Türkiye’de meme lipofilling

lipofilling göğüsler fiyat 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de meme lipofilling hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı meme dolgusu için tavsiyelerimiz…

EniyiKlinik.com, Türkiye’de meme lipofilling hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de meme lipofilling fiyatları

Türkiye’de meme lipofilasyonunun İstanbul’daki ortalama maliyeti 2.200 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.000 Euro ile 2.400 Euro arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Yüz lipofilling1500 €
Kalçaların yağ dolgusu2700 €
Göğüslerin dudak dolgusu2200 €

Meme dolgusu nedir?

Türkiye’de meme dol gusu, vücudun fazla olduğu bir bölgeden alınan yağı kullanır. Yağ, restorasyon veya büyütme gerektiren bir bölgeye aktarılır.

Bu operasyon, göğüslerin hacmini iyileştirmek ve boyutunu değiştirmek için tasarlanmıştır ve çoğu durumda uzun süreli sonuçlar sunar. Yağ grefti olarak da bilinen yağ transferi, plastik cerrahların meme implantlarına ihtiyaç duymadan meme büyütme için vücudunuzun bir bölgesinden yağ hücrelerini kullanmasına olanak tanır.

Türkiye’de meme yağ dolgusu, yaşlanma, kilo kaybı, hamilelik veya emzirme nedeniyle kaybedilmiş olabilecek göğüslerinizin hacmini ve şeklini geri kazandırmak için doğal bir çözümdür. Bu işlem yağ transferi meme büyütme veya lipomodelling olarak tanımlanır.

Yağ, vücudun fazla olduğu bir bölgeden alınır ve restorasyon veya büyütme ihtiyacı olan bir bölgeye aktarılır, bu da hacim ve değişen oranlarda iyileşme ve çoğu durumda uzun süreli sonuçlar sağlar.

Meme yağ dolgusu kimler içindir?

Yağ transferi ile meme büyütme herkes için uygun değildir, çünkü uygun olmak için en az 38-40 beden olmanız gerekir. (Ancak, uygun olmasanız bile alternatifler vardır. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen bizimle iletişime geçin). Ne yazık ki, vücutlarında yeterli yağ kaynağı olmayan hastaları değerlendiremiyoruz.

Eğer uygunsanız ve diğer cerrahi prosedürlerden daha ince, daha az invaziv değişiklikler arıyorsanız bu harika bir prosedürdür. Prosedür implantlara bir alternatiftir ve asimetrik göğüsleri (düzensiz göğüsler) dengelemek veya fincan boyutu hacmini geri kazanmak için kullanılabilir.

Küçük bir boyut artışına ihtiyaç duyan ve bacaklar veya mide gibi diğer bölgelerden transfer etmek için yeterli yağa sahip olan hastalar uygundur. Meme dokusuna yağ transferi, diğer bazı kozmetik cerrahi yaklaşımlara göre daha az invaziv bir prosedürden yararlanmanızı sağlar.

Ameliyat olmayı düşünüyorsanız, deneyimli plastik cerrahlarımızdan birinin gözetiminde doğal meme yağınızı desteklemek için vücudunuzun diğer bölgelerinden yağ hücreleri kullanmak, arzu ettiğiniz görünümü elde etmenize yardımcı olabilir.

Yağ transferi ağrılı mıdır?

Bazı kişiler işlemden sonra ağrı kesici alsa da çoğu hasta yağ nakli sırasında fazla ağrı hissetmez.

Uyluklardan veya karından yağ alınması veya çıkarılması genel anestezi gerektirir. Ağrı konusunda endişeleriniz varsa, ağrıyı yönetmenin ve prosedürü mümkün olduğunca konforlu hale getirmenin yollarını tartışabilecek olan cerrahınızla konuşun.

Göğüslere yağ transferi yaptırırsanız, bu, implantlar kullanılarak yapılan kozmetik göğüs büyütme ameliyatından daha basit, daha az invaziv ve genellikle daha az ağrılı bir işlemdir.

Doğal meme prosedürü

Kadınların implantlar yerine yağ enjeksiyonu olarak da bilinen yağ transferini tercih etmelerinin birçok nedeni vardır; bunlardan en önemlisi, daha dolgun göğüslere sahip olmanın yanı sıra daha konturlu bir vücuda da sahip olmanızdır.

Dahası, yağ size aittir ve içinizde yabancı bir cisim olmadığını bilmenin huzurunu yaşarsınız. Yağ transferi ile göğüs büyütme implantlara bir alternatiftir ve göğüs dolgunluğunu bir cup boyutu kadar artırmak, asimetrik göğüsleri (düzensiz göğüsler) dengelemek veya düzensizlik durumlarında konturları eski haline getirmek için kullanılabilir. Bu, meme büyütme ameliyatının daha az invaziv bir şeklidir.

Lipofilling ne kadar sürer?

