Tunus’ta Bişektomi

prix bichectomie tunisie pas chere 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Tunus’ta bişektomi hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Başarılı bir bişektomi için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki bişektomi hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta bişektomi fiyatı

Tunus’ta bişektominin Tunus’taki ortalama maliyeti 1.350 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.200 ila 1.500 € arasında değişebilir. Bu fiyata ilk konsültasyon, tercüman, otel, ameliyat öncesi muayeneler, ameliyat, anestezi ve ameliyat sonrası kontroller dahildir. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3 saat sürer. Kalış süresi 1 gecesi hastanede olmak üzere 7 gündür. Sonuçlar 3 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Bişektomi1350 €

Tombul çocuğunuzun yüzü ergenlik ve yetişkinlik boyunca sizinle birlikte mi kaldı? Emily Ratajkowski veya Bella Hadid gibi ince bir yüze sahip olmak ister misiniz? Tunus’ta bişektomiyi tercih edin! Yuvarlak yanakları inceltmek için Li özel estetik tedavisi.

Tunus’ta bişektomi hakkında bilmeniz gereken her şey

Bişektomi ,yanak toplarının çıkarılmasını veya küçültülmesini içeren cerrahi prosedüre verilen isimdir. Kabaca söylemek gerekirse, yanakların içinde çiğnemeyi kolaylaştırma işlevi olan yüzeysel kaslar bulunur.

Bichat topu, bu çiğneme kaslarının hemen arkasında oluşan bir yağ kütlesidir. Bu nedenle bişektomi ameliyatı, yanaklardaki bu yağı alarak yüzü güzelleştirmek için kullanılır.

Tunus’ta bişektomi ameliyatı bir kozmetik veya maksillo-fasiyal cerrah tarafından yapılmalıdır. Yüzün bu kozmetik ameliyatı şunlardan oluşur

  • Çocukluk eğrilerinin silinmesi,
  • Yanakları derinleştirir ve belirginleştirir,
  • Çene çizgisi işaretleniyor,
  • Yüzü şekillendirir ve daha olgun hale getirir.

Genel olarak, bu yağ topakları çoğu çocuk büyüdükçe azalır. Bazıları için ise tam tersi geçerlidir!

Her durumda, hangi yaşta olursa olsun, bichat toplarına sahip olmak hiç de uygun değildir! Örneğin, yuvarlak elmacık kemikleri olan çocuklar gördüğünüzde, her zaman onları ısırmak veya çimdiklemek istersiniz! Küçük bir çocuk elmacık kemikleriyle oynamanızdan nefret eder… Bir de yetişkinler var!

Tunus’ta kimler bişektomi yaptırabilir?

Tunus’ ta bişektomi estetik veya fonksiyonel nedenlerle yapılır. Estetik bir hedefin parçası olarak bişektomi, kilo vermeden yüzlerini güzelleştirmek isteyen kişilere uygulanır.

Öte yandan, bazı kişilerde bir anomaliyi düzeltmek için de bişektomi önerilmektedir. Özellikle de yemek yerken bile yanaklarının içini ısırmaktan kendini alamayan kişilerde.

Bir açıklama: bişektomi tüm tombul insanlarda aynı sonucu vermez. Hatta bazı kişilerde şişkinlik etkisini vurgulayabilir.

Bu yüzden bir diş hekimi veya plastik cerrah tarafından muayene edilmeniz gerekir. Tunus’ta bişektomi için iyi bir aday olduğunuzu teyit etmek için.

Tunus’ta bişektomi için prosedürler

Programımız cerrahi yolculuğunuz için tüm prosedürleri kapsamaktadır. Tunus’un önde gelen estetik cerrahlarından biriyle ilk konsültasyonunuzu organize ediyoruz. Bunun yanı sıra

  • Uçak biletlerinizin rezervasyonu,
  • Otel odan,
  • Ameliyat öncesi ve sonrası konsültasyonlar,
  • Cerrahın ücreti,
  • Tercüman sağlanması vb.

Tunus’ta bişektomi nasıl yapılır?

