Tunus’ta mide bandı

mide bandı tunisia 1
Tarafından yazılmıştır Maria

Gastrik Banding Tunus: En iyi fiyata kilo verme ameliyatınız, yurtdışında obezite cerrahisinde lider. Garantili sonuçlar. Ücretsiz fiyat teklifi.

EniyiKlinik.com siziTunus’taki mide kel epçesi hakkında bilgilendirir ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir sağlık uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Sommaire
 [show]

    Tunus’ta mide bandı fiyatı

    Tunus’ta mide bandının Tunus’taki ortalama maliyeti 3.000 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 2400 Euro ile 3600 Euro arasında değişebilir.

    ProsedürFiyat Tunus
    Mide bandı3000 €

    Mide bandı nedir?

    Tunus ‘ta mide bandı, midenin üst kısmına bir mide bandı yerleştirerek mide boyutunu küçültmeyi mümkün kılar ve böylece küçük bir mide kesesi oluşturur.

    Bu keseyi doldurmak için sadece birkaç besin maddesi gerektiğinden, tokluk hızla elde edilir. Bu kısıtlayıcı teknik, yiyecek geçişinin sindirimi bozmayan daha yavaş bir akışla yavaşlatılmasını sağlar.

    Tunus’ta mide bandı uygulaması, çeşitli kilo verme diyetlerini denemiş ve en az 5 yıldır aşırı obeziteden muzdarip olan ve vücut kitle indeksi (VKİ) 40 kg/m2’den büyük veya eşit olan, yani normal kilolarından 45 kg (100 pound) daha fazla olan 18 yaş ve üstü kişilere yöneliktir.

    Mide bandı prosedürü

    Geri döndürülemez teknikler olan tüp mide ve bypass ameliyatlarının aksine, mide bandı, bandı deri altındaki bir kontrol kutusuna bağlayan küçük bir silikon tüp sayesinde bandın sıkılıp gevşetilebildiği tek ayarlanabilir tekniktir. Gerekli ayarlamayı sağlamak için deri yoluyla kutuya sıvı enjekte edilir.

    Hastanın talebi üzerine, etkisizlik veya komplikasyon durumunda, bariatrik cerrah yeni bir operasyon sırasında bandı çıkarabilir.

    Bu kilo verme ameliyatının beklenen sonuçları

    Ortalama boyu 1,70 m ve BMI 40 kg/m2 olan bir kişi için 6 ay sonra 20 ila 30 kg kilo kaybı beklenebilir, bu da yaklaşık olarak fazla kilonun %40 ila 60’ının kaybına karşılık gelir. Bant çıkarılırsa normal kiloya dönülür.

    Mide bandı takılmadan önce

    Ameliyattan önce cerrah tarafından istenen ameliyat öncesi check-up kan, nörolojik ve endokrinolojik check-up ve mide endoskopisini içerir.

    Mide bandı ameliyatı

    Mide bandı ameliyatı laparoskopik kamera kullanılarak gerçekleştirilir.

    Anestezi türüOperasyon süresiKlinikte kalış süresiToplam kalış süresi
    Genel anestezi1h3 Gece5 Gece

    Ameliyat sonrası bakım

    Ameliyattan sonra 10 gün boyunca çalışmamanız tavsiye edilir. Nihai sonuç, sağlıklı beslenme alışkanlıklarına ve düzenli, orta düzeyde egzersize bağlı olacaktır.

    Mide bandı Tunus: Ameliyat sonrası takip

    Tunus’ta mide bandından iyileşme

    Ameliyatınızdan sonraki gün cerrahla görüşeceksiniz. Klinikte ve otelde bakımınızı sağlamak için bir hemşire hizmetinizde olacaktır.

    Eve dönüş

    Evinize döndüğünüzde cerrahımız ve tıbbi asistanlarımız her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için sizinle e-posta, telefon veya Skype aracılığıyla iletişim halinde olacaktır. Gerekirse, aile hekiminizle takip de cerrahımız tarafından düzenlenebilir.

    ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

    Talep üzerine ve
    sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

    %100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

    Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

    Yazar hakkında

    Maria

    Benim adım Maria. Medikal sektöründe pazarlama müdürü olarak 10 yılı aşkın deneyime sahibim. Tıbbi cihazlar da dahil olmak üzere birçok ürünü başarıyla piyasaya sürdüm ve satış ve pazarlamaya karşı büyük bir tutkum var.

    ‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️