Türkiye’de Fox Eye lift

tilki gözleri Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Ancak henüz farkında olmadığınız bir trend var: “tilki gözleri” veya “badem gözler” olarak tanımlanan bir görünüm Türkiye’de kozmetik sektöründe popülerlik kazanıyor ve buna Tilki Gözleri deniyor.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de Fox Eye lift hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İstanbul, Türkiye’de Fox Eye lift fiyatı

Türkiye’de bir Fox Eye prosedürünün ortalama maliyeti 1.200 €‘dur. Bu fiyat, kullanılan tekniğe ve hastanın karmaşıklığına göre değişir ve anestezi, operasyon ve ilaçları içerir. Lokal anestezi altında operasyon 15 ila 40 dakika arasında sürmektedir. İstanbul’da minimum kalış süresi 3 gündür. Nihai sonuç 1 ay içinde görülebilir.

Tilki Gözü Germe1200 €
Göz kaldırma1400 €
Geçici kaldırma2200 €
Blefaroplasti1400 €

Tilki Gözü Lift Nedir?

Henüz farkında olmadığınız bir trend var: “Tilki gözleri”, “kedi gözleri” veya “Bella Hadid Brown Lift” olarak tanımlanan bir görünüm Türkiye’de kozmetik sektöründe popülerlik kazanıyor ve buna “Tilki Gözleri” deniyor. Bu işlem hem erkeklere hem de kadınlara yöneliktir.

Kendall Jenner ve Bella Hadid gibi ünlü modeller sayesinde, badem şeklindeki gözler ve kıvrık gözler çok moda. TikTok’ta insanlar “foxeyes challenge” (#foxeye) olarak bilinen daha parlak bir görünüm elde etmek için kaşlarını bile tıraş ediyor.

Sosyal medya fenomenlerinin yanı sıra yaşam tarzı medyası da estetik trendlerin ana itici güçleri. Özellikle Kendall, Bella ve Kardashian’ların popülaritesi, birçok hastanın arzuladığı en çok talep gören ‘görünümdür’.

Photo avant et après d'un Fox Eyes
Fox Eyes’ın öncesi ve sonrası fotoğrafı

Her ne kadar çok az insan böylesine eşsiz bir göz şekline sahip olarak doğsa da (Bella’nınkinin gerçek olmadığına dair söylentiler var), Türkiye’de cerrahi ve cerrahi olmayan teknikler kullanılarak bu görünümü yaratmanın çeşitli yolları var.

Tıbbi olarak kantopeksi olarak bilinen bu kozmetik tedavi türü, esasen üst göz kapağının dış köşesinin kaldırılmasını ve hafifçe şakaklara doğru çekilmesini içerir. Alt göz kapağı ise şakak bölgesi yükseltilerek hafifçe kaldırılır.

Bu tür kozmetik göz tedavisinin popülaritesi artıyor olsa da, görünüm çok sorunlu olabilir – bu sadece hızlı bir göz tedavisi için bir güzellik kliniğine gitmekle ilgili değildir. İnsanların böylesine dönüştürücü bir prosedürden geçmeden önce gözden kaçırabilecekleri birkaç şey olduğunu, bunların arasında uzman göz çalışmalarıyla ilişkili komplikasyonlar ve risklerin de bulunduğunu söylüyor.

İşte Türkiye’de popüler olan Fox Eyes Lifting tedavisi ve bu kozmetik prosedür hakkında bilmeniz gereken her şey.

Patiente avant un fox eyes
Tilki gözü öncesi hasta

Fox Eyes tedavisi neleri içerir?

Kırışıklıkları silerek gözlerinizin şeklini değiştirmek istiyorsanız, iki farklı yaklaşım kullanılabilir: invaziv olmayan bir seçenek ve invaziv (cerrahi) bir seçenek.

Non-invaziv yöntem, alnı kaldırmak için dış kenara dolgu maddeleri ve yağ enjekte edilmesini içerir. Dolgu maddelerinin kullanımı, iki yıla kadar sürebilen geçici bir estetik değişiklik yarattığı için popüler bir seçenek haline gelmiştir.

Spektrumun diğer ucunda ise cerrahi seçenekler yer almaktadır. Blefaroplasti, plastik göz ameliyatının resmi adıdır. Gözlerin şeklini gençleştirmek veya düzeltmek için fazla deri veya yağın alınmasını içerir. Bazı hastalar için Türkiye’de yüz gerdirme en iyi seçenektir.

Fox Eyes’ta Video

25 ila 40 yaş grubunda, bazı kadınlar geçici alın germe (“ağır alın” olanlar için) ister, ancak bu Türkiye’de cerrahi bir seçenek gerektirir. Bu nedenle, bu kalıcı bir seçenek olduğu için çok dikkatli olmanız gerekir. Hastalara her zaman trendlerin geçici olduğu tavsiye edilir, bu nedenle kişisel olarak size uzun süre uyacak bir görünüm seçmek idealdir.

Fox Eye lift kimler için uygundur?

Bu tür bir prosedürün herkese tam olarak uymadığını ve gözlerde belirli bir estetik görünüm elde etmek için kullanılan yaklaşım türünün hastaya göre değiştiğini akılda tutmak önemlidir.

