Türkiye’de Vaser Liposuction

liposuction vaser 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Türkiye’de lipo vaser hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı yüksek çözünürlüklü lazer liposuction için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Türkiye’deki Vaser lipo hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de liposuction vaser fiyatları

Türkiye’de Vaser liposuction fiyatı, vücudunuzda tedavi edilecek alanların sayısı ve büyüklüğüne göre belirlenir. Ortalama maliyet 2.300 € olup, 1.800 € ile 2.800 € arasında değişmektedir. Genel anestezi altında operasyon 1 ila 4 saat arasında sürer. İstanbul’da kalış süresi 7 gün, hastanede kalış süresi ise 1 gecedir. Sonuçlar 6 ay içinde görülebilir.

Vaser Liposuction 1 bölge1800 Euro
Vaser Liposuction 2 bölge2000 Euro
Vaser Liposuction 3 bölge2200 Euro
Vaser Liposuction 4 bölge2400 Euro

Lazer liposuction nedir?

Sağlıklı bir yaşam tarzı ve fiziksel egzersize rağmen, genellikle ortadan kaldırılması zor olan yağ bölgeleri ve cepleri bulabiliriz. Tamamen doğal ve güvenli olmasına rağmen, birçok insan vaser lipo sayesinde daha ince, daha belirgin bir figür lehine bu yağ ceplerini ortadan kaldırmaya çalışıyor.

Ameliyatımdan bu yana hiç bu kadar mutlu olmamıştım – verdiğim en iyi karardı. Sonunda kendime güveniyorum ve görünüşümü seviyorum. Her zamanki gibi minnettarım. Yeniden göğüslerim olduğunu söyleyebilirim.

Schéma de la canule lors d'une vaser lipo
Vaser lipo sırasında kanülün diyagramı

Liposculpture veya vaser liposuction olarak da bilinen yüksek çözünürlüklü lazer liposuction, vücudunuzu şekillendirip yontabilen gelişmiş bir yağ alma ve azaltma tekniğidir. Lazer liposuction doğal özelliklerinizi geliştirir ve belirgin, tonlanmış bir fizik yaratır.

Lazer liposuction, istenmeyen yağ alanlarını hassas bir şekilde hedeflemek ve çıkarmak için gelişmiş, minimal invaziv ultrason teknolojisini kullanır. Bununla birlikte, en yüksek kalitede ekipmanla bile, lazer liposuction’ı geleneksel liposuction ameliyatından ayıran, cerrah tarafından gerçekleştirilen titiz vücut şekillendirme derecesidir.

Vaser lipoyu açıklayan video

Bu kozmetik cerrahi, daha belirgin baldırlar, mide kasları ve kollar oluşturmanın yanı sıra fazla yağı gidermek için de kullanılabilir. Ayrıca çene altı gibi küçük ve karmaşık bölgelerdeki gevşek cildi sıkılaştırmak için de kullanılabilir.

Türkiye’deki ortak kliniklerimiz her zaman hastaların kendileri için doğru olan prosedürü almalarını sağlar ve lazer liposuction’ın ‘herkese uyan’ bir prosedür olmadığını anlarlar. Bu nedenle geleneksel liposuction, lazer liposuction ve ameliyatsız liposuction seçenekleri sunmaktadırlar.

*Lazer liposuction’ın sonuçları ve faydaları her birey için değişir ve farklıdır. Belirli sonuçlar garanti edilemez.

Öncesi ve Sonrası Fotoğraflar

Lazer liposuction’ın faydaları

Lazer liposuction, diğer liposuction türlerinden farklı olarak olağanüstü sonuçlar veren son teknoloji ürünü biryağ alma tekniğidir. Bu prosedür hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.

Cerrahi ve ameliyat sonrası faydalar

  • Minimal invazivdir ve çevre dokulara zarar vermez, bu da ameliyat sonrası ağrının minimuma indirildiği anlamına gelir.
  • Minimal yara izi, morarma ve kanama
  • Azaltılmış arıza süresi ve daha hızlı iyileşme
  • Lokal anestezi altında gerçekleştirilebilecek kadar naziktir – tedavi edilen alanların sayısına bağlı olarak, bir gece hastanede kalmanız gerekmeyebilir.
  • Kişiye özel ameliyat sonrası giysiler optimum sonuçlar sağlar

Lazer liposuction’ın faydaları

  • Kasları şekillendirmek ve tanımlamak için öncü bir vücut şekillendirme tedavisi
  • Kolajen üretimini uyararak cilt sıkılaştırma
  • İşlemden sonra 6 aya kadar sürekli iyileşme ile anında sonuçlar.
  • Daha pürüzsüz, daha öngörülebilir sonuçlar
  • Büyük veya küçük alanlar (çene ve iç uyluklar gibi hassas bölgeler dahil) için uygun, hassas ve hedefe yönelik bir prosedür
  • Tedavi edilen bölgeler, aynı kiloyu koruduğunuz sürece şekillendirilmiş görünümlerini korumalıdır

Lazer liposuction nasıl yapılır?

