Tunus’ta meme küçültme

göğüs küçültme tunus 1
Tarafından yazılmıştır Erika

Tunus’ta meme küçültmeye odaklanın! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir göğüs küçültme için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com sizi Tunus ‘ta meme küçültme hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta meme küçültme fiyatı

Tunus’ta meme küçültmenin ortalama maliyeti 2.100 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 4 saat sürer. Kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon ve ilaçlar dahildir. Nihai sonuç 4 ay içinde görülebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Meme küçültme2400 €

Büyük göğüslerden muzdarip kadınlar için Tunus’ ta göğüs küçültme yaptırmak gerçek bir rahatlama olabilir. Tunus çok popüler bir destinasyon haline geldi ve birçok kadın her yıl bu yolculuğa çıkıyor. Bunun nedenleri mi? Çok cazip maliyet.

Meme küçültme nedir?

Meme küçültme, bazı fazla doku ve yağları ortadan kaldırarak çok ağır olan bir göğsün hafifletilmesinden oluşan bir kozmetik cerrahi operasyonudur. Amaç, vücudun geri kalanıyla uyum içinde daha rahat bir boyut ve ağırlığa kavuşmaktır.

Ayrıca bakınız: Tunus’ta meme küçültme

Tunus’ta kimler ve neden meme küçültme yaptırabilir?

Çok ağır olan göğüsler genellikle çeşitli sorunlara neden olur ve bazen estetik komplekslere ve hatta özgüven kaybına yol açabilir.

İşte en yaygın nedenler:

  • Sırt ağrısı en yaygın başvuru nedenidir. Sırt ağrısına ek olarak, hastalar genellikle kronik boyun veya omuz ağrısından da muzdariptir;
  • Zamanla göğüsler sarkar, bu da büyük komplekslere ve rahatsızlığa yol açabilir;
  • Bazı kadınlar büyük göğüslerini ve uyandırdıkları ilgiyi kabul etmezler;
  • Spor yapmak gibi belirli günlük aktiviteler sırasında rahatsızlık. Benzer şekilde, giyinmek ve uygun kıyafet veya iç çamaşırı bulmak bazen zor olabilir.

Kontrendikasyonlar

Aşırı büyük göğüslerden muzdarip tüm kadınlar Tunus’ta göğüs küçültme talebinde bulunabilir. Bununla birlikte, birkaç kontrendikasyon vardır:

En az 18 yaşında olmalısınız

Göğüsleriniz tam olarak geliştikten sonraen az 18 yaşına kadar beklemenizi öneririz.

Meme anormalliği yok

Meme kanseri veya tümör gibi herhangi bir anormallik veya kontrendikasyonu ekarte etmek için herhangi bir cerrahi işlemden önce bir mamografi yapılmalıdır.

Obezite

BMI (Vücut Kitle İndeksi) 35’in üzerinde olan bir kadın meme küçültmeden önce kilo vermelidir, çünkü obezite komplikasyon riskini büyük ölçüde artırır.

Sigara içmek

Son olarak, bir hasta çok sigara içiyorsa, komplikasyon ve yara izi sorunları açısından çok daha büyük risk altındadır. Ameliyattan birkaç hafta önce ve sonra sigarayı bırakması gerekecektir.

Tunus’ta meme küçültme ameliyatından önce

Alınması Gereken Önlemler

Meme küçültme operasyonundan önce hastadan sigarayı bırakması ve antikoagülan veya antiinflamatuar ilaçları bırakması istenir.

İlk konsültasyon

Plastik cerrah ile bir ilk konsültasyon yapılır. Cerrah hastanın beklentilerini, önerilerini, potansiyel riskleri, kontrendikasyonları ve ameliyat programını tartışacaktır.

Ameliyat sırasında

Ameliyat günü hasta kendi seçtiği Tunus tıp merkezine davet edilir ve ameliyathaneye girmeden önce hemşireler tarafından karşılanır.

Tunus’ta meme küçültme operasyonu nasıl gerçekleştirilir?

