Tunus’ta jinekomasti

prix gynecomastie tunisie pas chere 1
Tarafından yazılmıştır William

Tunus’ta jinekomasti hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir jinekomasti operasyonu için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki jinekomasti hakkında bilgilendirir ve nitelikli Tunuslu cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta jinekomasti ameliyatı ne kadara mal olur?

Tunus’ta bir jinekomasti ameliyatının ortalama maliyeti 2.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1900 avro ile 2200 avro arasında değişebilir. Bu fiyata ameliyat, havaalanı otel transferi, ameliyat sonrası takip, ilaçlar, klinikte kalma, tercüman ve ameliyat sonrası takip dahildir. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir.

ProsedürFiyat Tunus
Jinekomasti1900 €

Erkekler için meme küçültme hakkında bilmeniz gereken her şey

Büyük göğüsler sadece kadınların sorunu değildir. Bazı erkekler, hormonal dengesizlik veya bazı ilaçları almanın bir sonucu olarak aşırı meme bezi geliştirebilir. Bu durum erkeklere göğüs görünümü verebilir. Bu durum jinekomasti olarak adlandırılır. Sağlık için özellikle tehlikeli olmasa da, belirli bir kompleks ve özgüven eksikliği yaratabilir. Bu nedenle bazı erkekler meme ameliyatına başvurmaktadır.

Tunus’ta jinekomasti tedavisi, memelerden fazla glandüler doku veya yağın alınmasını içeren cerrahi bir prosedürdür. Tunus’ta bir estetik kliniğinde plastik cerrahlar tarafından en yüksek konfor ve bakım güvenliği içinde gerçekleştirilir. Sonuç %100 tatmin edicidir.

Tunus’ta jinekomasti tedavisi neleri içerir?

Tunus’ta jinekomasti ameliyatı, erkeklerden fazla meme bezini ve yağı alan bir kozmetik cerrahi prosedürüdür. Amaç, göğüslerin fiziksel görünümünü daha düz ve daha erkeksi hale getirmektir. Ayrıca daha uyumlu bir göğüs kası geliştirmek için bir orantısızlığı düzeltir.

Bir plastik cerrah tarafından gerçekleştirilen bu cerrahi tedavi, çıkarılacak meme dokusunun miktarına ve memelerin istenen şekline bağlı olarak çeşitli teknikler kullanabilir. Plastik cerrah, memeleri yeniden şekillendirmek için yağ liposuction’ı veya areola yoluyla glandüler dokuların meme dikleştirme işlemini gerçekleştirebilir. Jinekomasti ameliyatı risksiz bir rekonstrüktif plastik cerrahidir. Tunus’ta %99,9 başarı oranına sahiptir.

Kimler için yapılır?

Jinekomasti ameliyatı, meme bezleri büyümüş erkekler için Simon ölçeğine göre sınıflandırılan bir meme küçültme operasyonudur. Üç kategori vardır: Derece I, Derece II (a ve b) ve Derece III. Tıbbi muayeneden sonra bu kategorilerden birine giriyorsanız, meme ameliyatı için uygun olabilirsiniz.

Tunus’ta jinekomasti ameliyatı nasıl yapılır?

Tunus’tameme ameliyatı ülkenin en iyi estetik kliniğinde gerçekleştirilir. Kozmetik cerrahide uzun yıllara dayanan deneyime sahip tanınmış plastik cerrahlar tarafından gerçekleştirilir. Hastalar ameliyatları için kapsamlı bakımdan yararlanırlar. Başarılı bir rekonstrüktif cerrahi için yüksek kaliteli bakım ve kişiselleştirilmiş tedavi alacaklardır.

Ameliyattan önce

Meme dikleştirme yaptırmaya karar verdiğiniz anda cerrahtan bir randevu almalısınız. Bu ilk konsültasyon, fiziksel durumunuzu değerlendirmemizi ve hangi meme küçültme tekniğinin size en uygun olduğunu belirlememizi sağlayacaktır. Bu randevunun ardından sizden bir dizi testten geçmeniz istenecektir:

  • Ameliyat öncesi tam bir kontrol gerçekleştirmek için tıbbi testler;
  • Bir mamogram;
  • Endokrin kontrolü;
  • Testis ultrason taraması.

