Plastik cerrahi nedir?

esteti̇k plasti̇k cerrahi̇ 1
Tarafından yazılmıştır Erika

Plastik ve estetik cerrahi dünyadaki en popüler prosedür haline gelmiştir. Teknolojik ilerlemeler, düşük fiyatlar ve estetik iyileştirmeye yönelik daha büyük bir eğilim, popülaritesindeki patlamaya katkıda bulunmuştur.

Plastik ve estetik cerrahi örnekleri arasındameme büyütme, botoks enjeksiyonları ve dermal dolgu maddeleri yer almaktadır. Plastik ve estetik cerrahi esas olarak işlev, görünüm ve şeklin düzeltilmesini veya yeniden yapılandırılmasını içerir.

Hangi plastik cerrahi türleri mevcuttur?

EniyiKlinik.com sizi Türkiye‘de plastik ve estetik cerrahi alanında hizmet veren dünya çapındaki kliniklerle buluşturur. Plastik ve kozmetik cerrahinin tamamen estetik olduğu düşünülse de, prosedürlerin çoğu rekonstrüktiftir; yanıkların, anormalliklerin, travmatik yaralanmaların ve enfeksiyonların tedavisi. Rekonstrüktif prosedürler arasında mamoplasti ve meme küçültme sayılabilir.

Rekonstrüktif cerrahi, plastik ve estetik cerrahinin en yaygın şekli olmakla birlikte, estetik tedavilere yönelik artan bir talep vardır. Bunlar rinoplasti gibi cerrahi veya botoks enjeksiyonları veya lazerle cilt yenileme gibi cerrahi olmayan yöntemler olabilir.

Amerika Birleşik Devletleri’nde her yıl gerçekleştirilen yaklaşık 10 milyon prosedürle, plastik ve estetik cerrahi en hızlı büyüyen tıp endüstrilerinden biridir.

Popüler kozmetik prosedürlerin diğer örnekleri şunlardır:

  • Göz kapağı ameliyatı (blefaroplasti)
  • Abdominoplasti
  • Kalça büyütme
  • Kimyasal peeling
  • Mikrodermabrazyon
  • Dövme silme
  • Yüz Germe

Yurt dışında estetik ameliyat için en iyi yer neresidir?

Teknoloji, bilgi ve uzmanlık alanındaki ilerlemeler, kaliteli plastik ve kozmetik cerrahinin dünya çapında yaygınlaşmasını ve genellikle Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa’dakilerden çok daha düşük fiyatlarla yapılabilmesini sağlamıştır.

Düşük maliyetli seyahatin gelişmesiyle birlikte, plastik cerrahi prosedürü için yurt dışına gitmek artık uygulanabilir bir alternatif haline geldi. Ancak EniyiKlinik.com, bu plastik cerrahi tedavileri için uygun bir klinik bulma konusunda yaşanan tüm zorlukların farkındadır. Bu nedenle, estetik cerrahi prosedürünüz için en uygun kliniği seçmeniz için ihtiyacınız olan tüm bilgileri size sağlayan bir platform oluşturduk.

Türkiye, Tunus veİspanya gibi ülkelerde uygun fiyatlı, yüksek kaliteli plastik cerrahi prosedürleri sunan çok sayıda kliniği listeliyoruz. Buna ek olarak, dünyanın en gelişmiş plastik cerrahi kliniklerinin birçoğu artık popüler turistik bölgelerde yer almakta, bu da yurtdışında kozmetik tedavileri en rahatlatıcı ve stressiz seçenek haline getirmektedir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️