Türkiye’de DHI Saç Ekimi

fiyat saç ekimi DHI Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Melissa

Türkiye’de DHI saç ekimine odaklanın! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı bir HID saç ekimi için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de HID saç ekimi hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de DHI saç ekimi fiyatları

Türkiye’de 3.000 greftlik bir HID saç ekiminin maliyeti 1.800 ila 2.100 € arasındadır. Türkiye’de DHI saç ekiminin maliyeti DHI kaleminin (Choi Pen) kullanımına göre belirlenir. Öte yandan, 5.000 greftlik bir saç ekiminin maliyeti 2.100 ila 2.500 avro arasında olabilir. İstanbul’da minimum kalış süresi 7 gündür ve tedavi 8 saat sürer.

Afro saç ekimi1700 €
Kadın saç ekimi2200 €
DHI saç ekimi1900 €
FUE saç ekimi1800 €

DHI saç ekimleri, ister saç ister sakal için olsun, hızlı iyileşme ile olağanüstü sonuçlar sunarak bu alanda gerçek bir devrim olarak kabul edilir.

Photo avant et après une greffe DHI
DHI ekimi öncesi ve sonrası fotoğraf

Bu makalede, Türkiye’de DHI saç ekimi hakkında ayrıntılı olarak konuşuyoruz. Bilmeniz gereken her şeyi öğrenin.

Türkiye’de HID saç ekimi nedir?

HID saç ekimleri, Choi Pen olarak da bilinen Direct Hair Implant (DHI) stile kullanılarak gerçekleştirilir.

Prensibi anlamak çok basittir:greftler bir donör bölgedençıkarılır, daha sonra foliküller kesi kanalları açmak zorunda kalmadan alıcı bölgeye implante edilir.

Photo avant et après une greffe DHI
DHI grefti öncesi ve sonrası fotoğraf

Operasyon, enjeksiyon iğnesi kullanılmadan lokal anestezi altında gerçekleştirildiği için hasta için çok rahattır, bu nedenle ağrı yaşanmaz. Ayrıca, kesi süresini azaltmak için greft vücut dışında fazla zaman geçirmez. Bu da güvenli bir implantasyon sağlar.

Ayrıca, operasyonu gerçekleştiren deneyimli cerrah,daha iyi sonuçlar elde etmek için her folikülü belirli bir açı, derinlik ve yöne yerleştirdiğinden emin olur.

Öncesi ve sonrası fotoğraflar

İHD için Choi Kalemi nedir?

Choi Pen fikri doğrudan Profesör Chio tarafından icat edildiği Güney Kore’den gelmektedir. Fikir, greftin tek bir operasyonda kesilmesini ve implante edilmesini sağlayacak bir alet yaratmaktı.

Kaleme benzeyen, tüpe ve pompaya bağlanan içi boş bir iğnesi olan küçük bir alettir. Folikül donör bölgeden aspire edilir ve ardından alıcı bölgeye nazikçe implante edilir.

Folikülün yapısına ve istenen saç greftinin yoğunluğuna bağlı olarak, çeşitli boyutlarda iğne vardır. Cerrah ayrıca Choi DHI kalemini kullanarak implantasyon açısını ve derinliğini kolayca kontrol edebilir.

Stylo Choi pour une greffe DHI
DHI grefti için Choi kalemi

Bu operasyon kimlere yapılmalıdır?

Saç dökülmesinden muzdaripseniz, ister alopesi ister ileri kellik olsun, Türkiye’de DHI saç ekimi önerilir. HIV taşıyan kişiler bu ameliyat için uygundur.

DHI naklinin avantajı, saç veya sakal olsun, foliküllerin doğal implantasyonunu yeniden üreterek oldukça etkili ve çok iyi sonuçlara sahip olmasıdır. Sonuç hiçbir iz veya yara izi bırakmaz ve saçlar mükemmel bir şekilde onarılır.

Photo avant et après une greffe DHI en Turquie
Türkiye’deDHI nakli öncesi ve sonrası

Başlangıçta, DHI ekimleri, iğnelerin sınırlı kalınlığı nedeniyle ince, düz saçlar için çok daha uygundu. Ancak günümüzde Choi stili tüm saç tiplerine uyarlanabilmekte ve hem erkeklerde hem de kadınlarda ekim yapılmasına olanak sağlamaktadır.

Diğer saç ekimi yöntemlerini denediyseniz ve memnun kalmadıysanız, İstanbul’da DHI saç implantları da yaptırabilirsiniz. Düzeltme nakilleri de kapsanmaktadır.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de HIV saç ekimi

Tüm operasyon

Her şeyden önce, Türkiye’de HID saç ekiminin steril bir ameliyathanede bir doktor tarafından gerçekleştirildiğini bilmek önemlidir. Eğer HID ekimi yaptıracaksanız, öncelikle bir form doldurmanız gerekecektir; bu formun amacı herhangi bir hastalığınız olup olmadığını ve herhangi bir ilaç kullanıp kullanmadığınızı öğrenmektir.

Saç kliniğindeki doktorunuz ayrıca operasyondan önceki hafta aspirin ve vitamin almaktan kaçınmanızı ve işlemden önceki 48 saat boyunca kahve, tütün ve alkol tüketiminizi sınırlamanızı tavsiye edecektir.

Schéma simulation vant et après une greffe DHI
DHI nakli öncesi ve sonrası simülasyon diyagramı

Başlangıçta siz ve cerrah donör ve alıcı bölgeleri belirleyeceksiniz. Ayrıca saçın yapısı ve yoğunluğu hakkında tam bir teşhis gerçekleştirecektir.

