Abdominoplasti ve Tunus

abdominoplasti tunus fiyat 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Tunus’ta abdominoplasti hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir abdominoplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com siziTunus’taki abdominoplasti hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta abdominoplasti fiyatları

Tunus’ta bir abdominoplastinin ortalama maliyeti 2.350 €‘dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.300 ila 3.100 € arasında değişebilir. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3 saat sürer. Hasta 7 gün 2 gece hastanede kalır. Fiyata anestezi, operasyon, ilaçlar ve kompresyon giysisi dahildir. Nihai sonuç 3 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Abdominoplasti2350 €

Tunus’ta Abdominoplasti: Düz bir karın için ameliyat

Düz bir karın mı istiyorsunuz? Kilo verdikten sonra yağ birikintilerinden kurtulmak için en iyi çözümü mü arıyorsunuz?Tunus’ta abdominoplastiyi tercih edin. Bu estetik cerrahi operasyon, midedeki fazla gevşek deri ve yağlardan kurtulmanızı sağlar.

Tunus’ta, tanınmış plastik cerrahi kliniklerinde ve deneyimli cerrahlar tarafından gerçekleştirilen abdominoplasti %99 başarı oranına sahiptir. Bu destinasyonu seçen hastalar, yolculukları boyunca A’dan Z’ye eksiksiz bakımdan yararlanırlar.

Tunus’ta abdominoplasti nedir?

Tunus’ta abdominoplasti, karın bölgesinin plastik ve rekonstrüktif cerrahisidir. İlk olarak sarkan derinin ve karında kalan yağ birikintilerinin azaltılmasından oluşur. Daha sonra, düz bir karnı geri kazanmak ve figürü sıkılaştırmak için karın kasları sıkılaştırılır.

Bu plastik ve estetik cerrahi aynı zamanda karın rekonstrüksiyonuna da izin verecektir. Karın derisini sıkılaştırmak için karın duvarının düz kaslarını sıkılaştırır ve sıkılaştırır. Sonuç, sıkı ve tonlanmış bir karındır. Hasta düz bir karın elde edecektir.

Tunus’ta yapılan iki yaygın karın germe türü vardır:

  • Birincisi tam abdominoplasti: Bu en yaygın tekniktir ve büyük miktarda fazla deri ve yağın alınması için en uygun olanıdır. Ameliyat, cildi serbest bırakmak, yeniden örtmek ve aşağı doğru çekmek için göbek deliğinden yapılır. Bu, karın kaslarını tüm uzunlukları boyunca sıkılaştırmak için en iyi tekniktir.
  • Mini abdominoplasti: Bu, karnın alt kısmında veya göbeğin altında az miktarda sarkan deriyi onarmak için etkili bir tekniktir. Operasyon kasık bölgesindeki yağ ve derinin alınmasını içerir. Sonuçları mükemmelleştirmek için bunu liposuction takip edebilir.

Abdominoplasti en popüler kozmetik prosedürlerden biridir. Tunus’ta, deneyimli plastik cerrahlar tarafından sanatın kurallarına göre gerçekleştirilir ve %99 tatmin edici sonuçlar vaat eder.

Bu operasyon için ideal aday profili nedir?

Abdominoplasti, figürlerini düzeltmek isteyen kişilere yöneliktir. Özellikle inatçı yağ birikintilerini ve ne sporun ne de diyetin ortadan kaldıramadığı küçük kusurları hedef alır. Bu tür bir rekonstrüktif ameliyat için ideal aday şudur:

  • Önemli miktarda göbek yağı kaybetmiş ve bu kilo kaybının bir sonucu olarak gevşemiş fazla cilde sahip biri.
  • Ünlü “çikolata barlarını” elde etmeye hazırlanan bir erkek.
  • Birkaç hamilelikten sonra karnı gevşemiş olan ve sıkı, tonlanmış medial kasları yeniden kazanmak isteyen hastalar.

Ancak abdominoplasti aşırı kilolu veya obez kişiler için önerilmez. Hastalara abdominoplasti düşünmeden önce kilo vermeleri tavsiye edilir. Ayrıca, hastaların en az BMI <30 olması ve sabit bir kiloya sahip olması gerekir.

Tunus’ta abdominoplasti nasıl yapılır?

Tunus’taabdominoplasti , ameliyathanede bir operasyon gerektiren cerrahi bir prosedürdür. Bir plastik cerrah ve ekibi tarafından genel anestezi altında bir ameliyat masasında gerçekleştirilir. Prosedür üç aşamaya ayrılır:

Hazırlık

Tunus’taki karın germe operasyonunuzun ilk aşaması, Tunus’taki tıbbi konaklamanızı hazırlayacak seyahat acentesiyle iletişime geçmekten ibarettir. Acente, sizi cerrah ve tüm tıbbi ekiple temasa geçirmekten ve kalışınız için gerekli tüm idari veya özel formalitelerle ilgilenmekten sorumlu olacaktır.

İlk konsültasyon

Estetik cerrah ile ilk randevunuz birkaç noktanın belirlenmesinden oluşur:

  • Genel sağlık durumunuz: cerrah bir check-up ve klinik muayene talep edebilir.
  • Morfolojinize ve karın kemerinizin durumuna bağlı olarak gerçekleştirilecek abdominoplasti türü.
  • Etkili ve başarılı bir operasyon için gerekli hazırlıklar. Herhangi bir tıbbi tedavi, halüsinojenik madde veya nikotin almayı bırakmanız önerilecektir. Bir diyet de reçete edilebilir.

Bu ilk konsültasyon, yurt dışındaki hastalar için çevrimiçi olarak gerçekleştirilebilir.

