Tunus’ta All-on-6 fiyatları

all on 6 tunus 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’taki all-on-6 dental implant prosedürü, bir veya her iki çenede önemli sayıda diş kaybedildiğinde hastanın ağzını yeniden yapılandırmak için kullanılır.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki all-on-6 hakkında bilgilendirir ve nitelikli Tunuslu cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta All-on-6’nın fiyatı

Tunus’ta bir All-on-6’nın Tunus’taki ortalama maliyeti 6.000 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 5500 ila 6500 € arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Hepsi 6’da 6000 €

All-on-6 nedir?

Bu prosedür genellikle bir veya her iki çenede önemli sayıda diş kaybetmiş bir hastanın ağzını yeniden yapılandırmak için gerçekleştirilir. Prosedür, hastanın tüm dişlerini altı doğal görünümlü diş implantı ile değiştirmesine olanak tanır.

Tunus’taki All-On-6 diş implantları genellikle kemik grefti gerektirmez, bu da düşük çene kemiği yoğunluğu veya hacmi olan hastalar için mükemmel bir çözüm olduğu anlamına gelir. Başlangıcından bu yana birçok hasta restore edilmiş dişlerden faydalanmıştır ve All-On-6® dental implant hastalara protezler için daha güçlü, daha sağlıklı bir yedek sunmaktadır.

ALL-ON-6® DİŞ İMPLANTLARI NASIL ÇALIŞIR?

Tunus’taki All-On-6 dental implant prosedürü, altı dental implantın kullanılmasıyla kalıcı bir protez oluşturur. Bunlar bir köprü veya diş protezi için ankraj görevi görür. Protez dişleri kalıcı olarak sabitlemek için üst veya alt çeneye altı implant yerleştirilir. Dijital röntgenler ve 3D konik ışın tarayıcı kullanılarak yapılan kapsamlı bir muayenenin ardından diş hekimi ağzın anatomik yapılarını değerlendirir. Diş hekimi daha sonra kemik kaybını değerlendirecek ve yeni bir gülümseme yaratmak için ölçü alacaktır.

Çeneye yerleştirilen implantlar zamanla çene kemiği ile kaynaşarak doğal kökleri temsil edecek ve doğal bir gülümsemeyi geri kazandıracaktır.

ALL-ON-6® DENTAL IMPLANT PROSEDÜRÜNDEN ÖNCE

All-On-6® prosedürü genellikle kemik grefti gerektirmez. Ancak hastanın kemik yoğunluğuna bağlı olarak gerekli olabilir. Diş hekimi, işleme başlamadan önce ağzınızı değerlendirecek ve kontrol edecek ve sizi buna göre bilgilendirecektir.

ALL-ON-6 DENTAL İMPLANT PROSEDÜRÜ SIRASINDA

Doktor, hasta lokal anestezi veya intravenöz sedasyon altındayken diş implantlarını çeneye yerleştirir. Daha sonra implantlar iyileşirken geçici bir protez takılarak size aynı gün güzel bir gülümseme kazandırılabilir.

ALL-ON-6 DENTAL IMPLANT PROSEDÜRÜNDEN SONRA

İşlemden sonraki ilk üç ay boyunca ağız iyileşecektir. Kemik ve diş etleri yeni bağlantıya uyum sağlamak için şekil değiştirecektir. Bu süre zarfında hastalar sert veya çok çiğnenebilir yiyecekler yememeye dikkat etmelidir. İmplantlar çeneye kaynaştıktan sonra, üzerlerine diş köprüsü veya çıkarılabilir protez gibi kalıcı bir çözüm yerleştirilir.

ALL-ON-6 DİŞ İMPLANTININ AVANTAJLARI

  • Hızlı iyileşme.
  • Yemeklerin ve sohbetlerin tadını tekrar çıkarın.
  • İnci gibi beyaz bir gülümseme.
  • Çıkarılabilir protezlere gerek yok.
  • Anında yaşı tersine çevirme.
  • Yiyecekleri tıpkı doğal dişler gibi ısırabilir ve çiğneyebilirsiniz.
  • Yaşam için bir çözüm. Dental implantlar genellikle eksik dişler için kalıcı bir çözümdür.

ALL-ON-6® DENTAL İMPLANTLARA KİMLER İHTİYAÇ DUYAR?

All-On-6® diş implantları ile tedavi, tam ark diş eksikliği olan hastalar için önerilir. Kısmen eksik dişleri olan ve mevcut dişlerin yerine tam ark diş implantı yaptırmak isteyen hastalar için de uygundur. All-On-6® prosedürü, geleneksel protezlere istikrarlı ve uzun vadeli bir alternatif sunar.

ALL-ON-6® DENTAL İMPLANT PROSEDÜRÜ NE KADAR SÜRER VE NE KADARA MAL OLUR?

Prosedür bir günde gerçekleştirilir ve hastaya bağlı olarak genellikle 2 ila 4 saat arasında sürer. Bu aynı gün prosedürü, hastaların ertesi gün güzel bir gülümsemeyle işlerine dönmelerini sağlar!

Avrupa’da All-On-6® diş implantlarının maliyeti çene başına ortalama 7.000 ila 9.000 € arasındadır. Bu fiyat genellikle konik ışınlı tarayıcı, All-On-6®’nın ilk döngüsü ve All-On-6®’nın son döngüsü dahil olmak üzere tüm cerrahi öncesi çalışmaları kapsar. Özel maliyetinizi öğrenmek için San Francisco’daki diş hekimliği muayenehanemizi ziyaret etmeniz gerekmektedir.

ALL-ON-6® DİŞ İMPLANTININ YERLEŞTİRİLMESİNDEN SONRA DİŞ HEKİMİNE YAPILACAK RUTİN ZİYARETLER.

İşlemden sonra hastalar, özellikle ilk üç ay boyunca ve daha sonra yılda iki veya üç kez olmak üzere diş hekimlerini sık sık ziyaret etmelidir. Komplikasyonlardan veya enfeksiyonlardan kaçınmak için, herhangi bir şey doğru görünmüyorsa derhal diş hekiminizle iletişime geçmeniz çok önemlidir. Diş implantlarınız stabilize olduktan sonra, iyi bir ağız hijyeni ile birlikte sürekli bakım, mükemmel bir gülümseme ve mükemmel ağız sağlığı elde etmenize yardımcı olacaktır.

Başarılı bir implant rehabilitasyonu için doğru teşhis ve doğru implant planlaması şarttır. Doğru ölçü ve detaylara gösterilen titizlik, başarılı implant protezlerinin temelini oluşturur. Protez bileşenlerinin kapsamlı bir şekilde anlaşılması esastır ve genellikle yalnızca klinik deneyimle elde edilir.

Hastaların artık hiç dişi olmadığında yüz, kişiyi olduğundan çok daha yaşlı gösteren çukur bir görünüme sahip olur; dişlerin ideal şekilde yerleştirilmesi yaş etkisini hemen tersine çevirir. Dental implantlar dengeli, doğal ve ışıltılı bir gülümsemeyi anında değiştirebilir ve geri kazandırabilir. Sadece bu işlem bile sizi en az 15 ila 20 yaş daha genç gösterecektir!

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️