Türkiye’de kalça küçültme

kalça küçültme Türkiye 1
Tarafından yazılmıştır Erika

Türkiye’de kalça küçültme hakkında bilmeniz gereken her şey! İstanbul’da ortalama fiyat nedir? Türkiye’de başarılı bir kalça küçültme için tavsiyelerimiz.

EniyiKlinik.com, Türkiye’de kalça küçültme hakkında bilgi sağlar ve nitelikli cerrahlarla bir operasyon rezervasyonu yapmanıza yardımcı olur. Bu içerik yalnızca bilgi amaçlıdır ve bir tıp uzmanının tavsiyesinin yerini alması amaçlanmamıştır.

Türkiye’de kalça küçültme fiyatları

Türkiye’de İstanbul’da kalça küçültmenin ortalama maliyeti 1.600 Euro’dur. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak fiyat 1400 avro ile 1800 avro arasında değişebilir.

ProsedürTürkiye Fiyatı
Kalça küçültme1600 €

Kalça küçültme ameliyatı nedir?

Türkiye’de kalça küçültme ameliyatı, boyutunu küçültmek için kalça bölgesinden fazla yağı alan bir kozmetik cerrahi prosedürüdür. Kalçaları bu şekilde yeniden şekillendirerek, erkekler ve kadınlar şekillerini şekillendirebilir, boyutlarını küçültebilir ve tüm kalça bölgesini yeniden şekillendirebilir.

Kalçaların orantısız görünmesinin, kadınların kalça bölgesinde yağ depolamasına yönelik kalıtsal eğilimler de dahil olmak üzere birçok nedeni olabilir. Ve en iyi çabalarınıza rağmen, diyet ve egzersiz bu sorunu çözemez.

Diğer durumlarda, vücut ağırlığı son zamanlarda dalgalanan erkek ve kadınların, bedenleriyle orantılı bir kalça şekli elde etmek için mücadele ettiklerini sık sık görüyoruz. Kalça bölgesinde sarkma veya cilt elastikiyeti kaybından muzdarip olan herkes ve hamilelikten sonra kilo veren kadınlar bu ameliyattan yararlanabilir.

Ameliyat nasıl gerçekleştirilir?

Mükemmel sonuçlar ve hızlı bir iyileşme elde etmek için liposuction tekniklerini kullanıyoruz. Bir operasyon gerçekleştirdiğimizde :

  • Türk cerrahınız bölgeye anestezi ve ilaç içeren bir solüsyon enjekte edecektir. Bu, ameliyat sonrası morluk ve şişliği azaltacaktır.
  • Cerrahınız küçük bir kesi yapacak ve vakum makinesine bağlı bir emme tüpü yerleştirecektir. Ameliyattan önce konuşmuş olacağınız üzere birkaç kesi yapabilir.
  • Ardından, emme tüpünü ileri geri hareket ettirerek yağı gevşetecek ve dışarı çekecektir.
  • Son olarak, fazla sıvı ve kanı boşaltacak ve tedavi edilen bölgeyi dikeceklerdir.

ÜCRETSİZ değerlendirmeden yararlanın!

Talep üzerine ve
sizin açınızdan herhangi bir taahhüt olmadan.

%100 ücretsiz danışmanlık. Durumunuzu, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi analiz ediyoruz. Ve gerekli bütçeyi şöyle tahmin ediyoruz: Uçak + Otel + Taksi + Tedavi.

Her zaman, yürütülen sürecin tam kontrolünü elinizde tutarsınız. Tam bir huzur.

Yazar hakkında

Erika

Benim adım Erika. 10 yıldan fazla tıbbi araştırma yaptıktan sonra, 2018'den itibaren kendimi bilimsel ve tıbbi yazarlığa adamayı seçtim. Kozmetik, diş, bariatrik ve oküler cerrahi gibi çeşitli alanları kapsayan bir uzmanlık geliştirdim. Bu yeni yönelim bilgimi paylaşmamı sağlıyor.

‍👩‍⚕ ÜCRETSİZ TEKLİF ALIN ➡️