Türkiye’de Kalça Büyütme

Kalça Büyütme Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Émilie

Türkiye’de kalça büyütme hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Başarılı bir kalça büyütme operasyonu için ipuçlarımız.

EniyiKlinik.com,Türkiye’de Kalça büyütme operasyonu hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de Popo Büyütme Fiyatları

Türkiye’deimplantlarla popo büyütmenin maliyeti 3.600 €‘dur.Lipofilling kullanılarak implantsız popo büyütme işleminin fiyatı ise3.400 €‘dur. Prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve 3 saat sürer. İstanbul’da kalış süresi 7 gündür ve hastanede kalış süresi 1 gecedir. Fiyata anestezi, operasyon, ilaçlar ve lipo-pantez dahildir. Nihai sonuç 4 ay içinde görülebilir.

İmplant ile popo büyütme3600 €
Lipofilling ile popo büyütme3400 €
popo kaldırma3700 €
Brezilya tipi popo kaldırma (BBL)2900 €

Popo büyütme nedir?

Popo implantları,popo büyütmenin özel bir şeklidir. Operasyon sırasında, Türkiye’de İstanbul’da kalçaların görünümünü ve şeklini iyileştirmek için yapay protezler yerleştirilir.

Popo implantları veya popo protezleri, daha dolgun, daha güzel bir popo isteyen kadınlar ve erkekler arasında popülerdir.

Amélioration du galbe des fesses
Popo şeklinin iyileştirilmesi

Kilo veren birçok hasta kalçalarına hacim kazandırmak için popo implantlarını tercih eder, ancak kilo kaybına bağlı fazla derinin de alınması gerekebilir. Popo implantları özgüveni artırabilir ve daha iyi bir görünüm kazandırabilir.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

Farklı popo büyütme yöntemleri

İşte en yaygın popo büyütme yöntemleri:

  • Silikon implantlar: Estetik cerrah, kalçanın yanağının uylukla birleştiği yerde veya kalçanın kıvrımının içinde, yara izlerinin görünmeyeceği bir kesi yapar. Cerrah bir cep oluşturur ve silikon implantları popo kaslarının altına veya üzerine yerleştirir. İmplantların nereye yerleştirileceği hastanın istediği sonuca bağlıdır.
  • Yağ grefti: Bu prosedürde, vücudun uyluk, mide ve popo gibi bölgelerinden liposuction ile fazla yağ alınır ve daha sonra kalçaya enjekte edilir.
  • Doku flebi: Cerrah ayrıca popo derisinden bir doku flebi yaparak ve bunu bir implant gibi yerleştirerek Türkiye’de kalçanın hacmini artırabilir.

Cerrah ile görüşülmesi gereken konular

İstediğiniz sonuca bağlı olarak size sunulan farklı seçenekleri inceleyin. Tercih ettiğiniz popo şeklini ve boyutunu ve görünümünüzün nasıl değişeceğini danışmanınızla görüşün.

Photo de fesses avec un galbe parfait
Mükemmel şekle sahip popo fotoğrafı

Operasyon/cerrahi süresi: Popo implantı operasyonunun iki ila üç saat arasında sürmesi muhtemeldir. Ameliyatın uzunluğu protezlerin yerleştirildiği yere, hastanın vücuduna ve cerrahi tekniğe bağlıdır.

İzin verilen günler: Yok. Türkiye’depopo implantı ameliyatından sonra muhtemelen bir gece kalmanız gerekmeyecektir.

Anestezi: popo implantları genellikle genelanestezi altında yapılır. Bazı popo implantı ameliyatları sakinleştirici ile lokal anestezi altında gerçekleştirilir.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Brezilya Tipi Popo Kaldırma

HIV virüsü taşıyor musunuz? Siz ve personel için tam bir güvenlik içinde popo büyütme işlemi için size özel bir klinik ayrılmıştır.

