Tunus’ta meme dikleştirme

göğüs dikleştirme fiyatı tunus 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Tunus’ta meme dikleştirme hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir göğüs dikleştirme için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’ta meme dik leştirme hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta meme dikleştirme fiyatı

Tunus’ta göğüs dikleştirme işleminin ortalama fiyatı 2.000 Euro olup, minimum fiyat 1.800 Euro ve maksimum fiyat 2.700 Euro’dur. Tamamen kişiselleştirilmiş bir değerlendirme temelinde, plastik cerrah ihtiyaçlarınızı ve ideal tedavi türünü inceleyecektir. Kalış süresi 7 gün ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Nihai sonuç 7 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Protezsiz meme dikleştirme1800 €
Meme protezi ile meme dikleştirme2700 €

Göğüs dikleştirme, kozmetik cerrahinin iyi bilinen ve tanınan bir şeklidir. Tunus’ta göğüs dikleştirme veya mastopeksi, göğüslerin görünümünü gençleştirmek için tasarlanmış cerrahi bir prosedürdür. Göğüsleri sıkılaştırır ve yeniden şekillendirmek için hacimlerini artırır. Sarkık göğüslere elveda deyin: sıkı, yuvarlak göğüslerle baş başa kalacaksınız.

Kozmetik cerrahinin kalitesi ülkede ünlüdür ve bu operasyonlar için cazip fiyatlar da sunmaktadır. Göğüs dikleştirme hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenin.

Göğüs dikleştirmenin tanımı

Meme dikleştirme mastopeksi veya meme dikleştirme olarak da bilinir. Göğüsleri yeniden şekillendirmek için tasarlanmış bir kozmetik cerrahi prosedürüdür. Göğüs büyütme ameliyatı bir kadının göğüslerinin görüntüsünü iyileştirir. Operasyon, göğüslerden fazla deriyi çıkararak göğüs sarkıklığını tedavi eder ve göğüsleri geliştirir.

Yaşla birlikte veya hamileliklerden sonra göğüsler sarkma ve areolalar aşağı doğru bakma eğilimindedir. Göğüsler elastikiyetini ve sıkılığını kaybeder. Protezli veya protezsiz bir meme dikleştirme, göğüsleri kaldırır ve kadınlara tam özgüvenlerini geri kazandırır.

Operasyon, özellikle meme küçültme veya büyütme gibi diğer tekniklerle birleştirilebilir.

Tunus’ta meme dikleştirme: kimler için?

Göğüsler yaş, kilo kaybı veya alımı, hamilelik ve emzirmenin etkilerine maruz kalır. Zamanla tonlarını, elastikiyetlerini ve sıkılıklarını kaybedebilirler. Yine de kadınlığın sembolü olmaya devam ederler. Bu yüzden bazı kadınlar göğüsleri değiştiğinde komplekse kapılırlar.

Göğüsler sarktığında, meme uçları sarktığında veya göğüs asimetrik hale geldiğinde, göğüs ameliyatı daha genç bir görünüme kavuşmak için bir çözüm olabilir.

Kısacası, aşağıdaki durumlarda göğüs dikleştirmeden faydalanabilirsiniz:

  • göğüsleriniz sarkıksa
  • meme uçlarınız aşağı doğru bakıyor;
  • areolalarınız gerilmiştir;
  • göğüsleriniz asimetrikse, biri diğerinden daha aşağıda duruyorsa.

Göğüs dikleştirme prosedürü

Mastopeksi projesi cerrah ile ilk randevu ile başlar. Bu, operasyondan önceki ay içinde gerçekleşir. Bu sırada doktor ameliyat öncesi bir kontrol gerçekleştirecektir. Buna mamografi ve meme ultrasonu da dahildir.

Cerrah ayrıca size ameliyattan önce uymanız gereken talimatları verecektir. Özellikle, ameliyattan bir ay önce ve iki hafta sonrasına kadar sigarayı tamamen bırakmanız gerektiğini size hatırlatacaktır. Herhangi bir kanama riskinden kaçınmak için, operasyondan önceki 10 gün boyunca aspirin bazlı herhangi bir ilaç almamalısınız.

Meme dikleştirme operasyonu genel anestezi altında gerçekleştirilir. Operasyon, kullanılan tekniğe bağlı olarak 1 ila 3 saat arasında sürer. Seçim, memelerin şekline ve hacmine, areolaların konumuna, hastanın cildinin görünümüne ve meme sarkıklığının durumuna bağlı olacaktır. Kesiler farklı şekiller alacaktır:

  • meme sarkıklığı hafifse, sadece areola etrafında dairesel bir kesi yapılır. Bölgenin doğal pigmentasyonu tarafından maskelenir;
  • meme sarkıklığı orta derecede ise, kesiler areola etrafında ve dikey olarak meme kıvrımına kadar yapılır;
  • meme sarkıklığı belirginse, meme altı kıvrımında ters bir T oluşturacak şekilde üçüncü bir yatay kesi yapılır.

Meme dikleştirme meme küçültme veya implantlarla birleştirilirse, ek bir kesi gerekmez.

Her iki durumda da cerrah meme bezini değiştirir ve ardından memeyi yükseltmek için fazla deriyi çıkarır. Sonuç olarak meme uçları kaldırılır ve meme düzleştirilir.

Ameliyatın sonunda, ameliyat edilen bölgeyi korumak için pansumanlar uygulanır.

Göğüs dikleştirme sonrası alınması gereken önlemler

Meme dikleştirme çok az ağrıya neden olur. Basit ağrı kesiciler operasyondan sonra hissedilebilecek rahatsızlığı azaltmak için yeterlidir. Normalde şişme ve morarma meydana gelir ve hasta birkaç gün boyunca kollarını kaldırmakta zorlanır.

Ayrıca ağır yük taşımaktan kaçınmalıdır. Ayrıca yüzüstü uyumaktan da kaçınmalıdır. Bunlar büyük rahatsızlıklar değildir ve sadece birkaç gün sürer.

Bir veya iki gün sonra, yüz germe işleminin sonunda uygulanan bandaj çıkarılır ve daha esnek bir bandajla değiştirilir. Hastanın bir ay boyunca gece ve gündüz, daha sonra altı ay boyunca sadece gündüzleri destek sütyeni giymesi gerekecektir.

Doktorlar 7 ila 10 gün işten izin alınmasını ve spor aktivitelerine devam etmeden önce iki ay beklenmesini önermektedir. Emzirmeden önce bir yıl beklenmesi de tavsiye edilir.

Meme dikleştirme ameliyatının nihai sonucu ameliyattan 6 ila 10 ay sonra görülebilir. O zaman yeni göğüslerinizin tadını sonuna kadar çıkarabileceksiniz.

Tunus’ta meme dikleştirme ne kadara mal olur?

Tunus’ta meme dikleştirme işleminin ortalama maliyeti implantsız meme dikleştirme için 1.700 ila 1.900 Avro ve implantlı meme dikleştirme için 2.650 ila 2.750 Avro’dur

Bu fiyatlara genellikle klinikte kalış süresi, operasyonla ilgili masraflar, gerekli transferler, ilaçlar ve sağlanan bakım dahildir. Fiyat değişiklikleri meme sarkıklığının derecesine, kullanılan tekniğe ve operasyon için seçilen kliniğe bağlıdır


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz Tunus’taki operasyonunuzun başarılı geçmesi için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Ücretsiz fiyat teklifi için bize danışın.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️