İkinci konsültasyon

Bu ikinci konsültasyon cerrahi ekiple birlikte yerinde gerçekleştirilir. Bu, ameliyatın son ayrıntılarını gözden geçirmek için anestezist ve cerrah ile randevunuzdur. Ayrıca cerrahi prosedür hakkında da bilgilendirileceksiniz.

Ameliyat günü

Ameliyattan bir gün önce, tam hazırlık için tıbbi ekip tarafından sizinle ilgilenilecektir. Ameliyat sırasında oruç tutmalısınız ve ameliyathaneye girmeden önce antiseptik bir duş almış olmalısınız. Ameliyat masasında ilk anestezi dozlarını alacaksınız ve madde etkisini gösterdiğinde uyutulacaksınız.

Karın ameliyatı vakaya bağlı olarak1 ila 2 saat sürer. Hastanede kalış süresi 2 ila 3 gündür. Abdominoplasti şunları içerebilir

  • Çok kalınsa göbek yağının liposuction ‘ı. Cerrah, yara izinin çok görünür olmamasını sağlamak için göbek deliğinin altından bir kesi yapacaktır. Cerrah daha sonra ince kanüller kullanarak fazla yağı ve yağ dokusunu alır.
  • Fazla yağ alındıktan sonra cerrah asıl onarım operasyonuna geçer. Seçilen tekniğe bağlı olarak (tam abdominoplasti veya mini abdominoplasti), cerrah bir kesi yapacaktır :
  • Mini-abdominoplasti için göbek deliğinin altında, bikini çizgisine yakın
  • Tam abdominoplasti için göbek deliğinin üzerinden, hareket ettirerek.

Kesi boyutu, alınacak yağ miktarına göre değişir.

  • Kesi yapıldıktan sonra deri ve yağ karın kaslarından ayrılır. Gerilmiş olan kaslar sıkılaştırılır. Cildin çıkarılması sırasında karın duvarında herhangi bir değişiklik olursa, cerrah ameliyata devam etmeden önce bunun düzeltilmesini sağlayacaktır.
  • Ardından, cerrah cilt dokusunu çıkarır. Cilt, sıkılaştırmak ve yeniden örtmek için aşağı çekilir. Bu teknik fazla deriyi ortadan kaldırır.
  • Cilt sıkılaştırıldıktan sonra göbek tekrar yerine yerleştirilir. Göbek transpozisyonu kullanmak, yani göbeği sıkılaştırılmış deri üzerine yerleştirmek mümkündür.
  • Kesiği kapatmak için çözülebilir dikişler kullanılır. Vakaya bağlı olarak, plastik cerrahın bir karın germe yapması gerekebilir.

Ameliyattan sonra

Estetik ameliyattan sonra birkaç saat dinlenmeniz ve tıbbi gözetim altında klinikte bir gece kalmanız gerekecektir. Yırtık ve diğer komplikasyon risklerinden kaçınmak için iyi bir şekilde iyileşmek önemlidir. Anestezinin etkisi geçmeye başladığında ağrı kesici almanız gerekecektir. Yara ayrıca anti-enfektifler ve yara iyileştirici maddelerle tedavi edilir.

Pansuman ameliyattan sonra her 2 ila 3 günde bir yenilenir. Dikişler kendiliğinden emilmezse 10 gün sonra alınacaktır. Uygulayıcı cerrah, ameliyat sonrası sıvıları tahliye etmek ve iyileşmeye yardımcı olmak için dren yerleştirebilir.

Tunus’ta abdominoplasti sonrası alınması gereken önlemler

Tunus’taki abdominoplastinizin başarılı olmasını sağlamak için ameliyattan sonra birkaç önlem almalısınız:

  • Yaklaşık 3 hafta boyunca çok sıcak veya uzun süreli banyo yapmaktan kaçının. Bu süre zarfında yüzmek de tavsiye edilmez. Duşlar çok uzun olmamalıdır. Ameliyattan 4 ila 5 gün sonra duş alınabilir.
  • Ameliyattan sonraki birkaç gün boyunca korse veya k orse takın. Özel korse ekstra destek sağlar ve figürün daha da düzeltilmesine yardımcı olur. Bu korseyi giymek ameliyattan sonra 2 ila 3 ay sürer. Cerrahınızla yapacağınız bir kontrol, korseyi daha uzun süre kullanmanız veya çıkarmanız gerekip gerekmediğini belirleyecektir.
  • Karın kaslarını zorlamayan pozisyonlarda uyuyun. Uyku sırasında gerilmediklerinden emin olun. Bacaklarınızı bükerek sırt üstü uyumanızı tavsiye ederiz. Dizlerinizin üzerine yastık koyun.
  • En az 1 ay boyunca spordan ve yoğun fiziksel aktiviteden kaçının. Abdominoplastiden 3 ay sonra spora devam edilmesi önerilir.
  • Kilo alımını ve midede yeni yağ birikimini önlemek için diyetinizi izleyin. Sağlıklı ve dengeli bir beslenme esastır. Sağlıklı bir yaşam tarzı da tavsiye edilir (sigarayı bırakmak, kaliteli uyku vb.).

Tunus’ta abdominoplasti ne kadara mal olur?

Tunus’ ta abdominoplasti fiyatı 2.000 ila 2.700 € arasındadır. Bu maliyet, yapılacak abdominoplasti türüne, ameliyatın liposuction, yüz germe vb. içerip içermediğine göre değişir. Öte yandan bu maliyete Tunus’a yapacağınız tıbbi seyahatin tüm sorumluluğu, kalışınızın organizasyonu, ameliyat, tedavi, ameliyat sonrası takip, havaalanı ve otel transferleri ve bir tercüman da dahildir.

Hastaya kaldığı süre ve karın germe ameliyatı projesi boyunca A’dan Z’ye eşlik edilir. Kişiye özel, kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️