Tunus’ta anne makyajı

anne makyajı 1 ödül
Tarafından yazılmıştır Manuella

Bebeğiniz hayatınızı ve vücudunuzu değiştirdi mi? Formunuzu geri kazanmak için yıldızlar gibi spor mu yapıyorsunuz? Hiç şüpheniz olmasın, ünlüler doğum sonrası özel estetik ameliyatlara başvuruyor. En iyi sonuçları en iyi fiyata almak için Tunus’ta bir anne makyajı yaptırın!

EniyiKlinik.com sizi Tunus’taki Anne Makyajı hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta Anne Makyajı Fiyatları

Tunus’ta Anne Makyajının ortalama maliyeti 3.500 Avro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 3.000 Euro ile 4.500 Euro arasında değişebilir. Bu, cerrahi prosedürlerin bir kombinasyonu olduğu için fiyat çok avantajlıdır. Konaklama, havaalanı transferleri, ilaçlar ve kompresyon taytları/korselerini içeren her şey dahil bir paket sunuyoruz. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3 saat sürer. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Nihai sonuç 7 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Tunus’ta Anne Makyajı3500 €

Tunus’ta Anne Makyajı Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Mommy Makeover, doğumdan sonra yapılan estetik ameliyattır. Bu ameliyatın amacı genç annenin vücudunu eski haline getirmek ve hatta mükemmelleştirmektir! Tunus ‘taki Mommy Make over birkaç cerrahi operasyonu bir araya getirmektedir:

  • Meme dikleştirme (meme protezi ile veya protezsiz),
  • Gerekirse meme küçültme
  • Liposuction,
  • Ve abdominoplasti.

Bu operasyonların annenin ihtiyaçlarına ve hedeflerine uyacak şekilde özelleştirilebileceğini unutmayın.

Tunus’ta kimler Anne Makyajı yaptırabilir?

Hamile bir kadının vücudu hamileliği boyunca değişir. Doğumdan hemen sonra birçok kadın kendine olan güvenini kaybeder. Artık doğum sonrası vücutlarını tanıyamazlar: sarkık bir karın, emzirmenin sona ermesinden sonra sarkan göğüsler vb.

Yeni annelerin çoğu yukarıda bahsedilen estetik nedenlerle Tunus’taki anne estetiğine akın ederken. Bazıları ise tıbbi nedenlerle bu prosedüre başvurmaktadır:

  • Karın ağrısı,
  • Üriner inkontinans,
  • Göbek şişmesi,
  • Sırt ağrısı, vs,

Bunlar karın kaslarındaki olası bir diyastazdan kaynaklanıyor olabilir. Doğum yapmış her kadın Tunus’ta Anne Makyajı yaptırabilir. Eğer hamileliği psikolojik veya fiziksel acı çekmesine neden oluyorsa.

Tunus’ta Anne Makyajı ne kadara mal olur?

Mommy Makeover operasyonu birkaç estetik prosedürün bir kombinasyonudur. Sonuç olarak, Tunus ‘ta bir Anne Makyajının fiyatı seçilen ameliyatlara göre hesaplanır. Her durumda, her şey dahil paketimizle toplam maliyet 7.000 €’dan fazla değildir!

Durumunuza bağlı olarak tam fiyatı öğrenmek için. Yaptırmak istediğiniz operasyonlar için kişiselleştirilmiş bir fiyat teklifi isteyin.

Tunus’ta Anne Makyajı için Prosedürler

Tunus’taki en iyi klinikte toplam bakımımızdan yararlanmak için. Sizinle iletişime geçebilmemiz ve size kişiselleştirilmiş bir tıbbi fiyat teklifi verebilmemiz için bilgilerinizi bize bırakın.

Daha sonra koordinatörümüzle ihtiyaçlarınız, yaptırmak istediğiniz prosedürler ve vücudunuzun geliştirmek istediğiniz bölgeleri hakkında konuşmanız gerekecektir.