İyileşme:

  • Kalçanın şişmesi ve genel rahatsızlık iki gün içinde kaybolmalıdır.
  • popo implantlarından bir hafta sonra normal şekilde yürüyebilecek ve oturabileceksiniz.
  • Şişlik 1 ila 2 hafta boyunca azalmaya devam edecektir.
  • Doktorlar iyileşmek için işten iki hafta izin almanızı önermektedir, ancak popo implantı operasyonundan birkaç gün sonra sedasyon altında faaliyetlerinize devam edebileceksiniz.
  • Bir ay ila altı hafta sonra aktivitelerinize ve egzersize devam edebileceksiniz.

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler: Türkiye’de estetik ameliyat sonrası ciddi komplikasyonların yaşanması nadirdir, ancak bazı riskler mevcuttur:

  • Popo implantları ameliyattan sonra pozisyon değiştirebilir ve asimetrik bir şekil alabilir;
  • Popo implantları nadir durumlarda yırtılabilir veya kırılabilir;
  • Popo kıvrımında bir kesi yapılması yüksek enfeksiyon riski taşır;
  • Aşırı kanama;
  • Anesteziye karşı olumsuz reaksiyon.

Bu nedenle, İstanbul’da doğru cerrahı seçmenize yardımcı olmamız için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

Dahası, popo büyütme İslam’da caizdir. Tıbbi bir fayda sağladığı ve kişinin yaşam kalitesini artırdığı için haram değil helal bir ameliyattır.

Augmentation des fesses pour un galbe parfait
Brezilya tipi Popo kaldırma

Hareket kabiliyeti kısıtlı (PRM) bir kişi misiniz? Havaalanına varışınızdan otelinize kadar ve klinikte özel yardımdan yararlanabilirsiniz.

Ameliyat sonrası bakım:

  • Ameliyattan sonra reçete edilen antibiyotik ve anti-enflamatuarları alın.
  • Popo implantasyonundan sonraki 48 saat boyunca ağrı beklenmelidir. Rahatsızlığı azaltmak için ağrı kesici alın.
  • Popo implantlarının düzgün bir şekilde iyileşmesini sağlamak için birkaç gün boyunca destekleyici bir kompresyon bandajı takın.
  • Popo implantı operasyonundan sonra bol bol dinlenin ve bol su için. İyileşme sürecini hızlandırmak için sağlıklı beslendiğinizden emin olun.

Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, ameliyatınızın başarılı geçmesi için size yardımcı olabiliriz, hem de daha düşük bir ücretle. Türkiye’de bir medikal turizm uzmanı seçin.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


SSS – Sıkça sorulan sorular

Türkiye’de kalça lipofilling nasıl yapılır?

Ortalama olarak, implante edilen yağın %30 ila 50’si ameliyattan sonraki ilk üç ay içinde emilir. Öte yandan, hayatta kalan yağ ömür boyu yerinde kalır, ancak yine de özellikle kilo kaybı veya alımı durumunda değişikliklere maruz kalabilir.

Popo implantları veya yağ transferi ile ilk sonuçlar şişlik azaldıktan yaklaşık 3 ay sonra ortaya çıkmaya başlar. Kalçalar daha sıkı ve yuvarlaktır. Yara izi, operasyondan 1 yıl sonra nihai görünümüne ulaşır.

Genel olarak konuşursak, lipofilling biraz ağrılıdır, ancak operasyondan sonraki ağrı genellikle orta derecededir. Hastanede yatış sırasında hastalara sistematik olarak ağrı kesiciler reçete edilir ve gerekirse evde de reçete edilebilir.

İstanbul’da bir gluteoplasti genellikle en az bir hafta kalmayı gerektirir. Ameliyattan sonra hasta gözlem için bir gece hastanede ve ardından 6 gece otelde kalır. Ameliyatı izlemek ve yara izinin nasıl ilerlediğini kontrol etmek için bir hafta gereklidir.

Yazar hakkında

Émilie

Adım Emilie Gervais ve İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Kanser araştırmaları ve moleküler biyoloji alanında 15 yılı aşkın deneyime ve kapsamlı bilimsel bilgiye sahip bir tıp yazarıyım. Kongre organizasyonu ve proje yönetimi konusunda deneyim sahibiyim. Karmaşık tıbbi ve bilimsel kavramları, yazılarım için bir pano olarak eniyiklinik.com blogu da dahil olmak üzere çeşitli medya aracılığıyla farklı kitlelere aktarma yeteneğine sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️