Daha sonra plastik cerrah ve anestezist ile ikinci bir konsültasyon yapılacaktır. Ameliyata hazırlık olarak, ameliyattan önceki 10 gün boyunca aspirin içeren hiçbir ilaç alınmamalıdır. Hasta ameliyat masasında hiçbir şey yememeli veya içmemelidir. Ameliyattan bir gün önce hastayı sakinleştirmek veya ameliyat öncesi kaygılarını gidermek için ön ilaç verilebilir.

Operasyon sırasında

Meme rekonstrüksiyonu ameliyatı genel anestezi altında yapılır. Ameliyathanede yaklaşık 2 veya 3 saat sürer. Hasta uykuda olacağından herhangi bir rahatsızlık veya ağrı olmayacaktır. Plastik cerrah jinekomastinin durumuna bağlı olarak farklı teknikler kullanabilir.

  • Fazla glandüler doku varsa, jinekomasti ameliyatı, areolanın alt yarısında bir kesi yaparak genişlemiş bezin çıkarılmasını içerir. Fazla bez çıkarıldıktan sonra cilt dikilir ve neredeyse görünmez bir yara izi bırakılır.
  • Çok fazla fazla doku varsa ve cilt sarkma riski altındaysa, cerrah meme dokusunu yeniden şekillendirmek için areola çevresinde yatay kesiler yapacaktır.
  • Fazla yağ varsa, cerrahi prosedür meme liposuction‘ını içerir. Uygulayıcı küçük bir kesi yapacak ve ince bir kanül yerleştirecektir. Bu, fazla yağı emer.
  • Hem aşırı miktarda yağ hem de glandüler dokunun olduğu jinekomasti formlarında, cerrah iki tekniği birleştirebilir: bezlerin çıkarılması ve yağın emilmesi.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de jinekomasti fiyatları

Ameliyattan sonra

Dikişler kapatıldıktan sonra göğüslere emme drenajı ve kompresyon bandajı uygulanır. Sargının önümüzdeki birkaç gün boyunca yenilenmesi gerekmesine rağmen, drenaj hiç sistematik değildir.

Ameliyattan sonra ve uyandığınızda göğsünüzde ağrılı bir his hissedebilirsiniz. Bu birkaç saat sonra azalacaktır ve ağrı kesici alarak kontrol altına alınabilir.

Önümüzdeki dört hafta boyunca her zaman bir kompresyon desteği veya bolero giyeceksiniz. Göğüs ve pektoral kasların düzenli görünümü ancak birkaç hafta sonra şekillenecektir. Morarma ve ödem oluşabilir. Ancak bunlar birkaç hafta içinde kaybolacaktır.

Tunus’ta jinekomasti ameliyatından sonra alınması gereken önlemler

Tunus’ta jinekomastinin cerrahi tedavisi kendi başına karmaşık bir operasyon değildir. Düzgün bir şekilde iyileşmek ve vücudunuzun toparlanmasına izin vermek için 15 ila 20 günlük bir nekahet dönemi gerekli olacaktır. Komplikasyonları önlemek için birkaç önlem alınmalıdır:

  • Ani veya şiddetli hareketler yapmayın.
  • 1-2 ay boyunca spor veya başka bir yorucu fiziksel aktivite yapmayın.
  • Gövdeyi 6 ay boyunca güneşe maruz bırakmayın.
  • Ağır veya hacimli yükler taşımayın.
  • Kompresyon giysisini 1 ila 2 ay boyunca üzerinizde tutun.

Tunus’ta jinekomasti ameliyatı ne kadara mal olur?

Tunus’ta jinekomasti ameliyatının maliyeti 1900 ila 2200 € arasındadır. Bu fiyat cerrahi hizmeti, otel ve havaalanı transferlerini, ameliyat sonrası takibi, ilaçları, klinikte kalmayı ve tıbbi ve dilsel yardımı kapsar.

Erkek meme rekonstrüktif ve estetik cerrahisinin fiyatı , kullanılan tekniklere ve her hastanın bireysel koşullarına göre değişir.


Karar vermekte zorlanıyorsanız, ameliyatınızın başarılı olması için size yardımcı olabiliriz, hem de indirimli bir fiyatla. Jinekomasti ameliyatı için Tunus’a seyahatinizde size özel bir fiyat teklifi almak için bizimle iletişime geçin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

William

Adım William Royer ve karmaşık bilimsel verileri yazma konusunda deneyimli bir tıp yazarıyım. İmmünoloji ve hematoloji alanlarında uzmanım. Doktorlar, hemşireler ve hasta savunucuları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık profesyonelleriyle yakın bir şekilde çalışmaktan büyük ilham alıyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️