Tunus’ta göz kapağı ameliyatı fiyatı

göz kapağı ameliyatı fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır William

Tunus’ta göz kapağı ameliyatı hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı göz kapağı ameliyatı için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki göz kapağı cerrahisi hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta göz kapağı ameliyatı fiyatları

Tunus’ta göz kapağı ameliyatının ortalama maliyeti 1.900 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1700 avro ile 2100 avro arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Göz kapağı ameliyatı1900 €

Göz kapağı ameliyatı nedir?

Tunus ‘ta göz kapağı ameliyatı en yaygın kozmetik cerrahi prosedürlerinden biridir. Üst göz kapaklarındaki sarkık derinin ve üst ve alt göz kapaklarındaki fazla yağın alınmasını içerir. Faydaları aşağıdaki gibidir

  • Göz altı torbalarını veya şişkinliğini azaltır
  • “Yorgun” görünümü aydınlatır.
  • Göz altındaki koyu halkaları azaltır
  • Görmeyi bozabilecek fazla deriyi kaldırır

Ameliyat koyu halkaları tamamen ortadan kaldırmaz, ancak tamamlayıcı teknikler daha da iyi sonuçlar elde edebilir. Ve bazı durumlarda, insanlar göz kapaklarının sarktığını düşünürken aslında alınları sarkıktır, bu da onları kaş kaldırma için daha uygun hale getirebilir.

Cerrahınız göz kapağı ameliyatının sizin için uygun olup olmadığını söyleyecektir, ancak ideal adayların genellikle sigara içmediğini veya herhangi bir ciddi göz rahatsızlığından muzdarip olmadığını unutmayın.

Göz kapağı ameliyatı öncesinde, sırasında ve sonrasında neler bekleyebilirim?

İşlemden önce, bakım ekibiniz size göz kapağı ameliyatınıza nasıl hazırlanacağınız konusunda, hangi yiyecek, içecek ve ilaçlardan kaçınmanız gerektiği de dahil olmak üzere özel talimatlar verecektir. Bakım ekibiniz ayrıca iyileşmenizi hızlandırmak için size kişiselleştirilmiş talimatlar verecektir.

Uzman cerrahınız tarafından yapılan tüm kesiler, göz kapağı bölgenizin doğal yapıları içinde iyi bir şekilde gizlenecektir. İşlemden önce estetik hedeflerinizi cerrahınızla ayrıntılı olarak görüşeceksiniz. Paylaştıklarınıza dayanarak, cerrahınız göz kapağı ameliyatı için en iyi yaklaşımı seçecektir.

Göz kapağı ameliyatı ayakta tedavi edilen bir prosedür olmasına rağmen anestezi gerektirir, bu da eve dönmek için düzenlemeler yapmanız gerekeceği anlamına gelir. Bakım ekibiniz, ameliyat bölgenizin bakımını nasıl yapacağınız konusunda size özel talimatlar verecek ve dikkat etmeniz gereken komplikasyonlar konusunda sizi bilgilendirecektir.

Eve döndüğünüzde, ameliyattan sonraki birkaç gün boyunca yüksek bir pozisyonda uyumanız gerekecek ve şişlik ve morlukların çoğu iki ila üç hafta içinde kaybolacaktır. Bu noktada, görünümünüzü tazelenmiş ve daha parlak görmeye başlayacaksınız.

Göz kapağı ameliyatının maliyeti

Göz kapağı ameliyatının maliyeti, özel tedavi hedeflerinize ve alabileceğiniz diğer hizmetlere bağlı olarak değişir. Cerrahınız göz kapağı ameliyatının maliyetini konsültasyonunuz sırasında sizinle görüşecektir.

Göz kapağı ameliyatının riskleri

Estetik göz ameliyatı genellikle güvenlidir, ancak her cerrahi prosedürde olduğu gibi enfeksiyon, kanama veya yara izi riskleri vardır. Bunlardan kaçınmak için sağlık ekibinizin ameliyat öncesi ve sonrası talimatlarına uyun ve iyileşme süreci boyunca endişeleriniz hakkında açık bir diyalog içinde olun.

Göz kapağı ameliyatına özgü olası komplikasyonlar nadir ve küçüktür, ancak şunları içerir:

  • Birkaç gün boyunca bulanık görme
  • Hafif dengesizlik
  • Ektropiyon (alt göz kapağı dışarı doğru çekildiğinde ortaya çıkan daha ciddi ancak tedavi edilebilir bir sorun)

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

William

Adım William Royer ve karmaşık bilimsel verileri yazma konusunda deneyimli bir tıp yazarıyım. İmmünoloji ve hematoloji alanlarında uzmanım. Doktorlar, hemşireler ve hasta savunucuları da dahil olmak üzere çeşitli sağlık profesyonelleriyle yakın bir şekilde çalışmaktan büyük ilham alıyorum.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️