Tunus’ta FUE saç ekimi fiyatı

fiyat saç ekimi fue tunisie 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta FUE saç ekimi hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir FUE saç ekimi için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’ta FUE saç ekimi hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta FUE saç ekimi fiyatı

Tunus’ta bir FUE saç ekiminin ortalama maliyeti 2.200 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1700 Euro ile 2800 Euro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
FUE saç ekimi2200 €

FUE saç ekimi nedir?

FUE, 3 ila 8 saat süren bir saç restorasyon prosedürüdür ve donör bölgeden (genellikle kafa derisinin arkası veya yanları) tek tek saç köklerinin alınmasını ve saçların inceldiği bölgelere nakledilmesini içerir. Hastalar, esas olarak işlemin başlangıcında lokal anestezi uygulanması nedeniyle minimum rahatsızlık yaşarlar.

Foliküller kesi yapılmadan çıkarılır, bu da görünür bir yara izi olmadığı anlamına gelir. Canlı doku olan foliküller daha sonra saç dökülmesinin meydana geldiği bölgelere dikkatlice aşılanır. Aşılanan saçlar dökülmeden önce birkaç hafta boyunca yerinde kalır. Sonraki 4 ila 6 ay içinde yeni saç büyümesi başlar ve güçlü, sağlıklı, doğal saçların görünümünü görürsünüz. Saç büyüme hızı kişiden kişiye değiştiğinden, tam sonuçlar bir yıla kadar sürebilir.

Geniş folikül alanları tek bir seansta nakledilebilir, bu da istediğiniz kapsamı elde etmek için daha az prosedüre ihtiyacınız olacağı anlamına gelir. Son zamanlarda cerrahlar, tek tek folikülleri çıkarmak için pnömatik basınç içeren NeoGraft 2.0 teknolojisini kullanmaktadır. Bu, hassas greftleri korur ve daha iyi bir genel sonuç verir.

FUE ve FUT arasındaki fark

FUE mevcut tek saç restorasyon yöntemi değildir, ancak birçok hasta için en ideal olanıdır. FUT (veya Foliküler Ünite Transplantasyonu) adı verilen bir başka iyi bilinen prosedür, saç taşıyan deriden küçük bir şeridin çıkarılmasını içerir. Bu alan daha sonra dikiş veya zımba ile kapatılmalıdır, bu da saçlar kısa kesildiğinde görülebilen doğrusal bir yara izi ile sonuçlanır.

FUE için doğru aday

Tunus’ta FUE saç ekimi için en iyi adaylar, başın tepesinde veya saç çizgisinin önüne yakın veya taçta saç dökülmesi yaşayan ve başın arkasında iyi kalın saçlara sahip olanlardır. Arkada daha fazla donör saçı, daha fazla saç yoğunluğunun geri kazanılmasına yardımcı olur. NeoGraft 2.0 FUE sistemi ayrıca kaşlarda veya vücutta saç restorasyonu için veya hatta önceki saç restorasyon girişimlerinden kaynaklanan çirkin yara izlerini kamufle etmek için de kullanılabilir.

Mevcut saç ekimi hastası öncesi ve sonrası

Photo avant et après d'une greffe de cheveux
Saç ekimi öncesi ve sonrası fotoğraf

İyileşme: Ameliyat sonrası takip

Kısa bir iyileşme süresi bekleyebilirsiniz. Çoğu hasta günlük aktivitelerine devam etmeden önce sadece bir gün dinlenmeye ihtiyaç duyar. Hem donör hem de implant bölgeleri birkaç gün boyunca ağrıyacaktır, ancak bu rahatsızlık hafiftir. İyileşme süresinin en uzun kısmı, saç kökleri alınmadan önce bu alan çok kısa kesildiğinden, donör alan bölgesinin alınan saçları yeniden çıkarması için geçen süredir.

Sonuçlar ve takip

FUE genellikle saç dökülmesine kalıcı bir çözümdür. Optimum sonuçları korumak için sağlıklı, dengeli bir diyet, egzersiz ve sigaradan uzak durulması önerilir. Saç dökülmenizin ilerleyici olduğu düşünülürse önleyici bir tıbbi rejim gerekli olabilir. Tüm bunlar konsültasyonunuz sırasında sizinle tartışılacak ve kişiselleştirilmiş bir tedavi planı önerilecektir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️