Türkiye’de karın germe liposuction

liposuction 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de karın germe liposuction’a odaklanın! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı bir karın germe için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de karın germe liposuction hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de karın germe liposuction fiyatları

Türkiye’de İstanbul’da karın germe ameliyatının ortalama fiyatı 2.200 € olup, minimum fiyat 1.900 € ve maksimum fiyat 2.400 €’dur. Operasyon genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 2 saat sürer. İstanbul’da kalış süresi 7 gün, hastanede kalış süresi ise 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 6 ay içinde görülebilir.

Karın Liposuction2200 €
Kalça Liposuction’ı1600 €
Kalça Liposuction’ı2200 €
Pubis Liposuction1400 €

Tekrarlanan hamilelikler, art arda yapılan diyetler ya da kalıtım nedeniyle mide aşırı yağ biriktirebilir. Karın kemeri kesinlikle vücudun eritilmesi en zor kısmıdır. Bırakın diyet yapmayı, spor yapmanın bile yok edemediği çirkin bir çıkıntı.

Medikal turizm giderek yaygınlaşan bir uygulama. Karın liposuction’ı deneyimli plastik cerrahlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Türkiye’de bu, mükemmel bakım ve diğer ülkelere göre daha düşük fiyatlar ile birleştirilir. Türkiye’de karın germe liposuction için neden İstanbul ‘a seyahat etmeyesiniz?

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Karın germe öncesi ve sonrası simülasyon

Karın germe nedir?

Karın liposuction, Türkiye’de karın bölgesindeki fazla yağların alınmasını içeren bir kozmetik cerrahi prosedürüdür. Amaç, diyetlerin veya spor aktivitelerinin gideremediği yağ birikintilerinden kurtulmaktır. Amaç, uyumlu bir figürü yeniden kazanmak veya geliştirmektir. Bu prosedür hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.

Fazla yağı almasına rağmen karın liposuction’ı viseral yağı tedavi etmez. Bu nedenle bu kozmetik cerrahi prosedürü aşırı kilo veya obezite tedavisi için uygun değildir. Bunun yerine aşk tutamaçlarını, heybeleri ve hamilelik, diyet veya hormonal değişiklikleri takiben oluşan fazla yağları tedavi eder.

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Karın germe liposuction öncesi ve sonrası simülasyon

Bu minimal invaziv cerrahi prosedür, kanüllerin yerleştirilmesine izin vermek için ciltte küçük kesikler yapılmasını içerir. Kanüller, karnın belirli bölgelerindeki, özellikle de göbeğin altındaki ve çevresindeki deri altındaki yağ birikintilerini emer.

Burada bulunan yağ dokusu yumuşak, seyrek bir dokuya sahiptir. Kolayca aspire edilebilir. Liposuction derin karın yağlarına, bağırsak yakınlarına ve karın içine etki etmez.

Ayakta tedavi prosedürü olarak gerçekleştirilen bu işlem, tatmin edici sonuçlar, vücut şekillendirme ve garantili düz bir karın için deneyimli bir plastik cerraha emanet edilir.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

Karın liposuction’ının avantajları nelerdir?

Karın liposuctionı için adayların çoğu düz bir karın isterken, bu kozmetik cerrahi öncelikle figürün uyumlu hale getirilmesine yardımcı olur. Özellikle kalça çevresindeki o çirkin lokalize yağ rulolarından kurtulmayı mümkün kılar. Tabii ki, fazla yağlar alındığında karın daha pürüzsüz ve düz olur.

Karın germe liposuction videosu
  • Erkeklerde karın liposuctionı karın liposculpture ile kombine edilebilir. Bu, çok özel bir teknik kullanılarak karın kemeri kaslarının yeniden şekillendirilmesini içerir.
  • Kadınlarda karın liposuctionı, uyumlu bir figür için uyluk veya diz liposuctionı ile birleştirilebilir.

Türkiye’de kimler karın germe liposuction’ı için uygundur?

Bu kozmetik cerrahi operasyonu, lokalize fazla yağları olan hem erkekler hem de kadınlar için mevcuttur. Ortalama bir BMI ve elastikiyetini koruyan cilde sahip hastalar için uygundur.

Calcul de l'IMC
VKİ Hesaplama

Bu prosedür, kilo kaybından sonra deri fazlalığı veya kas gevşekliği olan kişilerde başarısız olabilir. Bu durumda, başka bir plastik ve estetik cerrahi türü düşünülebilir: abdominoplasti.

