Tunus’ta meme büyütme

göğüs büyütme fiyatı tunus 1
Tarafından yazılmıştır Erika

Tunus’ta meme büyütme hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta meme büyütme için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com siziTunus’ta meme büyütme hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta meme büyütme ameliyatı fiyatları

Tunus’ta göğüs büyütme işleminin ortalama maliyeti 1.800 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3 saat sürer. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon, ilaçlar ve kompresyon giysisi dahildir. Nihai sonuç 1 ay içinde görülebilir.

ProsedürlerFiyat Tunus
Protez ile meme büyütme1800 €
Meme protezinin değiştirilmesi2000 €
Meme protezinin çıkarılması2000 €

Tunus’ta meme implantları

Estetiğin giderek daha fazla önem kazandığı bir dünyada, pek çok kişi kusurlarını veya eksikliklerini düzeltmek için estetik cerrahiye başvuruyor. Bu durum özellikle kadınlar için geçerlidir ve en popüler ameliyat türlerinden biri meme büyütmedir.

Göğüsler bir kadının görünümünün önemli bir parçasıdır ve küçük göğüslere sahip kadınlar bir operasyonla hacimlerini artırabilirler. Tunus, meme büyütme ameliyatı için en popüler destinasyonlardan biridir.

Bu ülkenin medikal turizm için cazip bir destinasyon olmasının, başta fiyatlar olmak üzere çeşitli nedenleri vardır. Tunus’ta meme büyütme için eksiksiz rehberimizi keşfedin.

Meme büyütme: iyi bilinen bir operasyon

Meme büyütme, liposuction’dan sonra dünyada en popüler ikinci kozmetik cerrahi türüdür. Aslında, kozmetik operasyonların en az %17’si göğüslerin hacminin artırılmasını içermektedir. Bu da günümüz toplumunda kadın memesinin estetik yönünün önemini vurgulamaktadır.

Adından da anlaşılacağı gibi, bu operasyonun amacı, esas olarak meme implantları kullanarak hacimlerini artırarak göğüsleri yeniden şekillendirmektir. Günümüzde meme büyütme giderek daha iyi kontrol edilmektedir ve artık riskli bir operasyon değildir. Kullanılan meme implantları da giderek daha sofistike hale gelmekte ve hasta için anatomik ve estetik olarak tatmin edici sonuçlar sağlamaktadır.

Meme büyütmenin tehlikeleri var mıdır?

Başarı oranı göz önüne alındığında, meme büyütme günümüzde korkulacak bir operasyon değildir. Yetkin cerrahların bulunduğu iyi bir kliniğe gitmeniz koşuluyla güvenli bir ameliyattır. Ancak, her tür ameliyatta olduğu gibi, nadir de olsa bazı riskler vardır:

  • Kanama
  • İyi huylu veya ciddi enfeksiyon
  • Meme hassasiyetinde değişiklikler.

Tunus’ta meme büyütme operasyonu nasıl gerçekleştirilir?

Operasyonun birkaç aşaması vardır ve başarılı bir sonuç ve mümkün olan en hızlı iyileşmeyi sağlamak için bunların hepsinin takip edilmesi gerekir. Her şey ameliyat öncesi konsültasyon ile başlar.

tunus’ta meme implantı

Ameliyat öncesi konsültasyon

Ameliyattan önce doktorla bir ön görüşme yapmak çok önemlidir. Bu konsültasyonun, meme büyütme için herhangi bir kontrendikasyon olup olmadığının kontrol edilmesiyle başlayan birçok nedeni vardır. İşte bu tür bir operasyon için kontrendikasyonlar:

  • Flebit veya pulmoner emboli öyküsü
  • Aşırı sigara kullanımı. Bu kontrendikasyon, operasyondan en az bir ay önce sigarayı bırakarak kolayca önlenebilir.
  • Hamilelik ve emzirme
  • Doku yetersizliği
  • Obezite

Konsültasyon sırasında cerrah ayrıca boyunuz, kilonuz, kas yapınız, yağ dağılımınız ve göğüs ve meme morfolojiniz gibi fiziksel özelliklerinizi de analiz edecektir. Bu konsültasyon sırasında isteklerinizi ve elde etmek istediğiniz göğüs tipini belirteceksiniz.

