Türkiye’de Jinekomasti

gynecomastie price Türkiye istanbul 1 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de jinekomasti hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı bir jinekomasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Türkiye’deki jinekomasti hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de jinekomasti ameliyatı ne kadara mal olur?

Türkiye’de bir jinekomasti operasyonunun ortalama maliyeti 5 yıldızlı konaklama, VIP transfer, operasyon, kompresyon kemeri, ameliyat sonrası ilaçlar, kan ve ameliyat öncesi testler, genel anestezi, doktor konsültasyonu ve havaalanına son transfer dahil olmak üzere 1700 Euro’dur.

Jinekomasti1700 €
Pektoral implantlar1500 €
Liposuction2200 €
Göğüs dikleştirme2000 €

Jinekomasti nedir?

Türkiye’de jinekomasti, erkeklerde meme bezinin areola merkezli ve palpasyona duyarlı hipertrofisini düzeltmek için yapılan bir ameliyattır. Tek taraflı veya iki taraflı hiperplaziye karşılık gelir.

Türkiye’de genel anestezi altında yapılan kozmetik jinekomasti ameliyatı, erkeklerde fazla yağ ve meme dokusunu giderir. Bu meme küçültme olarak bilinir.

Schéma de la gynécomastie
Jinekomasti diyagramı

Bu prosedürde fazla yağ ve deriyi almak için küçük kesiler kullanılır ve hastalara kendine güvenen, erkeksi bir görünümü yeniden kazanmaları için bir tedavi seçeneği sunar. Aşırı kilo alımı daha sonra cerrahi düzeltme gerektirebilir.

Anormal hormon üretimi veya bazı ilaçların kullanımı dışında ortaya çıkmasının bir nedeni yoktur. Jinekomasti, lokal yağ birikimi olan adipomasti ile karıştırılmamalıdır. Tek tedavisi ameliyattır.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

Erkeklerde meme bezlerinin aşırı gelişimi

Güzel göğüsler kadınlar için gerçek bir çekicilik olsa da, erkekler için çok farklıdır. Erkeklerde aşırı meme büyümesinin bir dizi nedeni vardır.

Örneğin hormonal nedenler, aşırı alkol tüketimi, doping veya aşırı yeme gibi nedenler rol oynayabilir. Bu tür istenmeyen meme büyümesinden muzdarip misiniz ve Türkiye’deki bir güzellik uzmanından bir çare mi arıyorsunuz?

Jinekomasti hakkında açıklayıcı video

EniyiKlinik.com size uygun bir estetik cerrah bulmanıza yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır! Jinekomasti alanında isim yapmış Türk estetik cerrahlar ile yakın temas halindeyiz.

Lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size uygun bir uzman bulmaya özen göstereceğiz. HIV taşıyan kişiler bu ameliyat için uygundur.

Türkiye’de jinekomasti için ilk konsültasyon

Türkiye’deki estetik c errahınızla kişisel konsültasyon, cerrahınızı, ekibini ve tesislerini tanımanız için iyi bir fırsat sağlar.

Bu aşamada tıbbi geçmişiniz kaydedilir, prosedür ve alternatifleri açıklanır ve riskler ve yan etkilerin yanı sıra Türkiye’de jinekomasti ile ilgili maliyetler tartışılır.

Fiziksel muayeneden sonra, tüm veriler toplanır ve analiz edilir ve bireysel bir jinekomasti tedavi planı hazırlanır.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

Photo avant et après une gynécomastie
Jinekomasti öncesi ve sonrası fotoğrafları

Jinekomasti: erkeklere özgü bir şey!

Etkilenen bir kişi olarak, göğüsleriniz çok büyük olduğu için genellikle utanırsınız ve kişisel acı büyüktür. Ancak, Türk uzmanınızın küçük bir ameliyatı ile göğsünüzün erkekliğini geri kazanabilir ve daha sonra güvenle tekrar gösterebilirsiniz.

Photo avant et après une gynécomastie
Jinekomasti ameliyatı öncesi ve sonrası fotoğraf

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

Jinekomasti ile ilişkili bazı nadir riskler olabilir:

  • Morarma;
  • Aşırı kanama;
  • Meme ucunun konturunda düzensizlikler;
  • Meme başı derisinin kaybı;
  • Gevşek göğüs derisi ve asimetriler;
  • Meme uçlarında uyuşma.

