Tunus’ta Hollywood Smile

hollywood gülümseme ödülü tunus 1 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta Hollywood Smile hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus şehrinde başarılı bir Hollywood Smile için ipuçlarımız.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki Hollywood Smile hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta Hollywood Smile Fiyatı

Tunus’ta Hollywood Gülümsemesinin ortalama maliyeti 3.400 €‘dur. Prosedür lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve 6 gün sürer. Kalış süresi 7 gündür. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç hemen görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Hollywood Gülümsemesi3400 €

Hollywood Gülümsemesi nedir?

Tunus ‘ta Hollywood Gülüşü, dişlerinizin ağzınıza mükemmel bir şekilde uyması için en iyi şekli, rengi ve boyutu elde etmeyi amaçlayan birçok kozmetik diş hekimliği prosedürünü tanımlayan bir kozmetik diş hekimliği terimidir.

Hollywood gülüşü için en popüler kozmetik tedaviler arasında kronlar veya köprüler, implantlar, gingivoplasti ve diş beyazlatma yer alır.

Kanal tedavisi, kompozit dolgular ve diş çekimi gibi tamamlayıcı diş tedavileri de ağız durumunu gülüş yenileme işlemi için gerektiği kadar sağlıklı hale getirmek ve işlemden önce ele alınması gereken herhangi bir sorun olmadığından emin olmak için mevcuttur.

Hollywood dişlerinin odak noktaları diş rengi sorunlarının düzeltilmesi ve şekillerinin mükemmelleştirilmesidir. Hollywood gülüş kaplamaları, kronlar veya diş beyazlatma, hastanın dişlerinin rengini, boyutunu ve konumunu değiştirmek için kullanılabilir.

Genellikle, diş eti kenarlarını değiştirmek ve yeni gülüşünüze uyacak şekilde hizalamak için kozmetik diş eti ameliyatı (gingivoplasti gibi) gerekebilir.

Neden Hollywood Smile?

Bu tedaviler, bir dizi kozmetik diş prosedürü olarak tıbbi açıdan gerekli değildir. Bazı hastalar bu tedavilere neden ihtiyaç duyduklarını da merak edebilirler. İnce, beyaz dişler kozmetik diş prosedürlerinin sonucudur.

Tedavilerden sonra hastalar görünüşleri konusunda kendilerine daha fazla güvenirler. Kötü bir gülümseme özgüveninizi yok edebilir, sizi daha bilinçli hale getirebilir ve sosyal ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

Bu tedaviler dişlerinizdeki kusurları düzeltebilir ve gülümsemenizden tekrar mutlu olmanızı sağlayabilir. Bu tedaviler aynı zamanda halkla ilişkiler, yayın gazeteciliği, reklamcılık veya pazarlama gibi son derece sosyal alanlarda çalışan hastalar ve tabii ki sosyal medya fenomenleri ve moda modelleri gibi gösteri dünyasında yer alan kişiler için de tercih edilmektedir.

Görsel olarak çekici olmayan bir gülümseme, televizyonda görünmeyi veya çok sayıda tanışma ve selamlaşmayı içeren kariyerlerde iş fırsatlarını etkileyebilir. Bu operasyon, profesyonel amaçlar için daha prezentabl dişlere sahip olmak isteyen hastalara da fayda sağlayabilir.

Hollywood Gülüşü nasıl yapılır?

Tunus’ta Hollywood Gülüşü genellikle porselen kaplamalardan oluşur. Bunlar, diş hekiminin diş minesinin yüzeyine yerleştirdiği ince bir porselen tabakasıdır. İşlem iki seans kadar sürer; ilk seansta doktor dişleri kontrol eder.

Bazen diş hekiminin sizin için bir güzellik planı hazırlayabilmesi için dijital bir gülüş uygulaması kullanılır. Dijital tasarım, insanların evlerini inşa etmeden önce neye benzediğini 3D animasyonda gördükleri mimari görselleştirmeye benzer.

