Kıbrıs’ta IVF-IPD: Bebeğin cinsiyetinin seçilmesi

fiv kibris ci̇nsi̇yet seçi̇mi̇ bebek 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Yeni Tıbbi Destekli Üreme (MAP) yöntemleri artık Kıbrıs’taki doğurganlık kliniklerinin siz hamile kalmadan önce bile bebeğin cinsiyetini seçmesine olanak tanıyor.

EniyiKlinik.com, Kıbrıs’ta bebeğin cinsiyetinin seçilebildiği IVF PGD hakkında sizi bilgilendirir ve saygın bir klinikte operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Kıbrıs’ta cinsiyet seçimi ile IVF PGD fiyatı

Kıbrıs’ta cinsiyet seçimi ile IVF’nin fiyatı 5000 Euro’dan başlamaktadır. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, her şey dahil paket 3.000 ila 8.500 avro arasında değişebilir.

ProsedürEuro cinsinden fiyat
IVF (ICSI)3000 €
Sperm donasyonu ile IVF4000 €
Yumurta bağışı ile IVF5000 €
Embriyo bağışı ile IVF6250 €
Tandem IVF6500 €
ROPA yöntemi ile IVF5250 €
PGT: Cinsiyet seçimi (PGT-A 5 Kromozom) 2000 €

Bir çiftin halihazırda çocukları olabilir, ancakaile dengesi nedeniyle bir sonraki çocuklarının cinsiyetini seçmek isteyebilirler. Bazı çiftler sadece bir çocuk sahibi olmak isterler ve bu çocuğun cinsiyetini seçmek isteyebilirler.

Öte yandan, bir çift genetik hastalıkları önlemek için cinsiyet seçimini tercih etmek isteyebilir. Çocuğunuzun cinsiyetini seçmek, onun genetik bir hastalığa yakalanma olasılığını potansiyel olarak azaltabilir. Kıbrıs’ta bir embriyonun cinsiyetini, rahme yerleştirilmeden önce bile belirleyebiliyoruz.

Herhangi bir kısırlık sorununuz olmasa ve kendi başınıza doğal yollarla gebe kalabilseniz bile, cinsiyet seçimi için bir kısırlık testinden geçmeniz gerekecektir. Bu, uzmanlarımızın size en uygun tedavi protokolünü belirlemelerini sağlayacaktır. Bu,Kıbrıs’ta tüp bebek tedavisine başlamadan önceki en önemli adımdır.

Gerekli bilgiler:

  • Hastanın yaşı ;
  • Gebe kalma öyküsü;
  • Hastanın hormon seviyeleri adetin ikinci veya üçüncü gününde değerlendirilmeli ve antral folikül sayısını belirlemek için bir ultrason taraması yapılmalıdır;
  • Erkek partnerin sperm analizi.

Kıbrıs’ta yapılan değerlendirmeden sonra, cinsiyet seçimi ile IVF sonuçlarınızı optimize etmek için uygun bir tedavi protokolü hazırlayabileceğiz.

Kuzey Kıbrıs’ta PGD IVF tedavisi yaptırmanın birçok avantajı vardır,

  • Hastalar PGT-A ve NGS testlerinden birini yaptırmak isterlerse, bu testlerle embriyoların cinsiyetini görebiliyor ve hastaya kaç tane sağlıklı erkek ve dişi embriyo olduğunu açıklayabiliyoruz. Hastalar daha sonra Kuzey Kıbrıs Sağlık Bakanlığı’nın IVF düzenlemeleri kapsamında izin verilen herhangi bir sağlıklı embriyonun cinsiyetini seçebilirler.
  • IVF protokolünü 55 yaşına kadar olan kadınlar için gerçekleştirmemize izin verilmektedir (çoğu AB ülkesinde IVF’ye 46 yaşına kadar izin verilmektedir).
  • Ayrıca 3’e kadar embriyo transferi yapma iznimiz vardır. Transfer edilecek embriyo sayısı hasta ve doktorumuz tarafından ortaklaşa belirlenir.
  • Çiftlerin tüp bebek tedavisi alabilmeleri içinevli olmaları gerekmemektedir.
  • Tüp bebek tedavisinin fiyatları Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’daki fiyatlarla karşılaştırıldığında oldukça rekabetçidir.
  • Akdeniz’de bir ada olan Kuzey Kıbrıs, birçok güzel sahil şeridi ile çevrilidir, 20 kumlu plaja ve yılda 300 günden fazla güneş ışığına sahiptir.

Dosyamızı okuyun: Türkiye’de cinsiyet seçimi ile IVF

Sağlık ekibimiz

Başarı oranları

Doktorlarımızın uzmanlığı, en son yardımcı üreme teknikleri, çok çeşitli donör ağı (yumurta, sperm ve embriyo) ve kişiselleştirilmiş tedavi seçenekleri sayesinde, hastanemizin mikro enjeksiyon ve IVF başarı oranı %70 ila 80arasındadır. (2019-2021 bağış programından elde edilen sonuçlar).

LGBTQ HASTANESİ

Ayrıca LGBTQ dostu olmaktan ve Kuzey Kıbrıs’ta kalite sertifikası alan ilk hastanelerden biri olmaktan gurur duyuyoruz. Gey/lezbiyen çiftler ve bekar kadınlar için birçok IVF tedavi seçeneği sunuyoruz.