Uygulanan ultrason enerjisi ve teknolojisi nedeniyle “ultrason destekli liposuction” olarak da bilinen lazer liposuction, son teknoloji ürünü, minimal invaziv bir yağ alma prosedürüdür.

Ultrason enerjisi istenmeyen yağları hedef alırken, hızlı iyileşmeyi teşvik etmek için sinirler, kan damarları, bağ dokusu ve kolajen gibi önemli dokuları korur.

Kas gruplarının etrafındaki yüzeysel ve derin yağları sıvılaştırarak, altta yatan tonlanmış kasların görünürlüğünü artırır. Sonuç, yeniden şekillendirilmiş, daha belirgin ve şekillendirilmiş bir vücuttur ve size ince, tonlu ve düzgün bir görünüm kazandırır.

Silhouettes
Silüetler

En iyi sonuçları elde etmek için, cerrahınızın VASER Hi Def liposculpture konusunda özel olarak eğitilmiş olması çok önemlidir.

Vasküler liposculpture ile hangi bölgeler tedavi edilebilir?

Lazer liposuction, vücudun belirli bölgelerinden yağın cerrahi olarak alınmasıdır. Lazer liposuction prosedürü o kadar hassas bir şekilde hedeflenmiştir ki, geleneksel liposuction’ın tedavi edemediği alanlarda kullanılabilir.

En sık tedavi edilen bölgeler aşağıdaki gibidir:

  • Göğüs veya göğüs
  • Üst ve alt sırt
  • Mide
  • Kanatlar / bel
  • Kalça
  • Kalçalar
  • Buzağılar
  • Dizler
  • Ayak Bilekleri
  • Çene / boyun
  • Silahlar
  • İç ve dış uyluklar

Ameliyat sonrası tavsiyeler

İyileşme süreci herkes için farklı olmakla birlikte, lazer liposuction geleneksel liposuctiona göre daha fazla takip gerektirir. İyileşme sürecine ne kadar saygı gösterirseniz, sonuçlarınız o kadar iyi olacaktır; nihai sonuç ancak operasyondan iki veya üç ay sonra netleşecektir.

En uygun takip programı, ameliyattan sonra kişiye özel vücut kompresyon giysileri, ultrason, lenfatik masaj, fiziksel egzersiz ve doğru bir diyetin kullanılmasını içerir.

Schéma d'une canule aspirant des cellules graisseuse
Yağ hücrelerini aspire eden bir kanülün şeması

Tedavi edilen bölgeler, kilonuzu koruduğunuz sürece şekillendirilmiş görünümlerini koruyacaktır. Kilo alırsanız, genellikle tedavi edilenler dışındaki bölgelerde daha fazla kilo alırsınız.

Ameliyat sonrası iyileşme

İnsizyon alanı

Ameliyattan sonraki ilk veya iki gün boyunca kesi bölgelerinden bir miktar sıvı sızıntısı yaşayabilirsiniz. Bu, lokal anestezinin ürünü olan şişen bir sıvıdır. Kan renginde olabilir, bu tamamen normaldir, bu yüzden endişelenmeyin; ancak, belirgin bir sızıntı kliniğin dikkatine sunulmalıdır.

Ameliyatınızdan sonraki 7 gün içinde, tedavi edilen bölgeye bağlı olarak, dikişlerinizi değerlendirmek için bir yara kontrolünüz olacak ve dikişler yavaş yavaş çözülecektir. Sıcak ve nemli bir ortam bakterileri barındırdığından ve yara enfeksiyonuna yol açabileceğinden, kesi bölgesini ıslatmaktan kaçının.

Sıkıştırma kuşağı

Klinikten, ölçüye göre yapılmış sıkıştırma kuşağınız takılı olarak döneceksiniz. Cerrahınız onu çıkarabileceğinizi söyleyene kadar her zaman giymelisiniz. Size söylenmeden önce ölçüye göre yapılmış liposuction giysinizi giymeyi bırakırsanız, en iyi sonuçları alamayacağınızı unutmayın.

