İspanya’da ultrasonik rinoplasti

ultrasoni̇k ri̇noplasti̇ barcelona 2

İspanya’da ultrasonik rinoplasti hakkında bilmeniz gereken her şey! Madrid veya Barselona’da ortalama fiyat nedir? İspanya’da başarılı bir ultrasonik rinoplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi İspanya’daki ultrasonik rinoplasti hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

İspanya’da ultrasonik rinoplasti fiyatı

İspanya’da, Madrid veya Barselona’da ultrasonik rinoplastinin fiyatı 3.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, her şey dahil paket 2.800 € ile 3.900 € arasında değişebilir.

Ultrasonik rinoplasti3500 €

İspanya tıbbi seyahat için tercih edilen bir destinasyondur. Burun estetiği İspanya’daki en popüler kozmetik cerrahi operasyonlarından biridir ve ultrasonik teknik giderek daha popüler hale gelmektedir. Bu tesadüf değildir: yüzün ortasında kalıcı olarak açıkta kalan burun, birçok insan için bir kompleks kaynağıdır.

Son on yıl içinde, hastaların beklentilerini daha iyi karşılamak için yeni bir rinoplasti tekniği geliştirildi: ultrasonik rinoplasti.

Peki bu operasyon neleri içeriyor? Kimler için tasarlanmıştır? Ve bunu yaptırmak için neden İspanya’ya gitmek daha iyidir? Akılda tutulması gereken ana noktalara bir göz atalım.

Ultrasonik rinoplasti nedir?

Geleneksel rinoplasti burnu yeniden şekillendirmek için kemikleri kırmayı amaçlarken, ultrasonik rinoplasti çok daha nazik ve hassas bir tekniktir.

Geleneksel çekiçler, törpüler ve keskiler yerine minyatür aletler kullanılır: cerrahi bölge üzerinde kalıcı görsel kontrol sağlarken burnun kemik yapısını pürüzsüzleştiren ultrasonik frekanstaki salınımlarıdır.

Ultrasonik rinoplasti, geleneksel tekniklere göre bir dizi avantaj sunar. Örneğin, burun çevresindeki dokuları (cilt, mukoza zarı, kan damarları vb.) koruyarak kanamayı sınırlar.

Cerrah operasyon sırasında tüm burun piramidini görüntüleyebildiği için bu yöntem aynı zamanda daha fazla hassasiyet sunar. Ayrıca istenmeyen kırıkları önlemek için kırık hattını çok hassas bir şekilde kontrol edebilir.

Ve elbette tüm bunlar, sonucun geleneksel tekniğe göre çok daha hoş ve doğal görünümlü olduğu anlamına gelir, bu yüzden her yıl bu kadar çok insan bu ameliyatı yaptırmaktadır.

Ultrasonik rinoplastiden kimler faydalanabilir?

Tüm plastik ve estetik cerrahide olduğu gibi ultrasonik rinoplasti de burnunun şekliyle ilgili bir kompleksi olan kişilere yöneliktir. Bu operasyon, özgüvenlerini yeniden kazanmalarına ve sosyal ilişkilerinin kalitesini kademeli olarak artırmalarına yardımcı olabilir.

Daha spesifik olarak, bu yöntem özellikle asimetri veya düzensizliğin olduğu burun sırtında değişiklik yapmak için uygundur.

Bu cerrahi prosedürün minimal invaziv ve travmatik olmayan yapısı, kırılgan burunların ve birden fazla travma geçirmiş burunların tedavisinde de faydalıdır.

Son olarak, burnun yalnızca büyümesini tamamladıktan sonra, yani 16 ila 18 yaşları arasında ameliyat edilebileceği unutulmamalıdır. Sigara içenler de bu operasyondan faydalanabilse de, ameliyat sonrası komplikasyonları sınırlamak için operasyondan yaklaşık bir ay önce sigara içmekten kaçınmalıdırlar.

Ultrasonik rinoplasti için prosedür

Ameliyatınızı ister Avrupa’da ister dünyanın başka bir yerinde yaptırın, ultrasonik rinoplasti prosedürü hemen hemen aynıdır: işte ana aşamalar.

