Tunus’ta Liposuction

liposuccion tunisie 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Tunus’ta liposuction hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı liposuction için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus ‘taki liposuction hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta liposuction fiyatları

Tunus’ta liposuction’ın ortalama fiyatı 1.700 €‘dur. Tunus’ta liposuction maliyeti, Avrupa ülkelerine göre daha düşük konaklama maliyetleri nedeniyle nispeten düşüktür. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 1 saat sürer. Kalış süresi 7 gün ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Nihai sonuç 5 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Tunus’ta Liposuction1700 €

Liposuction, mükemmel sonuçlarıyla dünyada en yaygın olarak uygulanan plastik cerrahidir. Vücudunuzu güzelleştirmek ve cildinizin doğal görünmesini sağlamak için liposuction tercih edilen estetik prosedürdür.

Tunus’ta en iyi uzmanları bulabileceğiniz birçok liposuction kliniği vardır, bu nedenle bu ülke tıbbi bir tatil için önemli bir destinasyondur.

Bu makalede, Tunus’ta liposuction hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğreneceksiniz, böylece prosedürünüz için mümkün olduğunca hazırlıklı olabilirsiniz.

Tunus’ta liposuction nedir?

Liposuction, 1977 yılında Dr. Yves Gérard Illouz tarafından icat edilen cerrahi bir prosedürdür.Lokalize bir şekilde yağları , özellikle de diyetten sonra ortadan kaldırılamayan fazlalıkları ortadan kaldırmanın en iyi yoludur.

Bu cerrahi prosedürün amacı yağ birikintilerini kalıcı olarak ortadan kaldırmaktır ve vücudun çeşitli bölgelerinde uygulanabilir.

Prensip, yuvarlak köpük uçlu birkaç küçük kanülün kullanılmasına dayanır. Bunlar, yağın emilmesini sağlayan kapalı devrelere bağlanır. Yağ hücreleri çoğalma kapasitesine sahip olmadığından sonuç kesindir.

Giderek daha fazla sayıda hasta liposuction’a başvurmaktadır; bunun avantajı, uyumlu bir silueti geri kazanmak için vücudun çeşitli bölgelerine uygulanabilmesidir.

Vücudun Liposuction’ı

Liposuction, vücudun çeşitli bölgelerini tedavi etmek ve lokalize yağları hedefli bir şekilde çıkarmak için kullanılabilir. İşte bu estetik operasyonla ilgili farklı alanlar:

  • Karın bölgesi: Karın liposuctionı, düz bir karın elde etmeye yardımcı olduğu için abdominoplasti için iyi bir seçenektir.
  • Kalçalar: Bu prosedür karın kenarlarındaki yağları ortadan kaldırır ve uyumlu bir silueti geri kazandırır.
  • Uyluklar: Uylukların liposuction’ı, inceltmek için uylukların iç veya dış yüzeyinde yapılabilir.
  • Kalçalar: Bu prosedür, fazla yağı alarak sarkmış kalçalara daha çekici bir görünüm kazandırır. Ayrıca heybelerin ortadan kaldırılmasına da yardımcı olur.
  • Dizler: Dizlerin liposuction’ı dizlerin arkasında yağ biriktiren kişiler için çok yararlıdır.
  • Kollar: Kolların liposuction’ı iyi bir kavisin geri kazanılmasına yardımcı olur ve iç veya dış tarafta yapılabilir. Kol germe ile kombine edilebilir.

Yüz liposuctionı

Tunus ‘ta yüzliposuctionı, daha sıkı ve genç görünen bir cilt sağlamak için tek başına veya yüz germe ile birlikte gerçekleştirilebilen bir operasyondur.

Bu estetik operasyon, şeklini iyileştirmek ve inceltmek için yüzden yağ emilmesini içerir. Bu teknik özellikle boyun ve gıdıda çok iyi sonuçlar verir.

Bu operasyon için ideal aday profili nedir?

Liposuction, ideal kilolarına yakın veya çok hafif kilolu, diyet ve egzersize rağmen giderilemeyen iyi lokalize yağ birikintileri olan kişilere yöneliktir. Hastanın BMI değeri 32’yi geçmemelidir.

