Dubai’de bebeğin cinsiyetinin seçildiği IVF

beş seç seks bebek dubai 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Bazı çiftler için bebeklerinin cinsiyeti önemlidir. İmplantasyon öncesi genetik tarama (PGD) için kullanılan teknoloji sayesinde, Dubai’de embriyonun cinsiyetini daha rahme yerleştirilmeden önce belirleyebiliyoruz. Böylece bir çocuğa hamile kaldığınızda onun sizin seçtiğiniz cinsiyette olacağından emin olabilirsiniz.

EniyiKlinik.com, Dubai’de cinsiyet seçimi ile IVF hakkında bilgi sağlar ve saygın bir klinikte operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dubai’de cinsiyet seçimli IVF’nin maliyeti nedir?

Dubai’de cinsiyet seçimi ile IVF’nin fiyatı 4.500 €’dan başlamaktadır. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, her şey dahil paket 4.500 € ile 9.500 € arasında değişebilir.

ProsedürDubai Fiyatı
Bebeğin cinsiyetinin seçildiği IVF6500 €

Aile dengesi nedir?

Tıbbi Yardımla Üreme alanında, aile dengeleme Dubai’de cinsiyet seçimi ile IVF için kullanılan bir terimdir. Bir ailede iki cinsiyetin daha dengeli bir şekilde temsil edilmesini amaçlayan bir süreçtir.

Örneğin, bir çiftin bir kızı varsa ve bir erkek çocuk istiyorsa veya tam tersi,aile dengeleme bir IVF prosedürü sırasında istenencinsiyeti seçmeye yardımcı olabilir.

Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT) olarak bilinen ve bir embriyonun kromozomal yapısının test edilmesini içeren teknoloji kullanılarak, yalnızca istenen cinsiyetteki embriyolar hastanın rahmine geri gönderilir ve yüksek doğruluk sağlanır.

Bu yöntem nasıl çalışıyor?

IVF-NGS sayesinde aile dengesi

Günümüzün gelişmiş üreme teknolojileri sayesinde, IVF ve bazen Preimplantasyon Genetik Test (PGT) olarak adlandırılan Yeni Nesil Dizileme (NGS) sayesinde embriyolarınızın cinsiyetini hamilelikten önce belirlemek mümkündür. Ayrıca spermatozoayı ayırmak için MicroSort yöntemi ile birleştirilir.

Dubai’de, NGS ve IVF’nin kombine yöntemi, %100’e yakın bir doğrulukla günümüzde mevcut olan en doğru yöntemdir ve aile dengelemesini çift için güvenli ve verimli hale getirir.

Ayrıca okuyun: Türkiye’de bebeğin cinsiyetinin seçildiği IVF

Tam kromozom taraması nedir?

Embriyo Taraması olarak da bilinen Yeni Nesil Dizileme (NGS) kullanılarak yapılan Tam Kromozom Taraması (CCS), embriyodan elde edilen birkaç hücre üzerinde yapılan bir testtir ve aşağıdaki avantajları sunar:

  • Down sendromu ve Edward sendromu gibi kromozomal anormallikler için 24 kromozomun tamamının taranması.
  • Embriyoların cinsiyetini belirleme
  • Kromozomal anormallikleri olmayan embriyoların düşük yapma riski daha düşüktür.

Süreç

CCS’nin bir IVF-ICSI döngüsü ile tamamlanması tedavi süresini değiştirmez. Yumurta toplama işleminden sonra, yumurtalar başarılı bir şekilde döllenirse, her embriyodan bir biyopsi alınır ve SCC ile test edilir. İstenen cinsiyetteki sağlıklı embriyolar daha sonra rahme transfer edilir.

Aşağıdaki aşamalar 15 ila 20 gün içinde gerçekleşir.

Aşama 1

Yumurtalık stimülasyonu (1. günden 12. güne kadar)

Adet döngüsünün ilk gününde, yumurtalıklarda birkaç folikülün büyümesini uyarmak için ilaç reçete edilir. Bu dönemde foliküler büyüme yumurtaya dönüşürken ultrason ile izlenir. Gerekirse ilaç protokolleri değiştirilir.

planlanan yumurta toplama işleminden 36 ila 40 saat önce, yumurtaların belirli bir zaman dilimi içinde olgunlaşmasını sağlamak için bir hCG “tetikleyici” enjeksiyonu yapılır.

Aşama 2

Yumurta toplama (OPU)

Yumurtalar, sedasyon altında kısa bir prosedürde ince bir ultrason kılavuzlu iğne kullanılarak alınır. Alınan yumurta sayısı vücudun ilaca verdiği yanıta bağlıdır.

Adım 3

Sperm toplama ve ICSI

Yumurta toplama gününde, alınan yumurtaları döllemek için bir sperm örneği alınır. Döllenme şansını artırmak için, ICSI adı verilen bir yöntemle hassas bir iğne kullanılarak her yumurtaya tek bir sperm enjekte edilir.

Adım 4

Yeni Nesil Dizileme (NGS) kullanarak Tam Kromozom Taraması (CCS)

Aile dengeleme veya herhangi bir kromozomal anormalliği taramak için Tam Kromozom Taraması (CCS) yapılacaktır. yumurta alımından 3 ila 5 gün sonra, her embriyodan bir biyopsi alınır ve genetik laboratuvarında test edilir. Embriyoların sağlığı ve cinsiyeti belirlenir ve embriyo transferinden önce sizinle görüşülür.

Adım 5

Embriyo transferi

Embriyo transferi sedasyon gerektirmeyen küçük bir prosedürdür ve genellikle ultrason rehberliğinde gerçekleştirilir. İşlemden sonra, 10-12 gün sonra gebeliği doğrulamak için hormon seviyeleri bir kan testi ile izlenir.

Sonuç

Prosedürünüzü başarılı bir şekilde ve daha düşük bir maliyetle gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.

Dubai’de cinsiyet seçimi ile IVF veya başka bir yardımcı üreme tedavisi ile ilgileniyorsanız, koordinatörle iletişime geçebilirsiniz. Hizmetlerimiz uluslararası hastalar için de mevcuttur.

1

Coordinatrice

Formu kullanarakbize iletişim bilgilerinizi bırakın. Koordinatörümüz ücretsiz bir ön tanı için sizinle Whatsapp veya e-posta yoluyla iletişime geçecektir.

2

Médecin

Doktor hedeflerinizi karşılayabilirse, size ücretsiz, yükümlülük içermeyen kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi göndereceğiz.

Ve eğer kabul ederseniz, sizin için organize edeceğiz: Taksi, Otel, Tedavi, İlaç ve Dubai’de güzel bir rehberli tur.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️