Ameliyattan önce: konsültasyon ziyareti

Tüm kozmetik cerrahi operasyonlarında olduğu gibi, ilk konsültasyon sırasında cerrahla tanışarak başlayacaksınız. Ardından, durumunuza uygun bir ameliyat planı oluşturmak için sizinle tam bir değerlendirme yapacaktır.

Bu ziyaret sırasında, burnunuzla ilgili neleri değiştirmek istediğinizi, sahip olabileceğiniz şüpheleri doktora açıklayabilir ve operasyonla ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

Cerrahınız daha sonra projenizin uygulanabilirliğini değerlendirecek veburnunuzun başlangıçtaki anatomisini dikkate alarak beklentilerinizi karşılayacak bir çözüme doğru sizi yönlendirecektir.

Bu konsültasyon aynı zamanda rinoplasti geçirmenizi engelleyecek herhangi bir patoloji (özellikle solunum) olup olmadığını kontrol etmek için sağlık durumunuzu değerlendirme fırsatı sağlayacaktır.

Cerrah daha sonra görüntü işleme yazılımı kullanarak size istenen sonuç hakkında bir fikir vermek için bir simülasyon(morphing) gerçekleştirecektir.

Bu ilk ziyaret ile operasyon arasında en az 15 gün olacak ve cerrahınız tarafından sunulan plan hakkında düşünmeniz için size zaman verilecektir.

Ameliyatın kendisi

Ameliyat günü, genel anestezi altına alınmak için yaklaşık iki saat önce gelmeniz gerekecektir. Cerrah daha sonra burnunuzu ameliyat öncesi steril bir keçeli kalemle işaretleyecek ve kanamayı sınırlamak ve operasyonu ağrısız hale getirmek için burnunuza bir serum enjekte edecektir.

Ameliyatın başlangıcında, burnunuzun kemik ve kıkırdak yapılarını ortaya çıkarmak için cilt zarfı çıkarılacaktır. Cerrah daha sonra burnu yeniden şekillendirmeye devam edecektir: istenen sonuçlara bağlı olarak kemikler zımparalanacak, düzeltilecek veya parlatılacaktır.

Ameliyatın sonunda, cilt zarfı çok ince dikişlerle kapatılacak, ardından burun deliklerinde fitiller olsun ya da olmasın burnunuzun arkasına bir destek ateli yerleştirilecektir. Cerrahın uyguladığı prosedürlere bağlı olarak operasyon 1 ila 3 saat arasında sürer.

Ameliyat sonrası takip

Ultrasonik rinoplasti ameliyatının ardından eve gitmeden önce birkaç saat gözlem altında kalacaksınız. Ancak, mümkün olan en iyi koşullarda iyileşebilmeniz için genellikle geceyi klinikte geçirmeniz tavsiye edilir.

Daha sonra, cerrah tarafından çıkarılmadan önce ateli 7 ila 10 gün boyunca tutmanız gerekecektir. Teller ameliyattan birkaç saat sonra çıkarılır.

İyileşme sürecini yavaşlatmamak için mukozadaki kesiklerden kabukları çıkarmaya çalışmayın: birkaç hafta içinde kendiliğinden kaybolacaklardır. Ayrıca operasyondan sonraki ilk ay boyunca spor aktivitelerinden ve kaplıcalardan kaçınmalısınız.

İspanya’da ultrasonik rinoplasti ne kadara mal olur?

Madrid veya Barselona’da ultrasonik rinoplastinin ortalama maliyeti 4.000 €’dur. Bu fiyata hastanede yatış, cerrah, ameliyat öncesi muayeneler, atel, ilaç ve ameliyat sonrası takip masrafları dahildir.

Sonuç

Ekiplerimiz, havalimanına varışınızdan ameliyat sonrası kontrolünüze kadar her adımda yanınızda olacak, böylece gerekli tüm adımları gönül rahatlığıyla atabileceksiniz. Gerekli adımları kendiniz atıyorsanız, kontrol ettiğinizden emin olun:

  • Kliniğin itibarı
  • Cerrahın nitelikleri
  • Eski hastaların görüşleri

Karar vermekte zorlanıyorsanız, düşük bir fiyatla operasyonunuzu başarıya ulaştırmanıza yardımcı olabiliriz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️