Türkiye’de burun ucu ameliyatı

burun ucu ameliyatı fiyatı Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de burun ucu ameliyatlarına odaklanın! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı bir tipoplasti için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de burun ucu ameliyatı hakkında bilgi sağlar ve nitelikli Türk cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de burun ucu ameliyatı fiyatları

Türkiye’de burun ucu ameliyatının İstanbul’daki ortalama maliyeti 2.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.100 € ile 3.500 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Burun ucu ameliyatı2000 €

Tipoplasti nedir?

Burun ucu ameliyatı veya tipoplasti, rinoplasti gibi sadece burun ucunu düzeltmek için yapılan plastik c errahidir. Burun ucunun düzeltilmesiyle, burun deliklerinin üst kısmı bireyin görünümünü ince ama son derece dramatik bir şekilde değiştirebilir.

Açıyı yükseltmek, genişliği düzeltmek ve burnun dolgunluğunun bir kısmını azaltmak, bu tür burun şekillendirmenin ortak hedefleridir. Bir burnun ‘ucunu’ küçültmek ve yüzün geri kalanıyla daha uyumlu hale getirmek için yapılabilir.

Kimler doğru adaydır?

Burun ucu, burun delikleri ve burun köprüsü ile dengede olmayan kişiler iyi adaylardır. Burun ucu ameliyatı burnun yüzle orantılanmasına yardımcı olur.

Burun ucu ameliyatı ne kadar sürer?

Şişlik geçtikten sonra (bu birkaç ay sürebilir), nihai, kalıcı sonuçlar görünür olacaktır. Burnunuza zarar vermediğiniz sürece bu durum devam edecektir.

Ameliyat nasıl gerçekleştirilir?

Soruna bağlı olarak, tüm burun içinde kesiler kullanılarak (kapalı yaklaşım) veya kolumella dışında küçük bir kesi ile birlikte burun içi kesilerle (açık yaklaşım) gerçekleştirilebilir.

Ameliyat süresi – 20 dakika ila 1 saat

Hastanede kalış – diğer prosedürlerle aynı anda yapılmadığı sürece gerekli değildir.

Ayrıca okuyun: İstanbul’da etnik rinoplasti

Ameliyattan hemen sonra sizi neler bekliyor?

Hastaların çoğu burunlarında sadece özel bir bantla, biraz morarma ve rahatsızlıkla evlerine giderler. Şişlik ve morlukların çoğu ilk hafta içinde kaybolur.

Hassasiyet veya uyuşukluk alanları yavaş yavaş azalır, ancak burun ucu sert ve çok katı kalır, bu da iyileşme sürecinin tamamlanmadığı anlamına gelir. Bu durum ameliyattan sonra birkaç ay sürebilir.

Ayrıca okuyun: Türkiye’de revizyon rinoplasti

Burun ucu ameliyatı izlerini nasıl gizleyebilirim?

Dikişler genellikle burnun içine gizlenir ve görünümünüzü iyileştirmek için cilt düzeltici, kontur farı ve renk düzeltici gibi kozmetik kamuflaj ürünleri kullanabilirsiniz.

Normal hayatıma dönmem ne kadar sürer?

Uç estetiğinden sonra Türkiye’de 3 ila 7 gece kalınması tavsiye edilir. Çoğu hasta bir hafta içinde işine dönebilir, ancak ameliyatın nihai sonuçlarının ortaya çıkması daha uzun zaman alacaktır.

Uç ameliyatı yara izi olmadan yapılabilir mi?

Yara izleri iyileşme sürecinin bir parçasıdır, ancak geçirdiğiniz operasyona bağlı olarak burnun iç kısmında olabilirler. Dış tarafta bile yara izleri küçüktür ve zamanla solup neredeyse görünmez hale gelir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️