Tunus’ta All-on-8 fiyatları

hepsi 8 1'de
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta all-on-8 hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus içinde ortalama fiyat nedir? Tunus bölgesinde başarılı bir all-on-8 deneyimi için ipuçlarımız.

EniyiKlinik.com sizi Tunus ‘taki All on 8 hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta All-on-8’in fiyatı

Tunus’ta All-on-8’in Tunus’taki ortalama maliyeti 7.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 7.000 € ile 8.000 € arasında değişebilir.

All-on-8 implantlar nedir?

Doğal dişlerinizin kaybı gülüşünüzü etkiler ve çiğnemenizi ve net konuşmanızı engeller. Neyse ki, diş implantları sorununuz için ideal çözümdür.

Tunus’taki All on 8 diş implantlarına genel bakış

Tunus’taki All on 8 diş implantları, her çeneye sekiz implantın sabitlendiği ve sabit bir diş köprüsü için ankraj görevi gördüğü bir diş prosedürü türüdür.

Tunus’taki All on 8 implantlar çoğunlukla dişlerinin %80’ini kaybetmiş kişiler tarafından tercih edilmektedir. İmplantlar üzerindeki çiğneme kuvvetlerinin eşit dağılımı, mükemmel bir gülümseme, konfor ve implantların ve kemiğin uzun vadeli sağlığı için gereklidir.

All on 8 konseptinde yük doğru bir şekilde dağıtıldığından, her bir implant All on 4 konseptine kıyasla çiğnemenin neden olduğu daha az oklüzal strese maruz kalır.

Ayrıca All on 8 implantlar, All on 4 implantlara göre daha geniş bir protez seçeneği yelpazesi sunar. Bir ark üzerindeki her bir dental implant arasındaki mesafe minimum olduğundan, porselen veya zirkonya gibi estetik malzemelerden bir dental köprü yapılabilir. Sekiz implant 12 ila 14 dişten oluşan bir köprüyü destekler.

Delhi’de All on 8 dental implant için prosedür nedir?

Aşama 1 – Konsültasyon

Tunus’ta All on 8 diş implantı tedavinize başlamadan önce kapsamlı bir konsültasyon için kliniğinizi ziyaret etmeniz gerekecektir. Çene kemiğinizin prosedür için yeterli olup olmadığını kontrol etmek için tanısal röntgenler ve taramalar alacaklardır. Değilse, kemik grefti yaptırmanız gerekebilir.

Aşama 2 – Yerleştirme

Bir implantolog implantları çenenize yerleştirecek ve bu işlem yaklaşık 2 ila 4 saat sürecektir. Ardından hemen geçici bir protez takılacaktır.

Aşama 3 – İyileşme

İyileşmesi yaklaşık üç ay sürer ve bu süre zarfında diş etleri ve kemikler implantlara uyum sağlamak için şekil değiştirir. Osseointegrasyon tamamlandığında, kalıcı protezi yapmak için dijital ölçüleri alacağız. Bu, tercihinize bağlı olarak çıkarılabilir bir protez veya bir diş köprüsü olabilir.

All on 8 dental implantları kimler tercih edebilir?

Tunus’ta All on 8 dental implantları, üst veya alt çenedeki tüm dişlerini kaybetmiş veya kalan dişlerini çektirip implantlarla restore ettirmeyi planlayan hastalara öneriyoruz. İmplantlar, sıradan protezlere kıyasla stabil ve uzun vadeli bir çözümdür.

Ancak sigara içiyorsanız veya şeker hastalığınız varsa implantlar için iyi bir aday olmayabilirsiniz.

All on 8 implantların maliyeti nedir?

Tunus’ta All on 8 diş implantlarının maliyeti makuldür. Maliyete çekim, prosedür, geçici protez ve kalıcı köprü dahildir.

Ancak maliyet, seçtiğiniz kalıcı protezin türüne ve seçtiğiniz implant markasına bağlı olarak değişir. Ayrıca, kemik greftine ihtiyacınız varsa fiyat artabilir, bu da ekstra 100 €’ya mal olur.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️