Macaristan’da All-on-8 fiyatları

hepsi 8'de prix hongrie 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Macaristan’daki All-on-8 dental implantlar, dişlerinin çoğunu veya tamamını kaybetmiş hastalar için yeni bir cerrahi çözümdür. All-on-8 protez, hastanın hem üst hem de alt çenesinde tam bir diş setinin değiştirilmesi için uygundur.

EniyiKlinik.com sizi Macaristan’daki All-on-8 hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Macaristan’da All-on-8’in fiyatı

Macaristan’da Budapeşte’de bir All-on-8’in ortalama maliyeti 7.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 6500 € ile 7500 € arasında değişebilir.

ProsedürMacaristan Fiyatı
Hepsi 8’de7000 €

All-on-8 nedir?

Macaristan’daki All-on-8 diş implantları, dişlerinin çoğunu veya tamamını kaybetmiş hastalar için yeni bir cerrahi çözümdür. All-on-8 protez, hastanın hem üst hem de alt çenesinde tam bir diş setinin değiştirilmesi için uygundur.

Bu diş restorasyon tekniği, implantların stratejik olarak ve belirli açılarda yerleştirilmesini içerdiğinden, yeterli stabilite ve güç sağlamak için sekiz titanyum implant gereklidir. Artık sallanan çıkarılabilir protezler ve azalan çiğneme yok! Sekiz protez, kaybolan çiğneme işlevini geri kazandırarak en sevdiğiniz yemeklerin tadını tekrar çıkarmanızı sağlayacaktır.

Macaristan’da hepsi bir arada protezlerin avantajları

Macaristan’daki all-on-8 implantlar hastalara birçok fayda sağlamaktadır; bunların en önemlileri gelişmiş estetik, dayanıklılık ve doğal çiğneme işlevselliğidir.

  • Macaristan’daki all-on-8 diş protezi, üst veya alt çenedeki tüm dişlerini kaybetmiş olan ve tam olarak oturmayan, zamanla gevşeyebilen veya doğal dişlerle aynı çiğneme işlevselliğini sunamayan çıkarılabilir protezleri tercih etmek istemeyen hastalar için mükemmel bir çözümdür;
  • Budapeşte’de geliştirilen bu teknik, alt ve üst çeneyi restore etmek için kullanılabilir, ancak üst çene için iki ek titanyum implant gerekebilir;
  • All-on-8’ler, periodontal hastalık veya kemik çekilmesinden muzdarip hastalar için bile iyi bir çözüm olabilir;
  • Azaltılmış genel maliyet ve artırılmış dayanıklılık;
  • Geliştirilmiş estetik ve çiğneme fonksiyonu.

Macaristan’da All-On-8 protezlerin dezavantajları

All-On-8 diş implantlarının lehine olan birçok avantajın yanı sıra, birkaç dezavantaj da vardır:

  • Tüm hastalar bu prosedürden faydalanamayabilir;
  • İmplant başarısızlığı riski vardır, ancak bu risk düşüktür.

Macaristan’daki 8’e 8 maç için ideal aday

Diyabetik hastalar, ağır sigara içenler ve çok ileri kemik çekilmesi olan hastalar “all-on-8” prosedüründen faydalanabilir çünkü daha fazla bağlantı noktası vardır ve özellikle kötü durumdaki bir çenede ayrılma riski çok düşüktür.

Düşük kemik yoğunluğu olan hastalar ideal adaylardır, ancak prosedürün toplam süresini artıracak bir kemik grefti gerekebilir.

Her vakada, ilk değerlendirme sırasında diş hekimi hastaların bu operasyon için iyi bir aday olup olmadıklarını belirleyecek ve implant destekli bir protez için gerekli koşulları karşılamıyorlarsa başka tedavi planları önerecektir

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️