Tunus’ta mide balonu

mide balonu fiyatı tunus 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Tunus konumundaki Mide Bandı Klinikleri en iyi fiyata. Bariatrik cerrahi konusunda uzman doktorları bulun ve fiyatları, maliyetleri ve görüşleri karşılaştırın.

EniyiKlinik.com, Tunus’ta mide kel epçesi hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta mide balonunun fiyatı nedir?

Tunus’ta mide balonunun ortalama maliyeti 1.900 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.600 ila 2.200 € arasında değişebilir. Bu fiyat tüm tıbbi kalış süresini kapsar: ameliyat, ameliyat sonrası tedavi, havaalanı ve otel transferleri, klinikte kalış ve dil yardımı. Ayrıca besin takviyeleri gibi ameliyat sonrası ilaçları da içerir.

ProsedürEuro cinsinden fiyat
Tunus’ta mide balonu1900 €

Tunus’ta Mide Bandı Uygulaması: Tam Kılavuz

Kilo vermek sizin için gerçek bir engel teşkil ediyorsa, Tunus’ta mide balonu takılması en iyi çözüm olabilir. Mideye yerleştirilen bu cihaz, tokluk hissi yaratarak obez kişilerin kilo vermesine yardımcı olur. Yoksunluk veya zararlı etkileri olmayan mide balonu geçici bir bariatrik tedavidir. Başarısı büyük ölçüde sağlıklı bir yaşam tarzına ve dengeli bir diyete bağlıdır.

Etkili bir mide balonu için gidilecek yer Tunus’tur. Ülke, tıbbi yolculuğunuzun tamamen karşılanmasıyla birlikte en iyi klinikleri ve en iyi cerrahları sunmaktadır. Hepsi de en iyi fiyata. İşte Tunus‘ta mide balonuna daha yakından bir bakış.

Tunus’ta mide balonu nedir?

Mide balonu, kilo vermenize yardımcı olmak için geçici olarak mideye yerleştirilen balon şeklinde bir cihazdır. Silikondan yapılmıştır, ağızdan veya endoskopik olarak yutulur ve daha sonra mideye yerleştirilir. Daha sonra şişirmek ve tokluk hissi vermek için salin solüsyonu ile doldurulur ve böylece midenizin kapasitesini azaltır. Mide balonu 6 ila 12 ay süreyle tavsiye edilir.

Non-invaziv bir prosedür olan mide balonu, obez kişilerin kilo vermesine yardımcı olur. Yutabileceğiniz yiyecek ve içecek miktarını sınırlandırarak çalışır.

Ameliyat olmadan, halihazırda bir diyete başlamış ancak başarılı olamamış obezite hastaları için neredeyse risksizdir. Ekstra bir çaba veya yoksunluk gerektirmez, ancak sağlıklı bir yaşam tarzı ile birlikte uygulanmalıdır. Sağlıklı, dengeli bir diyet ve düzenli egzersiz öneriyoruz.

Mide balonu ameliyatı için ideal aday profili nedir?

Tunus’ta mide balonu ameliyatı aşağıdakiler için idealdir

  • VKİ 30 ila 40 arasında olan aşırı kilolu kişiler.
  • Obeziteye bağlı komplikasyonları olan obez hastalar: tip 2 diyabet, yüksek tansiyon, hiperglisemi.
  • Daha ileri cerrahi tedavi görmeden önce kilo vermesi gereken aşırı kilolu kişiler.

Yukarıdaki kategorilerden birine giriyorsanız, mide balonu sizin için doğru olabilir. Bununla birlikte, tıbbi tavsiye ve derinlemesine testler bu prosedürün sizin için faydalı olup olmadığını doğrulayacaktır.

Mide balonu prosedürü nasıl gerçekleştirilir?

Tunus ‘ta mide balonu uygulaması 2 ila 3 gün boyunca hastanede kalmayı gerektirir. Bölgedeki en iyi kliniklerde gerçekleştirilir. Gerekli bilgi birikimine sahip deneyimli ve yetkin bir cerrah tarafından gerçekleştirilir.

Operasyonda yenilikçi ekipman ve modern teknoloji kullanılır. Bu, %99 garantili sonuçla risksiz bir prosedür sağlar.