Türkiye’de karın liposuctionı 18 yaşından itibaren, kilosu sabit ve cildi elastik olan hastalarda uygulanabilir. Aşırı kiloluysanız ve düz bir karın istiyorsanız, karın liposuction’ını düşünmeden önce kilo vermenizi öneririz.

Türkiye’de farklı karın liposuction teknikleri nelerdir?

Türkiye’de ve özellikle İstanbul’daki klinikler, kusursuz bir karın liposuctionı için en iyi tıbbi altyapı ve en son teknoloji ile donatılmıştır. Birden fazla karın liposuction tekniği arasından seçim yapabilirsiniz:

Simulation avant et après la liposuccion du ventre
Karın liposuction öncesi ve sonrası simülasyon
  • Liposuction: Bu, kanüller kullanılarak fazla lokalize yağın alınması için kullanılan klasik tekniktir.
  • Vaser lipo: Mikro kanüller kullanarak yağı daha kolay çıkarmadan önce fazla yağ hücrelerini yok etmek için ultrason kullanan yüksek çözünürlüklü bir lazer tekniğidir.
  • Nazik liposuction: Bu tedavi, az yağ içeren küçük bir karnı çıkarmak için kullanılır. Az miktarda yağı almak için küçük kanüller veya bir şırınga kullanılır.

Türkiye’de karın germe liposuction nasıl yapılır?

Türkiye’de karın liposuctionı yaptırmayı düşünmek için İstanbul’da bir klinik seçmiş olmanız gerekir. Bir klinik seçtikten sonra, ilk sanal randevu cerrahınızı tanımanıza ve hedeflerinizi ve beklentilerinizi açıklamanıza olanak tanıyacaktır.

Silhouette féminine
Kadın figürü

İlk danışma görüşmesi

Bu ilk uzaktan konsültasyon, vücudunuzu incelememizi ve tedavi edilecek alanları belirlememizi sağlayacaktır. Bu klinik muayene sırasında cerrah, böyle bir operasyonun risklerini ve kontrendikasyonlarını da açıklayacaktır.

Ayrıca size ameliyattan önce ne gibi önlemler almanız gerektiğini de söyleyecektir (sigarayı bırakmak, alkol almak, ilaç almak, vb.). Ayrıca sizden ameliyat öncesi bir kontrol yaptırmanızı da isteyebilir. HIV taşıyan kişiler bu ameliyat için uygundur.

İkinci konsültasyon

İstanbul‘a vardığınızda cerrahınızla ikinci bir konsültasyon yapacaksınız. Bu randevu, cerrahın karnınızı muayene etmesine ve operasyon ve gerekli hazırlıklar hakkında son bir değerlendirme yapmasına olanak tanıyacaktır. Ayrıca büyük günde kullanılacakanestezi türünü belirlemek için anestezi uzmanıyla da görüşeceksiniz.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'un patient
Cerrahın bir hastanın karnına çizimi

Operasyon

D gününde, tıbbi ekip tarafından sizinle ilgilenilecektir. Tedavi genellikle genel anestezi altında gerçekleştirilir. Bununla birlikte, hafif liposuction durumunda lokal anestezi kullanılabilir. İşlem 1 ila 2 saat arasında sürer.

Estetik cerrah, cerrahi bir keçeli kalem kullanarak tedavi edilecek bölgeyi işaretleyecektir. Karnı dezenfekte ettikten sonra göbek kıvrımında gizli kesiler yapacaktır. Daha sonra bir emme cihazına bağlı bir kanül yerleştirecektir.

Tüm yağ alındıktan sonra cerrah kesileri dikkatlice kapatır. İşlemin sonunda yara izini sarar.

Tracé pour une liposuccion des hanches et des cuisses
Kalça ve uyluk liposuction’ı için ana hatlar

Karın germe işlem inin ardından 2 ila 4 saatlik bir iyileşme süresi veya klinikte bir gece kalış ve ardından düzgün bir şekilde iyileşmek için 2 ila 3 gün dinlenme süresi olacaktır. Ayrıca size ağrı kesici reçete edilecektir. Bu iyileşme süresinden sonra aktif yaşamınıza devam edebilirsiniz. Cerrah ile düzenli kontroller planlanır.