Daha sonra, diş hekimi lamine porselen kaplamalar yapmak için dişlerinizin ölçülerini alabilir. Modellerin oluşturulabilmesi için ölçüleri laboratuvara gönderir.

Bu işlem en fazla bir hafta sürecektir ve doktorunuz ikinci randevunuz için sizi arayabilir. Doktorunuz ikinci ziyaretinizde malzemeleri uygulamaya devam edecektir. Ancak bundan önce yüzeyi temizleyecek ve minenin bir kısmını kesecektir.

Diş hekimlerinin bunu yapmasının bir nedeni vardır. Porselen kaplamalar için yer açmak ve porselen kaplamaları yerleştirmek için pürüzlü bir yüzeye sahip olmaktır. Bu, kaplamanın uzun süre yerinde kalmasını sağlar. Bu işlemden sonra diş hekimi, kaplamaları dişlere yapıştırmak için özel bir yapıştırıcı ekler.

Daha sonra dişlerin normal görünmesi için fazlalıkları kesip atar. Bu önemli bir adımdır çünkü kaplamaların ağzınıza tam olarak oturması gerekir. Diş hekimi, kaplamalar takıldıktan sonra her şeyin düzgün çalıştığından emin olmak için sizden başka randevular almanızı da isteyebilir.

Diş kaplamaları

Dişlerinizin doğal renginden memnun değilseniz ve uzun ömürlü bir çözüm arıyorsanız, kaplamalar estetiği iyileştirebilir. Genetiğimiz büyük ölçüde dişlerimizin rengini belirler.

Bazı insanlar parlak beyaz dişler için genetik piyangoyu kazanırken, diğerleri sarıya daha yakın dişlere sahiptir. Bazı durumlarda, ölü sinirler diş minesini sarı veya grimsi hale getirebilir, bu durumda beyazlatma ürünleri etkili olmayacaktır.

Diş kaplamalarının amacı dişlerinizin rengini eski haline getirmek değildir. Dişleriniz sarıysa, doğal olarak olduklarından daha beyaz görünmelerini sağlamak için kaplamalarla kaplanabilirler.

Kaplamalar, dişlerinizin şekline uyacak şekilde tasarlanmış ince porselen veya reçine kabuklardan yapılır. Bir diş hekimi, dişlerinizin görünümünü önemli ölçüde iyileştirmek için kaplamaları dişlerinizin yüzeyine kalıcı olarak onarabilir.

Kaplamalar takıldıktan sonra normal şekilde yıkayabilir, diş ipi kullanabilir, yemek yiyebilir ve konuşabilirsiniz. Kaplamalar herhangi bir özel bakım gerektirmez. Kaplamalar tasarlanırken renk diş hekimi ve hasta tarafından seçilebilir.

Dişlerinizin rengini geliştirmek için doğal olarak beyaz görünecek şekilde yapılabilirler. Kaplamalar uygulandığında gülüşünüz inci gibi beyaz olacaktır.

Dişlerinizin şeklini onarmak için de kullanılabilirler. Gülümsemeniz çarpık veya çatlak bir diş nedeniyle bozulduysa, bir kaplama, gülümsemenizin daha doğal görünmesi için şeklini kolayca geri yükleyebilir.

Kaplamalar, gülümsemeleri daha güzel ve estetik hale getirmek için en çok aranan diş ürünlerinden biridir. Süreç nispeten basit ve karmaşık değildir. İki veya üç ziyaret gerektirir. İlk ziyaretinizde, dişlerinizi muayene edecek ve bir ölçü alacak olan uzman diş hekimlerinden birini görebilirsiniz. Kaplamaları tasarlamak için bu ölçüyü kullanacaktır.

Diş hekimi, kaplama üzerindeki işaretleri ve kullanmayı tercih ettiğiniz malzemeyi tartışacaktır. Ayrıca kaplamaların rengini seçmeniz için size bir renk kılavuzu verecektir. Tasarım siz ve diş hekiminiz tarafından son haline getirildikten sonra, kabukların yapılacağı laboratuvara gönderilecektir.

