Türkiye’de kalça lipofilling

lipofilling kalça fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de kalça dolgusu hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı burun ameliyatı için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de kalça dolgusu hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de kalça lipofilling fiyatları

Türkiye’de İstanbul’da kalça lipofilling ortalama fiyatı €2,700’dur. Minimum fiyat 2400 € ve maksimum fiyat 3000 €’dur.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Yüz lipofilling1500 €
Kalçaların yağ dolgusu2700 €
Göğüslerin dudak dolgusu2200 €

Kalça dolgusu nedir?

Son yıllarda Avrupa ve Amerika’da inanılmaz derecede popüler hale gelen kalça dolgusu, Türkiye ‘de İstanbul’da yapılan en popüler tedavilerden biridir. Prosedür birçok genç insanın ilgisini çekmektedir.

Türkiye’de kalça lipofilasyonu, liposuction ile alınan yağın kalça bölgesine enjekte edilmesini içerir. Bu şekilde karın, bel ve sırt gibi vücudun farklı bölgelerinden alınan yağlar kalçalara veya basenlere transfer edilerek hacimli bir etki elde ediliyor.

Yüksek standartları, yenilikçi teknolojileri ve deneyimli doktorları ile Türkiye, kozmetik cerrahi sektöründe çok önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle Türkiye, Brezilya tipi popo kaldırma operasyonları için popüler bir destinasyon haline gelmiştir.

Her gün onlarca kişi İstanbul’da Brezilya tipi popo kaldırma yaptırmak için ülkemize geliyor. Deneyimli doktorlar sayesinde uluslararası hastalar harika sonuçlar elde ediyor ve evlerine %100 memnun dönüyorlar.

Neden Türkiye’de popo dolgusu yaptırmalısınız?

Türkiye, Brezilya tipi popo kaldırma operasyonları için en güvenli ve en güvenilir destinasyonlardan biridir, çünkü bu prosedürü yurtdışında geçirmek isteyen yabancı ülkelerden insanlara yüksek kaliteli hizmetler ve uygun fiyatların kazanan bir kombinasyonunu sunmaktadır. Kendi ülkelerinde aynı operasyon için beş kata kadar daha fazla ödeme yapmak zorunda kalan uluslararası hastalar, İstanbul’daki düşük Brezilya poposu kaldırma fiyatlarından yararlanmaktan mutluluk duyuyorlar.

Türkiye‘de Brezilya tipi popo kaldırma yaptırmaya karar veren yabancı hastalara özel hizmet paketleri sunuyoruz. Bu paketlere uçak bileti, dört veya beş yıldızlı bir otelde konaklama, VIP araçlarla havaalanı ve çevresinden transferler, İngilizce konuşan bir host vb. dahildir. Brezilya tipi popo kaldırma paketleri, uluslararası hastaları memnun eden kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler içerir. Uygun fiyatlarla yüksek nitelikli doktorlar.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de popo büyütme

İstanbul’dan sonra Türkiye’de ucuz Brezilya poposu estetiği için en popüler ikinci destinasyon İzmir’dir. Sadece kozmetik cerrahi alanında uzman doktorlar değil, aynı zamanda uluslararası hastalar için konforlu konaklama imkanı da sunmaktadır.

Türkiye’de Kalça Dolgusu

Kalça kaldırma, kalçanın boyutunu ve şeklini artıran özel bir prosedürdür. Yağ transferi birçok ülkede en popüler operasyonlar arasında yer almaktadır.

Bu yüzden Brazilian Butt Lift Türkiye de estetik ameliyatlar arasında lider bir marka olarak adlandırılıyor. Ve Türkler için çok yaygın bir prosedür haline geldi. Doktorların çok iş yaparak tecrübe kazanması ve BBL ameliyatının ucuz fiyatları Türkiye’yi rekabette ön plana çıkarıyor.

BBL Türkiye’nin maliyeti diğer ülkelere kıyasla çok uygun, bu da insanları kesinlikle Bum Lift Türkiye yolculuğuna katılmaya çekiyor. Dahası, yabancı hastaların %99’u tatmin edici sonuçlarla evlerine dönüyor. Bu da Türkiye’ye gelen hasta sayısını her geçen gün arttırmaktadır.

BBL sonrası ne kadar süre oturabilirim?

BBL ameliyatından bir ay sonra BBL yastığı kullanmalısınız. Herhangi bir baskıyı ortadan kaldırmak için kalçalarınız birbirinden ayrılmalıdır.

BBL’den sonra ne zaman kot pantolon giyebilirim?

Bir ay sonra kot pantolon giyilebilir. BBL ameliyatından sonra Türk doktorlar iki ay boyunca ekstra ince kot pantolon giyilmemesini önermektedir.

Brezilya tipi kalça kaldırma nasıl yapılır?

Kalça lipofilasyonunu gerçekleştirmenin iki yolu vardır. Birincisi, yağ enjeksiyonu bu tedavi için en popüler yöntemdir. İkinci yöntem ise kalça implantasyonudur. Bu iki tedavi ile Türkiye’de daha büyük kalçalara sahip olacaksınız.

BBL yastığını kullanmayı ne zaman bırakabilirim?

Brezilya Tipi Popo Kaldırma işleminden bir ay sonra BBL yastığı kullanmayı bırakabilirsiniz.

İnsanlar Brezilya tipi popo kaldırma için neden Türkiye’yi seçiyor?

Türkiye’deki doktorlar ve hastane personeli son derece kalifiye. Farklı ülkelerden birçok hasta ile çalışmaktadırlar. Bu nedenle birçok hasta popo kaldırma operasyonu için Türkiye’yi tercih ediyor. Personelin deneyimine ek olarak, klinikler uluslararası hastalar için çok uygun fiyatlar sunmaktadır.

Yağ transferinin yan etkileri nelerdir?

Yağ transferi ameliyatından sonra herhangi bir yan etki görülmez. Komplikasyon olarak bir enfeksiyon meydana gelirse, doktorlar gerekli antibiyotikleri önerecektir.

Yağ transferi için ne kadar vücut yağına ihtiyacınız var?

Bu, ne kadar yağa ihtiyacımız olduğuna ve ayrıca yağ transferinin yapıldığı bölgeye ve o bölgenin ne kadar yağa ihtiyacı olduğuna bağlıdır.

Yağ transferi ne kadar sürer?

Transfer edilen yağın %50’ye kadarı sonunda vücut tarafından emilebilir. Geri kalanı kalıcı olacaktır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️