İspanya’da IVF PGT: Bebeğin cinsiyetinin seçilmesi

pma yumurta bağişi 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

İspanya’da IVF ve bebeğinizin cinsiyetini seçmek hakkında bilmeniz gereken her şey! Barselona’da ortalama fiyat nedir? İspanya’da cinsiyet seçimi ile başarılı bir IVF için tavsiyelerimiz

EniyiKlinik.com sizi İspanya’daki IVF hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Sommaire
 [show]

    İspanya’da bebeğin cinsiyetinin seçildiği PGD IVF’nin fiyatı

    İspanya’da Barselona’da cinsiyet seçimi ile PGD IVF’nin ortalama maliyeti 4400 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3800 avro ile 8200 avro arasında değişebilir.

    IVF ICSI PGD Yumurta bağışı8200 Euro
    IVF ICSI PGD Sperm bağışı6700 Euro
    IVF ICSI Yumurta bağışı5200 Euro
    IVF ICSI PGD6300 Euro

    İspanya’da PGD IVF ile bebeğin cinsiyetini seçmek mümkün mü?

    Günümüzde bir bebeğin cinsiyetini seçmek mümkündür, ancak cinsiyet seçimi %100 doğru mudur?

    PGD IVF içeren teknikler kullanıldığında bu oran %99,9’dur. Cinsiyeti etkilemeye yönelik diğer tüm yöntemlerin yararlı olmadığı görülmüştür. İspanya’daki doğurganlık klinikleri bu teknikleri birkaç yıldır çok yüksek bir başarı oranıyla kullanmaktadır.

    Bir cinsiyetten bir veya daha fazla çocuğu olan çiftler, bir sonraki bebeklerinin karşı cinsiyetini seçebilirler.

    Doğru kromozoma sahip embriyoyu seçebilir miyiz?

    Kadınlar IVF ICSI ile yumurta toplama ve erkek partnerlerinin spermiyle döllenme işlemine tabi tutulur. Embriyolar 3 günlük bir süre boyunca gelişir ve bölünür. Daha sonra tek bir hücre alınır ve kromozom analizi için gönderilir.

    Seçilen cinsiyetteki embriyolar 2 gün sonra rahme transfer edilir. İspanya’daki doğurganlık klinikleri, tam bir kromozomal analiz sağlayan aCGH adlı bir teknik kullanmaktadır.

    Bu, doğru cinsiyete ait kromozomların tam bir tamamlayıcısına sahip bir embriyonun hastaya transfer edilmesini sağlar.

    Tıbbi ekibimiz

    Dosyanın tamamı: Kıbrıs, yüksek başarı oranıyla en iyi fiyata bebek cinsiyet seçimi ile PGD IVF için en iyi destinasyondur.

    İstatistikler

    Aynı cinsiyetten 2 veya 3 çocuk sahibi olan hastalar her zaman karşı cinsiyetten bir çocuk sahibi olmanın hala mümkün olup olmadığını merak ederler. 23 hastaya yakın zamanda cinsiyet seçimi uygulanmıştır. Neredeyse tüm çiftlerin rahmine uygun cinsiyette bir embriyo transfer edilmiştir.

    23 çiftten sadece 3’ünde her yaştan kadında doğru cinsiyette embriyo bulunmamıştır. Transferlerin %80’i en az bir embriyonun implantasyonu ile sonuçlanmış ve gebelik oranı %50 olmuştur.

    Anekdot

    Bir başka şaşırtıcı gerçek de tercih edilen cinsiyet seçimiydi. İspanyol klinikleri bu hizmeti sunmaya başladığında, çiftlerin çoğu erkek çocuk tercih ediyordu. Dünyadaki çoğu ülkede de durum böyledir. Ancak bazı hastalarda, Kafkasyalı çiftler arasında, çiftlerin %90’ından fazlası kız çocuk istemektedir.

    Ayrıca okuyun: Türkiye’de bebeğin cinsiyetinin seçilebildiği IVF

    Bunun nedeni nedir? Avrupa’da genellikle aile konularında son sözü söyleyen kadınlar kız çocuk sahibi olmak istiyor. Bu durum, her dört çiftten üçünün kız çocuk istediği Avrupa’da gözlemlenmiştir.


    Eğer bir seçim yapmakta zorlanıyorsanız, ameliyatınızın başarılı geçmesi için size yardımcı olabiliriz, hem de düşük bir ücretle.

    ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

    Talep üzerine ve
    sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

    %100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

    Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

    Yazar hakkında

    Laurence

    Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

    ‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️