Bu nedenle, İstanbul’daki cerrahınızı seçmenize yardımcı olmamız için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

İslam’da jinekomasti, bir kusuru düzeltmeye yönelik olduğu sürece helal ve kabul edilebilir olarak kabul edilir. Bu nedenle haram değildir.

Uçaktan indiğiniz andan itibaren otelinize kadar tekerlekli sandalye ile hareket kabiliyeti kısıtlı kişiler için kişiselleştirilmiş yardımdan yararlanabilirsiniz.

İstanbul’da Jinekomasti

Türkiye’de işbirliği yaptığımız estetik plastik cerrahlar jinekomasti alanında uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir ve doğal olarak prosedürleri en modern tıbbi ve teknik standartlara göre gerçekleştirmektedir. Meme şekillendirmeyle ilgili kişisel istekleriniz dikkate alınarak size azami özen ve dikkatle davranılacaktır.

Photo avant et après une gynécomastie
Jinekomasti prosedürü öncesi ve sonrası fotoğraf

Jinekomasti: Prosedür ve teknik

Her şeyden önce, Türk cerrahınız meme deformitesinin sadece bir yağ çoğalması mı yoksa meme bezi dokusunun çok mu büyüdüğünü değerlendirecektir. Dahası, bu iki durum birlikte ortaya çıkabilir.

Sadece fazla yağ varsa, bu hafif bir lokal anestezi altında nazikçe emilebilir. Glandüler doku çok fazla büyümüşse, genel anestezi altında cerrahi olarak çıkarılır.

Kesi areolanın altında gizlice yapılır. Bu operasyon simetrik olması gerektiği için dikkatle yapılmalıdır. Bu nedenle Türkiye’de sadece bu ameliyatları gerçekleştirebilecek uygun ve kapsamlı uzmanlığa sahip estetik cerrahlarla çalışmaktayız.

Jinekomasti operasyonundan yaklaşık üç hafta sonra eski halinize dönersiniz ve erkek göğüslerinizi dar bir tişörtle gösterebilirsiniz. Kesiğin ideal konumu nedeniyle, jinekomasti tedavisi geçirdiğiniz gerçeği dışarıdan bakanlar tarafından görülmez.

Tracé d'un chirurgien pour une gynécomastie
Jinekomasti için bir cerrahın taslağı

Yeni vücut hissinizin tadını çıkarın ve erkek göğsünüzle fark edilin! Bırakın uzman ekibimiz bu değişimde size rehberlik etsin.


Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, operasyonunuzun başarılı olması için size ücretsiz olarak yardımcı olabiliriz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Sıkça sorulan sorular

Türkiye’de jinekomasti ne kadar sürer?

Başarılı bir jinekomasti ameliyatından sonra sonuçlar ömür boyu sürebilir. Bununla birlikte, hastanın yaşam tarzı standartlara uygun değilse veya bir sağlık sorunu ortaya çıkarsa nüks meydana gelebilir.

Jinekomasti ameliyatı anestezi altında yapıldığından ameliyat sırasında acı verici değildir. Ameliyattan sonra doktor tarafından ileride oluşabilecek ağrıları yatıştırmak için ağrı kesiciler reçete edilir. Bu nedenle ağrısız bir operasyondur.

Yetkin ve deneyimli bir cerrah seçerek, başarılı bir jinekomasti operasyonu şansını kendi tarafınıza koymuş olursunuz. Türk kliniklerinde bu cerrahi prosedür için başarı oranı %90 olarak tahmin edilmektedir.

Ameliyatta yara izi kaçınılmazdır. Doktorun görevi mümkün olan en küçük yara izini elde etmeye çalışmaktır. Bununla birlikte, yara izlerinin gelişimi rastgele bir olgudur ve bireyden bireye değişir.

Ortalama olarak jinekomasti ameliyatı 1 ila 2 saat arasında sürer. Bu, durumun ciddiyetine ve koşullarına ve aynı zamanda operasyondan sorumlu cerrahın becerilerine bağlıdır.

Jinekomasti, gerçekleştirilmesi uzun zaman alan bir ameliyat değildir. Bir jinekomasti operasyonu, temas anından tedavinin sonuna kadar sadece 3 gün sürer. Yani nispeten hızlıdır.

Jinekomasti hapları işe yarar mı?

Jinekomasti haplarının etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmamıştır. İster tıbbi ister cerrahi olsun, jinekomasti için en iyi tedaviyi belirlemek için bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️