Türkiye’de liposuction ile birlikte veya liposuction olmadan abdominoplasti

liposuction ile veya liposuction olmadan abdominoplasti fiyatı Türkiye ucuz 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Türkiye’de abdominoplasti, karın duvarının çirkin görünümünü düzeltmeyi ve karnı yeniden sıkı ve düz hale getirmeyi amaçlamaktadır. Liposuction ile mi yoksa liposuction olmadan mı daha iyi?

EniyiKlinik.com, Türkiye’de liposuction ile birlikte veya liposuction olmadan karın germe ameliyatı hakkında sizi bilgilendirir ve nitelikli Türk cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de liposuctionlı ve liposuctionsız abdominoplasti fiyatları nedir?

Türkiye’de liposuction ile abdominoplasti 2.500 Euro’dur. Liposuction olmadan karın germe ameliyatı 1800 avrodur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1800 € ile 2500 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Liposuction ile abdominoplasti2200 €
Liposuction olmadan abdominoplasti1800 €

Liposuction ile veya liposuction olmadan karın germe ameliyatı nedir?

Abdominoplasti, Türkiye’de yapılabilecek en karmaşık plastik cerrahi prosedürlerinden biridir. Karın duvarının çirkin görünümünü düzeltmeyi ve karnı yeniden sıkı ve düz hale getirmeyi amaçlar.

Prosedür, liposuction gibi diğer plastik cerrahi prosedürlerle birlikte uygulandığında hastanın vücudunun genel görünümünü önemli ölçüde değiştirebilir.

İstanbul’daki geleneksel karın germe tekniği, gevşek karın kaslarını güçlendirerek ve alt karın bölgesinden fazla deriyi çıkararak karın görünümünü iyileştirmeyi amaçlar. Ancak hastanın karın ve yan bölgelerinde de fazla yağ dokusu varsa, geleneksel karın germe ameliyatının sonuçları beklendiği kadar iyi olmayabilir.

Bu nedenle, özel durumunuza en uygun prosedürü veya prosedür kombinasyonunu seçme sürecinde size rehberlik edebilecek kurul sertifikalı bir plastik cerrah seçmek önemlidir.

Bu makalede, abdominoplastinin ayrıntılarını ve liposuction ile birlikte veya liposuction olmadan yapıldığında elde edilen sonuçları tartışacağız.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

Abdominoplasti için en iyi adaylar kimlerdir?

Farklı hasta kategorileri prosedür için iyi adaylar olabilir. Vakaların büyük çoğunluğunda, bunlar bir veya daha fazla hamilelik geçirmiş ve normal kiloya dönmelerine rağmen doğumdan sonra karın duvarının sıkı ve güzel görünümünü geri kazanamamış kadınlardır.

Karınlarında, özellikle alt kısımda çatlaklar olabilir, karın duvarı kasları gevşek ve şişkin olabilir ve ayrıca karın derisinde sarkma olabilir.

Karın kaslarını etkileyen ve vakum oluşturan duruma diastazis rekti denir ve hamilelik sırasında artan rahim boyutuna bağlı olarak ortaya çıkar. Diastazis rekti egzersiz veya diyetle çözülemez ve plastik cerrahi karnın güzel görünümünü geri kazandırmak için tek etkili çözümdür.

Aksi takdirde, gevşek mide kasları düz ve sıkı görünmesini engelleyen çıkıntılı bir göbek oluşturabilir. Fiziksel egzersiz bu durumu düzeltemediği gibi, daha da belirginleştirebilir ve daha görünür hale getirebilir.

Abdominoplasti için iyi aday olan bir diğer önemli hasta kategorisi, genellikle bariatrik cerrahi sonrası büyük kilo kaybı geçirenlerdir. Bu hastalarda deri fazlalığı oldukça önemli olabilir ve deri kıvrımları kasık üstü bölgeyi kısmen veya tamamen kaplayabilir.

Bu hastalar, karın görünümünü iyileştirmek ve kilo verdikten sonra genel görünümlerini yeniden tanımlamak isteyen hem erkekler hem de kadınlar olabilir.

Karın bölgesinde aşırı yağ dokusu ile karşı karşıya kalan ve yaşlanma nedeniyle cildinin elastikiyetini kaybeden hastalar da karın germe için iyi adaylardır.

Liposuction olmadan karın germe

Peki liposuction olmadan karın germe nasıl yapılır? Plastik cerrah suprapubik bölgede bir kesi yapar. İnsizyonun uzunluğu doğrudan çıkarılacak fazla deri dokusunun miktarına bağlıdır. Deri ve deri altı doku kaslardan ayrılır ve fazla deri cerrahi olarak çıkarılır.