Ameliyattan sonra

Birkaç gün boyunca, kan birikmesini veya ödem ve hematom oluşumunu önlemek için bir kompresyon korsesi giymeniz gerekecektir. Ameliyattan sonraki ilk birkaç hafta içinde tedavi edilen bölgede morarma görülebilir.

Bu durum 6 ila 8 hafta sonra azalacaktır. 6 ay sonra, karın germe liposuction ‘ınızın tüm izleri kaybolacaktır. Ayrıca deri çekilmesi de fark edebilirsiniz.

Simulation avant et après une liposuccion du ventre
Karın liposuction öncesi ve sonrası simülasyon

Türkiye’de karın liposuction sonuçlarının kusursuz olmasını sağlamak için, yeniden kilo almayı önlemek amacıyla sağlıklı ve dengeli bir diyet uygulamanız tavsiye edilir. Düzenli egzersiz yaparak formunuzu koruyabilirsiniz.

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

Karın liposuction ‘ı sırasında bazı nadir riskler olabilir:

  • Mavimsi morarma;
  • Uyuşma ve morarma;
  • Cilt nekrozu;
  • Kalp ve böbrek sorunları;
  • Cilt renginde değişiklikler;
  • Şişme.

Bu nedenle, İstanbul’daki cerrahınızı seçmenize yardımcı olmamız için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

İslam dininde mide liposuction’ının haram olmadığını unutmayın. Vücudu etkileyen bir kusurun giderilmesi amaçlanıyorsa kabul edilir.

İstanbul’da ve tesisimizde kaldığınız süre boyunca etrafta dolaşmanıza yardımcı olmak için tekerlekli sandalye kiralama hizmeti mevcuttur.

Karın liposuction’ının riskleri nelerdir?

Şişlik, ödem ve morarma dışında, karın liposuction’ı az riskli bir operasyondur. Deneyimli bir cerrah tarafından yapıldığında güvenli bir işlemdir. Tek risk, kanül karın içinden geçerken bağırsağın delinmesidir.

Bu nedenle cerrahınızı dikkatli seçmeniz ve tecrübeli, saygın bir uygulayıcıyı tercih etmeniz önemlidir.

Coordinatrice avec une patiente
Bir hasta ile tıbbi koordinatör

İstanbul’da, dünyanın en iyi kozmetik cerrahi ve tıp uygulayıcılarına sahipsiniz. Her yerde talep görüyorlar ve ünleri Avrupa’nın ötesine uzanıyor. 95’lik bir başarı oranıyla binlerce liposuction gerçekleştirdiler.


Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, işleminizin başarılı olması için size yardımcı olabiliriz, hem de indirimli bir fiyatla.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


Sıkça sorulan sorular

Türkiye’de karın germe ameliyatı ne kadar sürer?

Karın liposuction’ı yağ hücrelerinin kalıcı olarak alınmasını içerir. Teorik olarak, bu nedenle ömür boyu sürebilir. Bununla birlikte, çok fazla kilo almamaya dikkat etmelisiniz, çünkü bu bir nükse yol açabilir.

Liposuction, nekahat döneminde orta ila şiddetli ağrıya neden olduğu bilinen bir cerrahi operasyondur. Doktorunuz, sizi psikolojik olarak prosedüre hazırlamak için iletişime geçtiğinizde bu konu hakkında sizinle konuşacaktır.

Tahmini başarı oranı %90 olan liposuction, Türkiye’de oldukça iyi kontrol edilen bir cerrahi operasyondur. Bununla birlikte, yetkin cerrahlarla donatılmış iyi kliniklere başvurduğunuzdan emin olmanız zorunludur.

Liposuction’ın avantajı, yağ hücrelerinin mekanik olarak ve dolayısıyla kalıcı olarak uzaklaştırılmasıdır. Tek yapmanız gereken egzersiz yapmak ve bölgeyi sağlam tutmak için sağlıklı beslenmektir.

Mide liposuctionı yağ hücrelerinin alınmasını içerdiğinden, sonrasında kilo vermek mantıklıdır. Ancak bu kilo kaybı orta düzeydedir ve 2 ila 5 kg arasında olduğu tahmin edilmektedir.

Karın germe operasyonu yaklaşık 2 saat sürer. Bununla birlikte, ameliyat öncesi ve sonrası prosedürler de dikkate alınmalıdır. Bu nedenle bu tür bir operasyon Türkiye’de 7 gün kalmayı gerektirir.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️