Türkiye’de All-on-8

hepsi 8 Türkiye 1'de
Tarafından yazılmıştır Manuella

Tam bir diş restorasyonu için uygun maliyetli bir çözüm arıyorsanız, Türkiye’de All-on-8 sizin için doğru çözümdür. Gülüşünüzü restore etmenin en uygun fiyatlı yoludur.

EniyiKlinik.com sizi Türkiye’deki All-on-8 hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de All-on-8’in fiyatı nedir?

İstanbul, Türkiye’de bir All-on-8’in ortalama maliyeti 7.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 6.000 € ile 8.000 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Hepsi 8’de7000 €

All-on-8 nedir?

Tam bir diş restorasyonu için uygun maliyetli bir çözüm arıyorsanız, Türkiye’de All-on-8 sizin için doğru çözümdür. Gülüşünüzü restore etmenin en uygun fiyatlı yoludur.

8 dental implant, diş kemerlerinin her birine 8 dental implant yerleştirilmesinden oluşur. Gelişmiş dental teknoloji sayesinde, kemerler üzerine yerleştirilecek protez, dental implantlar şeklinde sağlam bir taban elde eder. Bu da diş implantlarının hemen işlev görmesini sağlar. Türkiye’deki bu diş tedavisi prosedürü, mevcut diş kemiğinden en iyi şekilde yararlanmak için arka dişlerdeki implantların eğilmesini içerir.

Türkiye’de All-on-8 diş implantı tedavisi, kalıcı, güvenli ve son derece estetik bir diş çözümü için doğal dişlerinin %80’inden fazlasını kaybetmiş hastalar için önerilir. Yeniden düzgün bir şekilde yemek yemek ve çiğnemek için sağlıklı yeni bir diş setine sahip olursunuz.

Birleşik Krallık25000 €
Birleşik Devletler27000 €
Kanada26000 €
Türkiye7000 €

Kalış süresi: 1 gün

Not: Dental implant prosedürü en fazla 3 ila 4 saat sürer. Ancak hastanın ameliyat sonrası konsültasyon için birkaç gün daha İstanbul’da kalması gerekmektedir. Operasyondan sonra ağzın iyileşmesi yaklaşık 3 ay sürer. Bu süre zarfında kemik ve diş etleri yeni implanta uyum sağlamak için şekil değiştirir.

İstanbul, Türkiye’de All-on-8 diş implantlarının avantajları

  • Geleneksel protezlerin aksine, implant destekli protezler dayanıklılıkları ve oldukça iyi inşa edilmiş olmaları nedeniyle popülerdir. Uygun ağız hijyeni ile implantlar size bir ömür boyu dayanabilir;
  • Türkiye’deki All-on-8 diş implantları, bir protezin takılabilmesi için birden fazla hazırlık seansı gerektiren diğer geleneksel seçeneklerin aksine, minimal cerrahi gerektirir ve hızlı bir iyileşme ile hızlı bir prosedürdür;
  • All-on-8 protezlere yeni dişler 3 ila 4 saat içinde takılabilir, bu da sadece bir gün içinde güzel bir gülümsemeye sahip olabileceğiniz anlamına gelir;
  • All-on-8’ler için kemik grefti gerekmez;
  • Doğal bir şekilde yemek yiyebilir, konuşabilir ve tıpkı gençliğinizdeki gibi hissedebilirsiniz;
  • Diş hekimleri ve personel Türkçe, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Almanca dillerini akıcı bir şekilde konuşmaktadır;
  • Diş hekimleri, teşhis ve tercümanlar ile konsültasyon ve takipler de sağlanmaktadır;
  • Gerçekten sıcak ve özenli misafirperverliği ile sağlık turizmi destinasyonu olarak seçilebilecek güzel bir şehir.

Ayrıca okuyun: Türkiye’de All-on-4

Gerekli ameliyat öncesi testlerin listesi

  • 3D/CT tarama
  • CAD/CAM
  • Dijital Röntgenler
  • Dental kurulum modellerinin test edilmesi

Not: Laboratuvar testleri işlemden en az 7 ila 10 gün önce yapılır. Görüntüleme testleri ve diş modellemesi, diş hekiminin dişlerinizin düzenini analiz etmesine yardımcı olur.

All-on-8 tedavimi neden Türkiye’de yaptırmalıyım?

Her yıl binlerce hasta diş implantları için Türkiye ‘yi seçmekte ve Türkiye ‘ye seyahat etmektedir. İstanbul, en gelişmiş Avrupa ülkelerindeki kadar kapsamlı, ancak çok daha düşük maliyetli yüksek standartlı diş prosedürlerinin mevcudiyeti nedeniyle diş tedavisi için popüler bir destinasyondur.

İstanbul’u seçmek için diğer nedenler:

  • İleri diş teknolojisi ve kaliteli tıbbi tesisler
  • Köklü bir medikal turizm pazarı
  • Uzman kozmetik diş hekimliği
  • Tüm yıl boyunca mükemmel hava
  • Sıcak ve misafirperver bir kültür
  • Her ülkeden sık dönüş uçuşları

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️