Genel olarak, ideal aday sağlık sorunu olmayan ve prosedüre olumlu bakan bir kişidir. Ayrıca, sonuçların açıkça görülebilmesi için oldukça iyi bir cilt elastikiyetine ve kas tonusuna sahip olmalıdırlar.

Genel olarak liposuction, güzel bir vücuda kavuşmak isteyen kişilere yöneliktir. Bu cerrahi tekniğin obezite için bir çözüm olmadığını belirtmek önemlidir.

Aslında, tüm fazla kilolardan kurtulmaz, bunun yerine yağ birikintilerini vücudun iyi tanımlanmış bölgelerine taşır. Obeziteden muzdarip kişiler Tunus’ta mide balonu ameliyatı için iyi adaylardır.

Tunus’ta liposuction nasıl yapılır?

Liposuction, daha kapsamlı kozmetik operasyonlara mükemmel bir alternatif teşkil eden oldukça gelişmiş bir prosedürdür.

Prosedür zararsız olmasına rağmen dikkatli bir hazırlık gerektirir. Operasyonun sorunsuz geçmesini sağlamak için hastanın birkaç aşamadan geçmesi gerekir. Prosedür oldukça basit olmasına rağmen, yine de belirli kurallara uyulmalıdır.

Liposuction ameliyatı için Tunus‘a bir seyahat planlıyorsanız, prosedür hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir.

Tunus’ta liposuction öncesi

İlk adım cerrahtan randevu almaktır. Cerrah öncelikle liposuction için herhangi bir kontrendikasyon olmadığından emin olmalıdır. Ayrıca cildin kalitesini ve elastikiyetini de kontrol edecektir. Cilt sarkmışsa, cerrah liposuction’ı düşünmeden önce başka çözümler önerebilir.

İlk ziyaret sırasında, alınacak yağ miktarını ve tedavi edilecek alanları belirleyeceksiniz. Sağlık uzmanı da size tavsiyelerde bulunabilecektir.

Liposuction sırasında

Liposuction çok yaygın bir prosedürdür ve süresi alınacak yağ miktarına ve tedavi edilen bölgeye bağlıdır. Genel olarak, 20 dakika ile maksimum 2 saat arasında sürer.

Çoğu durumda hastanede kalış süresi kısadır ve hasta aynı gün taburcu edilir. Bununla birlikte, tedavi edilecek çok sayıda alan varsa veya alınan yağ miktarı çok fazlaysa, hasta klinikte fazladan bir gece geçirecektir.

Prosedür anestezi altında gerçekleştirilir ve doktorfazla yağı emmek için tedavi edilecek bölgeye ince kanüller yerleştirir. Yara izleri küçük olduğundan ve cildin daha doğal görünümüyle mükemmel bir uyum sağladığından ameliyattan sonra görünmez.

Ameliyattan sonra

Genellikle, ameliyatın sonunda doktor herhangi bir ağrının ortaya çıkmasını sınırlamak için ağrı kesiciler reçete eder. Ameliyat sonrası ödem veya morluk görünümünü azaltmak için şekillendirici bir sargı veya kompresyon giysisi de reçete edilir.

Liposuction’ın ilk sonuçlarını operasyondan hemen sonra gözlemlemek mümkün olsa da, nihai sonuçlar 1 ay boyunca görülmeyecektir.

Liposuction sonrası ne gibi önlemler alınmalıdır?

Öncelikle liposuctionın büyük bir operasyon olmamasına rağmen nekahat dönemi gerektirdiğini bilmelisiniz. Bu nedenle, operasyondan sonra tamamen iyileşebilmeniz için eve döndüğünüzde birkaç gün dinlenmeyi planlamalısınız. Genel bir kural olarak, ilk iki hafta boyunca fiziksel aktivitelerden, hatta çok kısa süreli olması gereken yürüyüşlerden bile kaçının.

Ameliyattan sonra sağlıklı bir yaşam tarzı ve diyet sürdürmeniz tavsiye edilir. Doktorlar liposuction sonrasında sigara ve alkol kullanılmamasını tavsiye etmektedir; en iyisi bir ay beklemektir.

Bu tür bir ameliyattan sonraödem ve morarma görülmesi çok yaygındır. Ancak, iki hafta sonra kendiliğinden kaybolacakları için endişelenmeye gerek yoktur. Ödem görünümünü önemli ölçüde azalttığı için bir destek kuşağı takılması şiddetle tavsiye edilir.