Perdre une tour de taille avec une vaser lipo
Vaser lipo ile bel inceltme

Morarma / Şişme

İşlemden sonra morarma, şişlik ve ağrı beklemelisiniz; bir miktar şişlik birkaç ay devam edebilir. Ayrıca tedavi edilen bölgelerde bir his kaybı hissedebilirsiniz, bu tamamen normaldir ve endişelenecek bir şey değildir. Sinirleriniz yenilenmeye başladığında, duyu normale dönecektir.

Rahatsızlık

Ameliyatınızdan hemen sonra, ilaçlarınızla kolayca kontrol altına alınabilecek hafif bir rahatsızlık hissedebilirsiniz. Bu sadece kısa bir süre sürer ve çoğu hasta bir veya iki gün sonra ayağa kalkıp rahatça hareket edebilir; ameliyatı takip eden 24 ila 48 saat içinde biraz yardıma ihtiyacınız olabileceğini unutmayın.

Herhangi bir rahatsızlığı kontrol altına almak için ağrı kesiciler reçete edilecektir, ancak şiddetli ağrı yaşamaya başlarsanız lütfen derhal bizimle iletişime geçin. Ameliyattan sonraki bir hafta boyunca aspirin içeren herhangi bir ilaç almamanızı önemle tavsiye ederiz.

Kısa vadeli önlemler

Fiziksel aktivite

Lazer liposuction ameliyatı minimum aksama süresi gerektirir, bu da işlemden sonraki iki gün içinde – işlem yapılan bölgeye bağlı olarak – hafif bir günlük rutine devam edebileceğiniz anlamına gelir. Tamamen iyileşebilmeniz için işinizden en az bir hafta izin almanızı tavsiye ederiz.

Simulation photo avant et après
Öncesi ve sonrası fotoğraf simülasyonu

Önümüzdeki iki veya üç hafta boyunca, tedavi edilen bölgeler çok hassas kalabilir ve yorucu fiziksel aktivite sınırlandırılmalıdır; bu süre zarfında hafif kaldırma ve seks gibi aktivitelere kademeli olarak devam edebilirsiniz. Konsültasyonunuz sırasında cerrahınız, tedavi alanınıza bağlı olarak üstlenebileceğiniz faaliyetler konusunda size net tavsiyelerde bulunacaktır.

Sıkıştırma kuşağı

Ameliyatınızdan hemen sonra size özel bir Liposculpture kompresyon giysisi verilecektir, bu iyileşme sürecinin önemli bir parçasıdır. İyileşmeyi desteklemek, şişliği azaltmak ve her şeyden önce tedavi edilen bölgelerin iyi şekillendirilmesini sağlamak için giysiniz doktorunuzun önerdiği şekilde dört ila altı hafta boyunca giyilmelidir.

Uzun vadeli önlemler

Optimum sonuçlar için, uzun süreli ameliyat sonrası bakımınızın kişiselleştirilmiş bir manuel lenfatik drenaj (MLD) masajı sürecini de içermesini öneririz. İyileşme sürecinize bu tür bir masajı dahil etmeye karar verirseniz bir MLD uzmanıyla yakın işbirliği içinde çalışırız.

Manuel lenf drenaj masajı

En iyi sonuç için, iyileşme sürecini hızlandırmaya yardımcı olan, vücuttaki şişlik veya sıvı birikimini gideren ve kalan toksinlerden kurtulmaya yardımcı olan bir manuel lenf drenaj masajı kursuna yatırım yapmanızı öneririz.

Femme mesurant son tour de taille
Belini ölçen kadın

Masaj tekniği, iyileşmenizi hızlandırmak için lazer liposuction sonrasında, işlemden 48 saat kadar sonra kullanılabilir. Ultrason tedavisinin ardından manuel masajı birleştirir.

Dermal-epidermal kavşakta (1 ila 2 mm derinlikte, 4 ila 5 kağıt kalınlığına eşdeğer) lenfleri manipüle ederek, teknik vücudun sürecini kolaylaştırır ve derin katmanların yanı sıra sığ ve negatif alanlardan fazla sıvıyı ortadan kaldırır.

Bu masaj cildin daha iyi geri çekilmesini sağlar, kas sertliğini azaltır, böylece ameliyattan hemen sonra hareket kabiliyetinizi artırır ve dokular üzerinde tedavi edici ve anti-enflamatuar bir etkiye sahiptir.