Gerekirse, diastasis recti’yi düzeltmek için gevşemiş karın kasları birbirine dikilir. Göbek fıtığı mevcutsa, bu da düzeltilecektir. Ameliyat, her vakanın karmaşıklığına bağlı olarak iki saat kadar sürebilir.

Bu tip abdominoplasti, normal kiloda olan ve mide veya yanlarda aşırı yağ dokusu olmayan hastalar için önerilir.

Geleneksel bir karın germe işleminden sonra estetik etkiler sadece vücudun ön kısmını etkileyecek ve hasta düz, sıkı bir karına sahip olacaktır. Bununla birlikte, orta hatta yağ birikimi olan hastalarda uygulandığında geleneksel abdominoplastinin sonuçları daha az etkileyici olabilir.

Liposuction ile karın germe

Türkiye’de karın germe liposuction günümüzde en sık uygulanan plastik cerrahi prosedürlerinden biridir. İnatçı ve egzersiz ve diyetle çıkarılması zor olan lokalize yağ ceplerini çıkararak vücudu güvenli ve önemli ölçüde yeniden şekillendirir.

Liposuction genellikle büyük kilo kaybı veya bariatrik cerrahi sonrası karın germe ameliyatı geçiren hastalar için önerilir, çünkü çoğu durumda karnın görünümünü iyileştirmek için azaltılması gereken bir yağ tabakası olacaktır.

Liposuction, yanlarında yağ birikintileri olan hastalar için de önerilir. Yanlarda liposuction yapılmazsa, operasyondan sonra vücut kare bir şekle sahip olacaktır. Karın düz ve sıkı olacaktır, ancak yanlardaki yağ birikintileri nedeniyle hasta güzel kıvrımlara ve iyi bir şekle sahip olmayacaktır.

Liposuction kullanılarak abdominoplasti yapıldığında, plastik cerrah önce fazla yağ dokusu olan bölgelerle ilgilenir ve ancak daha sonra karnın alt kısmındaki fazla deriyi çıkarır.

Karın ve yanlarda 3 ila 4 mm’den fazla olmayan küçük kesiler yapılır. Liposuction kanülü kesilerden sokulur ve plastik cerrah yağı yerinden çıkarmak için kanülü ileri geri hareket ettirmeye başlar. Yerinden çıkarıldıktan ve sıvılaştırıldıktan sonra, yağ tıbbi bir vakum cihazı kullanılarak emilir.

Liposuction, simetrik ve estetik bir sonuç elde edilene ve yağ tabakası önemli ölçüde azalana ve yanaklar yeniden şekillendirilene kadar gerçekleştirilir. Bu ilk aşama tamamlandıktan sonra, plastik cerrah fazla deri dokusunu çıkarmak için klasik karın germe tekniğine geçebilir.

Karın germe: Liposuction ile mi yoksa liposuction olmadan mı?

Bu, birçok hastadan aldığım ve hasta ameliyat öncesi konsültasyona katıldıktan ve fiziksel muayeneden geçtikten sonra cevaplaması kolay olan bir sorudur. Aynı zamanda, eğer hastayı görmüyorsanız cevaplaması zor bir soru. Başka bir deyişle, hangi prosedürün sizin için en iyisi olacağını anlamak için plastik cerrahı konsültasyon için görmeniz gerekir. Her hastanın farklı olduğunu, her vücut şeklinin kendine has özellikleri olduğunu ve morfolojimize göre yağ biriktirme eğiliminde olduğumuzu unutmayın.

Karın germe durumunda, liposuction genellikle karın duvarı ve yanlarda yapılır, ancak hastaların uyluklarda da liposuction talep etmeleri nadir değildir.

Estetik kaygılarınızı konsültasyonunuz sırasında plastik cerrahınızla görüşün ve ameliyatınızı planlamadan önce onun önerilerini dikkate alın.

Sonuç

İstanbul’da karın germe ameliyatı, doğru tıbbi endikasyona sahip olmanız koşuluyla muhteşem sonuçlar üretebilen karmaşık bir prosedürdür. Deneyimli, kurul sertifikalı bir plastik cerrah, hangi prosedürün hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacağını bilecektir.

Karın germe isteyen veya ihtiyacı olan farklı hasta kategorileri vardır. Tek başına yapılan geleneksel karın germe, karın kasları ve alt karın bölgesinde gevşek cildi olan ancak karın veya yan bölgelerinde çok fazla yağ dokusu bulunmayan hastalar için iyi bir seçenektir.

Hastanın gevşek cildi, zayıf kasları ve ayrıca karın duvarında ve vücudun yanlarında fazla yağ varsa, plastik cerrah üstün sonuçlar elde etmek için liposuction ile birlikte karın germe önerebilir. Liposuction yağ tabakasının kalınlığını azaltarak karnı düz ve sıkı, beli ise daha küçük hale getirecektir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️