Ameliyatı takip eden 15 gün içinde aspirin veya anti-enflamatuar ilaçların alınması kesinlikle kontrendikedir. Kanama riski oldukça yüksektir. Eğer ağrı hissederseniz, doktorunuz ağrı kesici reçete edecektir.

Ameliyattan sonra yaklaşık 2 ay boyunca güneşe maruz kalmaktan kaçınılmalıdır. Liposuction’dan iki hafta sonrasına kadar yüzmeye gidemezsiniz. Duşlara ertesi günden itibaren izin verilir.

Tunus’ta liposuction ne kadara mal olur?

Tunus’ta liposuction yaptırmayı tercih ettiğinizde, geldiğiniz andan itibaren sizinle ilgilenileceğini bilmelisiniz. Aslında, tıbbi konaklama tüm masrafları kapsar, yani tam tedavi, doktor ücretleri, nekahat için otelde konaklama vb.

Tunus’un kozmetik cerrahi, özellikle de liposuction için gerçek bir ölçüt olduğunu belirtmek gerekir. En iyi profesyoneller tarafından bakılacak ve kapsamlı destekten yararlanacaksınız.

Tunus’ta liposuction fiyatı, alınacak yağ miktarına ve tedavi edilecek alanların sayısına bağlıdır:

  • Heybe, uyluk veya kollar gibi iyi hedeflenmiş tek bir bölgede liposuction 1400 Euro’dur;
  • Mide ve kalça gibi başka bir bölge ile kombine edilmiş bir bölgede liposuction 1800 Euro’dur;
  • Üç bölge için liposuction 2.000 Avro’dan başlar.

En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Ücretsiz fiyat teklifi için bize danışın.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


SSS – Sıkça sorulan sorular

Qu’est ce qu’une liposuccion ?

Liposuction, istenmeyen vücut yağlarının küçük alanlarını ortadan kaldırmak için tasarlanmış cerrahi bir prosedürdür. Liposuction, vücudun mide, uyluk, kalça ve kollar gibi yağ biriktirme eğiliminde olan bölgelerinde gerçekleştirilir.

Liposuction ya genel anestezi altında ya da sedasyon ile lokal anestezi altında yapılır. Cerrahınız tedavi edilecek bölgede küçük bir kesi yapar, ardından kanül adı verilen ince bir plastik tüp yerleştirir. Kanül, yağı hızlı ve etkili bir şekilde uzaklaştıran güçlü bir emme cihazına bağlanır.

Liposuction işleminden hemen sonra önemli ölçüde yağ kaybı görülecektir ve bu sonuçlar şişlik azaldıkça iyileşmeye devam edecektir. İşlemi takip eden ilk bir veya iki hafta boyunca özel olarak tasarlanmış bir kompresyon giysisi ile yönetilen önemli ölçüde şişlik olacaktır ve şişlik azaldıkça daha dramatik sonuçlar görülecektir.

Bize sıklıkla liposuction’ın kilo vermek için iyi bir yol olup olmadığı ve ne ölçüde olduğu sorulmaktadır. Liposuction’ın bir kilo verme aracı olmadığını anlamanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Liposuction sadece sağlıklı bir diyet ve egzersizle giderilemeyen inatçı yağ bölgelerini tedavi etmek için kullanılmalıdır.

Bu tamamen vücudun tedavi edilecek kısmına ve alınacak yağ miktarına bağlıdır. Cerrahınızın ideal sonuçları elde etmek için yeterli miktarda yağı alacağından emin olabilirsiniz.

Bir liposuction operasyonu sırasında, yağ hücreleri tedavi edilen bölgeden kalıcı olarak elimine edilerek hemen yeni bir siluet oluşturulur. Fazla yağ hücreleri ortadan kaldırıldıktan sonra tekrar büyümezler. Bu, iyi bir diyet ve egzersiz de dahil olmak üzere sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürüldüğü takdirde sonuçların aşağı yukarı kalıcı olduğu anlamına gelir.

Hayır, hamileyken veya emzirirken size ameliyat önerecek durumda değiliz. Ancak, lütfen doğum yaptıktan veya emzirdikten 6 ay sonra bizimle iletişime geçin ve sonraki adımlarınızı görüşmek üzere güler yüzlü danışmanlarımızla konuşun.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️