Hangi dili konuşuyoruz?

Türkçe, İspanyolca, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Farsça, Arapça ve Arnavutça bilen hasta koordinatörlerimiz bulunmaktadır.

Cinsiyet seçimi yöntemleri

Kıbrıs’taki doğurganlık kliniklerinde iki farklı cinsiyet seçimi yöntemi vardır:

MicroSort Sperm Ayıklama

MicroSort, spermlerin sınıflandırılmasını sağlayan patentli bir teknolojidir.

X kromozomu kadın cinsiyetinin üremesinden, Y kromozomu ise erkek cinsiyetinin üremesinden sorumludur.

MicroSort, spermi iki ayrı bölüme ayıran mekanik bir prosedürdür: X taşıyanlar ve Y taşıyanlar. MicroSort prosedürü tamamlandıktan sonra, yüksek kalitelisperm örneği IVF döngüsünde istenen cinsiyette embriyolar üretmek içinkullanılır.

Bu yöntem, erkek cinsiyet seçimi için yaklaşık %75 ve kadın cinsiyet seçimi için yaklaşık %90 doğruluk oranına sahiptir.

MicroSort teknolojisinin avantajlarından biri de non-invaziv IUI döngüleri ile cinsiyet seçimi sunabilmemize olanak sağlamasıdır. IUI döngüleri çok daha nazik ilaç rejimleri gerektirir ve herhangi bir cerrahi prosedür gerektirmez. Bebeğinizin cinsiyetini herhangi bir invaziv prosedür olmadan seçebilmek çoğu çift için iyi bir seçenektir.

Ancak MicroSort IUI’nin en çok yirmili yaşlardaki genç çiftler için uygun olduğu ve IUI döngüleriyle elde edilen gebeliklerin genel başarı oranının %25 civarında olacağı unutulmamalıdır. Ucuz ve invazif olmayan bir seçenektir, ancak başarı oranları IVF tedavi seçenekleri kadar yüksek olmayacaktır.

Kıbrıs’ta cinsiyet seçiminin maliyeti

IUI ile MicroSort

Bu, aile dengesi amacıyla bir sonraki çocuklarının cinsiyetini belirlemek isteyen genç, doğurgan çiftler için en az invaziv cinsiyet seçimi seçeneğidir. MicroSort sperm ayırma teknolojisi, çiftlerin istenen cinsiyette bir çocuk sahibi olmalarına yardımcı olmak içinintrauterin inseminasyon (IUI ) ile birleştirilir.

Kıbrıs’ta IUI ile MicroSort’un fiyatı 3.000 €’dur.

IVF ile MicroSort

Bu tedavi seçeneğinde, sperm ayırma işlemi her zaman aynıdır. Sperm örneği X ve Y taşıyıcı hücrelerine ayrılır. Bu durumda, hastalar bir IVF döngüsüne girerken, olgun yumurtalar, sıralanmış sperm örneği ile laboratuvarda döllenmek üzere yumurtalıklardan alınır.

Kıbrıs’ta IVF ile MicroSort’un fiyatı 4200 Euro’dur.

IVF ve PGD ile MicroSort

IVF / PGD ile MicroSort, ileri yaş aralığındaki hastalar için önerdiğimiz tedavi seçeneğidir. Yaşlanan oosit mitokondriyal disfonksiyon, anöploidi ve epigenetik değişiklikler gibi sorunlar yaşayabilir. Embriyolarınızın kromozomal anöploididen (anormallik) muzdarip olmadığından emin olmak için, 30 yaşın üzerindeki hastaların PGT taramasından geçmesi önerilir.

Kıbrıs’ta IVF ile MicroSort’un fiyatı 6.200 €’dur.

Kıbrıs’ta cinsiyet seçimi ile IVF’nin başarısı

Başarı büyük ölçüde hastanın yaşına, yumurtalık fonksiyonuna ve erkek partnerin sperm analizine bağlıdır. Yaş ne kadar yüksek olursa, herhangi bir doğurganlık tedavisinin başarısı da o kadar düşük olur.

Sonuç olarak, 35 yaşın altındaki hastalar için başarı oranı, daha ileri biyolojik yaştaki hastalara göre oldukça yüksektir.

Sonuç

Kıbrıs’ta ve düşük bir maliyetle prosedürünüzü başarılı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

Kıbrıs’ta cinsiyet seçimi ile IVF veya başka bir yardımcı üreme tedavisi ile ilgileniyorsanız, lütfen koordinatörle iletişime geçin. Hizmetlerimiz uluslararası hastalar için de mevcuttur.

1

Coordinatrice

Formu kullanarakbize bilgilerinizi bırakın. Koordinatörümüz ücretsiz bir ön tanı için sizinle Whatsapp veya e-posta yoluyla iletişime geçecektir.

2

Médecin

Doktor hedeflerinizi karşılayabiliyorsa, size ücretsiz, yükümlülük içermeyen kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi göndereceğiz.

Ve eğer kabul ederseniz, sizin için organize edeceğiz: Taksi, Otel, IVF PGD Tedavisi, İlaç ve güzel bir rehberli Kıbrıs turu.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️