Buna karşılık doktorunuz size operasyonun nasıl yapılacağını ve elde edilebilecek sonuçları anlatacaktır. Ayrıca iyileşme dönemi hakkında da bilgilendirileceksiniz.

Meme büyütme prosedürü

Meme büyütme ameliyatı genel anestezi altında gerçekleştirilir. Koşullara bağlı olarak ameliyat 50 dakika ile bir buçuk saat arasında sürebilir. Flebit riskini önlemek için hastaya destek çorapları giydirilir. Memelerin simetrisini ve yeniden konumlandırılmasını daha iyi kontrol etmek için cerrah hastaları yarı oturur pozisyona getirir.

Ameliyat daha sonra çeşitli teknikler kullanılarak gerçekleştirilebilir. Silikon implantı her bir memeye yerleştirmek için kesiler yapılır. Kesiler meme altı kıvrımında, areolalarda, pektoral kasın altında veya bu kas ile meme bezi arasında yapılabilir. Cerrah bu tekniklerden yalnızca birini sizin onayınızla uygulayabilir, çünkü bunu ilk konsültasyon sırasında tartışmış olacaksınız.

Meme implantları

Bu ameliyat sırasında kullanılabilecek iki tip meme implantı vardır. Bunlardan ilki, en yaygın olarak kullanılan silikon jel dolgulu implanttır. Silikon implant estetik bir görünümün yanı sıra memeye doğal bir his verir.

Diğer kategori, daha az doğal bir görünüm veren, ancak önemli hacim ve sıkı göğüslerle önemli ölçüde meme büyütmeye izin veren fizyolojik su dolgulu implanttır.

Ameliyat sonrası bakım

İmplantlar yerleştirildikten sonra kesiler dikilir ve sonraki 24 saat boyunca herhangi bir sıvıyı boşaltmak için bir dren yerleştirilebilir. Cerrah 15 ila 20 günlük bir süre için ağrı kesici reçete eder. Nekahat döneminiz boyunca elastik bantlarla desteklenen sütyen şeklinde bir sargı giymeniz gerekeceğinden sonuç hemen görünmez.

Meme büyütme operasyonundan sonra en az 2 hafta boyunca işinizden izin almanız ve 2 ay boyunca tüm spor aktivitelerini durdurmanız gerekecektir. Bir yıl sonra nihai sonuca ulaşmak için üç ayda bir cerrah tarafından kontrol edilmeniz gerekecektir.

Değişimden tamamen memnun kalmazsanız veya komplikasyonlar ortaya çıkarsa (ki bu oldukça nadiren olur) ameliyatın tekrarlanması olasılığı da vardır.

İşte Tunus’ta meme büyütme hakkında bir video raporu

Meme büyütme öncesi/sonrası fotoğraflar

Meme büyütme için neden Tunus’u seçmelisiniz?

Tunus, meme protezlerinin takılması için tıbbi hizmetler sunmaktadır ve dünyanın her yerinden birçok hastayı kendine çekmektedir. Her şeyden önce, protezlerin ve prosedürün fiyatı, medikal turistlerin ülkeye akın etmesinin ana nedenleridir. Meme büyütme işlemi Tunus’ta Avrupa’ya kıyasla çok daha ucuzdur.

Tunus’ta meme büyütmenin maliyeti nedir?

Tunus’ta meme büyütmenin maliyeti doktora ve kullanılan implantın türüne bağlıdır. Genel olarak, operasyonun maliyeti 1.800 ila 2.200 € arasında değişmektedir. Bu kozmetik bir operasyon olduğundan, sağlık sigortası genellikle meme büyütme işlemini kapsamaz.

Tıbbi seyahatinizi organize etmenize yardımcı olabiliriz

Sonunda vücudunuz hakkında daha iyi hissetmek ve uzun zamandır beklediğiniz göğüs büyütme operasyonuna ulaşmak istiyorsanız, bunu oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz. Uçak biletinizi almaktan doğru kliniği seçmeye ve otel odanızı rezerve etmeye kadar tıbbi seyahatinizin tüm idari yönleriyle ilgileniyoruz. Her şeyle ilgileneceğiz, böylece mümkün olan en kısa sürede konforlu bir konaklamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Tunus’taki meme büyütme operasyonunuz için bize gecikmeden bir fiyat teklifi talebi gönderebilirsiniz ve mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️