Kardashian/Jenner kızları gibi kadınlar söz konusu olduğunda, etnik kökenleri Ermenidir ve bu nedenle genellikle çökük gözlere, oldukça doğal bir düşük orta alına ve başlangıçta yüksek, kemerli bir yan alına sahiptirler. Göz çukurlarında (orbits) çok az yağ vardır. Ve ciltleri daha yüksek derecede kolajene sahip olma eğilimindedir, bu da onları dolgu için ideal adaylar haline getirir.

Bununla birlikte, Avrupalı kadınlar kolajeni daha erken kaybetme eğiliminde olan bir cilde sahiptir, bu nedenle dolgu seçeneği her zaman aynı düzgünlükte bir sonuç vermez. Cerrahi seçenekler onlara en uygun olanıdır.

Kylie Jenner après un Fox Eyes
Tilki Gözlerinden Sonra Kylie Jenner

Cerrahi seçeneğe ihtiyaç duyan hastaların kapsamlı bir konsültasyondan geçmesi ve istenen sonuç söz konusu olduğunda Türk hasta ve cerrahın aynı sayfada olması gerekir.

Herkesin anatomisi farklıdır ve herkesin yüzü farklı şekillenir, bu nedenle (Kylie Jenner’ın dudakları gibi) ’tilki gözü’ görünümü herkese uymayabilir.

Bazı insanlar gözlerinin nasıl görünmesini istediklerine dair bir fotoğraf gösterirler, ancak bu görünümden yararlanacak yüz özelliklerine sahip değildirler. Ayrıca HIV virüsü taşıyan kişiler de bu uygulamadan faydalanabilir.

Lifting des yeux sur une personne âgée
Yaşlı bir kişide göz germe

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

Fox Eyes prosedürü sırasında bazı nadir riskler olabilir:

  • Orbital bölgede kızarıklık;
  • Göz altında ekimoz;
  • Uzun süreli ve gecikmiş şişlik;
  • Mavimsi renk değişikliği;
  • Nodüller ve aşırı duyarlılık

Bu nedenle, İstanbul’daki cerrahınızı seçmenize yardımcı olmak için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

İslam dininde Fox Eyes’ın haram olmadığını unutmayın. Amacı bir kusuru gidermekse helaldir ve kabul edilir.

Résultat avant et après d'un Fox Eyes
Fox Eyes öncesi ve sonrası sonuçları

Engelli kişilerin konaklamalarından en iyi şekilde yararlanabilmeleri için uyarlanmış tesisler mevcuttur.

Bizim tavsiyemiz?

Kozmetik Fox Eye veya “Badem Göz” Lifting ameliyatı olacaksanız, Türkiye‘de, İstanbul’da, yüksek nitelikli ve deneyimli bir cerraha başvurduğunuzdan emin olun.

Bazı Türk cerrahlar burun onarmada, yüz germede veya göğüs büyütmede çok iyidir, ancak göz için çok deneyimli, uzun saatler ameliyat yapmış birine ihtiyacınız vardır, çünkü cilt, dokular ve kaslar gözün anatomisini tam olarak anlayan bir uzman gerektirir.

Coordinatrice avec une patiente
Bir hasta ile koordinatör

Türkiye’de Tilki Gözü ne kadara mal olur?

Türkiye’de kliniklerin Fox Eyes veya Cat Eyes göz germe operasyonu için size sunacağı en düşük fiyat 800 €, en yüksek fiyat ise 2.500 €’dur. Bu, istenen sonuçları elde etmek için gereken iplik sayısına bağlıdır.


Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, ameliyatınızı başarılı bir şekilde ve daha düşük bir ücretle gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Sıkça sorulan sorular

Fox Eyes ne kadar süre dayanır?

Fox Eyes’ın ömrü kullanılan tekniğe bağlıdır. Botoks enjeksiyonları ile 4 ila 6 ay, emilebilir tensör ipleri ile 6 ay ila 1 yıl, hyaluronik asit enjeksiyonları ile 1 ila 2 yıl, kalıcı askı ipleri ile 5 ila 6 yıl ve temporal lift ile 7 ila 8 yıl sürebilir.

Fox Eyes operasyonu, seçilen teknik ne olursa olsun ağrısızdır. Bununla birlikte, özellikle cerrah tensör ipleri veya askı ipleri kullanıyorsa, hasta operasyondan sonra biraz rahatsızlık hissedebilir. Bu durum temporal lift için de geçerlidir.

Fox Eyes gibi göz ameliyatları için asgari bir yaş yoktur. Doğal olarak, bu tür bir ameliyat için 18 yaşından büyük olmanız gerekir. Ancak 35 veya 40 yaşından önce göz ameliyatı önerilmemektedir.

Türkiye’de bir Fox Eyes ameliyatının süresi, hasta tarafından seçilen tekniğe bağlı olarak 15 ila 40 dakika arasında değişmektedir. Hastanın ameliyattan sonra iyileşmesi için bir nekahat dönemine ihtiyacı olacaktır. Bu nedenle bu tür bir operasyon için Türkiye’de minimum kalış süresi 3 gündür.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️