Fiziksel aktivite

Altı hafta sonra tamamen iyileşmiş olmanız ve koşu ve ağırlık çalışması gibi daha yorucu fiziksel egzersizler yapabilmeniz gerekir. Hala rahatsızlık hissediyorsanız veya daha yorucu fiziksel aktivitelere devam edip edemeyeceğinizden emin değilseniz, lütfen endişelerinizi sizinle tartışmaktan mutluluk duyacak olan liposculpting cerrahınızla konuşun.

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

Vaser lipo sırasında bazı nadir riskler olabilir:

  • Akciğerlerde kan pıhtılaşması;
  • Cilt altında kanama;
  • Cilt nekrozu;
  • Kötü yara izi;
  • Yara enfeksiyonları;
  • Yağ embolisi.
Coordinatrice avec une patiente
Bir hasta ile koordinatör

Bu nedenle, İstanbul’daki cerrahınızı seçmenize yardımcı olmak için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

İslam dininde vaser lipo’nun haram olmadığını unutmayın. Vücudu etkileyen bir kusuru gidermeyi amaçlıyorsa helaldir ve kabul edilir.

Tesisimiz hareket kabiliyeti kısıtlı kişiler (PRM) için erişilebilirdir ve konaklamanızı kolaylaştıracaktır. Ekibimiz, engelli kişilere kişiselleştirilmiş yardım sunmak için eğitilmiştir.

Türkiye’de vaser lipo ne kadara mal oluyor?

Lazer vaser lipo’nun maliyeti, liposculpt yapmayı planladığınız alanların sayısına bağlıdır. Fiyat, endişe duyduğunuz bölgeleri yeniden şekillendirmek için gereken süreye göre belirlenir. Türkiye’de vaser lipo’nun ortalama maliyeti 2.300 €’dur. Fiyat ayrıca cerrahın deneyimine de bağlıdır.

Vaser Lipo prosedürü ne kadar sürer?


Lazer liposuction yapmak için gereken süre, tedavi edilen alanların sayısına ve boyutuna bağlıdır; ancak, genellikle en fazla üç alanı tedavi etmek bir ila iki saat sürer.

Une femme touche son ventre après une liposuccion
Bir kadın liposuction sonrası karnına dokunuyor

Erkekler lazer liposuctiondan faydalanabilir mi?

Türkiye’de vaser liposuction hastalarının önemli bir kısmını erkekler oluşturmaktadır. Erkekler için en popüler tedavi bölgeleri göğüs, karın ve “aşk tutamaçları “dır. HIV taşıyan kişilerin de kabul edildiği unutulmamalıdır.

Lokal anestezi ile genel anestezi arasında bir seçim yapabilecek miyim?

Lazer liposuction genel anestezi veya sedasyonlu lokal anestezi altında yapılabilir. Bu karar cerrahınızla birlikte alınacak ve tercihinize ve yeteneğinize bağlı olacaktır.

Ne kadar “kesinti” dönemi geçirmem gerekecek?

Lazer liposuction geleneksel liposuction’a göre daha az müdahaleci olduğundan, daha az kesinti ve iyileşme süresi vardır*. Bir miktar morarma ve şişlik olacaktır. Bu nedenle, işe dönmeden önce en az 5 ila 7 gün ve spor salonuna dönmeden veya yorucu aktivitelerde bulunmadan önce 14 gün beklemenizi öneririz.

Un couple épanoui
Mutlu bir çift

En önemlisi, optimum sonuçlar ve minimum rahatsızlık için vücudunuzu dinlemenizi ve tamamen iyileşene kadar kendinizi fazla yormamanızı tavsiye ederiz. Ameliyattan sonra yaklaşık 4 hafta boyunca gizli bir destek giysisi giymeniz gerekecektir.

Bir geceyi hastanede geçirmem gerekecek mi?

Lazer liposuction gün içinde gerçekleştirilebilir, ancak bazı durumlarda, tedavi edilen alanların sayısına ve uygunluğunuza bağlı olarak, Türkiye’deki cerrah sizden bir gece kalmanızı isteyebilir. Bu konu cerrahla yapacağınız konsültasyon sırasında sizinle görüşülecektir.

Aynı operasyon sırasında vücudumun kaç bölgesini tedavi ettirebilirim?

Son derece deneyimli Türk ve Tunuslu cerrahlarımız, becerilerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak bir operasyonda dört bölgeye kadar tedavi uygulayacaktır. Cerrahınız, konsültasyonunuz sırasında en iyi sonuçları elde etmeniz için en iyi tedaviyi tartışacaktır.