Yağ grefti uygulamasından sonra vücudunuz tarafından az miktarda yağ emilebilir. Ancak genel olarak yağ grefti kalıcıdır. Sonuçlar, cerrahın tekniği ve deneyimi, yağın nereden ve nasıl alındığı ve nasıl ve tam olarak nereye enjekte edildiği gibi birçok faktöre bağlıdır.

En iyi sonuçları elde etmek için kilonuzu operasyon sırasındaki ile aynı seviyede tutmanız önemlidir. Yaşlandıkça, doğal yaşlanma sürecine bağlı olarak meme dokusu ve yağı değişebilir.

Lipofilling nasıl yapılır?

Operasyon, vücudun fazla olduğu bir bölgesinden yağın liposuction ile alınmasını ve büyütülmesi gereken başka bir bölgeye enjekte edilmesini içerir. Bu, hacmi artıracak ve oranları değiştirerek uzun süreli sonuçlar sunacaktır. Plastik cerrahlarımız göğüslerinizi ‘fazla dolduracaktır’.

Bu yüzden beklenenden biraz daha dolgun görünürlerse şaşırmayın. Bu aşırı dolgu, enjekte edilen yağın yaklaşık %40’ının vücudunuz tarafından doğal olarak geri emildiği gerçeğini telafi eder. Yağ transferi prosedürleri lokal anestezi altında gerçekleştirilebilir.

Yağ transferi için olası liposuction alanları

Cerrahınız, yağ almak istediğiniz bölgeyi belirlemek için sizinle birlikte çalışacak ve meme büyütme açısından elde edebileceğiniz sonucu tartışacaktır.

Yağ transferinden sonra iyileşme süresi nedir?

Liposuction bölgesinin etrafında bir miktar morarma yaşayacaksınız, ancak bu 7 ila 10 gün içinde kaybolacaktır. Yağ transferi meme büyütme için tam iyileşme süresi prosedürünüze bağlı olacaktır ve doğal varyasyonlar olacaktır, ancak aşağıdakileri genel bir kılavuz olarak kullanabilirsiniz.

  • Sargıların çıkarılması: 7-14 gün
  • İşe dönüş: 2-14 gün
  • Yüzme: 4-6 hafta
  • Egzersiz ve seks: 4-12 hafta
  • Tam iyileşme: 2-12 hafta

Ayrıca ameliyattan sonra bir ila iki hafta boyunca kompresyon giysisi giymeniz gerekebilir.

Vücudun diğer bölgelerinde de kullanılır mı?

Yağ büyütme, dolgu maddelerine veya yüz implantlarına alternatif olarak ve kalça bölgesine hacim kazandırmak için de kullanılabilir. Bu genellikle lipomodelling olarak bilinir. Yağ transferi, daha fazla göğüs büyütme ile doğal bir görünümü korumak için diğer prosedürlerle birlikte de kullanılabilir. Örneğin, hastalarımızdan biri aşağıdaki sonuçları elde etmek için meme implantlarını yağ transferi ile birleştirdi:

Meme lipofilling öncesi ve sonrası

Yağ transferi operasyonu ne kadar sürer?

Yağ transferi operasyonları genellikle meme implantı operasyonlarından daha uzun sürer. Genel olarak bir operasyon 3 ila 4 saat arasında sürebilir. Her hasta ve her prosedür benzersiz ve farklıdır. MyBreast estetik cerrahınız size bireysel durumunuz hakkında tavsiyelerde bulunabilecektir.

Hangisi daha iyi: yağ transferi mi yoksa meme implantları mı?

Meme implantları sonsuza kadar dayanmaz ve gelecek yıllarda çıkarılmaları veya ayarlanmaları gerekebilir. Daha doğal bir göğüs büyütme istiyorsanız ve kalçalarınızdan veya karnınızdan alınabilecek yeterli yağınız varsa yağ transferi sizin için iyi bir çözüm olabilir. Cerrahınız hangi prosedürün sizin için en iyisi olduğu konusunda size tavsiyede bulunabilir.

Yağ enjeksiyonundan sonra ne zaman sütyen takabilirim?

Türk cerrahınız, göğüslerinize en iyi şekilde bakmanız ve operasyondan sonra giymeniz gereken uygun sütyen konusunda size tavsiyede bulunacaktır. Birkaç hafta sonra kaybolması gereken bir miktar morarma ve şişlik beklemelisiniz. Bu süre zarfında, göğüslerinizi desteklemek ve vücudun doğal iyileşme sürecinin gerçekleşmesine izin vermek için normalde bir kompresyon sütyeni önerilir.

Alternatifler nelerdir?

Yağ transferi ile meme büyütme, vücut kütlesi düşük olan hastalar için uygun değildir. Doğal görünümlü bir meme büyütme için, meme implantlarının implantın üst kenarını gizlemek için kasların altına (çift düzlem) yerleştirilmesi artık daha yaygındır ve hatta ‘anatomik’ gözyaşı damlası şeklindeki implantlara yönelik artan bir eğilim vardır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️