Lütfen bu fiyat teklifinin cerrahi yolculuğunuzun tüm masraflarını içerdiğini unutmayın. Biz gerçekten her şeyle ilgileniyoruz. Bilmeniz gerekenler:

  • Dönüş bileti rezervasyonu,
  • Konaklama yerinizin ayarlanması
  • Ameliyat öncesi ve sonrası konsültasyonlar için randevuların alınması,
  • Gerekirse bir çevirmen sağlanması.

Tunus’ta Anne Mak yajı sırasında ne olur?

Tunus’taki Mommy Makeover operasyonundan önce birkaç koşulu yerine getirmeniz gerekir:

  • Yaşınız 30 ila 40 arasında olmalıdır (aşağı yukarı),
  • doğum tarihinden itibaren 6 ila 12 ay geçmiş olmalıdır,
  • Emzirmeyi 6 ay boyunca bırakmış olmalısınız,

Fazla kilolu olmamalı (ya da bir zayıflama programı uygulamamalı).

Tunus’ta Anne Makyajı Öncesi

Ameliyat gününden önce ameliyat öncesi kontrol, meme ultrasonu ve mamografi çektirmeniz gerekecektir.

Ameliyat günü

Tunus’ta Anne Makyajı 2 saat boyunca genel anestezi altında gerçekleştirilir. Tüm operasyonlar tek seferde gerçekleştirilir.

Bilmeye değer:

Abdominoplasti

Abdominoplasti genç anneler için en popüler tedavidir. Bu operasyon karnı düzleştirir ve kalçaları inceltir. Bunu başarmak için cerrah yağları ortadan kaldırmak için liposuction yapar. Ve karın bölgesindeki fazla deriyi alır.

Göğüs dikleştirme

Karından sonra, hamilelik sırasında ve hatta emzirme döneminde en çok etkilenen organgöğüslerdir. Göğüsler ikiye, hatta üçe katlanır. Ancak bir kez anne sütünden boşaldıklarında yumuşak ve sarkık hale gelirler.

Bu durumda, cerrah göğüslerinizisıkılaştırmak için bir meme dikleştirme işlemi gerçekleştirir.

Meme büyütme veya küçültme

Şimdilik protezli veya protezsiz bir meme büyütme ameliyatını tercih edebilirsiniz. Ya da tam tersine, göğüslerinizin yeni hacmi morfolojinizle uyumlu değilse meme küçültmeyi tercih edebilirsiniz. Ya da sırt ağrısına neden oluyorsa.

Tunus’ta Anne Makyajı Sonrası Alınacak Önlemler

Tunus’ta Anne Makyajından uyandıktan sonra geceyi klinikte geçirecek ve ertesi gün buradan ayrılacaksınız. Tamamen dinlenmek için nekahat döneminizden yararlanmanızı tavsiye ederiz.

Tüm operasyonlar aynı gün yapılsa da iyileşme bir gecede gerçekleşmez. İyileşme, düzeltilen bölgelere göre değişiklik gösterir. Yapılan her operasyon için doktorunuzun tavsiyelerine uyun.

Ve hemen spora geri dönmeyin. Fiziksel aktivitenize yeniden başlamadan önce birkaç hafta beklemek en iyisidir. Öte yandan, TunustaAnne Makyajı sayesinde elde edilen sonuçları korumak için sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeye çalışın.

Tunus’ta Anne Makyajı’nın sonuçlarını operasyondan altı ay gibi kısa bir süre sonra fark edebileceksiniz.

Özetle, Tunus ‘ta Anne Makyajı, abdominoplasti ile karnı düzleştirmeyi, liposuction ile kalçaları inceltmeyi ve meme dikleştirme ile göğüsleri sıkılaştırmayı vb. amaçlayan bir dizi estetik ameliyatı kapsar

TunustaAnne Makyajı sayesinde:

  • Karnınızı sıkılaştırın,
  • Göğüslerinizi kaldırın,
  • Ve hamilelik sırasında alınan tüm yağları ortadan kaldırın!

Vücudunuzla barışmak ve özgüveninizi yeniden kazanmak için sabırsızlanıyor musunuz? Tunus taAnne Makyajınızı organize edelim! Tek yapmanız gereken formu doldurmak ve sizinle iletişime geçilmesini beklemek.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️