Kaplamaların yapılması iki gün sürecektir ve biter bitmez size bilgi verilecektir. İkinci ziyaretinizde, diş hekiminiz kaplamaları dişlerinize yapıştırmak için yüksek teknolojili hassas makineler kullanacaktır.

Kaplamalar yapıştırıldıktan sonra işiniz biter. En yüksek kalitede malzemelerle geliştirilmiş yeni görünüm hemen görülebilecektir.

Diş kronları

Kaplamalar gibi kuronlar da dişlerinizin görünümünü iyileştirmek için dişlerinize yapıştırılır. Bir diş kronu, sadece dişin yüzeyini kaplayan kaplamalardan farklı olarak dişin tamamını kaplar. Mükemmel Hollywood gülüşünü elde etmek için, dişlerinizin hem rengini hem de görünümünü iyileştirmek için kuronlar şiddetle tavsiye edilir.

Kuron, dişlerinizi kaplayan bir kapak gibidir. Kronlar, kaplamalara benzeyecek şekilde kliniğimizde özel olarak yapılır. Gülüşünüzü bozabilecek çirkin bir rengi veya başka bir özelliği kapatmak için tüm ön dişlerinize kuron yaptırabilirsiniz. Kuronlar ayrıca gülüşünüzü bozabilecek bir veya iki dişi onarmak için de şiddetle tavsiye edilir.

Hollywood Smile benim için doğru mu?

Bu operasyonun en etkili yönlerinden biri, herkese uyan tek beden özelliğidir. Dişlerinizin durumu, diş etlerinizin görünümü ve diş problemleriniz ne olursa olsun, dişlerinizin durumu özgüveninizi etkiliyorsa, Tunus’ta bir Hollywood Smile makyajı sorununuzu çözecektir. Diş lekeleri, çipler, çürükler veya şekilsiz dişler olsun, bir Hollywood gülüşü doğal bir sonuç sağlamak için neredeyse tüm kusurları ortadan kaldıracaktır.

Hollywood Gülüşü ne kadar sürer?

Bu, operasyonu gerçekleştiren tıbbi ekip, kullanılan ekipmanın niteliği ve hastanın takibi gibi faktörlere bağlıdır. Bu ömür boyu süren bir tedavidir ve diş ekibi iyi donanımlı bir diş kliniğinde yüksek kaliteli ürünler ve ekipmanlar kullanır.

Röntgen yardımıyla yapılan konsültasyon, size uzun ömürlü bir Hollywood gülüşü kazandırmak için gereken tedavileri belirlemek üzere kapsamlı bir muayeneyi içerir.

Özellikle diş implantları veya kronlar gibi tedavi seçenekleri, dolgu veya kaplamalardan ziyade daha uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Tedavi tamamlandıktan sonra, tıbbi personel size sonraki bakım hakkında ayrıntılı bilgi verecektir.

Hollywood Smile tedavisi ağrılı mıdır?

Bu, birçok hasta tarafından çok sık sorulan bir sorudur. Aslında ağrısız bir tedavidir. Ancak bazı hastalar dişlerini kaplama için hazırlarken belirli bir miktar rahatsızlık hissettiklerini bildirmektedir.

Diş hekimi minenin bir kısmını çıkarırken, yüzeyi düzeltmek için küçük bir alet kullanmak zorundadır. Hastalar bu anı rahatsızlık olarak tanımlayabilirler.

Tedaviden sonra

Kaplamalarınıza normal dişleriniz gibi davranmanız önemlidir. Temizliğe, bakıma ve hijyene ihtiyaçları vardır. Dişlerinizin tedaviden sonra lekelenmesi normal değildir, ancak belki dişe temas eden kenarları lekelenebilir.

Bu yüzden genel olarak lekelenmeye neden olabilecek gıdalardan uzak durmaya çalışın ve operasyonunuzun kalitesini korumak için sert malzemelerden uzak durmaya çalışın.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️