Tunus’ta karın germe fiyatı

karın germe tunus 1 ödül
Tarafından yazılmıştır Erika

Tunus’ta karın germe hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir karın germe için ipuçlarımız.

EniyiKlinik.com sizi Tunus’ta Karın Germe hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta Karın Germe Fiyatları

Tunus’ta Tunus’ta Karın Germe işleminin ortalama maliyeti 1700 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1.500 € ile 1.900 € arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
Karın germe1700 €

Karın germe nedir?

Kilo kaybı, hamilelik ve yaşlanma, cildin elastikiyetini kaybetmesinin ve karın derisinde sarkmaya yol açmasının nedenlerinden sadece birkaçıdır. Abdominoplasti olarak da bilinen Tunus‘ta karın germe, daha sıkı ve düz bir karın elde etmek için fazla deriyi ve yağı alan etkili bir kozmetik cerrahi prosedürüdür.

Tunus’ta karın germe, hedef kilolarına ulaşmış kişiler için en uygun yöntemdir ve etkili bir kilo verme stratejisi değildir. Karın germe ameliyatının sizin için doğru seçim olabileceğini düşünüyorsanız, bireysel ihtiyaçlarınızı görüşmek ve uzman tavsiyesi almak için deneyimli tıbbi ekibimizden bir randevu alın.

Karın germe ameliyatı sırasında ne olur?

Cerrahınız karnınızın alt kısmında, genellikle bikini çizgisinin altında bir kesi yapacaktır. Bu, fazla deri veya yağı almasına ve daha sıkı, daha düz bir görünüm vermek için kasları sıkılaştırmasına izin verecektir. Tunus’ta tam bir karın germe işlemi, göbeğin yeniden konumlandırılması için göbek çevresinde bir kesi yapılmasını da gerektirir.

Bu prosedür genel anestezi altında gerçekleştirilir ve sonrasında hastanede bir veya iki gece geçirmeyi bekleyebilirsiniz.

İyileşme sürecinden ne bekleyebilirim?

Karın germe işleminizden hemen sonra biraz ağrı ve şişlik bekleyin. Dinlenmek, iyileşmek ve dikişlerinize veya yeni karnınıza zarar verebilecek herhangi bir fiziksel efor sarf etmediğinizden emin olmak için kendinize birkaç hafta vermeniz önemlidir.

Tıbbi personelimiz sizi önünüzdeki sürece hazırlayacak ve herhangi bir rahatsızlığı yönetmek için size ilaç sağlayacaktır. Vücudunuzun iyileşmesi ve karın germe ameliyatınızın sonuçlarının tamamen görünür hale gelmesi birkaç hafta alacaktır.

Hastane ayrıca belirli bir süre boyunca giymeniz için size özel bir kompresyon giysisi sağlayacaktır.

Yara izi ne kadar büyük olacak?

Kesi yerinde bir yara izi olacaktır, ancak cerrah bikini çizgisinin altında kalmasını ve bu nedenle iç çamaşırı veya yüzme kostümü giydiğinizde hemen görünmemesini sağlamak için mümkün olan her şeyi yapacaktır.

Zamanla ve uygun takip ile bu yara izi solacak ve normal cilt tonunuza döneceksiniz.

Mini karın germe nedir?

Mini karın germe, sezaryen için yapacağınıza benzer bir pozisyonda, sadece alt karın bölgesinde bir kesi içerir. Göbek çevresinde kesi yapılmaz çünkü göbeğin hareket ettirilmesine gerek yoktur. Bu, cerrahınızın karın kaslarını sıkılaştırmasına ve sadece karnınızın alt kısmındaki deriyi çıkarmasına olanak tanır.

Mini Karın Germe ameliyatını tercih etmeli miyim?

İstenmeyen fazla deriniz karnınızın sadece alt yarısında, yani göbek deliğinin altında bulunuyorsa, tam karın germe yerine mini Karın Germe için uygun bir aday olabilirsiniz.

Hem mini hem de tam karın germe için iyi adaylar mevcut kilolarından memnun ve fiziksel sağlıkları iyi olmalıdır.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️