Her şeyden önce, göğüslerin büyüklüğüne bağlı olarak 3 tür operasyon vardır:

  • Küçük göğüsler için plastik cerrah areola çevresinde çok ince ve basit bir kesi yapacaktır;
  • Orta büyüklükteki memeler için iki kesi gerekli olabilir. Biri areola çevresinde ve diğeri meme başı ile memenin alt kısmı arasında;
  • Daha büyük göğüsler için, bu durumda ters T şeklinde 3 kesi yapılır, yani biri memenin altında, biri dikey ve biri de areola çevresinde.

Daha sonra memenin alt kısmından fazla doku ve yağ alınır ve plastik cerrahuyumlu, estetik bir sonuç elde etmek için yeniden şekillendirir. Gerekirse meme küçültmeye liposuction veya meme dikleştirme de eşlik edebilir.

Tüm vakalarda ameliyat genel anestezi altında, genellikle ayakta gerçekleştirilir. Ancak bazen bir gece hastanede kalmak gerekebilir. Operasyonun kendisi, memenin büyüklüğüne ve kullanılan prosedüre bağlı olarak genellikle 2 ila 5 saat arasında sürer.

Tunus’ta meme küçültmenin riskleri ve komplikasyonları

Meme küçültme ile ilişkili riskler ve komplikasyonlar nadir olsa da, bunlardan bahsetmek önemlidir. Bunlar arasında iyileşmenin gecikmesi, şişliğin eşlik ettiği bir hematomun ortaya çıkması, meme asimetrisi, bir kistin oluşması veya meme ucunun hassasiyetinin azalması sayılabilir. Hassasiyet çoğu vakada operasyondan 6 ila 18 ay sonra normale döner.

Ayrıca bakınız: Tunus’ta meme büyütme

Ameliyattan sonra

Ameliyattan sonra göğüsler destek sağlamak için bandajlarla sarılır. Yaradaki kan ve salgıların akıp gitmesi için drenaj tüpleri de takılır.

Alınması gereken önlemler

  • Hasta daha sonra bir ay boyunca her zaman destek sütyeni giymelidir;
  • Spor aktivitelerine yaklaşık 6 ay sonra yeniden başlanabilir;
  • Hasta işten en az bir hafta izin almalıdır;
  • Ani hareketlerden veya kolları kaldırmayı gerektiren hareketlerden kaçının;
  • Yara izlerine en az bir yıl boyunca güneş kremi uygulayın;
  • Karnınızın üzerine yatmayın.

Ağrı

Meme küçültme sonrası ağrı genellikle orta derecededir, ancak ameliyat sonrası dönem boyunca hastayı mümkün olduğunca rahatlatmak için analjezikler ve ağrı kesiciler sistematik olarak reçete edilir.

Sonuçlar ve görünür yara izleri

Yara izleri ameliyattan sonraki ilk birkaç ay içinde neredeyse görünmez hale gelene kadar yavaş yavaş kaybolur. Günlük olarak cilt bakım kremleri uygulayarak iyileşme sürecini hızlandırmak veya kolaylaştırmak mümkündür.

Son olarak, meme ilk başta çok yüksek ve yuvarlaktır, daha sonra yaklaşık üç ay sonra kesin şekline ulaşır.

Tunus’ta meme küçültme ne kadara mal olur?

Tunus’ta meme küçültmenin fiyatı birkaç faktöre bağlıdır:

  • Meme üzerinde gerekli olan operasyon türü;
  • Operasyondan sorumlu plastik cerrahın deneyimi ve itibarı;
  • Seçilen tıbbi kuruluş.

Sonuç olarak, Tunus ‘ta meme küçültme, göz ardı edilmemesi gereken birkaç önlem gerektirir. Tüm koşullar yerine getirildikten ve dosya onaylandıktan sonra operasyona devam edilebilir.

Tunus bugün, meme ameliyatı olmayı düşünen hastalar için en iyisini garanti etmek üzere deneyimli cerrahlara ve son teknoloji ürünü tıp merkezlerine sahiptir.


En iyi fiyata doğru kliniği seçmekte zorlanıyor musunuz? Koordinatörümüz, Tunus’taki operasyonunuzun başarılı olmasını sağlamak için size ücretsiz olarak yardımcı olacaktır. Bizden ücretsiz fiyat teklifi isteyin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️