Tunus’ta implantsız kalça büyütme

implantsız kalça büyütme fiyatı tunus 1
Tarafından yazılmıştır Laura

Tunus’ta implantsız kalça büyütme hakkında bilmeniz gereken her şey! Tunus’ta ortalama fiyat nedir? Tunus’ta başarılı bir operasyon için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com siziTunus’ta implantsız kalça büyütme hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Tunus’ta implantsız kalça büyütme fiyatı

Tunus’ta implantsız bir kalça büyütme operasyonunun ortalama maliyeti 2.500 €’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2.300 ila 2.700 € arasında değişebilir.

ProsedürFiyat Tunus
İmplantsız kalça büyütme2500 €

İmplantsız kalça büyütme nedir?

Birçok kadın kadınsı güzelliği kalçalarının görünümüyle ilişkilendirir. Bu nedenle implantsız kalça büyütme, plastik cerrahlar tarafından en çok talep edilen prosedürlerden biridir.

Geçmişte birçok kadın küçük bir kalçanın özgüvenleri ve kadınsı kimlikleri üzerinde yaratabileceği etkiyi dikkate almazdı. Son yıllarda, popüler kültürdeki önemi nedeniyle kalçaların şekli ve dolgunluğu daha fazla inceleme altına alınmıştır. Nedeni yaşlanma, genetik veya çevresel faktörler olsun, insanların kalçalarının görünümünden memnun olmamaları yaygındır.

Bununla birlikte, bazı hastalar implant fikri konusunda kendilerini rahat hissetmeyebilir. Neyse ki Dr. Chiu hastalarına, kalçaları kaldırmak ve şekillendirmek için vücudun başka bir bölgesinden yağ transferini içeren Brezilya tipi popo kaldırma yöntemini sunmaktadır.

YAĞ AŞILAMA NEDİR?

Yaşlanma süreci veya önemli kilo değişiklikleri kalçaları etkilemeye başladığında, bu bölgenin etrafındaki cilt genellikle şeklini ve hacmini kaybedebilir. Bu da kalıcı sarkmalara ve hoş olmayan bir görünüme yol açabilir.

Yağ grefti veya yağ transferi, vücudun belirli bölgelerini iyileştirmek için iki tıbbi prosedürü bir araya getiren cerrahi bir yöntemdir. Yağ grefti, uyluk, karın, sırt ve kollar gibi vücudun diğer bölgelerinden yağ dokusunu çıkarmak için liposuction kullanır. Yağ alındıktan sonra saflaştırılır ve vücudunuzun kalça gibi belirli bölgelerine enjekte edilerek harika görünmenizi ve hissetmenizi sağlayacak doğal, çekici iyileştirmeler elde edilir.

PROSEDÜR VE FAYDALAR

Yağ, kalçayı geliştirmek ve yeniden şekillendirmek için yelpaze şeklinde, çok katmanlı bir teknik kullanılarak dokuya aşılanacaktır. Yağ transferi sadece istenmeyen yağ birikintilerini gidermekle kalmaz, aynı zamanda hastalara bekledikleri doğal, daha belirgin sonucu verir.

Brezilya Tipi Popo Kaldırma ayakta tedavi edilen bir prosedür olduğundan, hastalar uzun bir iyileşme dönemi olmaksızın operasyonla aynı gün evlerine gidebileceklerdir. Şişliği azaltmak ve yeni konturu desteklemek için sonraki haftalar boyunca her zaman bir kompresyon giysisi giyilmelidir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Laura

Benim adım Laura. 2004'ten beri tıbbi ve bilimsel yazar olarak çalışıyorum. Bu alandaki 15 yılı aşkın deneyimim sayesinde, bilimsel ve tıbbi araştırma makaleleri ve konferans bildirileri de dahil olmak üzere çok çeşitli belgeleri yazma, çevirme ve düzenleme konusunda kapsamlı bir uzmanlığa sahibim.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️