BBL ve Tunus

prix kaldırma bresilien tunisie pas chere 1
Tarafından yazılmıştır Laurence

Düz poponuzdan nefret mi ediyorsunuz? Külotlu çorap veya külot giymek zorunda kalmadan ömür boyu yuvarlak, düzgün bir popoya sahip olmak ister misiniz? Bu arkaik ve geçici çözümü Tunus’ta BBL ile değiştirin. Ve tedavimizden en iyi fiyatla yararlanın!

EniyiKlinik.com sizi Tunus’ta Brezilya tipi yüz germe hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta BBL’nin maliyeti nedir?

Tunus’ta bir BBL’nin ortalama maliyeti 1.700 € ‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3-4 saat sürer. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon, ilaçlar ve destek şortları dahildir. Nihai sonuç 6 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
BBL Brezilya yüz gerdirme1700 €

Tunus’ta BBL hakkında bilmeniz gereken her şey

Kim Kardashian tarafından popüler hale getirilen BBL, İngilizce isminin kısaltmasıdır: Brazilian Butt Lift. Bu da şu anlama geliyor: Brezilya poposu kaldırma. Çünkü bu yöntemin Brezilya’da ortaya çıktığı söylenmelidir.

Özellikle estetik nedenlerle yapılan rekonstrüktif bir ameliyattır:

  • Arka kısımdaki kusurları düzeltmek,
  • Düz bir kalçaya hacim kazandırın,
  • Şekilsiz kalçaları yuvarlaklaştırır ve şekillendirir,
  • Ve şekli yeniden şekillendirin.

Tunus’ta kimler BBL yaptırabilir?

Gerçekte, BBL en çok kadınlar arasında popülerdir. Ancak bu, erkeklerin yaptıramayacağı anlamına gelmez!

Aslında, sarkık veya düz bir kalça ile sorun yaşayanlar sadece kadınlar değildir. Tek şart, vücudunuzun başka yerlerinde yeterli yağa sahip olmanızdır.

Dahası, Brezilya Tipi Popo Kaldırma doğal ve etkili bir 2’si 1 arada tekniktir. Başka bir deyişle, bir taşla iki kuş vurur, bir bölgeyi zayıflatırken diğerini hacimlendirir. Basitçe hastanın kendi yağının alınması ve enjekte edilmesiyle.

Operasyon implant gerektirmediğinden, önemli miktarda yağ gerektirir. BBL zayıf insanlar için hiç tavsiye edilmez. İmplantları veya hyaluronik asit enjeksiyonlarını tercih etmelidirler.

Fotoğraf öncesi ve sonrası

Tunus’ta BBL’nin maliyeti nasıl hesaplanır?

Başka yerlerde olduğu gibi Tunus‘ta da BBL’nin maliyeti bir dizi faktöre bağlıdır. Özellikle de operasyonun kapsamına. Aslında, fiyat sadece liposuction yapılacak ve yağ enjekte edilecek alanların sayısını değil, aynı zamanda :

  • Cerrahın ve anestezistin ücretleri,
  • Kliniğin maliyeti,
  • Ameliyat sonrası ziyaretlerin maliyeti vb.

Avrupa’da BBL’nin maliyeti 5.000 ila 12.000 Avro arasında değişebilmektedir. Prosedürün sosyal güvenlik kapsamında olmadığı gerçeğinden bahsetmiyorum bile. Tunus’ta fiyat 1.500 Avro’dan başlar ve 2.900 Avro’yu geçmez.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de BBL fiyatları

Tunus’ta BBL için Prosedürler

Her tür ameliyat için, esas olarak bir tahmin elde etmek için ilk konsültasyondan geçmek gerekir. Daha sonra kararınızı vermeden önce “düşünme dönemi” olarak bilinen bir süre beklemeniz gerekecektir.

Ancak, Tunus yandaki şehir değildir! Ön teşhis için geri dönüş yolculuğu yapmayacaksınız!

İşleri sizin için kolaylaştırmak ve size zaman kazandırmak için. Sizi Tunus’un önde gelen kliniklerinde çalışan en iyi cerrahlarla temasa geçireceğiz. Ama hepsi bu kadar değil! Seyahatinizle A’dan Z’ye ilgileneceğiz. Ve mümkün olan en iyi fiyatla.

Çünkü her vaka bir vakadır. Bu nedenle, kesin bir fiyat teklifi almak için sizi verilen formu doldurmaya davet ediyoruz. Koordinatörümüz daha sonra sizinle irtibata geçerek ücretsiz ve hiçbir yükümlülüğü olmayan bir fiyat teklifi verecektir!

Koordinatörümüz dosyanızın plastik cerrahlarımızdan birine sunulmasıyla ilgilenecektir. Cerrahın teşhisinizi koyabilmesi için sizden gerekli belge ve bilgileri kendisine göndermenizi isteyebileceğini lütfen unutmayın.

Cerrah sizin uygun bir aday olduğunuzu beyan eder etmez, koordinatör sizinle iletişime geçerek tahmini fiyatı verecek ve Tunus’taki BBL operasyonuyla ilgili tüm ayrıntıları size sağlayacaktır.

Tunus’ta BBL nasıl çalışır?

Teklifimizden memnun kalırsanız ve kabul ederseniz. O zaman yeni hayatınıza doğru yolculuğunuzu organize etmeye başlayacağız! Lafı daha fazla uzatmadan, sizi nelerin beklediğini öğrenin.

Seyahatinizi organize etmek

Tek yapmanız gereken bavulunuzu hazırlamak. Operasyonla ilgili her şeyle biz ilgileneceğiz… Gerçekten her şeyle. Bilmeniz gerekenler:

  • Uçak biletlerinizi ayırtmak,
  • Konaklama yeriniz,
  • Danışma randevularınız,
  • Ameliyat ve ameliyat sonrası konsültasyonlar vb.

