızla yapılan IVF için maliyetler 3.100 ila 3.500 € arasında değişmektedir. Bağışlanan yumurtaların kullanıldığı IVF için maliyetler 3.500 € ile 4.000 € arasında değişmektedir. Embriyo donasyonu ile IVF için maliyetler 3000 € ile 3200 € arasında değişmektedir. Yumurta dondurma yöntemiyle IVF için maliyetler 3.500 ila 4.700 € arasında değişmektedir.

İşte İspanya’daki MAP hakkında bir video raporu

IVF sırasında bebeğin cinsiyetini seçmek mümkün mü?

Neredeyse tüm Avrupa ülkelerinde olduğu gibi İspanya’da da bebeğin cinsiyet inin seçilmesine izin verilmemektedir. Ancak İspanya, tıbbi nedenlerle implantasyon öncesi genetik tanı gerçekleştirme yetkisine sahiptir.

Doğacak bebeğinizin cinsiyetini seçmek istiyor musunuz? Kıbrıs’ta bebeğinizin cinsiyetini seçebilirsiniz. Bu uygulamaya izin veren tek ülkelerden biridir. İlgileniyor musunuz? Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

rendez vous à la clinique de fertilité
doğurganlik kli̇ni̇ği̇ni̇ zi̇yaret edi̇n

İspanya’da MAP için nasıl başvurabilirim?

İspanya’da büyük çoğunluğu özel olmak üzere çok sayıda fertilite kliniği bulunmaktadır. Bu klinikler İspanya’nın her yerinde, özellikle de Barselona’da bulunmaktadır ve birçok düşük maliyetli havayolu bu destinasyonlara uçtuğu için onlara ulaşmak çok kolaydır.

İspanya’da bir MAP dosyası açmak için, koordinatörümüz IVF’inizin başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizimle iletişime geçin, her şeyle biz ilgilenelim.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️