Dubai’de kalça büyütme fiyatı

kalça büyütme fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Erika

Brezilya Tipi Popo Kaldırma olarak da bilinen kalça büyütme ameliyatı, Dubai’de giderek daha popüler hale gelen bir prosedürdür.

EniyiKlinik.com,Dubai’de kalça büyütme hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Dubai’de kalça büyütme fiyatı

Dubai’de bir kalça büyütme operasyonunun ortalama maliyeti 3.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.700 € ile 3.300 € arasında değişebilir.

ProsedürDubai Fiyatı
Kalça büyütme3000 €

Kalça büyütme nedir?

Brezilya Tipi Popo Kaldırma olarak da bilinen kalça büyütme ameliyatı, Dubai’de giderek daha popüler hale gelen bir prosedürdür. Herkes düzgün bir kalçaya sahip olacak kadar şanslı değildir ve kıvrımlar giderek daha fazla arzu edilir hale geldikçe, genel güveniniz ve kendiniz hakkında nasıl hissettiğiniz üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

Dubai artık kozmetik cerrahi alanında dünyanın önde gelen merkezlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Bu nedenle, bu prosedürü düşünüyorsanız, hem operasyonunuzdan önce hem de sonra size mükemmel bir bakım düzeyi garanti edebiliriz.

Kadınların Brezilya Tipi Popo Kaldırma işlemini tercih etmelerinin birçok nedeni vardır. Bunlar arasında

  • Yuvarlak, düzgün bir kalça elde etmek için
  • Vücudun genel şeklini düzeltmek için
  • Giysilerin görünümünü iyileştirmek için
  • Tonu ve gençliği geri kazandırmak için
  • Özsaygıyı yeniden inşa etmek ve geliştirmek
  • Anında ve kalıcı sonuçlar için
  • Hızlı ve neredeyse ağrısız bir cerrahi çözüm bulmak için

Prosedür, tümesan liposuction adı verilen bir prosedür kullanılarak vücudunuzun diğer bölgelerinden yağ aktarılmasını içerir. Bu prosedür ağrısızdır, bu nedenle neler olduğunu hissedemezsiniz. Yalnızca en saf yağ hücreleri kullanıldığı için sonuçlar doğal ve anında elde edilir.

Konsültasyonda sizi neler bekliyor?

Cerrah size ne tür sonuçlar istediğinizi soracak ve bir sağlık kontrolü yapacaktır. Ayrıca prosedürün güvenli olduğundan emin olmak için size veya yakın aile üyelerinize sağlık durumunuz hakkında sorular soracaktır. Ancak operasyon genel anestezi altında gerçekleştirildiği için önemli bir sorun yaşanmayacaktır. Prosedürle ilgili soru sorma ve herhangi bir sorun veya endişeyi tartışma fırsatınız olacak ve cerrah, o gün ne olacağını bilmeniz için operasyonu ayrıntılı olarak açıklayacaktır.

Ameliyat gününüzde sizi neler bekliyor?

Dubai’de Brezilya Tipi Popo Kaldırma genel anestezi gerektirir ve sonrasında kendinizi iyi hissetmeniz gerekir. O gün yanınızda her zaman bir arkadaşınızı veya aile üyenizi getirebilirsiniz, ancak bu şart değildir.

Prosedür iki aşamada gerçekleşir:

İlk olarak, seçilen vücut bölgelerinden yağ çıkarılır. Epinefrin ve lidokain içeren seyreltik bir anestezik doğrudan bölgeye enjekte edilir ve yağ hücrelerinin çıkarılmasını kolaylaştırmak için şişmesine neden olur. Küçük bir kesi yapılır ve yağ, bir şırınga veya cerrahi aspiratör kullanılarak çıkarılmadan önce ince bir tüp aracılığıyla ayrılır. Sadece en saf yağ hücreleri kullanılacaktır.

Yağ hücreleri çıkarıldıktan sonra, küçük, lokalize miktarlarda kalçalara aktarılacaktır.

Ameliyatınızdan sonra sizi neler bekliyor?

Brezilya tipi popo kaldırma işleminin sonuçları hemen ortaya çıkar, bu nedenle farkı hemen görebilirsiniz. Bununla birlikte, yağın yerleşmesi zaman alacağından tam etkilerin görünür olması biraz zaman alacaktır, bu nedenle yeni poponuzu gerçekten takdir etmeniz bir veya iki hafta sürebilir.

Prosedürün kendisi ağrısızdır, ancak operasyondan sonraki birkaç gün boyunca bir miktar lokal morarma ve şişlik beklemelisiniz. Ameliyattan hemen sonra bir gün yatakta kalmanızı ve kompresyon iç çamaşırı kullanmanızı öneririz, ancak bir veya iki gün içinde normal aktivitelerinize devam edebilmeniz gerekir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️