Türkiye’de kaş ekimi

kaş ekimi fiyatı 1
Tarafından yazılmıştır Manuella

Geleneksel saç ekimlerinde olduğu gibi, Türkiye’deki kaş ekimleri de saç köklerinin kafa derisinin sağlıklı bir büyüme alanından alınmasıyla başlar.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de kaş ekimi hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlar ile bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de kaş ekimi fiyatları

Türkiye’de İstanbul’da kaş ekiminin ortalama maliyeti 1.250 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 550 € ile 1950 € arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Kaş nakli1250 €

Kaş ekimi nedir?

Çoğu zaman ihmal edilse de kaşlarımız günlük yaşamda önemli bir rol oynar. Yüz ifadeleri aracılığıyla iletişim kurmamıza yardımcı olurlar ve gözlerimizi su ve terden korurlar. Son yıllarda, bir dizi güzellik trendinin merkezinde yer almaktadırlar.

Bu nedenle aşırı kaş dökülmesinden muzdarip kadın ve erkekler özgüvenlerini kaybedebilir ve özsaygı sorunları yaşayabilirler. Bu nedenle Türkiye’de kaş ekimi uygulamalarımız giderek daha popüler hale geliyor.

1990’lardan bu yana, kaşları ince bir yay şeklinde almaya yönelik bir eğilim var, bu da insanların kaşlarını çok fazla almasına ve foliküle zarar vermesine neden oldu. Bu da yeniden büyümeyi engelliyordu.

Trend artık daha dolgun, daha doğal kaşları benimsemeye doğru kaydığı için, erkeklerin ve kadınların görünümlerini buna göre değiştirmeleri için baskı artmıştır. İnce veya seyrek kaşları doldurmak için makyaj kullanılabilirken, İstanbul’da kaş ekimi daha kalıcı ve uzun ömürlü bir çözüm sunmuştur.

İstanbul’daki klinikler tarafından gerçekleştirilen kaş ekiminde, Foliküler Ünite Ekstraksiyonu (FUE) yöntemi kullanılarak kafa derisinden saç alınır ve yoğunluğu artırmak için sağlıklı foliküller kaşlara nakledilir.

Normal büyüme modelini takip eden hassas yerleştirme ile hastalar, doğal görünümlü sonuçlarla kaşları boyunca gelişmiş yoğunluk görebilirler.

Kaş ekimi benim için doğru mu?

Kaş ekiminin kaş incelmesi için doğru çözüm olup olmadığından emin olmayan hastalar için saç dökülmesinin nedenini göz önünde bulundurmak önemlidir.

Bazı durumlarda, kaş dökülmesi geçici bir sorun olabilir veya doğru diyetle ya da altta yatan bir sorunu tedavi ederek çözülebilir.

Örneğin beslenme eksiklikleri, genel olarak zayıf saç büyümesine yol açabilir ve bu da seyrek veya hasarlı kaşlarla sonuçlanabilir.

A, B-12, C, D vitaminleri, demir ve biotin sağlıklı büyümede rol oynar ve eksiklikleri olan kişilerde kaşlar daha seyrek olabilir. Bu gibi durumlarda, bizimle randevunuzdan önce aile doktorunuzla veya diyetisyeninizle görüşün.

Bununla birlikte, kaş ekiminin ideal bir çözüm olabileceği bir dizi kalıcı saç dökülmesi nedeni vardır. Bunlar arasında alopesi areata, sürekli epilasyon veya foliküllere zarar veren önceki epilasyon, bazı tiroid problemleri ve yaşlanma sayılabilir.

Bu yazımızı da okuyun: İstanbul’da saç ekimi fiyatları

Yanıklar, yara izleri veya kazalar gibi fiziksel travmalar da saç dökülmesine neden olabilir. Bu durumlarda, Türkiye’de kaş ekimi, hastaya belirli bir güven düzeyini geri kazandırmaya yardımcı olabilir.

Saç dökülmesinin veya kaş incelmesinin her bir nedeni İstanbul’a yapılacak bir ziyaret sırasında ayrı ayrı ele alınacak ve en iyi tedavi sizin durumunuza göre belirlenecektir.

Genel olarak, genetik koşullar, aşırı epilasyon veya kaza veya travma nedeniyle saçlarını kaybeden hastalar, bir nakil için en uygun adaylardır. Bununla birlikte, İstanbul’da kaş ekimi için vakanızın uygunluğunu belirleyebilecek konsültasyon için nitelikli klinisyenlerimiz ve prosedür için uzman cerrahlarımız bulunmaktadır.

Kaş ekimi sırasında neler olur?

İstanbul’d a geleneksel saç ekimlerinde olduğu gibi, Türkiye’de kaş ekimi de kafa derisinin sağlıklı bir büyüme alanından saç köklerinin alınmasıyla başlar. Bu, Türkiye’ deki operasyondan önce cerrahınız tarafından belirlenecek olan tek tek veya “şerit” yöntemiyle yapılabilir. Non-invaziv doğası ve yara izi olmaması nedeniyle genellikle FUE yöntemini kullanıyoruz.

FUE yöntemi ile donör saçlar, kafa derisinin sağlıklı bir büyüme alanından tek tek çıkarılabilir. Prosedürün başlangıcında, herhangi bir rahatsızlığı önlemek için lokal anestezi alacaksınız.

Daha sonra, foliküllere daha iyi erişim sağlamak için saçınızın bir kısmı tıraş edilecek ve ardından cerrah folikülleri kafa derinizden çıkarmak için küçük kesiler yapacaktır. Bu kesiler yalnızca 1 veya 2 milimetre boyutundadır, bu nedenle dikiş gerekmez ve yara izi kalmaz. Bazı durumlarda folikülleri kafayı tıraş etmeden almak mümkündür.

Hasattan sonra, “foliküler greftler” hastanın kaşlarına uygun bir boyutta kesilir. Her bir folikül, hasat için yapılanlara benzer boyutta kesiler kullanılarak kafa derisine yeniden yerleştirilecek, doğal bir kaşın büyümesini taklit etmek ve cilde düz bir şekilde uzanmak için dikkatlice konumlandırılacak ve açı verilecektir.

Türkiye’de kaş ekimi çok az bir kesinti süresi gerektirir ve çoğu durumda 24 saat içinde normal aktivitelerinize dönebilirsiniz. Kliniklerimizden birinde nakil yaptırmayı tercih ederseniz, ilk yedi gün boyunca iyileşme sürecini izleyebilmemiz için operasyondan sonra bir hafta kadar İstanbul’da kalmanız tavsiye edilir.

Bu günlerde, ameliyat sonrası bir kontrole davet edileceksiniz, ardından konaklamanızın geri kalanını bölgeyi keşfederek ve Türkiye’nin zengin kültürünün tadını çıkararak geçirebilirsiniz. Kaş ekimi paketiniz 4 veya 5 yıldızlı konaklamayı içerecektir, böylece konaklamanız sırasında dilediğiniz gibi dinlenmeyi seçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Manuella

Benim adım Manuella Fiorentini. Tıbbi cihaz ve ilaç sektörlerinde deneyimli bir pazarlama uzmanıyım. 7 yılı aşkın deneyimimle, pazarlama kampanyaları, ürün lansmanları ve uluslararası konferanslar geliştirmek için yaratıcı ve stratejik rollerde çalıştım.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️