Türkiye’de penis büyütme

fiyat1 penis büyütme 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de penis büyütme hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Başarılı bir penis büyütme için ipuçlarımız.

EniyiKlinik.com,Türkiye’de penis büyütme hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de penis büyütmenin maliyeti nedir?

Türkiye’de İstanbul’da penis büyütmenin ortalama maliyeti 1.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.300 € ile 1.700 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Penis büyütme1500 €

Penis büyütme nedir?

Penis büyütme ameliyatı erkeklerde penis büyütme için tek kalıcı çözümdür. Ameliyat penisin uzunluğunu (penis büyütme) veya genişliğini/genişliğini artırabilir. Bu genellikleTürkiye ‘de yağ hücresi grefti, asıcı bağların serbest bırakılması ve diğer yöntemlerle penisin büyütülmesini içerir.

Penis boyu erkekler için ortak bir endişe kaynağıdır. En son teknoloji ve olağanüstü klinik uzmanlık sayesinde bu sorun kolayca düzeltilebilir.

Penis büyütme veya penoplasti veya falloplasti veya penis geliştirme ameliyatı, boyutundan memnun olmayan bir erkekte penisin uzunluğunu veya çevresini artırmak için Türkiye’de İstanbul’da yapılan bir prosedürdür.

Bazı prosedürler penisin genel uzunluğunu artırmayı amaçlarken, diğerleri sadece penisin çevresini artırabilir. Bu, hastanın tercihlerine, tıbbi değerlendirmeye ve doktorun görüşüne göre belirlenir. Bazı hastalar alternatif olarak penis implantasyonu yaptırmayı tercih edebilir; bu özellikle erektil disfonksiyondan muzdarip erkeklerde yaygındır. Operasyon genel anestezi altında gerçekleştirilir ve yaklaşık 45-60 dakika sürer.

Türkiye’de hangi penis büyütme yöntemleri mevcuttur?

Türkiye’de bir erkeğin seçebileceği farklı penis büyütme ameliyatı türleri vardır:

Penis boyu büyütme ameliyatı

Bu prosedür, sarkık penisin uzunluğunu ortalama 2 cm artırmayı amaçlamaktadır. Ereksiyon halindeki penisin boyutunu önemli ölçüde değiştirmez. Bu ameliyatta üroloji cerrahı penisi kasık kemiğine bağlayan askı bağlarını keser. Daha sonra penisin tabanına bir deri grefti yerleştirilerek ekstra uzunluk kazandırılır.

Penis çevresini büyütme ameliyatı

Bu prosedür, penisin hem dinlenme hem de ereksiyon halindeyken kalınlığını artırmayı amaçlamaktadır. Karın, uyluk veya kalçadan yağın toplandığı küçük bir liposuction tekniğini içerir. İzole edilen yağ, yağın kalitesini artıran bir teknik kullanılarak saflaştırılır ve daha sonra kalınlığını artırmak için penisin uzunluğu boyunca dağıtılır. Birçok uzman, çevredeki artışın 1,4 ila 4 cm arasında olabileceğini iddia etmektedir.

Penumbra

Bu prosedürde, penisin daha uzun ve daha geniş görünmesini sağlamak için penis derisinin altına bir cihaz yerleştirilir. Cihaz, tıbbi sınıf silikondan yapılmış hilal şeklinde bir malzemedir. Farklı boyutlarda gelir ve hastanın penisinin şekline uyacak şekilde tasarlanmıştır. Prosedür sırasında cerrah penis tabanının hemen üzerindeki bölgede bir kesi yapar ve Penuma cihazını yerleştirir. Bu cihaz penisin derisini ve dokularını gerer, böylece penis daha büyük ve dokunulduğunda daha rahat görünür.

Liposuction

Bu, daha önce gömülü olan 2 cm’ye kadar penis boyutunu ortaya çıkarmak için alt karın bölgesinden yağın çıkarıldığı cerrahi bir prosedürdür. Kasık bölgesindeki fazla yağın alınması, kısmen gömülü olan penise daha belirgin bir görünüm kazandırabilir. Bu prosedür, büyük bir göbeği olan erkekler için bir çözüm olabilir. Ancak, erkek yeniden kilo alırsa, kasık yağı geri döner ve aynı soruna tekrar neden olabilir.

Penis büyütmeye alternatif yöntemler nelerdir?

Penil implant ameliyatı etkili bir alternatif çözümdür, ancak erektil disfonksiyondan muzdarip erkeklerde daha yaygındır. Bu durumda, erkeğin ereksiyona ulaşmasına yardımcı olmak için penise yapay bir implant yerleştirilir.

Üç ana implant türü vardır: şekillendirilebilir / sert, iki parçalı şişirilebilir ve üç parçalı şişirilebilir. İmplant seçimi hastanın tercihine, durumuna, genel sağlığına ve diğer faktörlere bağlıdır. Haplar ve merhemler, vakum cihazları, penis uzatıcılar ve germe ve tartma teknikleri gibi penis büyütme ameliyatına cerrahi olmayan alternatifler vardır.

Türkiye’de ne kadar kalmam gerekecek?

Türkiye’de penis büyütme ameliyat ı, birçok erkeğin penis boyutu sorunlarını çözmesine yardımcı olan etkili bir prosedürdür. Operasyonun kendisi yaklaşık 45 dakika ila bir saat sürer. Anestezinin etkilerinin geçmesi biraz zaman alabileceğinden, ameliyattan sonra aynı gün otelinize dönebilir veya bir gece kalabilirsiniz.

Bazı hastaların hastanede iki gece geçirmesi bile gerekebilir, ancak bu hastanın genel sağlık durumuna ve herhangi bir komplikasyon riskine bağlıdır. Doktor ekibi hastayı hastanede kaldığı süre boyunca izler. Türkiye’de estetik ameliyat için çoğu hasta ülkede en az 10 ila 14 gün kalmayı planlamaktadır. Kalış sırasında cerrah, ilk iyileşmeyi izlemek için bir takip randevusu planlayacaktır.

Penis ameliyatından sonra iyileşme süresi nasıldır?

Normalde hastalar, herhangi bir yorucu fiziksel aktivite içermeyen bir ofis işi ise bir hafta içinde işlerine dönebilirler. İş fiziksel olarak zorlayıcıysa, işe dönmek yaklaşık iki hafta sürebilir. Tam sonuçlar operasyondan sonraki üç ila altı ay içinde görülebilir.

Yaklaşık altı hafta boyunca ağır ağırlık kaldırma ve fiziksel egzersiz gibi yorucu aktivitelerden kaçınılması tavsiye edilir. Hastalara yaklaşık dört hafta boyunca cinsel ilişkiye girmemeleri tavsiye edilir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️