Hala programımızla ilgileniyor musunuz? İşte Tunus’ta bişektominin nasıl işlediği:

Tunus’ta bişektomiden önce

Tunus’taki estetik ameliyat gününden önce, uygulayıcı ön teşhisi doğrulamak için klinik bir muayene yapacaktır. Daha sonra ameliyat günü geri getirilmek üzere bir ameliyat öncesi kontrol reçetesi yazacaktır.

Buna ek olarak, doktorunuz size ameliyattan önce ne yapmanız ya da yapmamanız gerektiğini açıklayacaktır. Örneğin, şunları yapmalısınız

  • Sigarayı bırak,
  • Aspirin veya antikoagülan kullanmayın.

Plastik cerrah ile konsültasyondan sonra. Anestezist ile de bir randevunuz olacaktır.

Bişektomi günü

Bu kozmetik prosedürün lokal anestezi altında yapıldığını ve yarım saat ila 50 dakika sürdüğünü bilmelisiniz. Bununla birlikte, gerekirse genel anestezi de talep edilebilir.

Ameliyathaneye girdikten sonra cerrah veya çene-yüz cerrahı ağzınızın birkaç milimetre derinliğinde küçük bir kesi yapar. Ağızdan mümkün olduğunca fazla yağ çıkarır ve ardından emilebilir dikişlerle diker.

Tunus’ta bişektomiden sonra

Kesi ağız içinde yapıldığı içinyara görünmeyecektir. Bununla birlikte, muhtemelen yanakların alt kısmında şişlik ve morarma ile birlikte biraz ağrı olacaktır.

Bunlar normal ve sık görülen reaksiyonlardır. Endişelenmeyin, size ağrı kesici verilecektir!

Tunus’ta bişektomi sonrası alınması gereken önlemler

Ameliyattan hemen sonra şişliği azaltmak için yanaklarınıza büyük bir buz küpü yerleştirin. Ağız enfeksiyonlarını önlemek için her yemekten sonra ağzınızı yıkamanızı öneririz. Bunu her saat başı yapmak en iyisidir.

Ayrıca en az bir hafta boyunca güneşe maruz kalmaktan ve spor yapmaktan kaçınmalısınız. Yemek söz konusu olduğunda, çiğneme gerektirmeyen yiyecekler yemelisiniz.

Bu yüzden çorba, kadife, püre haline getirilmiş sebzeleri tercih edin… Her halükarda, ilk birkaç gün sandviç yok!

Yeni, daha ince, daha şekilli ve çürüksüz yüzünüzü nihayet takdir etmek için yaklaşık 3 ay beklemeniz gerekecek! Ama beklemeye değer. Sonuç kesindir ve yağ topları asla tekrar ortaya çıkmayacaktır.

Kısacası, bichat topu ameliyatı yetkin ve güvenilir bir uzman tarafından yapılmalıdır. Yüzünüzü herhangi birine emanet etmeyin. Risk ölümcül olabilir. Yanaklardaki yüz sinirinin yanlışlıkla hasar görmesi şunlara neden olabilir:

  • Kanama,
  • Parotis kanallarında hasar,
  • Yüz asimetrisi oluşturun,
  • Enfeksiyona ya da daha kötüsü felce neden olabilir!

Yuvarlak yüzünüzü ince yüz hatlarıyla değiştirmek için sabırsızlanıyor musunuz? Şimdi ücretsiz kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi isteyin!

Tunus’ta bişektominizi piyasadaki en iyi fiyatla organize etmekten memnuniyet duyacağız! Ve sağlığınızı önemsediğimiz için sizi en iyi estetik cerrahın ellerine teslim edeceğiz.

coordinatrice à Istanbul

Tunus’ta bişektomi ne kadara mal olur?

Bilginiz olsun, bu kozmetik prosedür Tunus’ta yaklaşık 1.350 Avroya mal olmaktadır. Buna konsültasyon ücretleri, anestezist ücretleri, otel ve havaalanı transferi dahildir. Bununla birlikte, bichat topu küçültmeyi diğer yüz kozmetik ameliyatlarıyla birleştirmeye karar verirseniz fiyat değişebilir.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Maria

Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️