Analyse du tissu adipeux par radiofréquence
Radyofrekans yağ analizi

Lazer liposuction sonrası aynı bölgede tekrar kilo alır mıyım?

Lazer liposuction bir kilo kontrol aracı olarak kullanılmamalı, bunun yerine optimal kilonuza ulaştığınızda yapılmalıdır. İşlemden sonra kilonuzu dengeli ve sağlıklı bir yaşam tarzı ile korursanız, yağ hücrelerinin alınması, tedavi edilen bölgede bir değişiklik fark etmeden önce dört kiloya kadar almanıza izin verir.

Bununla birlikte, hiçbir yağ alma prosedürü tedavi edilen bölgedeki tüm yağ hücrelerini ortadan kaldıramaz, bu nedenle bir miktar yağın geri döndüğünü görebilirsiniz.

Lazer liposuction sonrasında farklı yerlerde yağ ceplerim olacak mı?

Sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzı sürdürürseniz, tedavi edilen bölgede veya vücudunuzun diğer bölgelerinde yağ cepleri oluşmayacaktır*. Yaşadığınız herhangi bir kilo alımı veya kaybı, tüm vücudunuza orantılı olarak yayılma eğiliminde olacaktır.

Vaser ne anlama geliyor?

VASER, tedavi edilen bölgedeki yağ hücrelerini sıvılaştırmak için kullanılan enerjiye atıfta bulunan Rezonansta Ses Enerjisinin Titreşim Amplifikasyonu anlamına gelir.

Analyse par cavitation
Kavitasyon analizi

Lazer liposuction kim tarafından yapılır?

Lazer liposuction, minimal invaziv olmasına rağmen, Türkiye ve Tunus‘taki dünya standartlarındaki hastanelerimizden birinde yüksek eğitimli ve deneyimli cerrahlarımız tarafından gerçekleştirilen cerrahi bir prosedürdür.

Karnımdaki fazla deriyi sıkılaştıracak mı?

Birçok kişi hamilelik veya önemli ölçüde kilo kaybının ardından karınlarında fazla deri olduğunu fark eder. Mide liposuction ‘ı cildi sıkılaştırsa da geniş alanları tedavi edemez. Belirgin deri fazlalıklarını gidermek için abdominoplasti olarak da bilinen karın germe ameliyatını öneriyoruz.


Karar vermekte zorlanıyorsanız, vaser lipo’nuzu başarılı bir şekilde ve daha düşük bir ücretle yapmanıza yardımcı olabiliriz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Sıkça sorulan sorular

Türkiye’de vaser lipo ne kadar sürer?

Başka yerlerde olduğu gibi Türkiye’de de vaser liposuction’ın ömrü hastanın davranışlarına bağlıdır. Eğer hasta sağlıklı bir yaşam tarzı benimser, yediklerine dikkat eder ve asgari düzeyde fiziksel aktivite uygularsa, vaser lipo’nun etkileri süresiz olarak devam edecektir.

Vaser liposuction, ister Türkiye’de ister başka bir yerde yapılsın, ameliyat sonrası rahatsızlığa neden olur. Ancak, kas ağrısına benzetebileceğiniz bu ağrı tamamen katlanılabilir bir ağrıdır. Ağrının tamamen geçmesi için 2 ila 3 hafta bekleyin.

Bu yeni teknoloji sayesinde Türkiye’de vaser liposuction için başarı oranı optimaldir. Aslında, geleneksel liposuction yönteminden çok daha üstün olan gereksiz yağ kütlesinin %80’ini herhangi bir risk olmadan kolayca çıkarmak mümkündür.

Vaser liposuction veya vaser lipo en iyi tekniktir. Yağ kütlesinin %80’ine kadarını çıkarabilirken, cilt kaslara diğer yöntemlere göre daha kolay bir şekilde yeniden bağlanır. Ayrıca istenmeyen yağları hedefleme konusunda daha hassastır.

Her şey yaşınıza bağlıdır, çünkü cilt zamanla elastikiyetini kaybeder ve alınacak yağ miktarı değişir. Özel kremler ve masajlar cildin sıkılaşmasına yardımcı olur. Eğer bu yeterli olmazsa, bir operasyon gerekli olabilir.

Vaser liposuction için Türkiye’de kalış süresi operasyonun kapsamına bağlıdır. Lokal veya genel anestezinin niteliği en önemli faktördür. Ortalama olarak, hastanede bir gece kalma olasılığı ile birlikte Türkiye’de 5 ila 8 gün geçirmeyi beklemelisiniz.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️