Tedavi edilecek alan belirlendikten ve tam bir teşhis konulduktan sonra prosedür aşağıdaki gibidir:

  • Greftler donör bölgeden çıkarılır ve saklanır;
  • DHI implantasyonu daha sonra saç folikülü köklerine zarar vermemek için hassas bir açıyla gerçekleştirilir;
  • İmplantlar, mükemmel bir sonuç sağlamak için kesin bir yönde yerleştirilir.

Prosedürün uzunluğu, tedavi edilecek alanın büyüklüğü ve saç tipi de dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlıdır. Genel olarak, prosedür 2 ila 8 saat arasında sürer.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de kadınlar için saç ekimi

Riskler, komplikasyonlar ve yan etkiler

DHI saç ekimi sırasında bazı nadir riskler olabilir:

  • Kanama ;
  • Baş dönmesi
  • Kraniyal ağrı;
  • Artmış kalp hızı;
  • Saç foliküllerinde iltihaplanma;
  • Seyrek donör alan.

Bu nedenle, İstanbul’da doğru cerrahı seçmenize yardımcı olmamız için bize güvenmeli ve saygın ve deneyimli bir uygulayıcıyı tercih etmelisiniz.

İslam inancında HID saç ekiminin haram olarak kabul edilmediği unutulmamalıdır. Bir kusuru gidermek için kullanıldığında helal ve kabul edilebilirdir.

Rahatınız bizim önceliğimizdir, bu nedenle PRM’ler için uyarlanmış hizmetler oluşturduk.

Ayrıca okuyun: İstanbul’da cephe hattının düşürülmesi

Saç ekiminden sonra ne gibi önlemler almalıyım?

Türkiye’de DHI saç ekiminin sonuçları görünür ve uzun ömürlüdür. Ancak ekimin başarısı, operasyondan sonra saça ne kadar iyi bakıldığına da bağlıdır.

İyileşme hızlı olsa bile, operasyondan sorumlu cerrah süreci hızlandırmak için kremler reçete edecektir. Saç derisini beslemek için susam, argan veya hindistan cevizi yağı gibi bazı yağları da kullanabilirsiniz.

DHI nakilleri hakkında video

Ayrıca hafif şampuanlar kullanılması ve ekimden sonraki ilk birkaç hafta boyunca alkol ve sigaradan kaçınılması tavsiye edilir.Ekilen saça ihtiyacı olan tüm besinleri sağlamak için sağlıklı beslenmeniz de tavsiye edilir.

Ayrıca bakınız: Türkiye’de Afro saç ekimi

Türkiye’de DHI saç ekimi ne kadara mal oluyor?

Türkiye’de DHI saç ekimi operasyonunun fiyatı 2.200 €‘dur. Saçın türüne, kelliğin aşamasına ve alanı doldurmak için gereken greft sayısına bağlıdır. Fiyat, gerekli tedavinin uzunluğuna göre değişir.

İstanbul’daki DHI nakilleri, bu alanda geniş deneyime sahip en iyi cerrahlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Aslında, DHI implantları söz konusu olduğunda Türkiye gerçek bir mükemmellik ölçütüdür ve özellikle iyi bir bakımdan sonra sonuçlar garanti edilir.

Ayrıca bakınız: Yıldızlar için saç ekimi


Seçim yapmakta zorlanıyorsanız, operasyonunuzun başarılı olması için size yardımcı olabiliriz, hem de düşük bir ücretle.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.


SSS – Sıkça sorulan sorular

Türkiye’de DHI saç ekimi ne kadar sürer?

Türkiye’de DHI saç ekiminin sonuçları kesindir, ancak kellik tedavi edilen alanların dışında ilerlemeye devam edebilir. Bu durumda, kafa derisini yenileyerek saç dökülmesini durdurmak için hastaya tamamlayıcı bir tedavi reçete edilebilir.

Bunlar çok sofistike iki tekniktir, ancak fark saç implantasyonu yönteminde yatmaktadır. DHI daha hassas ve daha pahalı bir tekniktir, çünkü saç ekimi greftlerin mükemmel bir kontrolle implante edilmesini sağlamak için tamamen elle gerçekleştirilir.

FUE ve DHI, operasyondan sonra görünür bir iz bırakmadıkları için en iyi iki saç ekimi tekniğidir. Dahası, sonuç kalıcı ve çok daha doğaldır. Daha kısıtlayıcı olan tek şeritli ameliyatın aksine.

DHI saç implantı prosedürü lokal anestezi altında gerçekleştirilir, bu nedenle tamamen ağrısızdır. Bununla birlikte, işlemden sonra hastalar biraz ağrı hissedebilir, ancak bu genellikle çok orta düzeydedir.

Fiyat, gerekli greft sayısına, cerrahın uzmanlığına ve seçilen kuruluşa göre değişir. Ancak şu anda en ucuz ülkeler Tunus, Türkiye, Polonya ve son olarak Macaristan’dır. Düşük maliyetli saç ekimi için tercih edilen 4 destinasyon.

Tabii ki, kalış süresi hastadan hastaya değişir. Ancak genel bir kural olarak, en az 4 gün kalmayı beklemelisiniz. Buna ameliyat öncesi konsültasyon, DHI saç ekimi prosedürü ve gerekli ameliyat sonrası takip dahildir.

Yazar hakkında

Melissa

Adım Mélissa ve 2014'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Çok çeşitli terapötik alanları kapsayan düzenleyici ve mediko-pazarlama belgeleri yazma konusunda geniş deneyime sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️