Tunus’ta mide balonu taktırmak isteyen yabancı hastalar, tıbbi kalışları sırasında A’dan Z’ye eksiksiz bir bakımdan faydalanacaktır. Profesyonel ve kendini işine adamış bir ekip, konaklama rezervasyonunuzu yaptığınız andan itibaren ve Tunus’a varışınızdan ameliyat sonrası takibe kadar size eşlik edecektir.

Tunus’ta mide balonu ameliyatına nasıl hazırlanırsınız?

Tunus’ta mide balonu ameliyatı bir dizi hazırlık yapmanızı gerektirir:

  • Sağlıklı bir diyet: aşırılık veya yoksunluk yok. Beslenme uzmanınız size beslenme ihtiyaçlarınıza uygun bir diyet planı verecektir.
  • Alkol, tütün ve nikotin tüketimini bırakın
  • Bazı ilaçları almayı bırakın.
  • Vücudunuzu iyileşmeye hazırlamak için fiziksel aktivite yapın.
  • Cerrahın, beslenme uzmanının veya anestezi uzmanının talebi üzerine tıbbi testler yaptırın (hiatal herni gibi bir mide ülseri mide balonunun takılmasını engelleyebilir)

Tunus’ta mide balonu nasıl yapılır?

Bu tür bir operasyon genel anestezi altında 20 ila 30 dakika arasında sürer. Deneyimli bir cerrah tarafından endoskopik olarak gerçekleştirilir. Ameliyat masasında rahatça uyuyacağınız için hiçbir şey hissetmezsiniz.

Ameliyat prosedürü, mide balonunun yerleştirilmesini engelleyebilecek herhangi bir şey olup olmadığını belirlemek için yemek borunuzun endoskopik muayenesi ile başlar. Cerrah daha sonra mide topunu yerleştirecek ve salin solüsyonu ile dolduracaktır. İşlem endoskopik kontrol altında gerçekleştirilir. Balon yerleştirildikten ve şişirildikten sonra, ayrılmadan önce önümüzdeki birkaç saat boyunca tıbbi gözetim altında olacaksınız.

Ameliyattan sonra ne olur?

Ameliyattan sonra ağzınızda tuzlu bir tat hissi olabilir. Az miktarda sıvı da çıkabilir. Bu yaklaşık bir hafta sürecektir.

Mide balonu tedavisi geçicidir. 6 ay sonra endoskopi ile çıkarılabilir . Doktorunuz, kaybettiğiniz veya kaybetmeyi hedeflediğiniz vücut yağ miktarına bağlı olarak yeni bir balon taktırmanızı önerebilir.

Tedavi boyunca tıbbi ekibin gözetimi altında kalacaksınız. Beslenme uzmanı kilo alımını önlemek için özel bir diyet planı önerecektir.

Tunus’ta mide balonundan sonra alınması gereken önlemler

Tunus’ta mide balonu ameliyatından sonra, tedavinin etkili olmasını sağlamak için yeme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz ve birkaç önlem almanız gerekecektir. Takip etmeniz gereken beslenme planına ek olarak, sizden aşağıdakiler de istenecektir:

  • Ameliyatınızdan sonra yavaş ve nazik bir şekilde yemek yiyin.
  • Ameliyat sonrası ikinci haftada yumuşak gıdalarla, dördüncü haftadan itibaren ise sert gıdalarla başlayın.
  • Yemek sırasında değil, yemekten 30 dakika önce veya sonra bir şeyler içmek
  • Mide reflüsünü önlemek için yatmadan en az 2 saat önce yemek yiyin
  • Düzenli egzersiz yapın.
  • Alkol ve meşrubat tüketimini sınırlandırın. Ameliyat sonrası dördüncü aya kadar yasak olacaktır.

Tunus’ta mide balonunun maliyeti nedir?

Tunus’ta mide balonunun maliyeti 1.600 ila 2.200 Avro arasında değişmekte olup, tıbbi operasyon, ameliyat öncesi kontrol, taksi, konaklama, dil yardımı ve ilaç tedavisi gibi medikal turizmin tüm yönlerini kapsamaktadır.


Tunus’ta mide balonu yerleştirme projeniz için size özel bir fiyat teklifi almak isterseniz bizimle iletişime geçin. Sizi yetkin profesyonellere yönlendirecek ve seyahatinizin mümkün olan en iyi koşullarda gerçekleşmesini sağlayacağız.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️