İhtiyacınız olursa bir çevirmen bile sağlayacağız.

Tunus’ta BBL operasyonundan önce

BBL genel anestezi altında gerçekleştirilir. Her cerrahi prosedürde olduğu gibi, ameliyat öncesi bir kan testi yaptırmanız gerekecektir.

Daha sonra anestezi uzmanı ile çok daha önemli olan bir ameliyat öncesi konsültasyonunuz olacaktır. Bu randevu, uzmanın size güven vermesini, tedaviyi uyarlamasını ve testlerinizin sonuçlarına göre riskleri değerlendirmesini sağlayacaktır.

Ameliyat günü

“D” günü gelir. Sağlık personeli sizi hazırlayacak, ameliyathaneye götürecek ve ameliyat masasına yatıracaktır. Genel anestezi altında uyuduğunuzda. Cerrahınız çifte ameliyatı gerçekleştirecek: Liposuction ve BBL. Ama tabii ki birbiri ardına!

Aslında, dünyanın başka yerlerinde olduğu gibi Tunus’ta da BBL genel anestezi altında gerçekleştirilir ve aynı ameliyathanede 2 ila 4 saat arasında sürebilir. Bunun nedeni ameliyatın 2 aşamada gerçekleştirilmesidir:

Yağın aspirasyonu

İlk aşama olan Liposuction, vücudun fazla yağ içeren bölgelerinden yağ alınmasını içerir. Liposuction genellikle uyluk, kalça ve karın duvarında yapılır.

Yağ Reenjeksiyonu

İkinci aşama, alınan yağın gerekli miktarının arka bölgeye enjekte edilmesini içerir. Ancak bundan önce yağ işlenir ve saflaştırılır.

Operasyon tamamlandıktan sonra iyileşme odasına ve ardından yatak odanıza götürüleceksiniz. Daha sonra özel Liposuction şortu olan Lipo-Panty giymeniz gerekecektir.

Tunus’ta BBL ameliyatından sonra

Çoğu hasta aynı akşam taburcu edilir. Ertesi günden itibaren normal şekilde ayakta durabilecek ve yürüyebileceksiniz. Ancak taburcu olur olmaz size eşlik edilmesi gerekir. İlk birkaç gün oturup kalkmakta zorlanacaksınız.

BBL sonrası alınması gereken önlemler

İyileşmeniz ve normal hayatınıza devam etmeniziçin bir ila iki haftalık bir süreyeterlidir. Bununla birlikte, 6 hafta boyunca özel Liposuction şortlarını giyin. Liposuction yapılan bölgeleri sıkıştırır ve kalçanızı destekler. Başka bir deyişle, iyileşmenize katkıda bulunurlar!

Ayrıca, kalçanıza ağırlık yapabilecek kıyafetler giymeyin. Sırt üstü de uyumayın. Karnınızın üzerine veya yan tarafınıza yatın. Aynı zamanda, doğrudan kalçalarınızın üzerine oturmaktan kaçının.

Acı verici olduğu için değil. Ancak yeniden enjekte edilen yağ bu şekilde kayabilir veya yeniden emilebilir. Dahası, doktorunuz ağrı durumunda etkili ağrı kesiciler reçete edecektir.

İlk birkaç gün için bir Boppy minder almanızı tavsiye ederiz. Bunu yapamazsanız ve oturmanız gerekiyorsa, bunu rahat bir destek üzerinde yapın. Sandalyeye ya da sert bir yüzeye oturmayın. Ve ağırlığınızın poponuzda değil uyluklarınızda olduğundan emin olun.

BBL’nin sonuçlarını ne zaman görebilirim?

Özetle,sonuçlar hemen alınır . Bununla birlikte, Lipofilling’ in nihai etkisi ancak Tunus’taki BBL ameliyatını takip eden 3 ila 6 ay içinde takdir edilebilir.

Başka bir deyişle, operasyon tamamlanır tamamlanmaz kalçalarınız daha geniş, daha yuvarlak ve daha düzgün olacaktır. Ancak, bu hacmin bir kısmının 2 ila 4 hafta sonra kaybolmasını bekleyebilirsiniz.

Bazı durumlarda ikinci bir operasyon gerekebilir. Özellikle de ilk birkaç ay içinde çok fazla yağ hücresi emilmişse. Aslında, yeniden enjekte edilen yağ hayatta kalmayabilir veya vücuttan atılabilir. Ya doğal olarak. Ya da ameliyat sonrası önlemler ciddiye alınmazsa.

Bu nedenle BBL, hastanın kendi yağının alınması ve transfer edilmesidir. Bu yağ karın, kalça, uyluk veya aşk tutamaçlarından alınır… Daha sonra üst ve alt kalçalara enjekte edilir.

Liposuction ve yağ enjeksiyonlarını birleştiren BBL, implantlara gerek kalmadan yaban arısı gibi bir bel ve fevkalade yuvarlak, düzgün bir kalça şekillendirmek için ideal bir tekniktir.

BBL güzel, kalıcı, doğal görünümlü sonuçlar verir! Yeni kalçalarınızla dolaşmak için sabırsızlanıyor musunuz? Şimdi kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi isteyin ve Tunus’ta mümkün olan en iyi bakımı alın!


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olması için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laurence

Benim adım Laurence Tung. Çeşitli alanlarda bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Son zamanlarda romatoloji ve hiperkolesterolemi gibi terapötik alanları ele aldım. Ayrıca genomik, epigenetik, moleküler biyoloji ve biyokimya alanlarında da uzmanlığım var. EniyiKlinik.com'un sağlık turizmi konusunda kaliteli makaleler yayınlamasına yardımcı oluyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️